Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la Devil » 21 jan 2011, 00:08

Danas sam gledao Shaktar-Al HIlal na ovome Dubai kupu.
Shaktar odron odigrao iako je pa skoro najjaca postava bila Pyatov,Hubschman,Jadson,Douglas,Srna,Dmitro svi su tu bili i klepise ih lagano Arapi.Sada da li je u pitanju neka igra za kladionice,jbg prijateljska tekma u dalekom svetu,prva tekma priprema,sto da se ne iskoristi ili je nesta drugo u pitanju necemo saznati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 13:47

Ае $ " ја ? $ " " & ?." $ $ " на & у $,$ се о & " је " " на " у "." & у % - $ на & " $ " ",а $ ? & ? ? & ? "." Пазар $ " $ ?,а $ & & &.$ се " $ - " $ " & " " у " " то у " & Ренџерсу.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 14:09

drinin vuk je napisao/la:Ае $ " ја ? $ " " & ?." $ $ " на & у $,$ се о & " је " " на " у "." & у % - $ на & " $ " ",а $ ? & ? ? & ? "." Пазар $ " $ ?,а $ & & &.$ се " $ - " $ " & " " у " " то у " & Ренџерсу.
Vosa ne zadrzi Adamsa,satro ne valja a sada dovodi Saladina,malo nelogicno. :?
Novi Pazar se pojacao solidno Dmitrovic,B.Djordjevic,Pejovic,Paunovic,sada LOpez.

Zipa Radnickog,Thierrya doveli,igracina mene cudi kako on ne ode u JSL,Radnicki najavljuje tog Nigerijca iz QPR,a jedini Nigerijac koji je u poslednje vreme bio tamo(prema wikiu) je Denny Shittu. :lol:

Goran Gogic iz Javora otisao u Tavryu zajedno sa vec ranije otislim Kahrimanom.Otisao je i Odita u Kinu da potrazi angazman,a spominje se i gotovo siguran odlazak Rendulica(nadam se u Zvezdu).Javor se zaista osipa.

Jagodina dovela Mugosu iz Zvezde a prodala je jos i Sljivica koji je otisao u Tobol,najbolji im igrac Bojovic izgleda ostaje do leta.

OFK-a i zvanicno doveo bivseg igraca Partizana Borka Veselinovica koji dolazi iz Chine.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 14:26

http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=18378
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je primer klasicnog levata,koji misli da zna sta radi.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 14:29

& & ' ?,",$,?,$,$,",$,% $ 120 " " ' $. " његов & је све ? " ?. На & су $ $!(¥ ?,? $ овај & је $) ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 14:37

drinin vuk je napisao/la:& & ' ?,",$,?,$,$,",$,% $ 120 " " ' $. " његов & је све ? " ?. На & су $ $!(¥ ?,? $ овај & је $) ;)
:lol: :lol:
K'o da sam ja pisao post. :lol:

Ali pazi deo gde kaze "U Srbiju pet godina nije dosao kvalitetan stranac. :lol:

Ali mi nije jasna jedna stvar,on selektor kadetske repke,bas me zanima odakle mu pro licenca(da li je uopste i ima)i kada je dobio,verovatno dok je bio direktor repke. :roll:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 jan 2011, 14:44

Devil je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:& & ' ?,",$,?,$,$,",$,% $ 120 " " ' $. " његов & је све ? " ?. На & су $ $!(¥ ?,? $ овај & је $) ;)
:lol: :lol:
K'o da sam ja pisao post. :lol:

Ali pazi deo gde kaze "U Srbiju pet godina nije dosao kvalitetan stranac. :lol:

Ali mi nije jasna jedna stvar,on selektor kadetske repke,bas me zanima odakle mu pro licenca(da li je uopste i ima)i kada je dobio,verovatno dok je bio direktor repke. :roll:
' па & ? 99,9999999% ? & " & ". " се он за % ?,$ се " $ је ? $ ? у савезу,јер & " на $ све ове $,на " ? ? " " $,он остаје " " он % сере,% је најгоре $ $ " " се са " ? је " $ " (& ¥,' вјероват $ ово " ;) , ' на ")? $ " $ % " ? $ су " ? $.А " $ су $ $ $ тог ? " ? "! & тога $ " & % су &,? " ? ' ' у " $,?!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 14:47

