FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2016, 22:27

muhamed121 je napisao/la:Jel zna neko ljudi sta se desilo sa onim Omerovicem ne znam sad tacno kako se zvao igrao u juniorima kasnije nekako kad se pocelo raspadat poceo za prvi tim onda je otisao u Hoffenheim na probu nekako je mlad bio 91,92 godiste mislim bavi li se uopce vise fudbalom
je li to Mrkva.. ako je on, on jeste bio u Hoffeu, ali je dosao u Slobodu kada je tu Ciro bio, ali nije prosao na pripremama.. ne znam gdje je sada

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2016, 22:30

Lose drustvo kod momka, los zivot..

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 jun 2016, 22:31

Chinaglia je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la:Jel zna neko ljudi sta se desilo sa onim Omerovicem ne znam sad tacno kako se zvao igrao u juniorima kasnije nekako kad se pocelo raspadat poceo za prvi tim onda je otisao u Hoffenheim na probu nekako je mlad bio 91,92 godiste mislim bavi li se uopce vise fudbalom
je li to Mrkva.. ako je on, on jeste bio u Hoffeu, ali je dosao u Slobodu kada je tu Ciro bio, ali nije prosao na pripremama.. ne znam gdje je sada
Emir cini se da je se zvao znam da je otisao u Hoffenhheim u to vrijeme bio je dobar igrac

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 02 jun 2016, 22:33

pise proleteru da je taj emir

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2016, 22:34

muhamed121 je napisao/la:Emir cini se da je se zvao znam da je otisao u Hoffenhheim u to vrijeme bio je dobar igrac
jeste Mrkva, ma nikada on nije zaigrao za prvi tim, a igranje u juniorima i seniorima kao nebo i zemlja
napisao sam ti, trenirao je dok je Ciro tu bio, ali nije prosao

gledam transfermarket, bio je u Proleteru, sve ti je jasno..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2016, 22:35

Jel Bobic potvrdjen za nas?

Ako jeste onda se moraju srediti desno krilo, napadac, stoper i veznjak i bila bi popunjena ekipa. Normalno da sva ta 4 igraca budu instant prvotimci.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 jun 2016, 22:37

Chinaglia je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la:Emir cini se da je se zvao znam da je otisao u Hoffenhheim u to vrijeme bio je dobar igrac
jeste Mrkva, ma nikada on nije zaigrao za prvi tim, a igranje u juniorima i seniorima kao nebo i zemlja
napisao sam ti, trenirao je dok je Ciro tu bio, ali nije prosao

gledam transfermarket, bio je u Proleteru, sve ti je jasno..
Ako je igrao od Slobode do Hoffenheima pa do Proletera sve mi je jasno a evo nesto sam kucao na google-u kao trebali smo naplatit nekih 60.000 eura za njega kad je otisao

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 02 jun 2016, 22:44

tuzlak1987 je napisao/la:Jel Bobic potvrdjen za nas?

Ako jeste onda se moraju srediti desno krilo, napadac, stoper i veznjak i bila bi popunjena ekipa. Normalno da sva ta 4 igraca budu instant prvotimci.
ma kakav potvrdjen, nema care pozitivnih iznenadjenja oko transfera kod nas, samo neki osrednji igraci. Nista se nije promijenilo, kad se ocekivao iskorak u pojacanjima (izborena Evropa, rijesen reprogram) , mi dovodimo pojacanja al u qrc, mozda za federalne lige, al ovo nisu pojacanja za ekipu koja pretenduje na jednu od titula i da prodje prvo pretkolo u Evropi. Dakle, ovi sto ovakve transfere brane, nek se zapitaju. Zna Husref :damn: Ne kazem da smo zbog njega i samo zbog njega ostali bez titula, al ruku na srce uzak roster samo zbog Husa nas je i kostao titula ;) Kaze nezahvalni, pa nezahvalan sam s obzirom na ambicije koje je najavio predsjednik, ovo nisu igraci koji mogu donijeti iskorak. Treba sto rece @staragarda ovo podebljati sa par zvucnih imena, jer igraci koji nisu standarni u celiku, golman posljednje ekipe na tabeli i 2 anonimusa iz 3. svedske i 6. engleske lige slozit cete se i nisu neka pojacanja. Dakle, ocekujemo bolja pojacanja od ovog Azmire !

