Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2011, 20:05

Očekujem 3 ili više golova na utakmici, nebitno čija će se mreža više puta tresti. Biće teška utakmica, Everton nije loš u gostima, a Arsenal je ove sezone pokaz'o da je ranjiv na Emirates stadionu.

Što se tiče tog famoznog penala, gol koji je zabio Eto'o je regularan kao i Campbellov gol; svi znamo da ono nije bio prekršaj, te da je iz tog izmišljenog slobodnog udarca Arsenal zabio gol. Eh, druga stvar je što to navijači Arsenala ne vide. Uostalom, da im toliko nije bitan trofej CL, ne bi nikada ni pričali o istom. Dakle, ne bi trebali komentarisati niti jednu pobjedu, niti poraz u tom takmičenju.

Nego, Henry je inače poznat po svojoj iskrenosti i poštenju. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 feb 2011, 20:08

Monolog je napisao/la:Očekujem 3 ili više golova na utakmici, nebitno čija će se mreža više puta tresti. Biće teška utakmica, Everton nije loš u gostima, a Arsenal je ove sezone pokaz'o da je ranjiv na Emirates stadionu.

Što se tiče tog famoznog penala, gol koji je zabio Eto'o je regularan kao i Campbellov gol; svi znamo da ono nije bio prekršaj, te da je iz tog izmišljenog slobodnog udarca Arsenal zabio gol. Eh, druga stvar je što to navijači Arsenala ne vide. Uostalom, da im toliko nije bitan trofej CL, ne bi nikada ni pričali o istom. Dakle, ne bi trebali komentarisati niti jednu pobjedu, niti poraz u tom takmičenju.

Nego, Henry je inače poznat po svojoj iskrenosti i poštenju. :lol:
To ti rek'o Barton? :P
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 feb 2011, 20:11

Cist faul ko suza, Arsenal bio bolji, gol Barcelone neregularan, Liga Prvaka nije bitna ko Premiership ali necemo ignorisati cinjenicu da smo sa 10 igraca nad politicarima apsolutno dominirali. Bitno kolo idemo na pobjedu!
Dio Arsenala

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 feb 2011, 20:12

ahaha opet monolog sa svojom objektivnoscu dolazi da nama kaze kako je bilo, trebao sam staviti citiram wengera, citiram henrya, uostalom ako cemo po tome bartonu se ne smije nista vjerovati, ljudi mu noge trebaju lomiti samo zato sto je kreten, i sto je malo nasilan(cek ispravljam malo)... naravno opet wenger nece biti dovoljan strucnjak da kaze da li je bio ofsajd ili ne, nego bitan je neki monolog koji od prvog dana od kad je ovdje, hajde necu reci mrzi arsenal i nas, nego nas bas ne voli... i sad ce naravno ovo moje rastaviti izvuci iz konteksta i pokusati nesto dokazati.. :lol: :lol: znas sta **** u skokovima vise

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 feb 2011, 20:20

Nema potrebe za nervozom, uskoro ce poceti utakmica na najljepsem stadionu.
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2011, 20:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mene samo zanima kakve veze ima Barton sa finalom Lige Prvaka? Momak nikada nije igr'o tamo, niti će ikada igrati, a opet ga vi spominjete?! Al' haj', to je taj objektivni @E2_ze koji bi možda razumio neke stvari da ja upotrebljavam paint prilikom postanja. No, na njegovu žalost, to ne radim(niti ću), pa je "osuđen" na to da čita moje postove(il' da me stavi u listu gnjavatora, pa ne mora ni čitati).

Nego, Svetac Henry je nešto rek'o i to mora biti tako, jelde?! :lol: Isti je izjavio da nije namjern'o igro rukom protiv Irske(naravno, sudiji je pokaz'o da nije nikako igr'o rukom :lol: ), te bismo trebali vjerovati njemu, a ne vlastitim očima(ako nisi znao, u tom takmičenju koje je vama nebitno(yeah right), kamere pokrivaju svaki dio terena, te je nemoguće ne primijetiti neke stvari, a kamoli OČITE). Eh, očito je da ondje nije bilo prekršaja(ne mogu se ni sjetiti ko je taj diver, fakat ne mogu), tako da možete samo govoriti kako ste oštećeni(jbg, niko nije ni očekiv'o ništa od objektivnog @E2_ze), no realnost je sasvim drugačija, zar ne?

Arsenal poštujem, kao i svaki klub u Premiershipu, al' subjektivne i nedokazne navijače bilo kojeg kluba(pa makar se to radilo i o Newcastle-u) ne mogu smisliti.
e2_ze je napisao/la:i sad ce naravno ovo moje rastaviti izvuci iz konteksta i pokusati nesto dokazati.. znas sta **** u skokovima vise
Pa samo sam pročit'o sljedeće:"blablabla, Barton, bla, bla, bla, Henry, bla, bla, bla, Wenger, bla, bla, bla monolog i ovaj citirani dio". Ne'a se tu šta vaditi ili ne vaditi iz konteksta. Al', evo ****. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 feb 2011, 20:25

@Paja ?

