FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Trasimaco
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Trasimaco » 29 avg 2009, 11:48

Ovo je samo bila jedna revijalna utakmica. A uostalom, ove utakmice pretezno dobijaju osvajaci Kupa UEFA. Da je ovo bila prava takmicarska utakmica, mislim da svi znamo kako bi to proslo. Barca je i ove sezone moj prvi favorit, osim ako se nesto nepredviđeno desi tipa nekih svađa u timu itd. To im se vec desavalo i jedino ih to moze zaustaviti na putu ka osvajanju La Lige.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 29 avg 2009, 11:58

pa sto protiv barcelone niko ne smije da igra fudbal ?? zato sto bi primili 4-5 komada u ovoj sezoni mozda jedino real i atletico ce igrati fudbal protiv barce ovi ostali zna se !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2009, 12:02

CRNI_SA je napisao/la:pa sto protiv barcelone niko ne smije da igra fudbal ?? zato sto bi primili 4-5 komada u ovoj sezoni mozda jedino real i atletico ce igrati fudbal protiv barce ovi ostali zna se !!
Po meni je Sevilja jača nego Atletico(Negredo,Zokora..)barem je konstantnija...ne upada u crne rupe ko Atletico...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 avg 2009, 12:08

BrnJeeH je napisao/la:Slabo bogami...jes da je ovo samo pocetak, al opet slabo - sahtar je to ljudi moji.. pomalo mi se cini da je onaj pedro bolji od ibrahimoviica

pa majku mu njegovu, ulazim u kucu da gledam penale, covjek zabio go :evil:
Vratio nam se Brnjeeh :D :D :D :D :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 29 avg 2009, 12:21

Nail for Real je napisao/la:
BrnJeeH je napisao/la:Slabo bogami...jes da je ovo samo pocetak, al opet slabo - sahtar je to ljudi moji.. pomalo mi se cini da je onaj pedro bolji od ibrahimoviica

a gdje mu je Tata :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2009, 12:24

CRNI_SA je napisao/la:pa sto protiv barcelone niko ne smije da igra fudbal ?? zato sto bi primili 4-5 komada u ovoj sezoni mozda jedino real i atletico ce igrati fudbal protiv barce ovi ostali zna se !!
Atletico je u prosloj sezoni pokusao igrati fudbal na Nou Campu, pa su kuci otisli sa 6 komada.
Isto to su pokusali i na Calderonu, samo sto im je tamo uspjelo. i oni su jedan od rijetkih timova koji je uspjesno igrao napadacki fudbal. protiv barce u prosloj sezoni

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 avg 2009, 12:42

Jeffren prebacen u prvi tim, ove sezone ce ostati u prvom timu, a ako u prvom dijelu sezone ne bude igro ili klub bude htio on ce otici na posudbu...

Catalan sports paper El Mundo Deportivo claims that Barcelona Atlètic wing attacker Jeffren Suárez (21) has been promoted to the first team.

**** close to the player reportedly told the paper that Jeffren would have talked with the coaching staff on Wednesday.

The player was reportedly told that he will stay with the first team this season. If he doesn't have enough playing minutes during the first half of the season or if the club signs a left winger in January.

Speaking at a press conference, Real Sociedad coach Martín Lasarte confirmed on Thursday that his club had received the official confirmation from Barcelona that Jeffren won't leave on loan this summer: "What we expected has now been confirmed by his club: Jeffren will stay there. I think that with this decision, we close are incoming transfers."

Monaco blizu dovođenja Gudjohnsena
Subota, 29.08.2009.
Kako prenosi France Football, francuski prvoligaš Monaco blizu je dogovora sa Barcelonom oko tranfera u svoje redove islandskog reprezentativca Eidura Gudjohnsena. 31-godišnji nogometaš je višak u momčadi trenera Josepa Guardiole i na meti je nekoliko klubova, posebno iz engleske i francuske lige.

Gudjohnsen je bio u momčadi za jučerašnju utakmicu Superkupa protiv Shakhtara, no utakmicu je odgledao s klupe, a vjeruje se kako je upravo to putovanje iskorišteno za zaključenje pregovora.

Barcelona bi Gudjohnsena u Monaco pustila bez odštete, a dogovori li se on sa klubom potpisat će dvogodišnji ugovor vrijedan oko tri milijuna eura po sezoni.

Guardiola : "Nećemo kupiti Fabregasa"
Nedjelja, 16.08.2009.
Barcelona se već dugo povezuje sa njihovim bivšim mladim igračem, pa tako već dugo kruže glasine kako se spremaju ponuditi mega transfer ponudu, a glasine su se intenzivirale nakon što je sportski direktor 'dodao ulje na vatru' izjavivši kako je klub zainteresiran za ovog 22-godišnjaka.

Vrijednost Fabregasa se izgleda još povećala nakon što je odigrao važnu ulogu u Arsenalovom potopu nad Evertonom i Guardiola vjeruje kako se on još neće vratiti na Nou Camp.

"Cesc se neće vratiti," izjavio je trener Barcelone. "On je važan igrač Arsenala, tim više što su prodali Kolo Tourea i Emmanuela Adebayora. Ne vjerujem da će kupovina biti moguća ove sezone. Interesantan je igrač ali igrati će još jednu sezonu u Engleskoj."

