Iako ne voli Čelski ruku na srce to je bila kradja stoljeća mozda najveca kradja u svijetu nogometa ikadajose je napisao/la:Nek zahvale Orebru što su uzeli i to što su uzeli.let3 je napisao/la:Leorey
2014/15 Barca je pobjeđivala sve same šampione Liga Petice u knockout fazi, nezapamcena dominacija MSN-a.
1/8 finala - Manchesrer City, tada prvak Engleske
1/4 - PSG, prvak Francuske
1/2 - Bayern, prvak Njemačke
finale - Juventus, pade i prvak Italije
Međutim, po meni je ona Pepova Barca bila jaca iako nije imala MSN, bili su dosta raznovrsniji u napadima, imali drugaciju igru gdje protivnik nije mogao doci do lopte, šprdali se sa protivnicima u pojedinim utakmicama, sakrivali im loptu, jbg tada je Xaviesta tandem bio prajmu - i velika šteta je da ta najbolja generacija nije uzela još neku klempu. Inter i Čelzi su im bili crne mačke na putu
Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Sid Lowe: Atletico Madrid prove again they are not just a defensive unit
http://www.espnfc.us/spanish-primera-di ... nsive-unit
http://www.espnfc.us/spanish-primera-di ... nsive-unit
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja se djelimicno slazem s tobom oko poredjenja jacine Pepove i ove Barcelone. Ona Barcelona jeste sistemski bila jaca, protiv nje nisi mogao igrati. Dominirali bi , protiv bilo koga da smo igrali. Pamte se neke legendarne utakmice iz tog vremena. 2 puta protiv Real Madrida i 2 puta protiv Manchester Uniteda. Nikad jaceg Reala i Machestera. Koji su licili na Gijon.jose je napisao/la:Nek zahvale Orebru što su uzeli i to što su uzeli.let3 je napisao/la:Leorey
2014/15 Barca je pobjeđivala sve same šampione Liga Petice u knockout fazi, nezapamcena dominacija MSN-a.
1/8 finala - Manchesrer City, tada prvak Engleske
1/4 - PSG, prvak Francuske
1/2 - Bayern, prvak Njemačke
finale - Juventus, pade i prvak Italije
Međutim, po meni je ona Pepova Barca bila jaca iako nije imala MSN, bili su dosta raznovrsniji u napadima, imali drugaciju igru gdje protivnik nije mogao doci do lopte, šprdali se sa protivnicima u pojedinim utakmicama, sakrivali im loptu, jbg tada je Xaviesta tandem bio prajmu - i velika šteta je da ta najbolja generacija nije uzela još neku klempu. Inter i Čelzi su im bili crne mačke na putu
Po meni je to najdominantnija ekipa svih vremena, jer su svi bili u svom peaku. Uostalom i Spanija je osvojila 2 puta Euro i SP upravo s tim igracima. Ono je bila neka revolucija, nesto nevidjeno u nogometu. Guardiola je perfekcionista, genij s velikim "cojonesima".
ALI........
Ta Pepova ekipa NIJE imala plan B. Jurcali su i jurcali cak i na najtezim gostovanjima i bili smo najranjiviji na kornerima i kontrama u svojoj historiji vjerovatno. Za vrijeme svakog kornera sam strijepio kao nikad. Ali okej, to je Pepova filozofija, njegov sistem koji je usadio i u Bayern a evo sad i u City polako usadjuje.
Pepova svaka ekipa ce vas dobiti 8 puta u 10 susreta. U to sam uvjeren. Ali za LP je potrebna sreca, ne mozes nikada biti siguran, jedan gol u gostima te vodi kuci. To takmicenje je moguce osvojiti i sa samo jednom jedinom pobjedom.
Zamjeram mu tvrdoglavost gdje nismo znali stati i cekati , kao protiv Intera u Milanu gdje smo bili i poveli pa izgubili. Nije postojao plan B, dok s druge strane ova Barcelona ima 2-3 plana i mnogo je nepredvidljivija.
