GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

_forzamilan_
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 apr 2015, 20:56

Blage ti veze nemaš. Čuj dinamo oštećen hahaahah, mora da si to pročitao na nekom portalu a tekmu nisi ni gledao. Pa čitavu utakmicu onaj debil ćelavi od pomoćnika i glavni sudac navlače za dinamo. Svaki i najmanji kontakt svira u korist dinama. Ne sjećam se koji su igrači bili ali dinamovac je 10m od mene iznio igrača rijeke a debil sudac ni faul da svira kamoli žuti već lopta za dinamo. Takvih situacija je bilo koliko hoćeš a da ne govorim onaj penal za Rijeku koji je mogao komotno suditi. Svaki duel igrači dinama padaju kao da ih Hans na mitraljezu siječe pa nije balet. Samo vi dinamovci ste naučili da gdje dođete da vam se skinu gaće a to nikad na Kantridi nije bio slučaj. Pokazali da ste 'građanski' klub kad vam je trener zadnji ološ i seljačina uletio u teren da se obračuna sa sudcem. Kek je za njega jedan veliki gospodin. Gledao sam puno utakmica 2. federalne lige i to još nisam vidio uživo da se trener obračunava sa sudcem. :crazy:
Može dinamo biti sto godina prvak zaredom u ovoj miki maus ligi ali je Rijeka gospodski klub za zagrepčane.
A BBB posebna priča došlo ih možda 200 uvrh glave sramota za milionski grad k tome najjači derbi trenutno a malo više od sat vremena vožnje autoputem dok je net prepun internet velikim bbb navijačima. Navijači podijeljeni u 2 grupe valjda jedni pro a drugi kontra Mamića hahaha. Uostalom lopovi bili lopovi ostali. Utakmica nije za pohvaliti dinamo je bio bolji takmac ali riječki Gattuso donio je veliki bod ali koji u konačnici ništa ne znači. Dinamova odbrana je smiješna i da je Kek imao malo više muda i da je Sharbini inače najgori igrač na utakmici odigrao kako zna možda bi šta i bilo.
Neću više pisati na ovoj temi jer mi skoči tlak kad čujem ime kroacija ups dinamo pa je čak i hajduk je za vas institucija. :kafa:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 apr 2015, 21:17

_forzamilan_ je napisao/la:A BBB posebna priča došlo ih možda 200 uvrh glave sramota za milionski grad k tome najjači derbi trenutno a malo više od sat vremena vožnje autoputem dok je net prepun internet velikim bbb navijačima. Navijači podijeljeni u 2 grupe valjda jedni pro a drugi kontra Mamića hahaha. Uostalom lopovi bili lopovi ostali.
Gdje si ti proveo zadnjih 5 godina?

Izbori :kafa:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 04 apr 2015, 21:26

Rijeka provincija bila, provincija i ostala.

Možete samo klanjat Mamiću i Dinamu jer vam je poklonio Kramarića, Tomečaka i ostale igrače koji su vam pomogli da se opet pođete busat u prsa i vratite u kolko-tolko normalnu poziciju da ne morate preživljavat ko ostali klubovi. Indijanci obični pogani. Onoliko psovki na račun Mamića i Dinama se ne čuje na Poljudu i Futsalu zajedno, a trebali bi bit vječno zahvalni. Maminjo je kriv samo što je počeo surađivat uopće sa njihovim bijednim klubom. Trebo je fino umjesto njih filat Lokomotivu ili Zagreb igračima, ali onda bi tek osuli svi drvlje i kamenje na njega.

Prvaci nećete bit nikad, to zapamtite. Dinamo je svemirski brod za vas nezahvalnike. :bih:

Evo i video, pa nek svi procijene za penal. Eduardo čisto rukom loptu odnio. Tolko o tom da se 'komotno moglo svirat'. Koja komedija. I na kraju korner umjesto auta...nemamo o čemu raspravljat.