Barca osjeća manji pritisak za kupovinom od navijača, nakon što smo svi svjedočili potrošačkoj maniji njihovih rivala Real Madrida, koji je investirao više od 250 milijuna eura na Cristiana Ronalda, Kaku, Benzemu, te Xabi Alonsa ovog ljeta.

Ipak Guardiola je impresioniran svojim igračima i vjeruje kako mogu odigrati još jednu izvanrednu sezonu nakon što su prošle sezone osvojili trostruku krunu.

"Iznenađen sam ponašanjem i intenzitetom koji su pokazali moji igrači na treninzima. Nisam morao puno razgovarati sa njima i osjećam kako ćemo ove sezone pokazati više znanja i klase nego ikada do sada."
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 29 avg 2009, 13:17

A trebali su pustiti da raja gleda penale ,a ovako još jedan pehar i ako se dalo zaključiti da još nisu 100% uigrani.
Please

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 29 avg 2009, 13:45

JameS je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:

a gdje mu je Tata :lol:
banovali me jeebem im hosef :mrgreen: 5. put :mrgreen: al do 3. septembra nije zauvijek

barcelonini sta se veselite odlasku robbena ionako bi sjedio na klupi :mrgreen: na vasu zalost dolazi nam ribery :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2009, 13:56

barcelonini sta se veselite odlasku robbena ionako bi sjedio na klupi :mrgreen: na vasu zalost dolazi nam ribery :mrgreen:
Izvini, al nisam razumio to zadnje sto si reko... ko dolazi??? kad???

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2009, 13:58

Wolverine je napisao/la:
U ponedjeljak...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2009, 14:10

Evo bwin postavio ponudu ko je najveci konkurent da osovji nagradu UEFE koja se dodjeljuje od ove godine pod nazivom: "Neke stvari se ne mogu kupiti novcem". Bwin je takodjer toliko siguran u da ce Real Madrid osvojiti tu titulu pa je na njih kvota 1.00, iza slijedi odmah Chelsea s kvotom od 1.02, pa na trecoj poziciji je Man. City s kvotom 1.05 (razlog ne igraju ni LP ni EL). Takodjer smo saznali da ce se Realu krajem ove godine u Parisu uruciti nagrada za najbolje modele jedne firme, koju tradicionalno pred Bozic dodjeljuju sve velike Svijetske modne agnecije, i sretni su sto ce imati nogov clana a to je veliki Real Madrid.

MI odigrali jednu losu utakmicu (koja nije bila ni vazna, kao ni Super kup Spanije) vi odmah mislite da cemo odigrati cijelu sezonu losu i da ce te vi biti glavni. Kao sto jucer nakon utakmice jedan Engleski komentator kaze, Real Madrid ima zvijezde i na papiru izgledju jace od Barcelone, ali Bracelona ima jednu prednost koju Real Madrid sebi ne moze kupiti a to je sa se igraci indentifikuju s klubom i da igraju kao tim. Vi ako mislite da se Kaka moze indenfikovati s Realom gdje nakon potpisivanja ugovora izajvljuje da je Milan jeini njegov klub koji mu je u srcu, ili Cristiano Ronaldo koji ide tamo gdje ima vise novca, onda ne znam sta da kazem. Svaka cast Raulu i Calillasu jedina dva igraca Reala koja cijenim.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2009, 14:52

Raul_64 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
U ponedjeljak...
nadaj se ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2009, 14:56

Ako dođe tebi ču prvo javit ;) evo i As piše da bi transfer bi mogao biti realizovan u ponedjeljak u 23:59..kada ističe prelazni rok..tad bi bio oficijalno potvrđen to sam mislio..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2009, 14:56

Rumenige izjavio Ribery ostaje na Alianz Areni 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 avg 2009, 18:28

Raul_64 je napisao/la:Ako dođe tebi ču prvo javit ;) evo i As piše da bi transfer bi mogao biti realizovan u ponedjeljak u 23:59..kada ističe prelazni rok..tad bi bio oficijalno potvrđen to sam mislio..
pa tad nece moci doci kod vas, jer prelazni rok zavrsava u 17.00... :lol:
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 29 avg 2009, 19:11

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ako dođe tebi ču prvo javit ;) evo i As piše da bi transfer bi mogao biti realizovan u ponedjeljak u 23:59..kada ističe prelazni rok..tad bi bio oficijalno potvrđen to sam mislio..
transfer period je svake godine zavrsavao minutu prije ponoci :roll:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2009, 19:13

A Bayern ce da pristane na transfer tacno u ponoc i transfer ce da propadne,jer ste minutu zakasnili :P

Haj mrs sad ce vam prenos 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 29 avg 2009, 19:14

miky_hz je napisao/la:A Bayern ce da pristane na transfer tacno u ponoc i transfer ce da propadne,jer ste minutu zakasnili :P

Haj mrs sad ce vam prenos 8-)
:mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 avg 2009, 19:22

BrnJeeH je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
transfer period je svake godine zavrsavao minutu prije ponoci :roll:
a jeste, upravu si...prvog u 5 sati transfer rokmse zavrsava u engleskoj...jbg...prebacilo me nesto...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.