Druga stvar, mi imamo sada 5 puta jaci napad nego pod vodstvom Guardiole. Jer Pedro, Alexis , Henry i Eto'o su bile igracine , ali su koristili sistem. Niko nije mogao odstupati od svog zadatka, dok sada imas 3 libera u napadu.
Sam Henry je govorio za Sky , da je u ligi jednom postigao gol u prvom poluvremenu i da se radovao, ali da je ostao na klupi drugo poluvrijeme. Razlog je naravno taj sto je napustio lijevu stranu , cilj je bio rasiriti odbranu. Dakle to je genij jedan. Ali tvrdoglav. I tvrdoglavost koja mu je dala sve te titule, uzela mu ih je bar 5.
Protiv one Barcelone tim svijeta gubi u 8 od 10 susreta ja sam uvjeren. Ali ovaj napad je 3 puta bolji od Guardiolinog, a jos kada vidis brojke bez Xavieste, to izgleda brutalno.
27.10.2020
leorey je napisao/la:
Ja se djelimicno slazem s tobom oko poredjenja jacine Pepove i ove Barcelone. Ona Barcelona jeste sistemski bila jaca, protiv nje nisi mogao igrati. Dominirali bi , protiv bilo koga da smo igrali. Pamte se neke legendarne utakmice iz tog vremena. 2 puta protiv Real Madrida i 2 puta protiv Manchester Uniteda. Nikad jaceg Reala i Machestera. Koji su licili na Gijon.
Po meni je to najdominantnija ekipa svih vremena, jer su svi bili u svom peaku. Uostalom i Spanija je osvojila 2 puta Euro i SP upravo s tim igracima. Ono je bila neka revolucija, nesto nevidjeno u nogometu. Guardiola je perfekcionista, genij s velikim "cojonesima".
ALI........
Ta Pepova ekipa NIJE imala plan B. Jurcali su i jurcali cak i na najtezim gostovanjima i bili smo najranjiviji na kornerima i kontrama u svojoj historiji vjerovatno. Za vrijeme svakog kornera sam strijepio kao nikad. Ali okej, to je Pepova filozofija, njegov sistem koji je usadio i u Bayern a evo sad i u City polako usadjuje.
Pepova svaka ekipa ce vas dobiti 8 puta u 10 susreta. U to sam uvjeren. Ali za LP je potrebna sreca, ne mozes nikada biti siguran, jedan gol u gostima te vodi kuci. To takmicenje je moguce osvojiti i sa samo jednom jedinom pobjedom.
Zamjeram mu tvrdoglavost gdje nismo znali stati i cekati , kao protiv Intera u Milanu gdje smo bili i poveli pa izgubili. Nije postojao plan B, dok s druge strane ova Barcelona ima 2-3 plana i mnogo je nepredvidljivija.
Druga stvar, mi imamo sada 5 puta jaci napad nego pod vodstvom Guardiole. Jer Pedro, Alexis , Henry i Eto'o su bile igracine , ali su koristili sistem. Niko nije mogao odstupati od svog zadatka, dok sada imas 3 libera u napadu.
Sam Henry je govorio za Sky , da je u ligi jednom postigao gol u prvom poluvremenu i da se radovao, ali da je ostao na klupi drugo poluvrijeme. Razlog je naravno taj sto je napustio lijevu stranu , cilj je bio rasiriti odbranu. Dakle to je genij jedan. Ali tvrdoglav. I tvrdoglavost koja mu je dala sve te titule, uzela mu ih je bar 5.
Protiv one Barcelone tim svijeta gubi u 8 od 10 susreta ja sam uvjeren. Ali ovaj napad je 3 puta bolji od Guardiolinog, a jos kada vidis brojke bez Xavieste, to izgleda brutalno.