[youtube][/youtube]
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 apr 2015, 21:45

spajk je napisao/la:Rijeka provincija bila, provincija i ostala.

Možete samo klanjat Mamiću i Dinamu jer vam je poklonio Kramarića, Tomečaka i ostale igrače koji su vam pomogli da se opet pođete busat u prsa i vratite u kolko-tolko normalnu poziciju da ne morate preživljavat ko ostali klubovi. Indijanci obični pogani. Onoliko psovki na račun Mamića i Dinama se ne čuje na Poljudu i Futsalu zajedno, a trebali bi bit vječno zahvalni. Maminjo je kriv samo što je počeo surađivat uopće sa njihovim bijednim klubom. Trebo je fino umjesto njih filat Lokomotivu ili Zagreb igračima, ali onda bi tek osuli svi drvlje i kamenje na njega.

Prvaci nećete bit nikad, to zapamtite. Dinamo je svemirski brod za vas nezahvalnike. :bih:

Evo i video, pa nek svi procijene za penal. Eduardo čisto rukom loptu odnio. Tolko o tom da se 'komotno moglo svirat'. Koja komedija. I na kraju korner umjesto auta...nemamo o čemu raspravljat.

[youtube][/youtube]
Vidi ne da mi se s tobom prepucavati. O psovkama samo ću reći koliko su puta BBB skandirali mamiću cigane odlazi iz svetinje. Rijeka da se zahvali Mamiću jer je sad napokon stabilan klub? Koji kralj jbt! Jbo strani kapital, jbo sposobnog Miškovića, najboljeg trenera lige Keka, upravu itd. jer je Mamić taj koji je sa 2-3 otpatka od kojeg se 1 potrefio pun pogodak zapravo kreator ove Rijeke :tokralju:
Penal se mogao svirati Eduardo svojim tijelom odnosi stajnu nogu napadača Rijeke. Nemoj mi samo o Dinamu i suđenju, ne paše ti taj avatar uz te izjave, imaš li obraza da spominješ Dinamo i suđenje?

Krepat ma ne molat!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 04 apr 2015, 21:54

Imam itekako obraza da spominjem suđenje, ni po čemu Dinamo nije povlašten kod sudaca, ni u HNL, ni u Europi, to sam uostalom već ranije elaborirao na temi, a zaboravio sam napomenut i Henriquezov 'faul' kod 1 na 1 sa golmanom. Slobodno mi spomeni i Ivu Krečaka i 26.5., pa ću te i tu na volej dočekat.

Ovako ko indijanac na temu upadat i pljuvat po Mamiću i Dinamu iz čista mira može samo čovik koji se boji vlastitog ogledala. Ne znam kako te nije stid.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 04 apr 2015, 21:58

OK šefe izvini neću više ovdje pisati. Hoćeš li mi oprostiti što se tebi nisam javio prvo da mi daš dozvolu da pišem na ovoj temi, evo ponizno se posipam pepelom? Neka sam naletio i na pro-Mamić orjentiranog dinamovca, šta kaže kolega Siamo na ovo?
Over and out do kupa.

Krepat ma ne molat!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 apr 2015, 22:19

Šta se ima reći...već samo žaljenje na suđenje iz GNK je tragikomično.Svake sezone ista priča...početkom prvenstva se navlači GNKu,a oštećuje konkurencija...stvori se sigurna bodovna razlika i onda drugi dio sezone redovno nekoliko grešaka na štetu prcije da ispadne da su oni žrtve u toj priči i da je sve regularno.Naravno da ne osvajaju naslov samo na račun sudaca (daleko od toga),ali tvrdnje da uopće nisu povlašteni su :rol:

Izbori :kafa:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 04 apr 2015, 23:05

rijeka je toliko jaka ekipa da je imala 2 udarca u 90 minuta :lol: a da ne pričam o **** od trenera i igri s 3 dmf-a na domaćem terenu :kafa:

slika

ovo penala nije vidjelo,a 2 rijekin gol neznam gdje je bio korner :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 apr 2015, 21:41