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 jun 2016, 22:46

Hajd ako ste zadovoljni super, ja nisam zadovoljan, jer ovaj igrač nije nikakvo pojačanje za evropske utakmice, takodje ni za ligu, sasvim solidan za rotacije u ligi i kupu. Pojačanje bi bio Mahir, Hodžić i ostali koji su obilježili prošlu sezonu, a koji lagano odlaze u druge klubove, dok mi dovodimo igrače tipa Haurdica i sami sebe lažemo kako je to ispravno i kako možemo zaraditi na igraču, kako je mlad, kako ovo, kako ono, a u stvari opet polako traćimo još jedan prelazni rok, ne dovodeći ni jednog provjerenog igrača, koji su nam neophodni u borbi za vrh našeg fudbala!

Pozdrav i neka nam je Bog na pomoći!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2016, 22:49

Ja sam zadovoljan sa Tomicem i Grahovcem, mislim da su dobri igraci. Grahovac je u drugoj polusezoni i pred kraj prve postao standardan u Celiku i po meni odlicno odigrao. Svi su ga hvalili par utakmica koje je bio na TV-u kada je Celik igrao.

Dok je prvi standardan u Hrvatskoj bio, a dobri su nam bili i igraci koji su bili iz druge HNL lige. Tako da ovaj iz 1. HNL sigurno nije los bek za ove nase PL.

Eric je isto na proljece branio sigurno bolje od Pirica, samo je to proslo ispod radara. A i Bobic je dobro branio citavu sezonu. Oba su se naprimali golova ali takve su ekipe bile.

Po meni je najbitnije da su ovi ostali tu, produzio im se ugovor za jednu godinu. A sada kako stizu novi igraci, ekipa nam se lagano siri i biti ce tu igraca dosta oko 20 da iznesu teret citave sezone za razliku od prosle.

Ali uglavnom tek je sutra 3. juni, ima jos 10 dana da stignu novi igraci. Mislim da ih dolazi sigurno 5 u narednih 10 dana :D

A ako Dzidic ne dodje u Slobodu mislim da pocinjem i shvacati sablon po kojim dovodimo igrace, jednostavno nam moguce ne trebaju Karic i Dzidic koji bi trazili da budu glavni u svlacionici. Ovako se skupljaju vrijedni momci koji su zeljni dokazivanja, a daju se ugovori koji ce omoguciti da ih potencijalno prodamo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 jun 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 02 jun 2016, 22:49

evo sad mi drug kaze koji igra u proleteru da je mrkva u slogi valjda nije siguran

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 02 jun 2016, 22:50

KenoRob je napisao/la:Ironican prelaz mlade nade Grahovca u Slobodu u situaciji kada Celik propada. Ne tako davno u suprotnom smijeru su se zaputili Jasmin Mesanovic i Haris Ribic za vrijeme teske situacije u Tuzli. Mesanovic postao dobar fudbaler za bh okvire dok je Ribic propao. Isto tako Grahovac je riskantan projekat zahtjeva dosta strpljenja a Sloboda tezi ka vrhu bh fudbala. Ne znam po meni cudan potez jer je on najmanje 2 sezone udaljen od ozbiljnog igraca a dosta obecava...Cudi me da nije ostao u Zenici da se dokaze sad kada vecina napusta klub. Mora da je situacija gora nego sto se misli.
Ne smijes ignorisat cinjenicu da ga je u Celiku trenirao polupismen poltron koji veze nema :)
A sad adio...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jun 2016, 22:52

na ovo sto imamo, i sto je doslo jos Karic, Dzidic i recimo Kuadio i mi smo 50% jaci neg sto smo bili

zaboravljamo da smo kvalitet imali, samo je problem bila ta sirina..dakle 4-5 novih kvalitetnih igraca (posebno vrhunski tipa Dzidica) dodatih na ovo sto imamo i mi smo u startu odlicni..da ne govorim o dodatnim pojacanjima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 02 jun 2016, 22:55

muhamed121 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
muhamed121 je napisao/la:Meni ne ide jedna stvar u glavu nikako zasto je Perica Ivetic otisao a ovaj potpisao kao pojacanje pa po meni je Ivetic 3x bolji od Grahovca ko god da ga je gledao a ja jesam vise puta nije mi momak bolji od Pere pa nek prica ko sta hoce samo sto je mladji ostalo nista
Grahovac je vezni igrac
Tomic ce igrat' lijevog beka
Ja sam ga gledao 2,3 puta igrao je lijevog beka za Celik ovdje pise veznog igra onda ocigledno da moze igrat na vise pozicija
ocigledno je samo da ti ne znas razlikovat pozicije u fudbalu :D
A sad adio...

