FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bih to najvise volio,zato i ne zelim da previse od momka ocekujemo..Okic i Dulja na krila i Krste u spic ,a Bilbija nek malo odmori..ne ide ovo njemu nesto.. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
REKLAMA NA BHT!

Ja sam lično zadovoljan. Stojčev najbolji, crveno raspoloženje
Od ovih novajlija sa klupe sam zadovoljan Protićem, dok za ostale mi treba još vremena.
- moustapha
- Kontakt:
- molotovljev
Kontra nam i nije baš jača strana ... Okić rastrčan i borben, što se i očekivalo od njega ...
Džemo dobar nazad, dok prema naprijed izgleda dosta sporo pored ovih mladih igrača Kardifa...
Sve u svemu, nije loše... Ali tek prava provjera i realno stanje ovog tima ćemo vidjeti u trećem pretkolu..
Sa Norvežanima ne bi trebalo biti nekih problema...
Džemo dobar nazad, dok prema naprijed izgleda dosta sporo pored ovih mladih igrača Kardifa...
Sve u svemu, nije loše... Ali tek prava provjera i realno stanje ovog tima ćemo vidjeti u trećem pretkolu..
Sa Norvežanima ne bi trebalo biti nekih problema...
F.K.SARAJEVO
Treba malo spustiti loptu ipak su ovo djeca iz Cardiffa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
5 igraca nastupalo u EPL ili FA KUPuSaurman je napisao/la:Treba malo spustiti loptu ipak su ovo djeca iz Cardiffa.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jesu omladinci, ali nisu djeca (nisu juniori 18 ili 19 godina), to je drugi dio tima sa mladim igracima koji ce igrat po posudbama jer ne mogu nikako biti u konkurenciji ili nisu blizu prvog timaSaurman je napisao/la:Treba malo spustiti loptu ipak su ovo djeca iz Cardiffa.
Svaka ozbiljnija ekipa ima takve igrace.
ovi su igrali
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Znaci ne da imamo jednu ekipu,ne dvije,zivotami 3 hladno da sastavimo...ovo je brutalno kakav se roster napravio ljudi dragi...Ibrakovic je napravio takav posao,bukvalno se po tri ubijaju za poziciju...plus veceras nije bilo Vusljanina,Todorovica
Znaci najveca snaga ekipe je širina..a sto je jos vaznije napokon 2 sezone vezemo bez velikih promjena,u biti u prvih 11 imamo 2 nova igraca(Okic,Dzemo) sa Radovcem 3...ostalih je 8 iz prve postave iz prosle sezone
Protic je igracina od novajlija je veceras najbolji bio,samo ga hebe sto je bas sad i Puzigacu krenulo,vjerovatno je i Bojan svjestan da se morao podici u formi,ovaj mu opasno puse za vrat iako je Bojan veceras 10+ zaradio
Radovac
kakav gol,ko da mu je 35 svijumi
Gojkara na nivou ,kontam ako su ovi iz Cardifa neki talenti ovo ono,a godinama su tu negdje,ovi nasi "klinci" su izmislili fudbal realno za njih
I taj zadnji vezni i tu konkurencija ubi brašno,Kovacevic je realno 4-rti pik na toj poziciji,a kad ga vidis hladno vala moze i poceti
Znaci u globalu ovakvu širinu u ekipi nismo imali zadnjih xyxy godina...napravila se prava i zdrava konkurencija da je to za pricu,sto se najbolje moglo vidjeti sa kojim su motivom i zeljom u drugom poluvremenu odradili ovi sto su usli sa klupe
Dakle ova ekipa za ovo ovdje je BETON!!!
AHMO docekan ovacijama i njemu bas godra bila odma ruke u vazduh
,s obzirom da je tek iz aviona izletio rano je suditi o njemu,ali mislim da je bolji prema naprijed nego li nazad,cak sam cuo da je tamo u nekim formacijama igrao i krilo bukvalno u nekim sistemima 3-5-2 te da mu je ta igra prema naprijed jaca strana
I da dodam jos jedno,i ovo cu ponavljati dok je sve tako,da se Krte gusi na krilu i to je jedino sto mi se nesvidja
Znaci najveca snaga ekipe je širina..a sto je jos vaznije napokon 2 sezone vezemo bez velikih promjena,u biti u prvih 11 imamo 2 nova igraca(Okic,Dzemo) sa Radovcem 3...ostalih je 8 iz prve postave iz prosle sezone
Protic je igracina od novajlija je veceras najbolji bio,samo ga hebe sto je bas sad i Puzigacu krenulo,vjerovatno je i Bojan svjestan da se morao podici u formi,ovaj mu opasno puse za vrat iako je Bojan veceras 10+ zaradio
Radovac
I taj zadnji vezni i tu konkurencija ubi brašno,Kovacevic je realno 4-rti pik na toj poziciji,a kad ga vidis hladno vala moze i poceti
Znaci u globalu ovakvu širinu u ekipi nismo imali zadnjih xyxy godina...napravila se prava i zdrava konkurencija da je to za pricu,sto se najbolje moglo vidjeti sa kojim su motivom i zeljom u drugom poluvremenu odradili ovi sto su usli sa klupe
Dakle ova ekipa za ovo ovdje je BETON!!!