Machado definitivno postao pojacanje. Danas opet zabio, ali i u napadu odigrao odlicno. Cesto je kombinirao s Henriquezom, a i ostatkom ekipe. Bit ce da smo ga konacno docekali :mrgreen:

Vjerujem da ce bit pitanja pa da unaprijed odgovorim. Hodzic bolje da nije ni igrao. Danas ga uopce nismo mogli vidjeti iako je Dinamo zivio na polovici Rijeke i ofanzivci su mogli doci do izrazaja. Valjda ce se nametnuti nekako do kraja sezone, jer se bojim da bi mogao igrati za B momcad iduce sezone, al nije to nesto strasno s obzirom da ce igrat cvajtu.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 09 apr 2015, 01:01

Signore je napisao/la:Machado definitivno postao pojacanje. Danas opet zabio, ali i u napadu odigrao odlicno. Cesto je kombinirao s Henriquezom, a i ostatkom ekipe. Bit ce da smo ga konacno docekali :mrgreen:

Vjerujem da ce bit pitanja pa da unaprijed odgovorim. Hodzic bolje da nije ni igrao. Danas ga uopce nismo mogli vidjeti iako je Dinamo zivio na polovici Rijeke i ofanzivci su mogli doci do izrazaja. Valjda ce se nametnuti nekako do kraja sezone, jer se bojim da bi mogao igrati za B momcad iduce sezone, al nije to nesto strasno s obzirom da ce igrat cvajtu.
Machado odličan i bez gola, Hodžić bi mogao u Lokose dogodine da malo nabija statistiku. Radonjić sa svojim golovima (ali i stilom igre, čovjek izgleda ko od brda odvaljen uživo, 190 cm, 90+kg) sve opasnije konkurira za mjesto Henriquezova zamjenika dogodine. Obrana puno pojačanja treba, navodno sve dogovoreno s Benitom, bijesna neka odšteta Benfici. Sigali čak ne tolko loš, možda im je svima samo trebalo malo vremena. Nadat je se da će i Taravel i Goncalo doć na svoje.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 09 apr 2015, 01:31

najbitnije je da se dobilo, vjerujem da će se prednost obraniti u uzvratu i otići u finale
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 apr 2015, 10:31

Ma od Goncala nema nista, njega mogu odmah sutnut. Mene je jucer Simunovic iznenadio. Nije imao nekih pogresaka, a konacno je odigrao s mudima, kao da mu je netko pukao samar i probudio ga. Do sad je bio uplaseno dijete.

Za Radonjica cisto sumnjam da ce bit zamjena Henriquezu dogodine. Eventualno da ode u Lokose, nije taj za Dinama. Prije ce Rukavinu vratit, a ima i klinaca koji ce moc igrat.

Hodzic ako se ne dokaze do kraja sezone definitivno treba ici, B momcad ili Lokomotiva.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 apr 2015, 18:54

Radonjić i Pamić, dvojica Dinamovaca na posudbi u Istri, razmontirali Hajduk. Prvo Radonja zabio, a onda Pamić dodao još dva komada (jedan iz slobodnog). Radonjić ovime došao do 13. gola u 21 utakmici ove sezone u HNL, jedan više (!) od Henriqueza.

On i Machado (3 fantastična gola, 7 asistencija na proljeće) najveći dobici ovog dijela sezone rekao bih. Trpaju uredno i redovito.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 apr 2015, 21:02

Meni taj Radonjic i dalje nije sjeo. Mislim da nije igrac za Dinamo. Uzeli ga cisto da ga netko drugi ne pokupi i onda poludi.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 11 apr 2015, 23:55

Treba ga pratit, dat priliku možda, može biti dobra zamjena, ne znam baš da je Čop zabijao u Splitu koliko ovaj u Istri. Hodžić je još donekle nedokazan, pored njih i nemamo više rezervnih centarfora. Možda jedino Badji iz Dinama II ali i on je veliki upitnik.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 apr 2015, 00:48