Pep je užasno tvrdoglav čovjek, koji bi išao glavom kroz zid, samo da dokaže svoj perfekcionizam... koji ne odstupa od svoje filozofije taman se posvađao sa cijelim svijetom. Za njega nema druge opcije, niti plana B.
On je ocito uvjeren kako je njegov sistem jedino ispravan, a sve druge opcije sranje.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
osnovani juče, nisu najveći klub ni u svom gradu, a porede se sa svjetskim velikanimaNerminovic je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kopenha ... iju/210088
jaci cemo biti od LP![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Nerminovic
- Kontakt:
Brondby (10) : 1985, 1987, 1988, 1990, 1991, 1996, 1997, 1998, 2002 og 2005DANTES je napisao/la:osnovani juče, nisu najveći klub ni u svom gradu, a porede se sa svjetskim velikanimaNerminovic je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kopenha ... iju/210088
![]()
![]()
Kopenhagen (11): 1993, 2001, 2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2013, 2016
I jos jedna stvar, otkad se Brondby to nalazi u nasem gradu?
Da nije donja slika Kopenhagen a gornja Brondby
BackSpace United
BackSpace United
Propala tema kao i lp
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8ndby_IFNerminovic je napisao/la:Brondby (10) : 1985, 1987, 1988, 1990, 1991, 1996, 1997, 1998, 2002 og 2005DANTES je napisao/la:osnovani juče, nisu najveći klub ni u svom gradu, a porede se sa svjetskim velikanimaNerminovic je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kopenha ... iju/210088
![]()
![]()
Kopenhagen (11): 1993, 2001, 2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2013, 2016
![]()
I jos jedna stvar, otkad se Brondby to nalazi u nasem gradu?![]()
Da nije donja slika Kopenhagen a gornja Brondby![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A utakmica i qurca... zaspo sam 3 puta do sada uz LYO-JUV... Nisam bio za ovo novo pravilo UEFA do daju vise prostora ekipama iz top liga, ali posle ovoga da hvala!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
pa i Lyon i Juve su ekipe iz top liga.
Ma mislio sam vise na izbor utakmica.. Nemas sta ni gledati. Real-Legia, DZ-Sevilla, Brugge-Porto... itd. itd. Ovo je na papiro naj atraktivnija utakmica a do bola dosadna.JohnCasey je napisao/la:pa i Lyon i Juve su ekipe iz top liga.
Real-Legia gledaj. Odlicna tekma
Neka hvala
Bravo Lacazette hahaha joj idiota!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Weigl :salud:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Spursi bolji, ali treba mal vise pribranosti u zavrsnici.
Msm da bi trebali rijesiti ovu njemacku nejac.
Msm da bi trebali rijesiti ovu njemacku nejac.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Je li istina ovo, @nerminovicuDANTES je napisao/la:osnovani juče, nisu najveći klub ni u svom gradu, a porede se sa svjetskim velikanimaNerminovic je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kopenha ... iju/210088
![]()
![]()
Porto
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Nerminovic
- Kontakt:
aha' jasta nego je istinaMokes je napisao/la:Je li istina ovo, @nerminovicuDANTES je napisao/la:osnovani juče, nisu najveći klub ni u svom gradu, a porede se sa svjetskim velikanimaNerminovic je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/kopenha ... iju/210088
![]()
![]()
![]()
Porto

BackSpace United
BackSpace United
A sta ces, fale Chelsea, United i Liverpool. Neko ih mora mijenjat jelsajo10 je napisao/la:Ma mislio sam vise na izbor utakmica.. Nemas sta ni gledati. Real-Legia, DZ-Sevilla, Brugge-Porto... itd. itd. Ovo je na papiro naj atraktivnija utakmica a do bola dosadna.JohnCasey je napisao/la:pa i Lyon i Juve su ekipe iz top liga.![]()
27.10.2020
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Gianluigi Buffon kakav majstor, kakav golman, kakvu utakmicu brani večeras fuj 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.