AHMO docekan ovacijama i njemu bas godra bila odma ruke u vazduh
I da dodam jos jedno,i ovo cu ponavljati dok je sve tako,da se Krte gusi na krilu i to je jedino sto mi se nesvidja
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 jul 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prava provjera nam je Haugesund

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pripremna utakmica ocamSarajlijc@ je napisao/la:Prava provjera nam je Haugesund![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- Sarajlijc@
- Kontakt:
3:0 dede mi, najmanje.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa nas je Vardar uzeo poprilicno lagano, cast Vardaru ali mi valjda tezimo necem visem.
Pa sad primismo gol od ovih momaka... svaka pobjeda bez primljenog gola je odlican rez. pred revans.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj ne crnjaci zivota ti.dr.van nostrand je napisao/la:![]()
pa nas je Vardar uzeo poprilicno lagano, cast Vardaru ali mi valjda tezimo necem visem.
Pa sad primismo gol od ovih momaka... svaka pobjeda bez primljenog gola je odlican rez. pred revans.
I zaboravih dres da spomenem,za mene iz gledanja sa tribine najbolji dres zadnjih 5 godina sigurno,i ova kragna pravi legla,i sa bojom su ga uboli al pravo napokon 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Babuka Tan dolazi u srijedu
i bice press.I bice osmijeha braco moja
Veceras pokazali da imamo bukvalno 2 ekipe veoma kvalitetne, bice ovo odlicno abd
Veceras pokazali da imamo bukvalno 2 ekipe veoma kvalitetne, bice ovo odlicno abd
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Haj ne crnjaci zivota ti.dr.van nostrand je napisao/la:![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kemo malo o Ahmi u (inace je Alispahic taj koji je Kallasija predlozio nasem klubu)..
Alispahić naglašava kako je Kallasi sa Al-Ittihadom prije nekoliko godina bio prvak Azije.
"Ja sam došao u klub u vrijeme kada su bili aktuelni kontinentalni prvaci. Ahmad je sjajan nogometaš i siguran sam da će biti veliko pojačanje za tim sa Koševa. Trebat će mu samo malo vremena da se adaptira. On je igrao na stadionu u Alepu koji prima oko 75 hiljada gledatelja i skoro je uvijek bio pun. Ahmad ima veliko iskustvo iako je mlad. Njegov tim je osim prvaka Azije bio i višestruki prvak Sirije. Najbolji je klub u toj zemlji. Mislim da Kallasi ima veće iskustvo od svih aktuelnih igrača Sarajeva“, tvrdi zaba nekadašnji strateg Željezničara i Sarajeva.
Alispahić dodaje kako sirijski nogometaš igra na poziciji desnog beka.
"Ipak, može odigrati i na stopreskoj poziciji. Kod mene je nekoliko mečeva bio i na tom mjestu i bio je odličan. Ono što bih posebno naglasio za njega jeste da je karakteran nogometaš kojeg odlikuje brzina. Pravi je profesionalac, a mene je oduševio i kao nogometaš i kao čovjek. Nikada nisam povisio tona na njega. Za svaku se utakmicu sprema kao da je finale Svjetskog prvenstva, a tvrdim da može odigrati dvije utakmice zaredom u BHT Premijer ligi. Uostalom, ne bih ga ni preporučio da nisam imao visoko mišljenje o njemu“, potcrtava Kemo.
"Pamtim da je u vrijeme dok sam ja radio u toj zemlji bilo zanimanja za Ahmada od strane hrvatskih menadžera koji su željeli da ga odvedu u Crvenu zvezdu koju je tada trenirao Robert Prosinečki. Ipak, u to vrijeme u Siriji su nogometaši dobro zarađivali i zaista nije bilo potrebe da idu bilo gdje. Njihovi igrači najčešće odlaze u Japan, Kinu, Kuvajt...i dobro zarađuju. Ahmad je sigurno veliki dobitak za Sarajevo“, zaključio je Alispahić.
ssad pocinje show od sat vremena
UZIVAJTE
ko zna praviti GIF neka napravi ovaj prodor Stojčeva
UZIVAJTE
ko zna praviti GIF neka napravi ovaj prodor Stojčeva