Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Werder-Stuttgart 1 2.60, 1/1 4.75
@noviclan što se tiče tih španjolaca ja nemam ništa s tim i stvarno ne znam kako će biti, ja sam provjerio listić i validan je a sad jbg ko zna šta taj petlja i šta njemu znače ti novci, evo iskreno obzirom da mene pitaš ja mislim da tu neće uopće biti 2 na pol, al eto odigrao na sitno pa vidjet ćemo
@noviclan što se tiče tih španjolaca ja nemam ništa s tim i stvarno ne znam kako će biti, ja sam provjerio listić i validan je a sad jbg ko zna šta taj petlja i šta njemu znače ti novci, evo iskreno obzirom da mene pitaš ja mislim da tu neće uopće biti 2 na pol, al eto odigrao na sitno pa vidjet ćemo
ajmo probati
RN Löwen(58,5)-TBV Lemgo (08.11. 19:00) Više 1,85
BuducPodg(165,5)-MegaVizur (08.11. 19:00) Više 1,85

RN Löwen(58,5)-TBV Lemgo (08.11. 19:00) Više 1,85
BuducPodg(165,5)-MegaVizur (08.11. 19:00) Više 1,85
Olimpo Bahia Blanca - Quilmes 2 @ 3.60fixator je napisao/la:Bayer Leverkusen - Mainz X @ 4.40
Bastia - Montpellier X @ 3.10
tačan rezultat
Olimpo Bahia Blanca - Quilmes 0:1 @ 7

Zadnja izmjena: fixator, dana/u 08 nov 2014, 18:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Semper Fidelis
- Ljiljani87
- Kontakt:
QPR-Man CITY 11+ kornera 1.85
QPR-Man CITY manje od 4 zuta 1.60
Zadnja izmjena: Ljiljani87, dana/u 08 nov 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
i ja bih dodao X/2Ljiljani87 je napisao/la:QPR-Man CITY 11+ kornera 1.85

-
- Kontakt:
Werder Stuttgart ps2
2,55
2,55
-
- Kontakt:
Zna li neko prenosi li iko od nasih tv kuca box nocas F.Sturma
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Bragantino 1/2
Twente II 2/1
Herenveen 2/1
Kad ga braca holandezi i brazilci namjeste
Twente II 2/1
Herenveen 2/1
Kad ga braca holandezi i brazilci namjeste
http://sportsport.ba/blabla/irski-vidov ... r-a/144927" onclick="window.open(this.href);return false;

Prema tome jedno iznenađenje

Prema tome jedno iznenađenje

City 2
Aguero daje
Werder 2+
CA River Plate - Sud America 2+
Wanderers - Juventud 2+
Rentsisas - Fenix 2+
Kvota : 6,02
Sretno
Aguero daje
Werder 2+
CA River Plate - Sud America 2+
Wanderers - Juventud 2+
Rentsisas - Fenix 2+
Kvota : 6,02
Sretno
-
- Kontakt:
Clermont- Stade Francais Paris 2 6.80
Francuska ragby...
2 tima koja apsolutno imaju identican skor nakon 10 kola, dakle nije malo odigrano, tako da mi ova kvota jednostavno djeluje vrijedna za pokusati. Nikakva dojava, samo osjecaj i statistika
ja idem sa malim ulogom
Francuska ragby...
2 tima koja apsolutno imaju identican skor nakon 10 kola, dakle nije malo odigrano, tako da mi ova kvota jednostavno djeluje vrijedna za pokusati. Nikakva dojava, samo osjecaj i statistika
ja idem sa malim ulogom
- diplomatija
- Kontakt:
Danas sam imao strašnih pogodaka iz njemacke treće lige, nisam vjerovao da ce proći pa slabo i postavljam ovde, pa hajd da pokušamo kad podijelim s vama kako ide, etg-Nica dva prelaza u prethodne dvije sezone, pa možda i večeras bude, a i golova uvijek ima pa sam ja dao dosta na 4+ i 5+, a isto pokušam na bastia-monpelje, očigledna saradnja je u pitanju, na ove dvije utakmice bi mogli pasti i kecevi, a za oba daju ne bi trebalo biti problema..sretno
Ima li ko kakvih sigurni
parova za veceras ? 
Edit:ovo sam ja odlucio na 10 odigrati

