FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
moje misljenje je da se Grahovac dovodi kao neko ko ce u buducnosti zamjenit' Ordagica
ocekujem prodaju Ordagica nakon sljedece sezone
ocekujem prodaju Ordagica nakon sljedece sezone
-
- Interni moderator
- Kontakt:
grahovac-prinova....dok se ne dokaze suprotno...mada,nisam nezadovoljan...samo u Bosni je igrac mlad sa 21 godinom
...ako se ganjaju titule trebat ce tu podebljat sa par imena..al sta ti je danas garancija 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj dobro si kako to zaboravih. I Renato je postao dobar igrac...Koktrijeb je napisao/la:Prikljuci bi tu i Renata GojkovicaKenoRob je napisao/la:Ironican prelaz mlade nade Grahovca u Slobodu u situaciji kada Celik propada. Ne tako davno u suprotnom smijeru su se zaputili Jasmin Mesanovic i Haris Ribic za vrijeme teske situacije u Tuzli. Mesanovic postao dobar fudbaler za bh okvire dok je Ribic propao. Isto tako Grahovac je riskantan projekat zahtjeva dosta strpljenja a Sloboda tezi ka vrhu bh fudbala. Ne znam po meni cudan potez jer je on najmanje 2 sezone udaljen od ozbiljnog igraca a dosta obecava...Cudi me da nije ostao u Zenici da se dokaze sad kada vecina napusta klub. Mora da je situacija gora nego sto se misli.![]()
Sto se tice Grahovca mladi igraci su uvjek dobro dosli.
uglavnom, ovo je politika koju Sloboda treba forsirat', jer ce takava politika unaprijedit' klub
napravit' spoj mladosti i iskustva, to je dobitna kombinacija :salut:
napravit' spoj mladosti i iskustva, to je dobitna kombinacija :salut:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
u Celiku je igrao ko je sta stigao da se skrpi..i opet su se dobro skrpili..u teskim vremenima te uglavnom sreca prati, pa i kad cusnes igraca na poziciju koju nikad nije igrao obicno se pokaze..to mi najbolje znamo valjda
momak je korektan igrac, jbg moramo imati 3 u-21 najmanje u protokolu..za sad imamo samo Azira od iole ozbiljnih igraca tako da ako dodje Grahovac mozemo ocekivati jos najmanje jednog
momak je korektan igrac, jbg moramo imati 3 u-21 najmanje u protokolu..za sad imamo samo Azira od iole ozbiljnih igraca tako da ako dodje Grahovac mozemo ocekivati jos najmanje jednog
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Govedarica je jos uvijek U-21ultrasstyle_tz je napisao/la:momak je korektan igrac, jbg moramo imati 3 u-21 najmanje u protokolu..za sad imamo samo Azira od iole ozbiljnih igraca tako da ako dodje Grahovac mozemo ocekivati jos najmanje jednog
kada smo vec zainteresovani za dosta igraca Celika, neka probaju dovest' Popovica
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 jun 2016, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne, racuna se godisteChinaglia je napisao/la:Govedarica je jos uvijek U-21ultrasstyle_tz je napisao/la:momak je korektan igrac, jbg moramo imati 3 u-21 najmanje u protokolu..za sad imamo samo Azira od iole ozbiljnih igraca tako da ako dodje Grahovac mozemo ocekivati jos najmanje jednog
naredne sezone je 95.zasticeno pa taman da si rodjen 01.01 ili 31.12. isti q
a svejedno nije ozbiljan igrac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
cuj Govedarica nije ozbiljan igracultrasstyle_tz je napisao/la:a svejedno nije ozbiljan igrac
haman te neko dugo nije isaketao, nemoj me na Govedaricu dirat'
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:cuj Govedarica nije ozbiljan igracultrasstyle_tz je napisao/la:a svejedno nije ozbiljan igrac
haman te neko dugo nije isaketao, nemoj me na Govedaricu dirat'

