FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 14:37

Furymaker je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Daj bolan imate posebnu temu. Ja postove prijavljujem i nadam se da će monolog upozoriti i brisati postove ovih padobranaca. Koga briga za Fergusona i Pogbu.
opusti se ba, sta si nervozan, obicna diskusija na forumu, ne znam sta ti smeta sve, pusti ljude nek pisu ako hoce
Sto se mene tice neka pisu na ovoj temi, ja nemam nikakvih problema, to je najgluplje pravilo ovog foruma, govorio sam 1000 puta o tome.

Ali ako se vec pise na ovoj temi, onda tema treba biti oko naseg kluba, a ne o Bayernu, Juventusu i Pogbi.

Znaci nije problem da date misljenje oko nasih transfera, niti bilo sta. Ali nemoj mi spominjat druge klubove i pisati o njihovoj transfer politici i ostalom sranju na ovoj temi.

@Fury ma dolazi Dembele 100 %.
27.10.2020

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 avg 2017, 14:39

Sad pojedini mediji pišu da će Barca krenuti po Coutinha i Sancheza zajedno. Tačno će biti ludnica narednih 10ak dana, jer milion je nekih nagađanja i ne može se vjerovati čak ni onim najpouzdanijim medijima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 avg 2017, 14:41

Romagnoli13 je napisao/la:Sad pojedini mediji pišu da će Barca krenuti po Coutinha i Sancheza zajedno. Tačno će biti ludnica narednih 10ak dana, jer milion je nekih nagađanja i ne može se vjerovati čak ni onim najpouzdanijim medijima.
Don Balon je vjerojatno jedan od najgorih mogućih izvora za transfere.

Mi dobro znamo kome vjerovati kad je Barcelona u pitanju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 avg 2017, 14:42

ma to vjerovatno englezi pisu, ne zanimaju me engleski mediji sekunde, prodaju novine, 2-3 novinara spanjolska su bitna i to je to, oni prenose da se radi na Dembeleu, spominju malo i Griezmana evo, vidit cemo, al mislim da Dembele dolazi sigurno, a jos ce jedan igrac doci, samo je pitanje tko

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 14:43

L’Équipe confirma contactos del Barça con Mbappé
Kazu da je Barca sad u najboljem polozaju da ga dovede, jer Mbappe zeli napustiti Monaco ovo ljeto, a Rejal oteze...takodjer francuz nije siguran da bi imao mjesta pored BBC i zbog toga ne preferira Madrid.
27.10.2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 avg 2017, 14:44

Dembele, Mbappe, Seri, ajmo

[emoji23] [emoji23]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2017, 14:46

Furymaker je napisao/la:ma to vjerovatno englezi pisu, ne zanimaju me engleski mediji sekunde, prodaju novine, 2-3 novinara spanjolska su bitna i to je to, oni prenose da se radi na Dembeleu, spominju malo i Griezmana evo, vidit cemo, al mislim da Dembele dolazi sigurno, a jos ce jedan igrac doci, samo je pitanje tko
Što si to tako siguran u Dembelea?

Kako bi volio onog Serrija vidjeti kod nas, a mogli bi ga dogovoriti za 35-40 milki, što je ništa u današnje vrijeme. Prava radilica i prema naprijed i prema nazad, a još i sjajan pas i pregled igre, što je veoma bitno. Ajde Roberte i Barto dajte Serrija!

P.S. E vala ako se Mbappe ne može izboriti za poziciju pored mrtvog Balea, koji je propao kao kauč i koji je većinu sezone u bolnici, ja ne znam.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 avg 2017, 14:47

leorey je napisao/la:
Kazu da je Barca sad u najboljem polozaju da ga dovede, jer Mbappe zeli napustiti Monaco ovo ljeto, a Rejal oteze...takodjer francuz nije siguran da bi imao mjesta pored BBC i zbog toga ne preferira Madrid.
Kako to sad? Pa cijelo ljeto govori i plače kako mu je Real Madrid san i kako samo želi tamo igrat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 14:50

Pa mali ima 18 godina tek, recimo Neymar je jos mlad, a ovaj je mladji cak 7 godina covjece :mrgreen: Ali on zeli da ide SADA ovo ljeto.

I ne znam zasto ste zapeli toliko za Serija, pa covjek nema 23 godine, ulazi u 27u godinu, ima jednu dobru sezonu, gdje je do sad bio ? Nisam siguran koliko je pametno puno novca dati za njega.

@Marsal, plakali su Ozil, Isco i Modric za Barcelonom, pa zavrsili u Rejalu. Nista cudno to su 2 najveca kluba, ako te jedan zeli sada i imas mjesta za igrati sa najboljim igracima, neces cekati 2-3 godine sigurno.
27.10.2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 avg 2017, 14:51

Ma ne treba nikome vjerovat' sad u narednih par dana u vezi Barcinih transfera, ne bih se iznenadio da neki objave kako Barca hoće vratit' Neymara, i to u ovom transfer roku. :lol:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 avg 2017, 14:52

Marsal je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Kako to sad? Pa cijelo ljeto govori i plače kako mu je Real Madrid san i kako samo želi tamo igrat.
gle, otvorila mu se prilika da igra sa najboljim igracem u povijesti, gdje bi bio glavni baja kroz 2-3 godine, a vec ove bi ga navijaci obozavali i igrao bi 90% utakmica.. Zar nije jasno?