Edit:ovo sam ja odlucio na 10 odigrati

Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 08 nov 2014, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ljiljani87 je napisao/la:QPR-Man CITY 11+ kornera 1.85
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
FACE TV prenosi .admir12345 je napisao/la:Zna li neko prenosi li iko od nasih tv kuca box nocas F.Sturma
kvota kod premiera 1.90 mozel prociwily je napisao/la:FACE TV prenosi .admir12345 je napisao/la:Zna li neko prenosi li iko od nasih tv kuca box nocas F.Sturma
Pikado time
Hamilton - Kist 1 @ 1.60
Wade - Caven 1 @ 1.40
King - O'Shea 1 @ 1.40
Bunting - Harms 1 @ 1.35
Četiri sigurnija tipa, Hamilton "The Hammer" kvalitetniji od Kista, nastupa dosta više, i ostvaruje puno bolje rezultata. Psihicki jako stabilan, za njega nema izgubljenog meča. Protiv Kista ocekujem da opravda ulogu favorita.
James Wade, jedan od najboljih u ovom sportu, rijetko gubi mečeve od losijih igraca, vecinom je to od same elite pikada. Wade konstantno igra, uvijek mu je prosjek na nivou, 180s i visoki checkouti redovna stvar. Skoro 9 darter sa duplim pocetkom (
). Za Cavena je Wade ipak pretezak protivnik.
King iz PDCa i O'Shea iz BDO, to predstavlja dovoljan razlog, ovi iz BDOa ne mogu meda protiv elite iz PDCa. Danas niko od njih nije bio ni blizu da predstavi neku opasnost za PDCovce. King veoma kvalitetan igrač, odlican u prvoj ligi (PDC), O' Shea ovdje nema sanse.
Slicna stvar kao i u proslom tipu je vezana i za ovaj mec Buntinga i Harmsa. Bunting proslih godina DOMINANTAN u BDO, Osvojio je titulu prvaka i otisao u PDC, gdje ostvaruje takodjer odlicne rezultate. Harms solidan igrac u BDO, Bunting ovo rješava sa laganih 5:1 ili 5:2.
Whitlock - Smith 2 @ 2.00
Anderson - Winstanley 2 @ 2.70

Hamilton - Kist 1 @ 1.60
Wade - Caven 1 @ 1.40
King - O'Shea 1 @ 1.40
Bunting - Harms 1 @ 1.35
Četiri sigurnija tipa, Hamilton "The Hammer" kvalitetniji od Kista, nastupa dosta više, i ostvaruje puno bolje rezultata. Psihicki jako stabilan, za njega nema izgubljenog meča. Protiv Kista ocekujem da opravda ulogu favorita.
James Wade, jedan od najboljih u ovom sportu, rijetko gubi mečeve od losijih igraca, vecinom je to od same elite pikada. Wade konstantno igra, uvijek mu je prosjek na nivou, 180s i visoki checkouti redovna stvar. Skoro 9 darter sa duplim pocetkom (

King iz PDCa i O'Shea iz BDO, to predstavlja dovoljan razlog, ovi iz BDOa ne mogu meda protiv elite iz PDCa. Danas niko od njih nije bio ni blizu da predstavi neku opasnost za PDCovce. King veoma kvalitetan igrač, odlican u prvoj ligi (PDC), O' Shea ovdje nema sanse.
Slicna stvar kao i u proslom tipu je vezana i za ovaj mec Buntinga i Harmsa. Bunting proslih godina DOMINANTAN u BDO, Osvojio je titulu prvaka i otisao u PDC, gdje ostvaruje takodjer odlicne rezultate. Harms solidan igrac u BDO, Bunting ovo rješava sa laganih 5:1 ili 5:2.
Whitlock - Smith 2 @ 2.00
Anderson - Winstanley 2 @ 2.70
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
live pokušati na magna wiener neustadt 2, trenutno 1-1 nekih 25 min prije kraja, biti će tu još barem 1 gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.