FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neka nama Guse golmani od 40 godina su branili i u ligi prvaka (Lazio) a guso je mladji. Jos jednu sezonu on moze biti na ovom nivou siguran sam.
eto nekim ima ....cuj bezpotrebna izlijecanjaGaetanoScirea je napisao/la:Kritikovati golmana koji nije primio gol preko 1200 minuta fakat nema smisla.

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Je li sa Borcem u srijedu ili subotu?Kad se igra naredno kolo? 

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
[quote="barbarez"]Jako lijepo ovo sve izgleda.Nekako rutinski ,zrelo i bez srkleta smo pobijedili.Poprimamo konture jedne ozbiljne ekipe.POsebno mi se svidjelo sto i sa par rotacija u timu,ova ekipa opet izgleda poprilicno snazno.Ja sam covjek koji je tonu puta popljuvao Svraku i Jamaka,ali prvi put u zivotu danas mi ta dvojica nisu isla na zivce,cak sta vise ni u podsvijesti nisam to gledao kao hendikep za nasu ekipu sto oni igraju.Sve je to plod dobrog rada i slaganja ekipe.
Danas je ovo bez Bekrica izgledalo jako dobro,mada ja smatram da on i Zeba mogu igrati zajedno,mislim da je tu samo malo problem u tome,sto se radi o 2 igraca koji su lideri,jedan je bio prije dvije godine a drugi je sad.Bekric ima malo pritisak,zeli se opet nametniti kao lider.Obzirom da u razliciti tipovi igraca,jednostavno ih treba ukonponovati kao jedan duo ,koji ce dominirati,koji ce nadopunjavati jedan drugoga,koji ce praviti dar-mar.Mislim da ce Amar i to posloziti polako.
Posebno mi se svidja kako Mirso igra,jednostavno ga ne mozes poslati na klupu,jer covjek je prevaga,godine mu ne mogu nista,isto kao i Gusi,jednsotavno covjek dozivi drugu mladost.Selimovic je isto tako bio dobar,nekada mi se on cini puno bolja opcija od Adilovica.Jednsotavno glupo je bolo koga isticati,jer kao tim izgledamo jako dobro i pouzdano.Samo jos uvezati Bekrica i Zebu,mozda treba malo i da se naviknu jedan na drugoga.[/quote
Ovome se ama bas nista ne moze ni dodati ni oduzeti.Sigurno Zeba i Bekric mogu igrati zajedno samo ih treba poslozitii.Do njih je.obojica moraju da znaju da je Zeljo iznad svega i ako njih dvojicA BUDU dovoljno pokretljivi i dovoljno nesebicni mi mozemo puno.Jamak I Svraka su nase bogatstvo i bas sam ponosan na njih
Danas je ovo bez Bekrica izgledalo jako dobro,mada ja smatram da on i Zeba mogu igrati zajedno,mislim da je tu samo malo problem u tome,sto se radi o 2 igraca koji su lideri,jedan je bio prije dvije godine a drugi je sad.Bekric ima malo pritisak,zeli se opet nametniti kao lider.Obzirom da u razliciti tipovi igraca,jednostavno ih treba ukonponovati kao jedan duo ,koji ce dominirati,koji ce nadopunjavati jedan drugoga,koji ce praviti dar-mar.Mislim da ce Amar i to posloziti polako.
Posebno mi se svidja kako Mirso igra,jednostavno ga ne mozes poslati na klupu,jer covjek je prevaga,godine mu ne mogu nista,isto kao i Gusi,jednsotavno covjek dozivi drugu mladost.Selimovic je isto tako bio dobar,nekada mi se on cini puno bolja opcija od Adilovica.Jednsotavno glupo je bolo koga isticati,jer kao tim izgledamo jako dobro i pouzdano.Samo jos uvezati Bekrica i Zebu,mozda treba malo i da se naviknu jedan na drugoga.[/quote
Ovome se ama bas nista ne moze ni dodati ni oduzeti.Sigurno Zeba i Bekric mogu igrati zajedno samo ih treba poslozitii.Do njih je.obojica moraju da znaju da je Zeljo iznad svega i ako njih dvojicA BUDU dovoljno pokretljivi i dovoljno nesebicni mi mozemo puno.Jamak I Svraka su nase bogatstvo i bas sam ponosan na njih
jel imaju negdje golovi nisam mogao pratit ? 

