NK Široki Brijeg

kksiroki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 16:44

Molio bi ako netko ima utjecaja na uredništvo portala da im skrene pozornost na to da EVO cijeli dan pretjeruju s brojem tekstova o euro nastupu Širokog , gdje god po portalu da pogledas samo se o Širokom piše , naslovi :
Navijači na granici
Igrači trenirali sinoć
Igrači u hotelu Trst na doručku
Navijači pristižu oko stadiona
Mladi rep.bh Marić,Spikic i ostali spremni za meč
Itd.
Mislim što je previše previše koga to uopće zanima toliko .
Ja bi ipak radije da ima koji članak o Ronaldu ,Mesiju , Musemicu ,Osimu itd.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 08 avg 2013, 18:08

u pravu si od a do z

koliko sam ja upoznat, svaki klub ima nekog dopisnika na ovom portalu pa me cudi sto je i "vas" nijem...

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 08 avg 2013, 18:30

kksiroki je napisao/la:Molio bi ako netko ima utjecaja na uredništvo portala da im skrene pozornost na to da EVO cijeli dan pretjeruju s brojem tekstova o euro nastupu Širokog , gdje god po portalu da pogledas samo se o Širokom piše , naslovi :
Navijači na granici
Igrači trenirali sinoć
Itd.
Nisu forumaši krivi što se ne piše o Širokom, uputi mail protesta redakciji portala na kojima nema vijesti o utakmici!
Grbavica naš je Hram!!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 19:22

RiverPlate je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Molio bi ako netko ima utjecaja na uredništvo portala da im skrene pozornost na to da EVO cijeli dan pretjeruju s brojem tekstova o euro nastupu Širokog , gdje god po portalu da pogledas samo se o Širokom piše , naslovi :
Navijači na granici
Igrači trenirali sinoć
Itd.
Nisu forumaši krivi što se ne piše o Širokom, uputi mail protesta redakciji portala na kojima nema vijesti o utakmici!
Dobro jutro majstore , zaključak ti je za -5 .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 avg 2013, 20:23

Bit ce gusto,bit ce 0-3 :D

Ajmo Širokiiiiiiiiii
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 20:26

aleksandar_veliki je napisao/la:
Navijači na granici
Igrači trenirali sinoć
Itd.
Sta hoces, ne kontam te. Cetiri godine urednistvo ovog portala moli, doslovno moli celnike Širokog Brijega da naprave jedan korektan vidi saradnje, odnosno da potpisu ugovor o medijskoj sararadnji, kao sto je potpisan sa nekim drugim klubovima. Medjutim, celnici kluba ne mare za to, zao im dati tri metra reklame portalu SportSport.ba. I da, znam zbog čega ne daju, boze sta cete reci ti i slicni ukoliko se na Pecari pojavi reklama najcitanijeg sportskog portala u drzavi i uzgred još domena nije info ili net, nego ba. Idete mi na onu stvar sa vasim zalopojkama, a da malo pogledate realnost, pa da vidite da se sport u Sirokom prati i to na jedan dosta dobar nacin. Klikni na grb Sirokog, pa ces vidjeti fotke, izjave sa svake tekme. Ali, bolje je doci ovdje i biti ugrozen. Prica sa ovim postom zavrsava, kome se ne svidja, ima onih koji na Pecari imaju reklamu, ali jbg, nemaju fotki sa tekmi, pa tamo kliknuti i zaliti se.
Ti svoje rekao i gotova priča , evo tresem se .
Praćenje jednog bh predstavnika na način koji vi to radite je sramotan i pokazuje sve licimjerje na istom portalu .
A to što se ja rugam je moje pravo , a da nisam upravu nebi ti vjerojatno ni odgovorio na moj post a kamoli mi pojasnjavao i pravdao se .

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 08 avg 2013, 20:28

Realno gledajući ljepši su svi stadioni gdje nema reklame ovog portala.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 avg 2013, 20:30

Bilobrk; Ješe, Špikić, Blaić, Marković; Ćorić, Zakarić, Landeka, Plazonić, Marić; Barišić.