AlfredNobel je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:ma to vjerovatno englezi pisu, ne zanimaju me engleski mediji sekunde, prodaju novine, 2-3 novinara spanjolska su bitna i to je to, oni prenose da se radi na Dembeleu, spominju malo i Griezmana evo, vidit cemo, al mislim da Dembele dolazi sigurno, a jos ce jedan igrac doci, samo je pitanje tko
Što si to tako siguran u Dembelea?

Kako bi volio onog Serrija vidjeti kod nas, a mogli bi ga dogovoriti za 35-40 milki, što je ništa u današnje vrijeme. Prava radilica i prema naprijed i prema nazad, a još i sjajan pas i pregled igre, što je veoma bitno. Ajde Roberte i Barto dajte Serrija!

P.S. E vala ako se Mbappe ne može izboriti za poziciju pored mrtvog Balea, koji je propao kao kauč i koji je većinu sezone u bolnici, ja ne znam.
Momak navija za Barcu, Barca ga je vec pokusala dovesti proslo ljeto, to je javno poznato, on nas odbio jer je mislio da nece moci igrati, Robert ovaj supak sportski sto brine o transferima ga obozava i dobio je rijec od Demebelea da ce u Barcu, on se potukao na treningu, 2-3 najbliza izvora Barcina su prenijeli da se uveliko dogovara s njim, 1+1=2 jel :salut:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 avg 2017, 14:53

Mbappe bi sa Messiem već u prvoj sezoni pokidao, u to nema nikakve sumnje. Hladno bi zabio 25+ komada u svim takmičenjima.A nije vala ni Suarez sebičan igrač i on redovno ima 15+ asistencija po sezoni. Sigurno da bi mladi Francuz više prostora imao u Barci nego u Realu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 avg 2017, 14:54

Doduše, nije da vaše riječi nemaju uporište :mrgreen: ali ja nešto čisto sumnjam za Mbappea i Barcelonu, mali je potencijal samo takav, ali jednostavno ne djeluje mi kao igrač za vas. :hmmmmm:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 avg 2017, 14:57

The club want to bring Dembele this season. Valverde is a big fan of Griezmann and would like him next season. [rac1]
Valverde would like the club to pay Griezmann's release clause next summer. [rac1]
If the club chooses to bring Griezmann next year, Di María will be signed to accommodate the left flank for this season. [rac1]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 avg 2017, 14:58

Marsal je napisao/la:Doduše, nije da vaše riječi nemaju uporište :mrgreen: ali ja nešto čisto sumnjam za Mbappea i Barcelonu, mali je potencijal samo takav, ali jednostavno ne djeluje mi kao igrač za vas. :hmmmmm:
Istog sam mišljenja, neam pojma zašto. :mrgreen:

Više bih volio ovog malog Dembelea, iako ga nisam ni blizu gledao koliko Mbappe-a.

Dembele + Coutinho, da se možemo nadati nekakvim rezultatima u narednoj sezoni...ovog drugog ionako prizivam u Barcu ima 2-3 godine. :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 avg 2017, 15:01

Yebo im Di Maria mater covjek mladji od Arde godinu :rol: kakav debil moras biti da dovedes igraca koji pokazuje srednji prst Campu.

Nema sanse da klempo dodje.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2017, 15:01

@furymaker Znam za to da ga baca ovaj naš bogalj na njega, ajd barem ga neće propustiti (valjda). Strašan igrač, ubijao bi na desnoj strani. I Mbappe je strašan i on bi bio pun pogodak, ne znaš koji bi bio opasniji i s koje strane bi prijetila najveća opasnost. :beba:

@leorey Vjeruj, Serri je igračina, koliko bi dobili s njim na kvaliteti u veznom. Dobili bi i na brzini.

Kakav Di Maria yebeni, nosi to ****.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 avg 2017, 15:11

Ako uzmete Kyliana imat ćemo priliku svjedočiti kolektivnom samoubistvu madridista :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 avg 2017, 15:12

Mbape, Dembele i Coutinho :beba: :beba: :ljepota: :ljepota:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 03 avg 2017, 15:17

Ja bi sve pare bacio u vezu i vratio Messija na ulogu 2012 da utrpa sto golova iduce godine :mrgreen:

zaboravila je raja kakvu brutalnu egzekuciju taj ima. Cesto cujem da je Rona bolji po tom pitanju i smijem se u sebi, sjetivsi se te jedine godine kad je igrao cistog spica i ponizio sve statisticki.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.