Jesam ja reko da ne valja ? Nemoj mi izvlačiti riječi iz konteksta. Do kad će nam na golu biti golman od 36 godina ? Jesam ga kritikovao ? Dobar je on i sve, al njegovo je vrijeme prošlo.GaetanoScirea je napisao/la:Kritikovati golmana koji nije primio gol preko 1200 minuta fakat nema smisla.
Odlazi Safete.
Želim da se zahvalim momcima koji su obezbjedili link za gledanje tekme, još jednom hvala !! 

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
- GaetanoScirea
- Kontakt:
To je tvoj način razmišljanja, Gušine igre pokazuju suprotno. Da je njegovo vrijeme prošlo ne bi nas izvlačio svaku utakmicu. Vjerujem da se 99 % forumaša neće složiti sa tvojom konstantacijom kako je Gušino vrijeme prošlo, ali eto ovo je forum i svi imaju pravo da iskažu neko svoje mišljenje ma koliko ono suludo bilo.AeGon099 je napisao/la:Jesam ja reko da ne valja ? Nemoj mi izvlačiti riječi iz konteksta. Do kad će nam na golu biti golman od 36 godina ? Jesam ga kritikovao ? Dobar je on i sve, al njegovo je vrijeme prošlo.GaetanoScirea je napisao/la:Kritikovati golmana koji nije primio gol preko 1200 minuta fakat nema smisla.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Armageddon2012
- Kontakt:
koliko je trajala gusina pauza,otkad se povukao,pa dok nije ponovo poceo braniti?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ne izvlaci nas on svaku tekmu.GaetanoScirea je napisao/la:To je tvoj način razmišljanja, Gušine igre pokazuju suprotno. Da je njegovo vrijeme prošlo ne bi nas izvlačio svaku utakmicu. Vjerujem da se 99 % forumaša neće složiti sa tvojom konstantacijom kako je Gušino vrijeme prošlo, ali eto ovo je forum i svi imaju pravo da iskažu neko svoje mišljenje ma koliko ono suludo bilo.AeGon099 je napisao/la:Jesam ja reko da ne valja ? Nemoj mi izvlačiti riječi iz konteksta. Do kad će nam na golu biti golman od 36 godina ? Jesam ga kritikovao ? Dobar je on i sve, al njegovo je vrijeme prošlo.GaetanoScirea je napisao/la:Kritikovati golmana koji nije primio gol preko 1200 minuta fakat nema smisla.
Nije to mišljenje forumaša, nego je sam Gušo prije svega ovog završio karijeru i bio trener golman, to što je on uletio da brani je skroz drugo priča. Istina da je njegovo vrijeme prošlo i da trebamo ganjati dobrog golmana.GaetanoScirea je napisao/la:To je tvoj način razmišljanja, Gušine igre pokazuju suprotno. Da je njegovo vrijeme prošlo ne bi nas izvlačio svaku utakmicu. Vjerujem da se 99 % forumaša neće složiti sa tvojom konstantacijom kako je Gušino vrijeme prošlo, ali eto ovo je forum i svi imaju pravo da iskažu neko svoje mišljenje ma koliko ono suludo bilo.AeGon099 je napisao/la:Jesam ja reko da ne valja ? Nemoj mi izvlačiti riječi iz konteksta. Do kad će nam na golu biti golman od 36 godina ? Jesam ga kritikovao ? Dobar je on i sve, al njegovo je vrijeme prošlo.GaetanoScirea je napisao/la:Kritikovati golmana koji nije primio gol preko 1200 minuta fakat nema smisla.
Isto tako ako mislimo da napravimo neki iskorak u evropi moramo se dobro pojačati. Svaka čast Jamaku, Adiloviću, Staniću, Čoliću, ali za velike domete treba tražiti kvalitetnije igrače. Mislim da to Amar vrlo dobro zna i da ako ostane da će doći dosta kvalitetni igrača.
Potpis!
