GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Ma od Goncala nema nista, njega mogu odmah sutnut. Mene je jucer Simunovic iznenadio. Nije imao nekih pogresaka, a konacno je odigrao s mudima, kao da mu je netko pukao samar i probudio ga. Do sad je bio uplaseno dijete.
Za Radonjica cisto sumnjam da ce bit zamjena Henriquezu dogodine. Eventualno da ode u Lokose, nije taj za Dinama. Prije ce Rukavinu vratit, a ima i klinaca koji ce moc igrat.
Hodzic ako se ne dokaze do kraja sezone definitivno treba ici, B momcad ili Lokomotiva.
Za Radonjica cisto sumnjam da ce bit zamjena Henriquezu dogodine. Eventualno da ode u Lokose, nije taj za Dinama. Prije ce Rukavinu vratit, a ima i klinaca koji ce moc igrat.
Hodzic ako se ne dokaze do kraja sezone definitivno treba ici, B momcad ili Lokomotiva.
Radonjić i Pamić, dvojica Dinamovaca na posudbi u Istri, razmontirali Hajduk. Prvo Radonja zabio, a onda Pamić dodao još dva komada (jedan iz slobodnog). Radonjić ovime došao do 13. gola u 21 utakmici ove sezone u HNL, jedan više (!) od Henriqueza.
On i Machado (3 fantastična gola, 7 asistencija na proljeće) najveći dobici ovog dijela sezone rekao bih. Trpaju uredno i redovito.
On i Machado (3 fantastična gola, 7 asistencija na proljeće) najveći dobici ovog dijela sezone rekao bih. Trpaju uredno i redovito.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Meni taj Radonjic i dalje nije sjeo. Mislim da nije igrac za Dinamo. Uzeli ga cisto da ga netko drugi ne pokupi i onda poludi.
Treba ga pratit, dat priliku možda, može biti dobra zamjena, ne znam baš da je Čop zabijao u Splitu koliko ovaj u Istri. Hodžić je još donekle nedokazan, pored njih i nemamo više rezervnih centarfora. Možda jedino Badji iz Dinama II ali i on je veliki upitnik.
Cop nije zabijao nigdje osim u Dinamu. Davao je gol u 3-4 utakmice u prosjeku. Tek je u Dinamu imao jako dobru statistiku. Radonjic takodjer u Istri nije puno zabijao, cak i manje nego Cop u Hajduku i Splitu, ali sad na ovoj posudbi trpa kao lud, al mene i dalje ne osvaja. Bio je los onih par utakmica za Dinamo, a i kad ga pogledam izgleda mi ko panj. Zelim mu svu srecu svijeta, al nek ide negdje drugo zabijat, pa makar zabijao Dinamu.
Evo Hodzic je danas odigrao dobru utakmicu za Dinamo 2. Zabio je gol iz penala, a imao je i sut koji je golman odbio do Gojaka, a Gojak pospremio u mrezu.
Badji je najbolji strijelac lige, zabio je 15 komada u 22 kola s tim da nije igrao dosta utakmica. Mislim da je zasluzio u Prvoj ligi da odigra barem dvije utakmice po poluvrijeme u ovoj sezoni, cisto da se vidi sta covjek nudi.
Usput, Dinamo 2 je trenutno prvi u Trecoj ligi - Zapad. Ima 50 bodova uz gol razliku 66:14. Druga je Dubrava s 44, treca Rijeka 2 s 43, cetvrti Novigrad s 42... Osam kola je do kraja, sest bodova prednosti i do sad pokazana nadmoc su mi jamac da ce Dinamo 2 dogodine igrat Drugu HNL. Po svemu sudeci to ce bit i jedina B momcad u drugoj ligi. Rijeka 2 ove sezone pored Dinama nema sanse, kao ni Istra 2. Rijeka mozda dogodine udje, a Istra tesko za sad. U grupi jug Hajduk takodjer daleko, a na istoku nitko ni nema B momcad.
Evo Hodzic je danas odigrao dobru utakmicu za Dinamo 2. Zabio je gol iz penala, a imao je i sut koji je golman odbio do Gojaka, a Gojak pospremio u mrezu.
Badji je najbolji strijelac lige, zabio je 15 komada u 22 kola s tim da nije igrao dosta utakmica. Mislim da je zasluzio u Prvoj ligi da odigra barem dvije utakmice po poluvrijeme u ovoj sezoni, cisto da se vidi sta covjek nudi.
Usput, Dinamo 2 je trenutno prvi u Trecoj ligi - Zapad. Ima 50 bodova uz gol razliku 66:14. Druga je Dubrava s 44, treca Rijeka 2 s 43, cetvrti Novigrad s 42... Osam kola je do kraja, sest bodova prednosti i do sad pokazana nadmoc su mi jamac da ce Dinamo 2 dogodine igrat Drugu HNL. Po svemu sudeci to ce bit i jedina B momcad u drugoj ligi. Rijeka 2 ove sezone pored Dinama nema sanse, kao ni Istra 2. Rijeka mozda dogodine udje, a Istra tesko za sad. U grupi jug Hajduk takodjer daleko, a na istoku nitko ni nema B momcad.