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- JohnCleese
- Kontakt:
Moze se reci sasvim korektan igrac za rotacije.
Da li je ovo onaj decko sto se poigrao sa Sarajevom na Kosevu?
Da li je ovo onaj decko sto se poigrao sa Sarajevom na Kosevu?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
iskreno, ultrasstylea sam smatrao za jednog od boljih poznavaoca materije poznate kao fudbal, na ovom podforumu, ali evo, izgleda da je i on samo jedan u nizu nemaca pojma! najbolje mi je da diskustujem sam sa sobom, jer volim imat' posla s pametnim ljudima :salut:
- muhamed121
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:iskreno, ultrasstylea sam smatrao za jednog od boljih poznavaoca materije poznate kao fudbal, na ovom podforumu, ali evo, izgleda da je i on samo jedan u nizu nemaca pojma! najbolje mi je da diskustujem sam sa sobom, jer volim imat' posla s pametnim ljudima

Ljudi pišu da im je bio jedan od najboljih ove sezone, tako da sigurno da će dobro doći, a i još ima prostora za napredak. Što više vrijeme prolazi, sve mi se više sviđa i ovaj potez uprave.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Odlican igrac, gledao sam ga nekoliko utakmica, odlicno ce nam doc'wobly92 je napisao/la:Ljudi pišu da im je bio jedan od najboljih ove sezone, tako da sigurno da će dobro doći, a i još ima prostora za napredak. Što više vrijeme prolazi, sve mi se više sviđa i ovaj potez uprave.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- firefirefirely
- Kontakt:
Vlado u zivotu lijevog beka igro nije, mozda si ti samo broj na ledjima vidio, a njega nikad kako igramuhamed121 je napisao/la:Ja sam ga gledao 2,3 puta igrao je lijevog beka za Celik ovdje pise veznog igra onda ocigledno da moze igrat na vise pozicijaChinaglia je napisao/la:Grahovac je vezni igracmuhamed121 je napisao/la:Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista
Tomic ce igrat' lijevog beka

Eric 21wobly92 je napisao/la:Ljudi pišu da im je bio jedan od najboljih ove sezone, tako da sigurno da će dobro doći, a i još ima prostora za napredak. Što više vrijeme prolazi, sve mi se više sviđa i ovaj potez uprave.
Govedarica,Ordagic,Muminovic,Efendic,Krpic,Veselinovic,Mehidic,sa ovim momkom iz Celika sve ispod 25 (otprilike).
Odlicno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odlican je bio Grahovac u drugom dijelu sezone sada, zadovoljan sam sto su ga doveli..
Mislio sam da nema sanse da ode nakon ove sezone iz Celika jer je jos mlad ali eto
I opet sta je bitno, ugovor na 3 godine, a ne 1 kao prije
Mislio sam da nema sanse da ode nakon ove sezone iz Celika jer je jos mlad ali eto

I opet sta je bitno, ugovor na 3 godine, a ne 1 kao prije

Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 jun 2016, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamed121
- Kontakt:
Jel zna neko ljudi sta se desilo sa onim Omerovicem ne znam sad tacno kako se zvao igrao u juniorima kasnije nekako kad se pocelo raspadat poceo za prvi tim onda je otisao u Hoffenheim na probu nekako je mlad bio 91,92 godiste mislim bavi li se uopce vise fudbalom
Odličan posao. Mlad momak koji može klubu "valjat" u buducnosti. A evo hvale ga i zenicani. Dobrodošao Vladimire!
Idemo dalje. Hajmo Dzidic sad.
Idemo dalje. Hajmo Dzidic sad.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Super, hvala na informacijama....i nama je drago sto je momak posvecen fudbalu, kod Azmira ili u Slobodi ce mu biti super, zao nam je sto vam se sve to dogadja, nadam se da ce Celik isplivati iz problema.firefirefirely je napisao/la:Vlado u zivotu lijevog beka igro nije, mozda si ti samo broj na ledjima vidio, a njega nikad kako igraPozitivno me je iznenadio ovaj transfer, drago ni je zbog momka sto ce imati priliku da nastavi da se pravilno razvija, a vi ste dobili jednog mladog momka, dobricinu, radilicu, koji ne pije, ne pusi, ne kocka, nema tih bubica, i usredsredjen je samo na fudbal, nesto kao Horic par generacija prije.. Ima isti potencijal
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.