prijatelju, pod 8 nismo oborili, sada ne znam tacno, ali Gušo sigurno nema preko 1156 minuta bez primljenog gola u PRVENSTVU (premijer ligi)tm84 je napisao/la:rekordi pod rednim brojem 2, 8 i 9 su pali... jos samo 6 da ih oborimotm84 je napisao/la: ima jos, ali u biti drzimo sve znacajne rekorde:
1) najvise bodova u sezoni, 91
2) najvise pobjeda u sezoni, 28
3) najvise datih golova u sezoni, 113
4) najmanje poraza u sezoni, 4
5) najbolja gol razlika u sezoni, +75
6) prosjecno najvise datih golova u sezoni, 2,69 po utakmici
7) procentualno najmanje poraza u sezoni, 10,53%
8) prosjecno najbolja golrazlika u sezoni, 1,79 po utakmici
9) najvise pobjeda u nizu u prvenstvu, 12
10) najduzi niz neporazenosti u prvenstvu, 20
11) najduzi niz neporazenosti u kupu, 25
12) najvise pobjeda u nizu u domacim takmicenjima, 10
13) najduzi niz neporazenosti u domacim takmicenjima, 25
14) najduzi niz utakmica bez primljenog gola u prvenstvu, 887 minuta
15) najduzi niz utakmica bez primljenog gola u kupu, 675 minuta
16) najduzi niz utakmica bez primljenog gola u domacim takmicenjima, 1233 minute
17) golman sa najduzim nizom bez primljenog gola u kupu, 348 minuta
18) najvise pobjeda u premije ligi od osnivanja, 273
19) najvise osvojenih prvenstava, 6
20) najvise osvojenih kupova, 4
21) najvise osvojenih superkupova, 2
22) tim sa najvise najboljih strijelaca lige, 7
23) tim sa najvise prvih mjesta na celu lige, 100
one koje ne drzimo za sada:
1) prvo mjesto na vjecnoj tabeli, sarajevo nam bjezi za 20 poena
2) najvise datih golova u premijer ligi od osnivanja, sarajevo nam bjezi za jedan gol
3) najmanje primljenih golova u sezoni, borac je primio 15 golova u sezoni 2010/11
4) procentualno najvise bodova u sezoni, celik i sarajevo imaju 75,56%
5) procentualno najvise pobjeda u sezoni, sarajevo ima 73,33%
6) prosjecno najmanje primljenih golova u sezoni, borac ima 0,5 primljenih golova po utakmici u sezoni 2010/11
7) najvise pobjeda u nizu u kupu, siroki brijeg ima 6 pobjeda u nizu u kupu 2004/2005
8) golman sa najduzim nizom bez primljenog gola u prvenstvu, ibrahim mujkic 1156 minute
9) golman sa najduzim nizom bez primljenog gola u domacim prvenstvima, ibrahim mujkic 1156 minute
e sad, neke od ovih 9 rekorda, cemo oboriti veoma lako na kraju ove sezone, tu spadaju rekordi pod rednim brojem 8 i 9, a neke cemo vjerovatno oboriti (2, 3, 4, 5, 6)
na kraju ako sve bude ok, samo ostaju dva rekorda da rusimo
- inacefindecko
- Kontakt:
neka guše dok ne dođe neka mlada zvijer il baš dobar golman..
sa lijeve strane centarsut zebe a selimovic rutinski glavom pospremio u mrezuBuu je napisao/la:Kakav je bio treci gol ?

- GaetanoScirea
- Kontakt:
Glavom u padu! Zeba ubacio, Selimović se bacio i zakucao.Buu je napisao/la:Kakav je bio treci gol ?

Ako igraš PES razumjet ćeš.

Volim te, Željo!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Imaš na izvoru video, evo i ja tek sad vidio. 

Volim te, Željo!
Evo pogledah, sreca pa mu kod prvog gola lopta nije otisla preko gola ko sto zna 

NO PYRO NO PARTY
Kako mu je Zeba nagovjestio: "Vernese!" i pljas golGaetanoScirea je napisao/la:Glavom u padu! Zeba ubacio, Selimović se bacio i zakucao.Buu je napisao/la:Kakav je bio treci gol ?![]()
Ako igraš PES razumjet ćeš.

Volim te Zeljo!!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 18 gostiju.