Cop nije zabijao nigdje osim u Dinamu. Davao je gol u 3-4 utakmice u prosjeku. Tek je u Dinamu imao jako dobru statistiku. Radonjic takodjer u Istri nije puno zabijao, cak i manje nego Cop u Hajduku i Splitu, ali sad na ovoj posudbi trpa kao lud, al mene i dalje ne osvaja. Bio je los onih par utakmica za Dinamo, a i kad ga pogledam izgleda mi ko panj. Zelim mu svu srecu svijeta, al nek ide negdje drugo zabijat, pa makar zabijao Dinamu.

Evo Hodzic je danas odigrao dobru utakmicu za Dinamo 2. Zabio je gol iz penala, a imao je i sut koji je golman odbio do Gojaka, a Gojak pospremio u mrezu.

Badji je najbolji strijelac lige, zabio je 15 komada u 22 kola s tim da nije igrao dosta utakmica. Mislim da je zasluzio u Prvoj ligi da odigra barem dvije utakmice po poluvrijeme u ovoj sezoni, cisto da se vidi sta covjek nudi.

Usput, Dinamo 2 je trenutno prvi u Trecoj ligi - Zapad. Ima 50 bodova uz gol razliku 66:14. Druga je Dubrava s 44, treca Rijeka 2 s 43, cetvrti Novigrad s 42... Osam kola je do kraja, sest bodova prednosti i do sad pokazana nadmoc su mi jamac da ce Dinamo 2 dogodine igrat Drugu HNL. Po svemu sudeci to ce bit i jedina B momcad u drugoj ligi. Rijeka 2 ove sezone pored Dinama nema sanse, kao ni Istra 2. Rijeka mozda dogodine udje, a Istra tesko za sad. U grupi jug Hajduk takodjer daleko, a na istoku nitko ni nema B momcad.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 13 apr 2015, 14:09

Osim o povratku Schifa i dolasku Benita, posljednjih dana se šuška kako bi i dugogodišnji kapetan bh. reprezentacije i stup obrane Zagreba, Montpelliera, Seville i Bayera Emir Spahić (34) mogao pojačati modre. Neki novinari na twitteru javljaju kako je za njegove usluge zainteresiran i Bilićev Bešiktaš. Bayer je razvrgnuo ugovor sa Spahićem nakon što se ovaj prošli tjedan sukobio sa redarima na stadionu, pa je Emir slobodan igrač i mogao bi, kao i Schifo, doći u Dinamo bez odštete. Što će se od svega na kraju i realizirati tek ostaje za vidjeti.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 apr 2015, 14:16

Isti dan kad je napravio incident sam pomislio da ce dobit slobodne papire i da bi mogao u Dinamo. Samo mi je djelovalo nestvarno za realizaciju, a i sad mi djeluje nestvarno kad se prica o tome :lol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 13 apr 2015, 14:28

Da, u svakom slučaju bi bio odlično pojačanje za Dinamovu poroznu obranu. Bio je standardan (22 utakmice ove godine u ligi) u stabilnom Bayeru čija je obrana četvrta u Bundesligi, ne može ni nama ne valjat. I ranijih godina se znao spominjati u kontekstu Dinama, najozbiljnije 2011. čini mi se kad je na kraju došao Joe Šimunić. Ipak, pitanje je i kakve će ostale ponude doći, i Bešiktaš je ozbiljan takmac čini mi se.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 apr 2015, 14:43

Nadjoh negdje da je izjavio kako nije htio doci u Dinamo zbog svojih prijatelja hajdukovaca. Ako je to istina onda ni sad nece doci.

Ja se nadam da ce doci neki dobar stoper, a Spahic bi bio pravi kapitalac. Smijesno je uopce poredit ista. Svi znamo kakav je to igrac, a i kakvi Dinamo obranu trenutno ima.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.