BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 31 dec 2012, 13:27

amerosm je napisao/la:Bice zanimljivo vidjeti kako ce Klopp nadomjestiti odlazak Lewandowskog....
Ako Lewat uopšte ode iz BVB-a... ;)

Ferguson: Lewandowski-Gerüchte
"It's nonsense," he asserted. "Absolute nonsense."
http://www.fussballtransfers.com/nachri ... sens_33460" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... x?pageNo=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Čista glupost! - kaže Ferguson :)

Eto Fergie kaže da uopšte nema istine u ovim naslovima koji kruže po medijima. Mislim da je ovo sve maslo Lewatovih menadžera koji plasiraju ovakve vijesti po medijima, ne bi li BVB požurio sa malo masnijim ugovorom. :) ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 31 dec 2012, 14:46

meine liebe schwartz und gelb freund glückliches neues Jahr fur alles aus tuzla :D

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 31 dec 2012, 15:45

evo jedan novogodišnji vic :D :D :D :D :D :D

Dođe Mujo kući uveče pijan k'o letva, i zavuče se pored Fate koja je već spavala. Kad se probudio video je čudnog čoveka kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.
• Ko si ti? - upita Mujo.
• Ja sam Sveti Petar!
• Jel' to znači da sam ja mrtav?
• Da!
• Ali, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od porodice... Moraš me poslati nazad i to odmah.
• Možeš se reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku.
• Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće.
Sv. Petar pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mujo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju:
• Šta, znači, ti si nova ovde, jel' uživaš prvi dan ovde?
• Da, super je, ali imam čudan osećaj iznutra - kao da ću eksplodirati.
• Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi snela jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.
I Mujo se opusti i posle par trenutaka izleti jaje. I obuzme Muju milina jer je po prvi put osetio materinstvo. Kad je sneo drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti... Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan i taman kad je hteo da snese i treće jaje oseti udarac u potiljak i čuje Fatu kako viče:
• Probudi se, picka ti materina pijana, sereš po krevetu...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 31 dec 2012, 18:30

Želim svim BVB-oFcima LIJEP PROVOD ZA DOČEK NOVE 2013.!!!
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 jan 2013, 11:12

Semir bvb je napisao/la:Ako Lewat uopšte ode iz BVB-a... ;)

Ferguson: Lewandowski-Gerüchte
"It's nonsense," he asserted. "Absolute nonsense."
http://www.fussballtransfers.com/nachri ... sens_33460" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... x?pageNo=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Čista glupost! - kaže Ferguson :)

Eto Fergie kaže da uopšte nema istine u ovim naslovima koji kruže po medijima. Mislim da je ovo sve maslo Lewatovih menadžera koji plasiraju ovakve vijesti po medijima, ne bi li BVB požurio sa malo masnijim ugovorom. :) ;)

Meni ovo isto tukne na igru njegovih menadzera. Kao traze ga 2 Mancestera, a oni zajedno imaju 10 napadaca, od kojih je 7 bolje od Lewandowskog ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 jan 2013, 13:03

Dosada zvana Sahin ponovo se povezuje sa bvB-om. Brijem da će to biti tako sve dok se Sahin nevrati u BvB ili u nekom klubu napokon uspije nešto napraviti.

najbolje bi bilo da ga bvB kupi, pa da više o tome nemoram čitati! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 02 jan 2013, 17:12

anton 1983 je napisao/la:Dosada zvana Sahin ponovo se povezuje sa bvB-om. Brijem da će to biti tako sve dok se Sahin nevrati u BvB ili u nekom klubu napokon uspije nešto napraviti.

najbolje bi bilo da ga bvB kupi, pa da više o tome nemoram čitati! :mrgreen:
Tvoj ubjedljivo najjaci i najbolji kommentar ikad ... :D :D

Inace sretna nova god svim navijacima BvB-a da nam i ova abd bude uspjesna kao prethodna ...
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jan 2013, 01:58

Prema pisanju BILD-a BVB je zainteresovan za Fortounis-a koji bi trebao biti zamjena za Perisica ciji se odlazak ocekuje u ovom prelaznom roku.

Ovo bi bio odlican potez BVB-a, jer bi dobili talentovanog igraca i igraca koji ne bi unosio nemir u ekipu zbog toga sto sjedi na klupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 jan 2013, 11:07

amerosm je napisao/la:Prema pisanju BILD-a BVB je zainteresovan za Fortounis-a koji bi trebao biti zamjena za Perisica ciji se odlazak ocekuje u ovom prelaznom roku.

Ovo bi bio odlican potez BVB-a, jer bi dobili talentovanog igraca i igraca koji ne bi unosio nemir u ekipu zbog toga sto sjedi na klupi.

I tim potezom presuli iz supljeg u prazno...

