Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa na to je i mislioBeduin je napisao/la:Cekaj, pa onda je u pravu @1919 kad kaze da nam treba doci Ibrahimovicmuhamed121 je napisao/la:Moguce Mirel Ibrahimovic igrao kod nas prije u Kalesiji mali je masina ako je to taj dao je puno golova sad za SloguBeduin je napisao/la:Neki mali iz Sloge, napadac (nekih 17-18 godina star), kazu da se nadavao golova ove sezone, Azmir ga je planirao dovesti u Slobodu i razgovarali su ali izgleda nista zasad od toga, a i momcic vec ganja kombinacija da bjezi vani (Svica ili sl.). Ne znam o kome je rijec i da li je zaista talentovan momcic!?
Leleeemuhamed121 je napisao/la: Pa na to je i mislio![]()
ma momak je zemlja buduci Ibrahimovic kod u Kalesiji je odrastao igrao od pjetlica do seniora pa je presao u Slogu u Slogi razvalio dao je 16,17 golova cini mi se ove sezone mislim da njega treba u Slobodu prebacit barem da potpise taj neki ugovor pred njim je svijetla buducnost a steta bi bilo ne uzet kakvu paru
postavio je neko bombu u toku dana, potrazi malo, vidjeti cesadnan27 je napisao/la:jb te ove stranice sto objevljuju uskoro bombe nevidjene u pl bih ja cekam cijeli dan nigdje nista :D
U Kalesiji imas 4,5 momaka juniora sto deru i ako se vode ko juniori igraju u prvom timu i standardni su al sta ti vrijedi mogu postat igracine ako odu gdje ovdje ce propast u Kalesiji nema ko sa tim momcima da radi dobro bilo kad bi se napravilo da idu ovi supertalenti u Slobodu i da treniraju tu ako naprave kakav transfer da Kalesija dobije neki procenat tako bi svima dobro bilo i ne samo nasi koliko ima djece talentovane sa podrucja Tuzlanskog kantonaChinaglia je napisao/la:treba s onim autobusom ofarbanim u boje Slobode, otici u Kalesiju po djecu koja idu u skolu ovdje, pa ih prvo odvest' na Tusanj da potpisu ugovor sa Slobodom, pa onda ih odvest' u skolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.