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 02 jun 2016, 22:58

Milos Stojcev :pray: :pray: :pray:
Dzenan Burekovic :pray: :pray: :pray:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 02 jun 2016, 22:59

Itekako da ne znam jbg ja dodjem na utakmicu iz Kalesije vidim gdje je Tuzla navijam,vidim raje a sastav nemam pojma ni ko igra

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 02 jun 2016, 23:02

Vladimir Grahovac je odlican igrac. Jedna od mojih zelja za sastav Širokog. Mlad igrac, strasan potencijal. Hodzic je malo prenapuhan, ne igra obranu nikako. Mislim da ce proci u Sarajevu kao Simeunovic. Niste sigurno pogrijesili sa Grahovcem. A to ce i vrijeme pokazati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 02 jun 2016, 23:05

Kostic,Efendic,Muminovic,Mehmedagic,Ordagic,Veselinovic,Stjepanovic,Ahmetovic,Krpic,Mehidic,Zeba,Govedarica,. ... kostur ekipe na okupu.
Jucer vam covjek kaze da su plasmanom u evropu svima automatski produzeni ugovori.
Zaista neznam sta vam nije jasno.

Na ovu ekipu do sada dodali smo u rotaciju

Tomic,Grahovac,Eric,Bobic.
Znaci pojacali konkurenciju. ...sirinu ekipi.....
Znaci otprilike imamo bazu od 17 igraca vec sada (zaboravio sam Todorovica).

Tek sada ocekujemo pojacanja na ovu ekipu.
I rekao vam Azmir jucer da se pregovara sa 3,4 provjerena iskusna igraca ali da zasada nece izlaziti u javnost.
Pa jasno vam je valjda da ti iskusni i provjereni nisu ova 3,4 sto su dosli, (Tomic i Bobic jesu iskusni)ali Eric,Grahovac i ova dva crnca nisu,ovi crnci dolaze na PROBU i o njima ce sud dati Musemic.
Koliko ste negativni da se covjeku gadi citati temu.
Doci ce i par onih koje prizeljkujete ali,kada covjek cita gluposti poput "potpisan je reprogram Azmire dje su pojacanja"
Kao da reprogram znaci da duga nema i daj sada.
Valja platiti 100 milja eura mjesecno reprogram...
Ko placa...vi...ja....grad....ne. ....
Mislim da znamo odgovor.....
Imajte malo razumijevanja, strpljenja i ljudskosti.
Naravno da zelimo velika imena (bar za nase uslove)i docice,ali nemorate ispoljavati toliki nivo primitivizma.
Pogotovo neki sa novim nicovima koji sebi uzmu za pravo prozivati nekoga prvim postom na temi.
Sabura malo,sabura.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jun 2016, 23:07

pompom je napisao/la:Milos Stojcev :pray: :pray: :pray:
Dzenan Burekovic :pray: :pray: :pray:
Et vidis npr Dzenan Burekovic je ove sezone igrao sigurno na razini Efendica, ako ne i losije :D

Ovaj Grahovac mali je bolje odigrao drugi dio sezone od njega..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2016, 23:08

PERO1234 je napisao/la:Vladimir Grahovac je odlican igrac. Jedna od mojih zelja za sastav Širokog. Mlad igrac, strasan potencijal. Hodzic je malo prenapuhan, ne igra obranu nikako. Mislim da ce proci u Sarajevu kao Simeunovic. Niste sigurno pogrijesili sa Grahovcem. A to ce i vrijeme pokazati.
a neznam sad,jbg....ide se iz krajnosti u krajnost...jedni ga hvale na sva usta drugi da je buranija mrtva :roll: ...meni su Robovi najmjerodavniji a oni kazu da je prosjek teski
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.