Osim o povratku Schifa i dolasku Benita, posljednjih dana se šuška kako bi i dugogodišnji kapetan bh. reprezentacije i stup obrane Zagreba, Montpelliera, Seville i Bayera Emir Spahić (34) mogao pojačati modre. Neki novinari na twitteru javljaju kako je za njegove usluge zainteresiran i Bilićev Bešiktaš. Bayer je razvrgnuo ugovor sa Spahićem nakon što se ovaj prošli tjedan sukobio sa redarima na stadionu, pa je Emir slobodan igrač i mogao bi, kao i Schifo, doći u Dinamo bez odštete. Što će se od svega na kraju i realizirati tek ostaje za vidjeti.
Isti dan kad je napravio incident sam pomislio da ce dobit slobodne papire i da bi mogao u Dinamo. Samo mi je djelovalo nestvarno za realizaciju, a i sad mi djeluje nestvarno kad se prica o tome 
Da, u svakom slučaju bi bio odlično pojačanje za Dinamovu poroznu obranu. Bio je standardan (22 utakmice ove godine u ligi) u stabilnom Bayeru čija je obrana četvrta u Bundesligi, ne može ni nama ne valjat. I ranijih godina se znao spominjati u kontekstu Dinama, najozbiljnije 2011. čini mi se kad je na kraju došao Joe Šimunić. Ipak, pitanje je i kakve će ostale ponude doći, i Bešiktaš je ozbiljan takmac čini mi se.
Nadjoh negdje da je izjavio kako nije htio doci u Dinamo zbog svojih prijatelja hajdukovaca. Ako je to istina onda ni sad nece doci.
Ja se nadam da ce doci neki dobar stoper, a Spahic bi bio pravi kapitalac. Smijesno je uopce poredit ista. Svi znamo kakav je to igrac, a i kakvi Dinamo obranu trenutno ima.
Ja se nadam da ce doci neki dobar stoper, a Spahic bi bio pravi kapitalac. Smijesno je uopce poredit ista. Svi znamo kakav je to igrac, a i kakvi Dinamo obranu trenutno ima.
http://www.9news.com.au/world/2015/04/1 ... amo-zagreb
What happened to Croatian glamour club Dinamo Zagreb?
Izbori
What happened to Croatian glamour club Dinamo Zagreb?
I Australija kužiDinamove prazne tribine postale su fenomen i van granica Lijepe naše , točnije australski '9News' pozabavio se tužnom istinom Modrih. Klub koji dominira u domaćem prvenstvu i koji će već desetu sezonu zaredom uzeti naslov prvaka ostao je bez svojih navijača.
...
Neki su me upozoravali kako hrvatsko prvenstvo nije pretjerano gledano, ali ostao sam zaprepašten činjenicom da je na stadionu bilo svega 700 ljudi, da stadion od 40.000 mjesta zjapi prazan. Na tribini gdje su se inače nalazili Bad Blue Boysi nalazilo se oko 50 ljudi, dok većina BBB-a bojkotira utakmice Dinama i pohodi futsal susrete kluba koji se također zove Dinamo.
Izbori
U Dinamo na probu sredinom mjeseca svibnja dolazi venezuelanski dragulj Heber Garcia (18) iz tamošnjeg prvoligaša FC Portuguesa. Garcia igra na poziciji ofenzivnog veznog i ukoliko zadovolji struku bit će mu ponuđena prilika da se nametne kroz dobre igre u Dinamu II.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Izbori
Večeras pobijediti Lokose i napuniti se samopouzdanjem pred uzvrat kupa protiv šugavaca iz smrdljive Rijeke
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Bit ce to XLeBronfan je napisao/la:Večeras pobijediti Lokose i napuniti se samopouzdanjem pred uzvrat kupa protiv šugavaca iz smrdljive Rijeke
ma nema veze i x, nek se odradi sezona bez porazaSignore je napisao/la:Bit ce to XLeBronfan je napisao/la:Večeras pobijediti Lokose i napuniti se samopouzdanjem pred uzvrat kupa protiv šugavaca iz smrdljive Rijeke
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
LeBronfan je napisao/la:pobijediti Lokose i napuniti se samopouzdanjem
Inače, pobjedom protiv filijale se ku*ac diže, ne spušta
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Mislim da su Lokosi zasluzili danas bod. Dinamo igra minut pa ne igra pet. Da je Lokomotiva imala muda kao zadnjih dvadesetak minuta mogla je ovom Dinamu danas uvalit pet komada bez problema. Jos ne vjerujem da je Dinamo bez poraza.
Nek daju klincima priliku. Ovim mudonjama je ocito mrsko trcati.
Nek daju klincima priliku. Ovim mudonjama je ocito mrsko trcati.
Još jedna odlična partija i asistencija za Machada, fantastična polusezona za modrog Portugalca, opravdava svaki euro. Za mene igrač utakmice, iako i JF i oba strijelca nisu bili loši.
Nije dopušteno postavljati fotografije navijačke scene sa područja bivših republika SFRJ-ot
dubrava
Izbori
dubrava
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.