Ovo sam napisao na nasoj temi krajem prosle godine,vezano za rad u savezu i ko je sve tamo.
Devil je napisao/la:E pazite ovo sada.
$ $ тренера запажена $ ? су: ? ", / ", $ ¥, $ ", $ ", $ ?, ? $, " ", $ $, ? " " " ?. & ? је у & & $ ? ? $, јер је & пажња, " " $, " " " $. $ са ", ? су $ " знање " " $ " $ - ?, ? спорта, ", $, ?, & $, ", ? $ "... ? $ развоју & ?, " $ " " ", $ $ ? Црвена $, ", $ " $, & " " " $ " ?, јер ? уступају своје терене на " се $ " &. / & $ & ? " је $ $ ? ". Он је " & стране " $ тренере, $ госте " пуно $ $ ? & " " у " " " ", " се у % " & $ " ' %. Његов $, $ ", & је " ', % & $ - & ? ФСС " $ " важна установа за ? ¥ $ ".
:lol: :lol: :roll: :roll:
" ? 2. " $ 3. " $ 4. " / 5. " ? 6. " $ 7.? % 8. ? $ (" ") 9." /(" ")
Clanovi ispitne komisije mogu biti ovi likovi. :lol: :lol: :roll:
На основу ? 10. Статута ? за $ тренере ФС ", " $ ? за $ тренере ФС ", на $ $ 26.12.2008.$, $ је О $ ? У & У О САСТАВУ ¥ - ? 1. За ? ¥ - " су : 1. " ? 2. " ЗОРАН 3. " " ? 2. За $ ¥ - " је: 1." ? ? 3. ¥ - / ? " су $ " " ? ?. $ УПРАВНОГ $ ? Проф. $ ? Зоран
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
? Управног $: 1. $ $ 2. " $ 3. " & 4. " & 5. " ?
E pa recite vi je li ovo normalno. :roll:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 jan 2011, 17:43

Za buducnost(P) prvi put odigrao Mišel Onguene protiv Koma 2:0 . I Kudemor ima novi imidz :lol: :lol: . Buducnost bi trebala da odigra mec u mostaru , ali ne protiv Veleza vec protiv zrinjskog.

-Vukovic odbio ponudu belgijskog Charleroi-a .

- Rakojevic kaze da su mladi fudbaleri zadovoljili u mecu protiv zvezde.

- Lovcen smijenio Lombarda (Ja debila majko draga :roll: )

Eto malo vijesti iz CFL .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jan 2011, 20:03

Ivan Dragicevic i Aleksandar Vasiljevic potpisali za Jagodinu.Prvi je proslu sezonu proveo u Iranu a trabao je potpisati za jedan klub u Chini no propao je transfer i on dolazi u redove "Curana".Ovaj drugi je iskusan igrac,igrao za Sevojno i Mladi Radnik a zadnju polusezonu je bio u Kazahstanu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Borac Cacak ipak nije potpisao ugovor sa Muscaluom te ovaj odlazi iz Cacka jos uvek se ne zna gde.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mihajlo Cakic,igrac za koga su bili zainteresovani veciti prelazi iz redova Cukarickog u Zoryu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemanja Dzodzo,sjajni golman BSK-a,karijeru ce da nastavi u Belgiji tacnije Charleoiu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indjija je dovela dva vredna pojacanja,dosli su nekada sjajni stoper Vose Jovan Tanasijevic,te Nenad Mladenovic koji dolazi iz Chine.
U isto vree iz kluba odlaze Boris Milicic i Nenad Djurovic koji odlaze u inostaranstvo,kao i Ljubinkovic koji je otisao u Piostei,te Miroslav Covilo koji je presao u Spartak ZV.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Djordje Cotra sjajni levi bek Rada,karijeru bi trebao da nastavi u Poloni iz Varsave,odigrao je prvu probnu tekmu i gazde su apsolutno zadovoljne.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Javor je ostao bez Nenada Panica koji je otisao na probu u Ekranes,a njegovim koracima krenuo je i Marko Andjelkovic vezista Indjije.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Predrag Vujovic iz Novog Pazara presao u Uzbekistanskog prvoligasa,cije je ime nepoznato ali se radi o jednom od najjacih klubova,u isto vreme iu kluba je otisai u Aldin Gurieljac koji prelazi u Skhumbriu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dragan Milovanovic stigao je "Pod Bagdalu",radi se o bivsem igracu Borca koji u Krusevac stize posle neuspesne potrage u inostranstvu.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jan 2011, 13:59

Vosa konacno ponovo dobija reflektore,naime jedna Slovacka firma se javila,i ponudila da za 300k postavi reflektore na Karadjordju,a posao bi trajao oko mesec dana.Celnici Vose su spremni da ugoste Slovake na finalne razgovore.
I Indjija ce od ove sezone polusezone pod reflektore,naime kako je poznato u Srbiji se ove godine odrzava EP za kadete,a stadion Indjije ce da ih ugosti,a po propozicijama moraju se imati reflektori,a FSS ce im pozajmiti one iz "Kuce Fudbala" dok traje prvenstvo,no Indjija ce da odigra i tri prvenstvena meca sa Spartakom,Smederevom,i Vosom,ali kako stvari stoje nece ostati bez nocnih termina puno jer se gradi novi stadion na kome ce odmah biti stavljeni reflektori.
Sto se tice transfera:
Ako nece u Radnicki,ne zeli Radnicki da kvari odnos sa Zemuncima.
---------------------------------------------------------------------------------
Augusto Batioya,donedavno napadac Indjije potpisao za OFK-a.
------------------------------------------------------------------------------
Jovan Nikolic mladi reprezentativa Crne Gore i clan Buducnosti danas bi trebao da potpise za Rad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nemanja Supic,nakon sto mu je propao transfer u Volgu karijeru bi mogao da nastavi u svome starom klubu Javoru.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

edit:
& $ ", " " Црвене $ " " ? је за " " $ на свету, ' " ? сајта www.ultras–tifo.net.
& је ? у & ? $, а / је пре ? $. " " " ? " на терену, - ". $ су ? ", на ' " освануо је „"” $.

