Mene samo zanima kakve veze ima Barton sa finalom Lige Prvaka? Momak nikada nije igr'o tamo, niti će ikada igrati, a opet ga vi spominjete?! Al' haj', to je taj objektivni @E2_ze koji bi možda razumio neke stvari da ja upotrebljavam paint prilikom postanja. No, na njegovu žalost, to ne radim(niti ću), pa je "osuđen" na to da čita moje postove(il' da me stavi u listu gnjavatora, pa ne mora ni čitati).
Nego, Svetac Henry je nešto rek'o i to mora biti tako, jelde?!

Isti je izjavio da nije namjern'o igro rukom protiv Irske(naravno, sudiji je pokaz'o da nije nikako igr'o rukom

), te bismo trebali vjerovati njemu, a ne vlastitim očima(ako nisi znao, u tom takmičenju koje je vama nebitno(yeah right), kamere pokrivaju svaki dio terena, te je nemoguće ne primijetiti neke stvari, a kamoli OČITE). Eh, očito je da ondje nije bilo prekršaja(ne mogu se ni sjetiti ko je taj diver, fakat ne mogu), tako da možete samo govoriti kako ste oštećeni(jbg, niko nije ni očekiv'o ništa od objektivnog @E2_ze), no realnost je sasvim drugačija, zar ne?
Arsenal poštujem, kao i svaki klub u Premiershipu, al' subjektivne i nedokazne navijače bilo kojeg kluba(pa makar se to radilo i o Newcastle-u) ne mogu smisliti.
e2_ze je napisao/la:i sad ce naravno ovo moje rastaviti izvuci iz konteksta i pokusati nesto dokazati.. znas sta **** u skokovima vise
Pa samo sam pročit'o sljedeće:"blablabla, Barton, bla, bla, bla, Henry, bla, bla, bla, Wenger, bla, bla, bla monolog i ovaj citirani dio". Ne'a se tu šta vaditi ili ne vaditi iz konteksta. Al', evo ****.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”