FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hahahahaha, sto su se poceli lizati fino kandidati kao za titulu bez zelje. 
emirati je napisao/la:hahahahaha, sto su se poceli lizati fino kandidati kao za titulu bez zelje.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Esprit, da ne kvarimo temu, mozes li mi u pp poslati omjer Zelje i Sarajeva sa Sirokim u posljednjih npr. 5 godina? Hvala 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Pancer
- Kontakt:
Ma ne može Sarajevo nikako protiv Širokog na Koševu

Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Mislio sam na zadnji vas poraz od Sirokog,i volio bi da tu zavrsimo sto se tice omjeraBaja_Zvjerka je napisao/la:Esprit, da ne kvarimo temu, mozes li mi u pp poslati omjer Zelje i Sarajeva sa Sirokim u posljednjih npr. 5 godina? Hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ko će dočekat Četvrtak 

Re: Odg: FK Sarajevo
Konacno mi nije bilo zao para i vremena koje sam potrosio na utakmicu. Konacno se ima sta vidjeti na Kosevu. Zaista imamo dva odlicna tima, Dzeno ce biti na mukama koga u prvih 11. Radovac me odusevio veceras, treba momka maksimalno gurati makar i imao losijih partija, on je uz Cimirota buducnost kluba i neko na kome cemo dobro zaraditi. O pojacanjima nema jos jasnu sliku. Okic i Duljevic su mi nekako bili najupecatljiviji. Okic je strasno brz i osvjezenje je za igru prema naprijed. Dzemo je nekako zatajan bio, nadam se da moze vise. Ostali i nisu imali neku priliku zabistaci se u ono malo vremena.
U cetvrtak ce sve goriti a za nasu ligu smo zaista prejaki. Siroki nam je realno jedini konkurent.
Ovo Sarajevo punoooo bolje izgleda na terenu nego ono iz marta, vidi se uigranost. Jajalo definitivno ne nedostaje ovoj ekipi i ako je super kvalitetan igrac za nase pojmove.
U cetvrtak ce sve goriti a za nasu ligu smo zaista prejaki. Siroki nam je realno jedini konkurent.
Ovo Sarajevo punoooo bolje izgleda na terenu nego ono iz marta, vidi se uigranost. Jajalo definitivno ne nedostaje ovoj ekipi i ako je super kvalitetan igrac za nase pojmove.
[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma dinGospo

