FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zamisli, Dembele, Coutinho i Seri za Neymara. Brzo bi zaboravili na Brazilca. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
nitko sretniji od mene da se to desi, puno imena i opcija tu ima da se nadomjesti, ja bi cak dodao i davinsona sancheza u mix da se pojaca defanziva bez obzira sto bi Mina trebao doci na zimu..
Ma ne mogu zayebati. A Ousmane je jasno rekao da želi igrati u Barci jednog dana. Pero se tu samo može osramotiti.Furymaker je napisao/la:"Real Madrid in for Dembélé and will offer €90m to BVB and €8m per year. Barça’s transfer window about to receive it’s finishing blow?"
Samo kazem, ako se ovo desi, I Barto i Robert i Braida i svi pokemoni sto imaju veze sa transferima trebaju da se roknu iste sekunde, al sta je novo, igrac se nudi Barci, bali za nama, ogromni navijace Barce, zavrse u Realu jer su nasi ogromni idioti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prijatelju moj isto je i Isco rekao, nasi ga nisu doveli, Pero jest, sto se isto ne bi moglo desiti sa njim? Ja se iskreno nadam da nece jer Real vec ima pik na Mbappea, ali eto
Prva i kljucna razlika. Barcelonu nije zanimao Isco tada.Furymaker je napisao/la:Prijatelju moj isto je i Isco rekao, nasi ga nisu doveli, Pero jest, sto se isto ne bi moglo desiti sa njim? Ja se iskreno nadam da nece jer Real vec ima pik na Mbappea, ali eto
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
a sta ako se barca okrene mbappeu a ne dembeleu kao sto neki navode? Ja bi ih najradije obojicu i Serija haha
Gerard Romero @gerardromero 2m2 minutes ago
More
OJO!! Abogados representando Neymar han depositado los 222M en la sede de La Liga, pero la LFP los ha rechazado!! #mercato #NeymarPSG
Translated from Spanish by Bing Wrong translation?
EYE! Lawyers representing Neymar have deposited the 222M at the headquarters of the League, but the LFP rejected them! #mercato #NeymarPSG
More
OJO!! Abogados representando Neymar han depositado los 222M en la sede de La Liga, pero la LFP los ha rechazado!! #mercato #NeymarPSG
Translated from Spanish by Bing Wrong translation?
EYE! Lawyers representing Neymar have deposited the 222M at the headquarters of the League, but the LFP rejected them! #mercato #NeymarPSG
kakav crni Mbappe, pa to je haman 90% Neymarove klauzule + sto je lik CF primarno, dajes tolike pare i onda ga guras na krilo
isti slucaj su i Dybala i Griz
isti slucaj su i Dybala i Griz
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne mogu a da ne komentarišem.AlfredNobel je napisao/la:
Ni Jurgen nije više siguran kao što je bio..![]()
![]()
Btw. kakav je gospodin ovaj Klopp, pravo gotivan frajer i sjajan trener.
Razumijem ove stranice po fb, al' nije uredu da se dezinformacije prosipaju.
Rekao je da je je FFP ustvari više kao prijedlog nego pravilo, te da se nada da je ovaj transfer samo izuzetak jer ne želi da fudbal ide tim putem.Asked about Neymar’s imminent world record transfer to PSG, Klopp said:
“I thought FFP was made so things like that couldn’t happen. I don’t know how that happens.”
Naravno, Coutinho nije ni pomenut u intervju.
Al' onoo, šta god im pomaže da noću bolje spavaju..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
There are clubs that can pay fees like that – Manchester City and PSG. Everyone knows that,” said Klopp.
“I thought Fair Play was made so that situations like that can't happen. That's more of a suggestion than a real rule. I don't understand that. I don't know how it happens.
“That's not the next step I hope. I think and hope it will stay an exception but we don't know.
to je to sto oni prenose
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ovoga nije ni bilo dok FFP nije stupio na snagu.Francuski lopov je uspio da napravi veći jaz između bogatih i siromašnih, i ne znam ko mu je dao za pravo da on odlučuje ko će šta da radi sa svojim novcem.UEFA zavisi od klubova i to onih najvećih i najbogatijih, a ne obrnuto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
cuj odbili, dzaba se brukaju
nek puste lika da ide i cao
nek puste lika da ide i cao
Normalno da se brukaju
tacno jadno i ocajno izgledaju s ovim potezom
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa da, ono što sam i ja gore napisao.Furymaker je napisao/la:There are clubs that can pay fees like that – Manchester City and PSG. Everyone knows that,” said Klopp.
“I thought Fair Play was made so that situations like that can't happen. That's more of a suggestion than a real rule. I don't understand that. I don't know how it happens.
“That's not the next step I hope. I think and hope it will stay an exception but we don't know.
to je to sto oni prenose
Zbog ovakvih stvari sam otpratio svaku Liverpoolovu stranicu.
Širenje lažnih informacija koje idu njima u prilog.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
ma tko jos prati domace, barca bih je jedina koju pratim, a sto se tice svih vijesti google majka
Nica vec odbila valjda nekoliko ponuda od 20M za Serija, traze puni iznos 40M
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
pa normalno da ce odbiti, 40mil je smijesna svota kad se pogleda sta ce dobiti od psg-a i koliko se love izdvaja ne divljake na danasnjem trzistu, fino daj ljudima 65mil i dignea, uzmes serija i dalberta..miki_92 je napisao/la:Nica vec odbila valjda nekoliko ponuda od 20M za Serija, traze puni iznos 40M
Ovi na Barca BiH prenose da je neki novinar rekao da je Valverde zatrazio Iniga Martineza, po meni logicno da se trazi stoper, al nelogicno da ne trazi nekog drugog igraca tipa Davinsona Sancheza, Inigo Martinez je ok igrac, al nije nista bolji od Bartre iz Dortmunda, jos je on divljak postao ove sezone.
Davinsona Sancheza treba uzeti, ebo ih Inigo Martinez
FC Barcelona balkan fans je odlicna stranica npr.
Inace nije mi jasno zasti raja misli kad igrac dolazi u njihov klub da je to zbog tradicije, uspjeba, zeljom za napredovanje i sl. Evo u ovom slucaju Neymar. Daleko najveći razlog zašto je došo u Barcu su pare. Isto ko što sad ne bi prešo u PSG da nema para. Znači podjednako su i tad i sad bili važni novci.
Inace nije mi jasno zasti raja misli kad igrac dolazi u njihov klub da je to zbog tradicije, uspjeba, zeljom za napredovanje i sl. Evo u ovom slucaju Neymar. Daleko najveći razlog zašto je došo u Barcu su pare. Isto ko što sad ne bi prešo u PSG da nema para. Znači podjednako su i tad i sad bili važni novci.
Walk on, with hope in your hearts.
Ma odustali su vjerovatno zbog cijene. Eto vidiš ni Peri se ne plaća cifra koju Monaco traži, a oni mogu prihvatiti sav rizik.Furymaker je napisao/la:a sta ako se barca okrene mbappeu a ne dembeleu kao sto neki navode? Ja bi ih najradije obojicu i Serija haha
Tebas.
222M i Di Maria. Jedino spustiti ako su voljni poslati Verrattija.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.