Sve je receno par postova. Momci, skidam kapu

EDIT: Oprosti prijatelju, promaklo se

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A, gdje je BRAVO za moj postBlueTiger je napisao/la:BRAVO DINO94; BLUEBOY1921, INKOGNITO, LJILJAN89 & BOCCACCIO!
Sve je receno par postova. Momci, skidam kapu
Napokon neko realan.legijard je napisao/la:raja nisam htjeo doc na forum 3 dana dok ne prodje sve ovo, fakat radi svojih "gradacacana" vatreni sam Zvijezde i zelim da vam cestitam na pobjedi, cista je ko suza, ZASLUZUJETE TITULU, sa ovom ekipom mozete i nagodinu, jer je dosta ispred svih........jos jednom cestitke od BUBNJARA RD EKIPE
Jarane,tebi svaka cast,al vjeruj mi na rijec da si u manjini zestokoj kod pitara,ono sto covjek maloprije prica se nije desavalo samo njemu,to je samo jedan od slucajeva...MirzaGunner je napisao/la:@dino pusti ba te primitivce nisu svi pitari isti, opsuteno ba da ti kazem meni je draze uvijek bilo i ostace nek osvoji titulu bolje vi nego oni idioti!!!Sretno vam dalje od srca ja tako mislim i mislicu do smrti!
Potpuno si u upravu komsija sve lijepo si objasnio u tekstu, a sto se tice igre vi i pokazujete i titulu trebate uzeti zasluzeno stvarno, a nama koje kriv, mi sami sebi.SarajlijaTM je napisao/la:Jarane,tebi svaka cast,al vjeruj mi na rijec da si u manjini zestokoj kod pitara,ono sto covjek maloprije prica se nije desavalo samo njemu,to je samo jedan od slucajeva...MirzaGunner je napisao/la:@dino pusti ba te primitivce nisu svi pitari isti, opsuteno ba da ti kazem meni je draze uvijek bilo i ostace nek osvoji titulu bolje vi nego oni idioti!!!Sretno vam dalje od srca ja tako mislim i mislicu do smrti!
mrznja ide dotle da se u utakmicama protiv zelje otvoreno navija za borac i siroki...
da ce svaki pitar ko iz topa reci da je amar odvratan,majmun,ovakav,onakav,a kad ga pitas da ti navede primjer sto je amar takav kakav kaze da jeste i cim je on to uvrijedio pitare,pocne neko mumljanje...bez argumenata naravno
nekad se zaista zapitam,sa velikim zaljenjem,jesmo li to dotle dosli,da vodjeni ideologijom "nek komsiji crkne krava",dolazimo dotle da zavlada jednoumlje i da dodje papak nad papcima,sirovina i primitivac blekic i kaze u 5 recenica svasta na zelju i na navijace zelje i citav ga sjever slijedi,a i pitari.pa jel ti drazi komsija ili taj komad sirovine koji je stara sarajevska porodica,tu je od 96'te![]()
prvi put da mi je bilo drago sto ste popusili foru,je onda kad vas je blekic nasadio i otisao,trebalo vam je tako,nadao sam se da ce te pameti doci,ali slabo izgleda.
licno misljenje je da vama fali husref koji je tip amara,koji ce imati damu reci svojim igracima istinu u oci i navijacima,a ne odma obrusiti se na sudije i na koga sve vec,linijom manjeg otpora
ili je mozda sta bilo u onim mirzinim virslama,pa od tad nekad i vlada jednoumlje i zatupljenost bez argumenata![]()
svaka cast komsijama koji razumiju sta pricam i na njih se ovo ne odnosi.upuceno je blekicevim pitomcima,podgrupama hordi koje navijaju protiv zelje vise nego su na sjeveru,pa cak i kad mi deremo sirokog i kad deremo borca i naravno onima koji su likovali kad su sumari iz bl zakamenjali manijake ko zadnje ckapi.
e sve vam je ovo rekao neko ko je zajedno sa ostalim manijacima dosao na raskrsnicu kod bicakcica kad su vasi bili u muriji u sirokom,a svi znamo da je u tim momentima ostao veoma mali broj pitara koji su blokirali raskrsnicu...
toliko o solidarnosti,brzo vi zaboravljate...
a o ostalim klubovima koji se zale na nas,njihovo misljenje je produkt inace akumulirane mrznje protiv glavnog grada i komplex nize vrijednosti,pa to akumuliraju sad prema sudijama logikom kud svi turci tu i mali mujo.da se ne izdvajaju
vise je smjesno i simpaticno,nego maligno kad vidis na sta se sve zale
izvinjavam se jos jednom ljudima koji se nisu prepoznali,a ja sam sve generalizovao
Minhi je napisao/la:Moze od Mitra Mirica "Ne moze nam niko nista..."?
Rano je još. Ne baksuziraj....gavran je napisao/la:Ja potpis upotpunih...........
Svaka cast momcino. Sve najbolje Zvijezdi, Gradaccu, a posebno tebi i slicnima.legijard je napisao/la:raja nisam htjeo doc na forum 3 dana dok ne prodje sve ovo, fakat radi svojih "gradacacana" vatreni sam Zvijezde i zelim da vam cestitam na pobjedi, cista je ko suza, ZASLUZUJETE TITULU, sa ovom ekipom mozete i nagodinu, jer je dosta ispred svih........jos jednom cestitke od BUBNJARA RD EKIPE
avlami97 je napisao/la:Rano je još. Ne baksuziraj....gavran je napisao/la:Ja potpis upotpunih...........
TeaM87 je napisao/la:Plavi voz, dobar skroz !
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Orvel, Pantelija, samoFKS i 57 gostiju.