Kad počne utakmice hoćeš li mi opet ostavit link za stream. slika
Prošli put si mi ostavio savršen.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 feb 2011, 20:27

Bosco je napisao/la:@Paja ?

derpe :mrgreen:

jarane ja imam osjecaj da ovo nije pravi @paja,sto je danas pisao

nije nigdje na kraju posta boldiranim istakao dominaciju :lol:

Imal' ko stastav za veceras?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 feb 2011, 20:28

Arnelinho je napisao/la:1. Premiership
prihodi: 155.7
rashodi: 263.8
stanje: -108.1
najviše potrošio: Chelsea, 83.5

2. Serie A
prihodi: 83.4
rashodi: 120
stanje: -36.5
najviše uložio: Inter, 38

3. Bundesliga
prihodi: 75.1
rashodi: 56.7
stanje: +18.4
najviše potrošio: Wolfsburg, 19.7
najviše zaradio: Wolfsburg (Džeko), 35

4. Primera
prihodi: 27.9
rashodi: 40.1
stanje: -12.2
najviše potrošio: Atletico Madrid, 11.2

5. Le Championnat
prihodi: 29.2
rashodi: 12.7
stanje: +16.5
najviše potrošio: Rennes, 5.5
Engleski premierligaški klubovi ove su zime ostvarili rekordan financijski promet na transferima nogometaša. Prema podacima Transfermarkta ovog je januara skupno 20 klubova potrošilo na pojačanja 263.850.000 eura. To je rashodovna strana. Prihodovna je, s obzirom da se dosta tržilo unutar Premierlige, 155.700.000 eura. Riječ je o minusu od 108.150.000 eura.

Skupno su engleski klubovi ovog siječnja na igračka pojačanja potrošili 264 milijuna eura, što predstavlja 650-postotno povećanje u odnosu na siječanj 2010. godine, kada su angažirali igrače za samo 40 milijuna eura.

Ovaj je januar apsolutno rekordan u tom pogledu, čak i u odnosu na predrecesijska, megalomanska vremena. U prvom mjesecu 2009. godine ukupni je trošak 20 Premeirligaša iznosio 191, a godinu dana ranije 209 milijuna eura. Prije četiri godine, 2007., ta je brojka bila ispod stotinu milijuna (97.7).

Uz četiri supertransfera u ponedjeljak, u red najvećih spadaju onaj Edina Džeke (cca 35 milijuna eura) iz Wolfsburga u Manchester City i Darrena Benta iz Sunderlanda u Aston Villu (21.5 milijuna eura)

Riječ je o svotama koje smiješnim čine prijelazni rok u svim drugim najjačim europskim ligama.

U Španjolskoj su pak članovi Primere na pojačanja potrošili samo 40 milijuna eura, pri čemu je najrastrošniji bio madridski Atletico (Elias, Juanfran) s 11 milijuna rashoda. Svejedno, radi se o rekordnom prometu u zimskom prijelaznom roku kad je Španjolska u pitanju. Lanjski je iznos premašen za tri puta.

Pa da cujem opet koja liga je najjaca na svijetu? :lol: :lol: :lol:

Znači ti uspoređuješ jačinu lige po tome koji je klub najviše potrošio? Pa jadan nebio to bi vam minus trebao biti samo taki, rusi i šeici dođu u ligu i igraju se managera.. Čast Arsenalu koji je dosljedan u dovođenju mladih talentiranih igrača..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 01 feb 2011, 20:28

Megamon je napisao/la:
Bosco je napisao/la:@Paja ?

derpe :mrgreen:

jarane ja imam osjecaj da ovo nije pravi @paja,sto je danas pisao

nije nigdje na kraju posta boldiranim istakao dominaciju :lol:

Imal' ko stastav za veceras?
Szczesny, Sagna, Clichy, Djourou, Koscielny, Wilshere, Song, Rosicky, Fabregas, Walcott, Van Persie

Subs: Almunia, Diaby, Arshavin, Eboue, Gibbs, Chamakh, Bendtner
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 feb 2011, 20:29

Megamone obrij ! :mrgreen:

Team to play Everton: Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Rosicky, Fabregas, Walcott, Van Persie

Rosicky umjesto Arshavina,Bendtnera

Subs: Almunia, Gibbs, Eboué, Diaby, Arshavin, Bendtner, Chamakh

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 01 feb 2011, 20:33

haj dobro ja jesam objektivan, ono pravo, objektivnijeg neces naci(naravno kad ja hocu, ovdje su svi objektivni, al u kurc.u) kakve veze ima postupak henry-a 4 godine nakon finala sa izjavom koja se desila 10 minuta nakon finala, i naravno covjek do tada nije imao vecih ne sportskih ispada...
p.s. nema tu moje objektivnosti u tome, to su rijeci prvo wengera pa onda henrya, ali oni valjda nisu dovoljno kompetentni ili valjda nisu bili tu da to vide i znaju...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 feb 2011, 20:40

Bice streama, ja se uvijek trudim da nadjem neki sa nasim Engleskim komentatorima pa cu i veceras pokusati.

Stream je neminovnost!
Dio Arsenala

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 feb 2011, 20:44

ima li iko neki link za stream? ovaj moj nesh nije u dure

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 feb 2011, 20:47

Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 feb 2011, 20:50

Crk'o stream. slika

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 feb 2011, 20:50

Toxicity je napisao/la:Znači ti uspoređuješ jačinu lige po tome koji je klub najviše potrošio? Pa jadan nebio to bi vam minus trebao biti samo taki, rusi i šeici dođu u ligu i igraju se managera.. Čast Arsenalu koji je dosljedan u dovođenju mladih talentiranih igrača..
ma jok,i sve ostalo ide EPL u korist.A 40 milijona potrosi i Bosanska Premierliga :lol:
monolog:Ne bih ,da sam na tvom mjestu,zavirivo pod tudji prag,a ni svoj nemam ociscen :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 feb 2011, 20:55

Potrebno imati instaliran Vetle,stream strasan 8-)

http://domacifilmovi.us/ch4.php
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2011, 20:55

Bosco je napisao/la:Crk'o stream. slika
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=207

ovaj je još živ :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2011, 21:02

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.