Djecji vrtic :D

HRHB

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 avg 2013, 20:31

Kako misliš da znamo informacije sa treninga Širokog u Trstu?

Sarajevo je dostavljalo slike i informacije o svim dešavanjima, Zrinjski dostavljao slike, Željo omogućio novinarima da putuju, dok Široki nije uradio ništa od toga. Znači, očekuješ da SportSport.ba pošalje novinara sa ekipom u Trstu, kao što to radi za reprezentaciju BiH i što bi bilo zaista fantastično.

Budimo realni... uz veliki broj navijača i simpatizera Širokog, te silne investicije iz tog grada koje se slijevaju kao podrška radu portala, da li bi ulaganje u put do Trsta zaista bilo opravdano?
miki651 je napisao/la:Realno gledajući ljepši su svi stadioni gdje nema reklame ovog portala.
Komentar koji govori sve.
Za iskorak je potrebna dvosmjerna akcija. Vi konstatno tražite da to sve ide samo u jednom pravcu, a ne biste razmislili da je to u stvari u interesu, ali daleko iznad mogućnosti ovog portala. imamo dopisnika u Širokom, ali za gostovanja zaista nemamo kapaciteta niti nekog konkretnog interesa od strane publike.

Posjeti ovu temu da shvatiš o čemu govorim:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=260" onclick="window.open(this.href);return false;

Ljudi iz malih sredina organizuju se da pomognu da se čuje o njihovom klubu i da oni i njihovi prijatelji imaju što bolje i što brže izvještaje o svojim timovima. Tako se to radi.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 20:41

admin je napisao/la:Kako misliš da znamo informacije sa treninga Širokog u Trstu?

Sarajevo je dostavljalo slike i informacije o svim dešavanjima, Zrinjski dostavljao slike, Željo omogućio novinarima da putuju, dok Široki nije uradio ništa od toga. Znači, očekuješ da SportSport.ba pošalje novinara sa ekipom u Trstu, kao što to radi za reprezentaciju BiH i što bi bilo zaista fantastično.

Budimo realni... uz veliki broj navijača i simpatizera Širokog, te silne investicije iz tog grada koje se slijevaju kao podrška radu portala, da li bi ulaganje u put do Trsta zaista bilo opravdano?
miki651 je napisao/la:Realno gledajući ljepši su svi stadioni gdje nema reklame ovog portala.
Za iskorak je potrebna dvosmjerna akcija. Vi konstatno tražite da to sve ide samo u jednom pravcu, a ne biste razmislili da je to u stvari u interesu, ali daleko iznad mogućnosti ovog portala.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=260" onclick="window.open(this.href);return false;

judi iz malih sredina organizuju se da pomognu da se čuje o njihovom klubu i da oni i njihovi prijatelji imaju što bolje i što brže izvještaje o svojim timovima. Tako se to radi.
Prvi dio posta , Zenica je 50 km od Sarajeva pa se vidjelo u četvrtak kako ste se potrudili ,nakon 9.30 ujutro više cijeli fdan nije bila ni jedna info o tekmi na portalu .
Ali ponavljam nije da se sekiram zbog toga nego se rugam a to je razlika .

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 08 avg 2013, 20:42

admin je napisao/la:Kako misliš da znamo informacije sa treninga Širokog u Trstu?

Za iskorak je potrebna dvosmjerna akcija. Vi konstatno tražite da to sve ide samo u jednom pravcu, a ne biste razmislili da je to u stvari u interesu, ali daleko iznad mogućnosti ovog portala.

