Haman ćemo pola Čelika pokupit.
Mlad momak, ovo je vjerovatno za proširivanje klupe. Tačno sam znao da će odmah kuknjava počet. Vjerujte husrefu i timu, znaju ljudi šta rade.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
stara mi ima veze gore negdje, osigurao sebi vec mjesto i infuzijuNYKnicks Fan je napisao/la:Za koji dan svi na UKC, kazem ja vama, samo sabura.
Zamal da kazem za sta ce biti.NKMramor je napisao/la:Baš je bomba. Samo polako, biće za apaurina
Što da ne?muhamed121 je napisao/la:E jest i bomba cuj Grahovac daj ba prizeljkivao sam Karica ili Dzidica znaci od njih daj boze da dodje jedan jer ne mozemo pokupovat citav Celik
Najbolje bi onda bilo da kazemo da posalje Azmir jedan bus u Zenicu pa svi kod nas vidjet cemo sta valja haha ma dobro odma sam mislio cim su rekli da je bomba reko od njih jedan al ajde neka sto veca konkurencija to bolje dobrodosao na TusanjAerials je napisao/la:Što da ne?muhamed121 je napisao/la:E jest i bomba cuj Grahovac daj ba prizeljkivao sam Karica ili Dzidica znaci od njih daj boze da dodje jedan jer ne mozemo pokupovat citav Celik![]()
Šala, nego ova dvojica su ti slobodni igrači, tako da je sve stvar ponude koja bi njima odgovarala.
+1SaltCityAttack je napisao/la:Kako ste samo pohlepni prije nego je momak potpisao za nas ovdje ste spominjali prije par sedmica malog da bi ga voljeli dovest sad odjednom.nezadovoljni hoce ljudi mnogo vise...ovaj momak je odlican mlad je i sigurno ce nam valjat ...dobro dosao Vladimire neka je krenulo ..vidis da i mi dovodimo igrace koji mogu na vise pozicijanigrat sto mi se svidja
Grahovac je vezni igracmuhamed121 je napisao/la:Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista
pa grahovac i perica ne igraju na istoj poziciji a ovaj je dosao kao zamjena za klupemuhamed121 je napisao/la:Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista
Ja sam ga gledao 2,3 puta igrao je lijevog beka za Celik ovdje pise veznog igra onda ocigledno da moze igrat na vise pozicijaChinaglia je napisao/la:Grahovac je vezni igracmuhamed121 je napisao/la:Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista
Tomic ce igrat' lijevog beka
SaltCityAttack je napisao/la:Kako ste samo pohlepni prije nego je momak potpisao za nas ovdje ste spominjali prije par sedmica malog da bi ga voljeli dovest sad odjednom.nezadovoljni hoce ljudi mnogo vise...ovaj momak je odlican mlad je i sigurno ce nam valjat ...dobro dosao Vladimire neka je krenulo ..vidis da i mi dovodimo igrace koji mogu na vise pozicijanigrat sto mi se svidja
Prikljuci bi tu i Renata GojkovicaKenoRob je napisao/la:Ironican prelaz mlade nade Grahovca u Slobodu u situaciji kada Celik propada. Ne tako davno u suprotnom smijeru su se zaputili Jasmin Mesanovic i Haris Ribic za vrijeme teske situacije u Tuzli. Mesanovic postao dobar fudbaler za bh okvire dok je Ribic propao. Isto tako Grahovac je riskantan projekat zahtjeva dosta strpljenja a Sloboda tezi ka vrhu bh fudbala. Ne znam po meni cudan potez jer je on najmanje 2 sezone udaljen od ozbiljnog igraca a dosta obecava...Cudi me da nije ostao u Zenici da se dokaze sad kada vecina napusta klub. Mora da je situacija gora nego sto se misli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.