I sta kaze svidio mu se broj 5 iz kardifa
I sta kaze svidio mu se broj 5 iz kardifa
- dr.van nostrand
- Kontakt:
FK Haugesund-Airbus UK Broughton
[youtube][/youtube]
crnjo najopasniji
http://www.dodaj.rs/f/22/md/1bcNerFn/maic-sema.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
crnjo najopasniji
http://www.dodaj.rs/f/22/md/1bcNerFn/maic-sema.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Banda - mog'o je vala neki rostilj organizovat
Dupovac/Tatko - malo posla,sasvim dobro odradjeno
Puzi - vrlo dobar veceras : 1 gol i velike zasluge kod drugog,centarsut
,ipak mislim da ce Protic bit' prvo rjesenje na toj poziciji
Radovac/Cimi - nasi dragulji..Momci koji ce nositi igru Sarajeva jos dosta godina i koji ce vjerovatno donijeti finu svotu novca klubu kad dodje vrijeme za to..Buduci reprezentativci..
Stojcev - Covjek koji je dokaz da transfermarkt nema pojma
Velkoski/Bilbija - ja ne bih vise cekao Bilbiju i njegov povratak forme..Gurnuti makedonca u spic a Bilbija nek ulazi s klupe
Okic -
Kao sto neko rece ne treba se zanositi..Ne treba,ali treba pohvaliti..Sjajna igra,kontrola nad mecom protiv vjerujem ekipe koja je kvalitetom tu negdje sa Norvezanima..Imamo po dva kvalitetna igraca na skoro svakoj poziciji,i ne treba biti lazno skroman - RAZVALIT CEMO NORVEZANE
Dupovac/Tatko - malo posla,sasvim dobro odradjeno
Puzi - vrlo dobar veceras : 1 gol i velike zasluge kod drugog,centarsut
Radovac/Cimi - nasi dragulji..Momci koji ce nositi igru Sarajeva jos dosta godina i koji ce vjerovatno donijeti finu svotu novca klubu kad dodje vrijeme za to..Buduci reprezentativci..
Stojcev - Covjek koji je dokaz da transfermarkt nema pojma
Velkoski/Bilbija - ja ne bih vise cekao Bilbiju i njegov povratak forme..Gurnuti makedonca u spic a Bilbija nek ulazi s klupe
Okic -
Kao sto neko rece ne treba se zanositi..Ne treba,ali treba pohvaliti..Sjajna igra,kontrola nad mecom protiv vjerujem ekipe koja je kvalitetom tu negdje sa Norvezanima..Imamo po dva kvalitetna igraca na skoro svakoj poziciji,i ne treba biti lazno skroman - RAZVALIT CEMO NORVEZANE
moje neko misljenje, a vjerujem da tako i Dzeno gleda na stvari po pitanju Bilbije i novih igraca je da je tesko u ekipu odmah ubaciti 3 ili 4 nova igraca (sto smo mi godinama unazad radili i nije bilo rezultata) i uigrati, potrebno je vrijeme i vjerujem da ima kvalitenijih igraca na klupi kao sto su Duljevic i Protic na svojim pozicijama al treba sacekat...ne treba kvariti kontinuitet trenutne ekipe a onda polako i nove igrace stavljati u prvi plan...svakako je duga sezona i svi ce imati priliku da se pokazu i da zaigraju a imamo podug roster i u tome vidim nasu snagu
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
SeFko jedan od najbrzih na planeti hahahah... koliko god su Welsani brzi od nasih, toliko je SeFko brzi od njih, ekstra, cini mi se da je Cimi uzeo ulogu Jajala, nekako mi je neprimjetan ali radi dosta posla, dok je Radovac uzeo njegovu, dosta je u centru paznje, gol i finta fenomenalni. Ja koga bi izdvojio koji me je odusevio je mali Duljevic strasan igrac.
Ovaj stoper nas Muharemovic, fizicki najjaci nas igrac. Bas kad smo slavili kup, neko brdo pored mene prodje, fkt nisam znao ko je, strasno gradjen, stroj, Colleman za Dupovca, kad se malo uigra nema sumnje da ce biti odlican.
Ovaj stoper nas Muharemovic, fizicki najjaci nas igrac. Bas kad smo slavili kup, neko brdo pored mene prodje, fkt nisam znao ko je, strasno gradjen, stroj, Colleman za Dupovca, kad se malo uigra nema sumnje da ce biti odlican.
- SarajlijaTM
Ovaj golman cardiffa,jel on jedan od tih 5 iz prvog tima?
Par kritickih osvrta jer vam je to najpotrebnije u ovo vrijeme kada se veliki broj hordasa pocinje zanositi i dizati kao zeljovci onomadne ...
1. Za Radovca sam poslije prvog gledanja ima najmanje godina vec misim rekao strasan talenat . Razocarenje da nije poradio na fizici ima godinu dana. Znaci stiglic bio stglic ostao. On treba da bude mega giga esktra u ovoj ligi da bi zaradili na njega, Znaci teretana kontrolisano ako ima takvih kadrova u FKSA. Inace ce i njemu vrh biti Madjarska i slicno .. a Sarajevu umjesto miliona hiljade ..
2. Okic rekao sam vam pravo pojacanje. ALI !! Nedorecen kao napadac jednostavno nema znanja da poentira brzinu u omjeru koji je potreban. Medjutim kao vezni .. to je pozicija za njega gdje ce da dobija duel za duelom na sredini ... bilo je vidjivo malo sinoc sta je njegova snaga ... I to ne na krilu kao sinoc nego bas centralno da pokriva Radovca.
Stojcevski ionako puno puno ubojitiji blizu gola .
3. Ono je nikakva provjera nemojte da budete u zabudi.
4. Odbrambena linija spora , kruta.
5. Sirijac ne sumjnam da je fantastican igrac al u tom slucaju nestaje za 6 mjeseci
6. Napredujete dobro al opet imam sumnje prema Ibrakovicu i to velike , nista cega se on dotakne na kraju ne zavrsi pozitivno a puno je hajpa.
Objektivan komentar sa strane i dobronamjeran 100% napisao bi ovako i na temi mog kluba . Nadam se da ispane da sam vas podcijenio i da napravite bum u evropi ove godine !! To BH fudbal treba.
1. Za Radovca sam poslije prvog gledanja ima najmanje godina vec misim rekao strasan talenat . Razocarenje da nije poradio na fizici ima godinu dana. Znaci stiglic bio stglic ostao. On treba da bude mega giga esktra u ovoj ligi da bi zaradili na njega, Znaci teretana kontrolisano ako ima takvih kadrova u FKSA. Inace ce i njemu vrh biti Madjarska i slicno .. a Sarajevu umjesto miliona hiljade ..
2. Okic rekao sam vam pravo pojacanje. ALI !! Nedorecen kao napadac jednostavno nema znanja da poentira brzinu u omjeru koji je potreban. Medjutim kao vezni .. to je pozicija za njega gdje ce da dobija duel za duelom na sredini ... bilo je vidjivo malo sinoc sta je njegova snaga ... I to ne na krilu kao sinoc nego bas centralno da pokriva Radovca.
Stojcevski ionako puno puno ubojitiji blizu gola .
3. Ono je nikakva provjera nemojte da budete u zabudi.
4. Odbrambena linija spora , kruta.
5. Sirijac ne sumjnam da je fantastican igrac al u tom slucaju nestaje za 6 mjeseci
6. Napredujete dobro al opet imam sumnje prema Ibrakovicu i to velike , nista cega se on dotakne na kraju ne zavrsi pozitivno a puno je hajpa.
Objektivan komentar sa strane i dobronamjeran 100% napisao bi ovako i na temi mog kluba . Nadam se da ispane da sam vas podcijenio i da napravite bum u evropi ove godine !! To BH fudbal treba.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
To bi bilo idealno !mma_hz je napisao/la:Ja bih to najvise volio,zato i ne zelim da previse od momka ocekujemo..Okic i Dulja na krila i Krste u spic ,a Bilbija nek malo odmori..ne ide ovo njemu nesto..
Ja sam sinoc vidio po prvi put smislenu igru i da prebacivanje lopte sa jedne strane na drugu vise nije problem a to nema veze sa kim se sinoc igralo.
Inace, Cimirot, Radovac, Kovacevic, Duljevic, Plakalo, Muharemovic, Mitrevski, Dupovac, Handzic, Kovacevic, Mihojevic, plus ostali juniori koji su potpisali ugovor, strasna podmladjena ekipa koju nema niko u BiH. Treba maksimalno podrzati ovu djecu