Ljudi iz malih sredina organizuju se da pomognu da se čuje o njihovom klubu i da oni i njihovi prijatelji imaju što bolje i što brže izvještaje o svojim timovima. Tako se to radi.
Sve stoji! Dosta bi bilo SRETNO PLAVI SA PECARE.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 avg 2013, 20:45

kksiroki je napisao/la:

judi iz malih sredina organizuju se da pomognu da se čuje o njihovom klubu i da oni i njihovi prijatelji imaju što bolje i što brže izvještaje o svojim timovima. Tako se to radi.
Prvi dio posta , Zenica je 50 km od Sarajeva pa se vidjelo u četvrtak kako ste se potrudili ,nakon 9.30 ujutro više cijeli fdan nije bila ni jedna info o tekmi na portalu .
Ali ponavljam nije da se sekiram zbog toga nego se rugam a to je razlika .
E baš tako.

Ti se rugaš, blago tebi. A mi objavimo jednu pričicu o Ronaldovoj frizuri i imamo više čitanja nego za godinu dana na svim tekstovima o KK Širokom. Ko je tu na gubitku? Na našem portalu 200.000 posjeta svakog dana, a na Pecari 300 ljudi prati košarkaše... Ko se kome treba rugati?

Dođeš u moju kuću i rugaš mi se.
Ko je tu veće ruglo? ti ili ja?

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 08 avg 2013, 20:55

Ovi hrvati su "vazda" za jednakost, ali samo kad se treba dijeliti.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 20:57

Ako već nisi informiran nemoj se prosipat . Kk Široki u prosjeku prati vise od 2000 ljudi što je vise od pola dvorane .
A to što se rugam je do vas a ne do mene jer da se nemam čemu rugati i nebi se rugao .

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 avg 2013, 20:58

Kako se Blajic odbi od Muriela :lol:

Samo da je izbjeci veliki poraz...

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 08 avg 2013, 20:59

Android je napisao/la:Kako se Blajic odbi od Muriela :lol:

Samo da je izbjeci veliki poraz...
Mlada ekipa Širokog. Blajić mek u duelu skroz. Usput to govori koliko su nam bodovi kod Pitara bitni.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 08 avg 2013, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 avg 2013, 21:00

cudo pa imas toliko sabura admine :mrgreen: Mislim sve im je receno, a opet ne kontaju. Pa ja bih jedva cekao da suradjujem s najvecim sportskim portalom u drzavi :shock:

Siroki jeste dobro organizovan klub, ali mislim da je u nekim stvarima previse konzervativan :?

Vidimo se za par dana na u Sarajevu, nadam se da ce Sarajevo uzeti bodove, dolazite nam u pravo dobro vrijeme. Igraci FKS zeljni pobjeda, a vi cete biti umorni od Europe :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 21:06

Bosniacum Lilium je napisao/la:cudo pa imas toliko sabura admine :mrgreen: Mislim sve im je receno, a opet ne kontaju. Pa ja bih jedva cekao da suradjujem s najvecim sportskim portalom u drzavi :shock:

Siroki jeste dobro organizovan klub, ali mislim da je u nekim stvarima previse konzervativan :?

Vidimo se za par dana na u Sarajevu, nadam se da ce Sarajevo uzeti bodove, dolazite nam u pravo dobro vrijeme. Igraci FKS zeljni pobjeda, a vi cete biti umorni od Europe :D
Eto baš mi ćemo se ugasiti ako ne suradjujemo sa nekim od portala .
EVO predstavnik tog portala iznese podatak da kk prati 300 ljudi iako je opće poznato da u aba ligi taj isti Široki ima skoro pa najvišu popunjenost u dvorani .

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 avg 2013, 21:11

pa dobro. Siroki se prati u Sirokom. Logicno ha? :mrgreen: Vidim da vam ne smeta kakva je posjecenost na portalu, pa zasto se onda poceli ovu raspravom zaleci se na to sto portal nije ispratio NK Siroki Brijeg u vezi ovog izleta u Trstu :D

A mogao si se nadovezati na sportski dio posta :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 08 avg 2013, 21:11

Kvalitet slike na BHT-u, kao da gledam 7. septembra 1954 godine.
Za sve ti hvala Amare!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.