Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ispostovao nas Čiča.
Nazalost gledao sam samo prvo poluvrijeme,tek sad ovo vidim,ovako se prenosi utakmica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Čiča opet dominira.
Ovaj Haris je totalno nesposoban za sportski dio. Izmisljenaz pozicija u kojoj se uzasno snalazi,hajde sto se lose snalazi, uzasno se priprema za studio emisije, live javljanja itd.. Sjecam se da je intervju sa Brunom Akrapovicem bio jedna od najgorih u ovoj godini,Bruno ga ucio koga trenira koga je trenirao itd..
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Cvija da razmisli o prijateljstvu sa Viskom i navijanju za Djokovica nakon nacina na koji Visko radi utakmice Hrvatske
Don't believe the hype.
Srpski SK ima ubjedljivo najgore komentatore.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jedan od najgorih Viškovih prenosa. Stvarno sramota kako je radio utakmicu.
Nacionalisti, sta drugo ocekivati od takvih neandertalaca.
Ne znam kako je trebao komentarisati pa da bude ok.
1. Nije HRV igrala protiv Islanda pa da "mora navijati" za njih.
2. Igrali su protiv Slovenije koja je isto "tu".
Korektne reakcije.
Sta je trebao, poput Dzankovica govoriti "Velik' si Luka" i sl. ?
(Znam da Modric nije igrao.
)
1. Nije HRV igrala protiv Islanda pa da "mora navijati" za njih.
2. Igrali su protiv Slovenije koja je isto "tu".
Korektne reakcije.
Sta je trebao, poput Dzankovica govoriti "Velik' si Luka" i sl. ?
(Znam da Modric nije igrao.
Nije toliki problem što nije "navijao" za Hrvatsku već generalno mrtav pristup utakmici. Da je profesionalac kao što očito nije, javno bi se ispričao za ovu blamažu.
Anel Džanković je jedan
Anel Džanković je jedan
Katastrofa živa, onaj njegov segment u sklopu jutarnjeg je za uzeti revolver i sebi mozak probušiti.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 sep 2021, 15:14
Ovaj Haris je totalno nesposoban za sportski dio. Izmisljenaz pozicija u kojoj se uzasno snalazi,hajde sto se lose snalazi, uzasno se priprema za studio emisije, live javljanja itd.. Sjecam se da je intervju sa Brunom Akrapovicem bio jedna od najgorih u ovoj godini,Bruno ga ucio koga trenira koga je trenirao itd..
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Svaki put bude nekakav zbunjen i smeten, bolji je bio kad je na Faceu s Vedom i Marjanom radio one multiprijenose kvala za SP u Brazilu. Mislim da je i on 2013. radio RG.Arvid je napisao/la: ↑08 sep 2021, 18:40Katastrofa živa, onaj njegov segment u sklopu jutarnjeg je za uzeti revolver i sebi mozak probušiti.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 sep 2021, 15:14
Gledam POL-ENG nekih 5 minuta, Plavsic je rekao svega 7 rijeci u tom periodu. Ovo mu je rekord.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije mi jasan lik, isto ko da ga je neko natjerao da radi prenos.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.