„$ " " & " " ', & " $ ? се " на $ " ? ? " ' $, на "”, ", " ?, у ? овог ".
A dalje slede.
Dinamo Zagreb – Hajduk Split
Panathinaikos – Olympiakos
SS Lazio – AS Roma
Aris – PAOK
River Plate – Boca Juniors
Celtic – Rangers
Millwall – West Ham
CSKA Sofia – Levski Sofia
Cracovia Krakow – Wisla Krakow

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jan 2011, 19:03

Sinoc strasno dobra tekma Besiktas-Trabzon,odavno nisam uzivao u nekoj utakmici turske lige kao sinoc.Zaista pregrst lepih prilika na obe strane,i da su dali po jos koji gol i da je Trabzon pobedio ne bi bilo nezasluzeno.

Evo sada poceo Fenerbahce-G'Birligi,pred sablasno praznim Sukru Saracoglu stadionu,nekih 2000 gledalaca,zaista odavno nisam video takav ambijent,ali losi rezultati kluba,ispadanje iz kupa pre ove tekme jednostavno nisu bili razlog da se dodje odgledati ova tekma.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jan 2011, 17:37

Dnipro je lud,nakon Giuliana koji je presao za 11.mil,na red je dosao i Samuel Inkoom za 5.3.miliona.
Definitivno ova ekipa na celu sa Kolomoyskyim i kompanijom na celu ozbiljna da prekine dominaciju Shakthara i Dynama.

Sada ova ekipa deluje poprilicno respektabilno ali osim Juandea na klupi i ovih igraca,mislim da ce im trebati jos kvaliteta i znanja da se skinu Shakthar i Dynamo.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jan 2011, 19:38

Bez obzira na sve, trebat ce im jos meda da skinu Shakhtar i Dynamo, koji su i dalje igracki dosta ispred momaka iz Dnipropetrovska

meni se najvise svidja ovaj napadac Seleznev, a doveli su i Strinica iz Hajduka za kojeg se navodno interesovao i Lazio

sve u svemu, jedna solidna ekipa, koja ce vjerujem jos vise da se pojacava

da, evo i Nelson Rivas iz Intera prelazi u Dnipro
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 jan 2011, 13:20

Izgleda da je fudbal u Japanu u velikoj ekspanziji, sjecam se prije su imali Nakatu, ovo ostalo sve po Japanu hljeb zaradjivalo

sad imaju nekoliko odlicnih, mladih igraca koji igraju (ili ce uskoro igrati) u stabilnim i jakim evropskim ekipama
Call the coroner!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 01 feb 2011, 05:59

Puma je napisao/la:Izgleda da je fudbal u Japanu u velikoj ekspanziji, sjecam se prije su imali Nakatu, ovo ostalo sve po Japanu hljeb zaradjivalo

sad imaju nekoliko odlicnih, mladih igraca koji igraju (ili ce uskoro igrati) u stabilnim i jakim evropskim ekipama
ma jaka je to liga tu negdje u rangu s holandskom...ono sto me nenormalno cudi je kako to da kengo nakamura i yasohito endo nisu zavrsili u evropi a u zadnjih 8-9 godina su u timu sezone...i onaj lijevi bek yasayuki konno je nenormalno dobar,,,a ono sto je zanimljivo je da tokyo nema nijednog prvoligasa...ove god je cerezo osaka usla u u prvu ligu i odmah postala viceprvak...ono sto mi se nesvidza u japanu je to sto vecina stadiona imaju atletske staze..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 feb 2011, 11:55

Da, jaka je i bit ce jos jaca

zanimljivo je da je drugoligas Tokyo Verdy dao dvojicu sjajnih igraca: mladog napdaca Catanie Morimota i trenutno jednog od najtrazenijih napadaca Europe - Hulka
Call the coroner!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 feb 2011, 11:56

Nisam znao da je japan u evropi :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 feb 2011, 12:00

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nisam znao da je japan u evropi :D
nisi ti tu nesta dobro skonto :D
Call the coroner!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 feb 2011, 19:59

Evo ovde cemo pisati i o ostalim kontinentima,nema potrebe da se otvaraju nove teme,i ove nove su skoro sve viska.

Gledam sada Goallismo na Areni i gledam Elana,fenomenalno igra za Santon 5 golova u 4 tekme.
Nisam znao da je i Edu Dracena u Sao Paolu.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.