Treba kupovati igrace koji ce biti pojacanja i za takve ce se uvijek naci mjesta u timu i dobit ce bar drugo poluvrijeme da pokusaju preokrenuti tok utamice, a ne dovoditi polovnjake koji ne znaju jesu li dosli ili su posli.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 03 jan 2013, 12:19

Jadni mi ako nastavimo prodavat igrace poput Sahina i Kagawa,pa mozda i Lewandowskog,a nastavimo dovodit kao sto neko rece polovnjake poput Schiebera,Kircha pa sad i ovog....neki ce rec zna Klopp sta radi, ali nismo mi vise ekipa od prije 4 godine koja moze godinu dana cekat nekog igraca da proradi dok konkurencija dovodi pojacanja koja odmah prorade....nikako ne podrzavam ovaj transfer (a ko mene sta pita :D :D :D :D ),ako bi ovaj trebao bit zamjena za Perisica,onda bih vise volio da Ivan ostane....

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 jan 2013, 13:48

Danas su počeli treninzi nakon pauze od dvije sedmice. Svi osim Owomoyele su spremni. U subotu se putuje u La Mangu (Španija).

Nije taj Fortounis loš, ali imamo mi i svojih talenata Bittencourta i Hofmana. Bolje njima dat' priliku, ali ko zna?! Možda baš pogode s ovim transferom ako uopšte dođe do njega.
Nama treba pravo pojačanje koje će pravit' istinsku konkurenciju Reusu-Gotzeu-Kubi. Recimo Mertens ili Lens (oba PSV) koji briljiraju ove sezone. Da ne spominjem da nam treba još jedan napadač. ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jan 2013, 16:32

Bez uvrede, ali mislim da neki navijaci zaboravljaju odakle BVB dolazi...Citajuci pojedine komentare imam osjecaj da bi se pojedini navijaci BVB-a rado vratili ka politici koju su vodili Niebaum i Meier.

PS: Uostalom nakon odlaska Sahina BVB je odigrao najbolju sezonu u historiji kluba i oborio rekord sa najvise osvojenih bodova u jednoj sezoni u Bundesligi. ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 03 jan 2013, 16:52

slažem se sa amerom po ovom pitanju

Mali grk uopće nije loš, i uz pravo vodstvo dr. Kloppa može postati sjajan igrač
Agieren statt reagieren

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 jan 2013, 17:08

Pa BvB i nema nekih prevelikih potreba za pojačanjima trenutačno.

Ono što bi ja napravio u zimskom/ljetnom prelaznom roku je samo prodaja Perišića i posudba Bittencourta, te dovođenje jednog napadača i centralnog veznog. Nema potrebe za još jednim krilom, jer ja smatram da BvB tak i onak ima preveč igrača za krilo, a premalo KVALITETNIH igrača u centralnoj vezi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 jan 2013, 23:39

Pale_Companion je napisao/la:slažem se sa amerom po ovom pitanju

+1
Klub se digao iz mrtvih i jos zivi na tim "polovnjacima" a pojedinci bi sad kupovali igraca za 10+ miliona samo da prave konkurenciju starterima...nemamo mi ruse i arape na tribinama.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jan 2013, 23:49

Klopp komedijaš :mrgreen:

[youtube][/youtube] :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 jan 2013, 23:57

adnan24 je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:slažem se sa amerom po ovom pitanju

+1
Klub se digao iz mrtvih i jos zivi na tim "polovnjacima" a pojedinci bi sad kupovali igraca za 10+ miliona samo da prave konkurenciju starterima...nemamo mi ruse i arape na tribinama.

Prodamo kitu, a kupimo kitu koja suti - u oba slucaja na klupi imas kitu.

Ako cemo vec prodavati Perisica, bez kojeg svakako mozemo, onda je bolje ostaviti tu lovu, pa na ljeto dodati jos koji dinar i dovesti solidnog igraca, a ne kitu...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 jan 2013, 00:03

Znaci ti mislis da Fourtounis iz K'lauterna kosta 7 miliona eura i da cemo prakticno samo zamijeniti njega i Perisica :?:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 jan 2013, 00:31

Ne mislim to, nego mislim da Grk trenutno nije nista bolji od Bitencoura. Po meni za Perisu nam nije potebna zamjena, ako ce ta zamjena samo sjediti na klupi. Nije se bas Perisa pretjerano naigrao u prvom timu. Uglavnom bi ga Klop ubacivao oko 75. minute, a tih posljednjih 15-20 minuta moze odigrati i Bitencour ili neki drugi perspektivni malac koji ce gristi travu u tih 15-ak minuta ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 jan 2013, 01:01

Mali klub dovodi male igrace :twisted: , sto se prije s tim pomirite bice vam lakse u zivotu. :lol:

Inace, sve najbolje fanovima inferiornog klubica u novoj godini.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []