FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 02 jun 2016, 21:31

I odjeknulo je
slika
:lol:
Haman ćemo pola Čelika pokupit.
Mlad momak, ovo je vjerovatno za proširivanje klupe. Tačno sam znao da će odmah kuknjava počet. Vjerujte husrefu i timu, znaju ljudi šta rade. ;)
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 02 jun 2016, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2016, 21:31

Za koji dan svi na UKC, kazem ja vama, samo sabura.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 02 jun 2016, 21:32

NYKnicks Fan je napisao/la:Za koji dan svi na UKC, kazem ja vama, samo sabura.
stara mi ima veze gore negdje, osigurao sebi vec mjesto i infuziju :D

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 jun 2016, 21:33

NKMramor je napisao/la:Baš je bomba. Samo polako, biće za apaurina :kafa:
Zamal da kazem za sta ce biti.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 02 jun 2016, 21:33

muhamed121 je napisao/la:E jest i bomba cuj Grahovac daj ba prizeljkivao sam Karica ili Dzidica znaci od njih daj boze da dodje jedan jer ne mozemo pokupovat citav Celik
Što da ne? :mrgreen:
Šala, nego ova dvojica su ti slobodni igrači, tako da je sve stvar ponude koja bi njima odgovarala.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 jun 2016, 21:36

Aerials je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la:E jest i bomba cuj Grahovac daj ba prizeljkivao sam Karica ili Dzidica znaci od njih daj boze da dodje jedan jer ne mozemo pokupovat citav Celik
Što da ne? :mrgreen:
Šala, nego ova dvojica su ti slobodni igrači, tako da je sve stvar ponude koja bi njima odgovarala.
Najbolje bi onda bilo da kazemo da posalje Azmir jedan bus u Zenicu pa svi kod nas vidjet cemo sta valja haha ma dobro odma sam mislio cim su rekli da je bomba reko od njih jedan al ajde neka sto veca konkurencija to bolje dobrodosao na Tusanj

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 jun 2016, 21:41

Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 jun 2016, 21:43

Grahovac odlicno pojacanje :thumbup: mlad, odlicno je odigrao u Celiku.

Ne zamjerite meni, ja sam rekao da Ibrahimovic dolazi, sto je vrlo vjerovatno, to mogu potvrdidi muhamed121 i beduin ;)
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2016, 21:43

Kako ste samo pohlepni prije nego je momak potpisao za nas ovdje ste spominjali prije par sedmica malog da bi ga voljeli dovest sad odjednom.nezadovoljni hoce ljudi mnogo vise...ovaj momak je odlican mlad je i sigurno ce nam valjat ...dobro dosao Vladimire neka je krenulo ..vidis da i mi dovodimo igrace koji mogu na vise pozicijanigrat sto mi se svidja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 jun 2016, 21:45

SaltCityAttack je napisao/la:Kako ste samo pohlepni prije nego je momak potpisao za nas ovdje ste spominjali prije par sedmica malog da bi ga voljeli dovest sad odjednom.nezadovoljni hoce ljudi mnogo vise...ovaj momak je odlican mlad je i sigurno ce nam valjat ...dobro dosao Vladimire neka je krenulo ..vidis da i mi dovodimo igrace koji mogu na vise pozicijanigrat sto mi se svidja
+1 :thumbup: :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 02 jun 2016, 21:46

Tomić i Grahovac,prvi odlično,drugi dobro pojačanje.Dva dobra fudbalera. :thumbup:
Zadnja izmjena: nellic07, dana/u 02 jun 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2016, 21:46

muhamed121 je napisao/la:Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista
Grahovac je vezni igrac
Tomic ce igrat' lijevog beka

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2016, 21:47

Fin.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 02 jun 2016, 21:47

muhamed121 je napisao/la:Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista
pa grahovac i perica ne igraju na istoj poziciji a ovaj je dosao kao zamjena za klupe

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 jun 2016, 21:48

Chinaglia je napisao/la:
Grahovac je vezni igrac
Tomic ce igrat' lijevog beka
Ja sam ga gledao 2,3 puta igrao je lijevog beka za Celik ovdje pise veznog igra onda ocigledno da moze igrat na vise pozicija

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 jun 2016, 21:49

Koja nezahvalna gamad.
Jarane momak je premlad i uz pravilan rad u Slobodi moze se fin kes uzeti.
Klub konacno misli na buducnost a ne od danas do sutra.
Pravi se sirok roster za ovu godinu i bolje da te praznine popunjavaju ovakvi momci nego neki istroseni poput Merzica na ovom momku barem mozes planirati nesto u buducnosti.
Bravo uprava.
Kupi sve mlado i talentovano u kombinaciji sa par iskusnih recept za uspjeh.
Pojacanja jos nisu stigla ovo su prinove samo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 02 jun 2016, 21:50

SaltCityAttack je napisao/la:Kako ste samo pohlepni prije nego je momak potpisao za nas ovdje ste spominjali prije par sedmica malog da bi ga voljeli dovest sad odjednom.nezadovoljni hoce ljudi mnogo vise...ovaj momak je odlican mlad je i sigurno ce nam valjat ...dobro dosao Vladimire neka je krenulo ..vidis da i mi dovodimo igrace koji mogu na vise pozicijanigrat sto mi se svidja
:thumbup: pa brate izgleda da su neki ocekivali xavia :D

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 02 jun 2016, 21:50

Ironican prelaz mlade nade Grahovca u Slobodu u situaciji kada Celik propada. Ne tako davno u suprotnom smijeru su se zaputili Jasmin Mesanovic i Haris Ribic za vrijeme teske situacije u Tuzli. Mesanovic postao dobar fudbaler za bh okvire dok je Ribic propao. Isto tako Grahovac je riskantan projekat zahtjeva dosta strpljenja a Sloboda tezi ka vrhu bh fudbala. Ne znam po meni cudan potez jer je on najmanje 2 sezone udaljen od ozbiljnog igraca a dosta obecava...Cudi me da nije ostao u Zenici da se dokaze sad kada vecina napusta klub. Mora da je situacija gora nego sto se misli.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 02 jun 2016, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 02 jun 2016, 21:51

A ko kaze da je Grahovac dosao?? Krenula rasprava a uopste nije potpisao?? A najsmjesniji su mi dezurni insajderi, pogotovo neki koji nisu ni blizu Tuzle nego internet navijaci i koji znaju ko sve dolazi i fola preko pp idu imena, a nikad nisu ni blizu stvarnih pojacanja, samo nagadjanja :) Samo sabura momci i kao i uvijek provjerene i tacne informacije prvo mozete naci na tuzlanski (tacka) ba ili na oficijelnoj stranici ;)

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 02 jun 2016, 21:53

KenoRob je napisao/la:Ironican prelaz mlade nade Grahovca u Slobodu u situaciji kada Celik propada. Ne tako davno u suprotnom smijeru su se zaputili Jasmin Mesanovic i Haris Ribic za vrijeme teske situacije u Tuzli. Mesanovic postao dobar fudbaler za bh okvire dok je Ribic propao. Isto tako Grahovac je riskantan projekat zahtjeva dosta strpljenja a Sloboda tezi ka vrhu bh fudbala. Ne znam po meni cudan potez jer je on najmanje 2 sezone udaljen od ozbiljnog igraca a dosta obecava...Cudi me da nije ostao u Zenici da se dokaze sad kada vecina napusta klub. Mora da je situacija gora nego sto se misli.
Prikljuci bi tu i Renata Gojkovica :D
Sto se tice Grahovca mladi igraci su uvjek dobro dosli.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.