FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

slogash

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la slogash » 29 avg 2017, 17:33

Jednom prilikom je izjavio Azmir negdje da je trazio od grada da mu daju zemlju a on ce im napravit stadion.Sigurno bi bio najmoderniji stadion u BiH.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2017, 17:37

Mancini je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: ...........................................................................................................................................................
FK SLOGA DANAS JE UGRALA BEZ POVRIjEĐENIH :Stjepanoviča,Todorovića,Stokića i kažnjenog Pirića.Osjetilo se neigranje Stjepanovića i Todoroviča i te kako.Nije mi poznato šta je sa lijevim bekom Ostojićem i zašto ne igra.Primjetno je bilo da to nije ona Sloga od prošlog kola.Prespora igra i čak i kod 0:1 bez volje da se krene u napad.Olimpik loš i uz grube faulove koje je Sudija podsticao ,nazor gura protivnika.Svi auti, i faulovi danas su dosuđeni u njihovu korist.Ali Sloga je bila ta koja je dobivala žute kartone i to približno 7 ili 8.Klasična smijurija od suženja.Taj isti Olimpic na strani će biti kao i u Konjicu,jadan i ćemeran.No dobro je da je liga uzela maha i da polako na svjetlo izlaze favoriti i favoriti iz sjene.ZVijezda ,odličan start i pitanje dokle će izdržati ili dokle je spremna ići.Jedva čekam da ih vidim.Bilo je dosta navijača i prijatelja Sloge na Otoci.Pridružili su nam se H.Musemić taze novi trener Sarajeva,Janjoš dojućeraćnji trener, pa onda omladinci Sarajeva ,tako da je zajedno sa Husićem Stjepanovićem i nama navijačima Slobode bio dobar štimung na tribinama.Zapazio sam u kopu 10-tak mladih navijača Sloge.Oni još stidjlivo prate utakmice ,ali "uhvatiće" njih vremenom.Karavana ide dalje već narednog vikenda kad u Tuzlu dolazi Bratstvo sa Muslimovićem na klupi.

slika
Smijurija od teksta. :lol: :o
Kakav bolan tekst.....ti si puko opasno izgleda.... covjek dao svoje vidjenje utakmice.....gluho bilo,lika
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 29 avg 2017, 17:41

staragarda je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la: ...........................................................................................................................................................
FK SLOGA DANAS JE UGRALA BEZ POVRIjEĐENIH :Stjepanoviča,Todorovića,Stokića i kažnjenog Pirića.Osjetilo se neigranje Stjepanovića i Todoroviča i te kako.Nije mi poznato šta je sa lijevim bekom Ostojićem i zašto ne igra.Primjetno je bilo da to nije ona Sloga od prošlog kola.Prespora igra i čak i kod 0:1 bez volje da se krene u napad.Olimpik loš i uz grube faulove koje je Sudija podsticao ,nazor gura protivnika.Svi auti, i faulovi danas su dosuđeni u njihovu korist.Ali Sloga je bila ta koja je dobivala žute kartone i to približno 7 ili 8.Klasična smijurija od suženja.Taj isti Olimpic na strani će biti kao i u Konjicu,jadan i ćemeran.No dobro je da je liga uzela maha i da polako na svjetlo izlaze favoriti i favoriti iz sjene.ZVijezda ,odličan start i pitanje dokle će izdržati ili dokle je spremna ići.Jedva čekam da ih vidim.Bilo je dosta navijača i prijatelja Sloge na Otoci.Pridružili su nam se H.Musemić taze novi trener Sarajeva,Janjoš dojućeraćnji trener, pa onda omladinci Sarajeva ,tako da je zajedno sa Husićem Stjepanovićem i nama navijačima Slobode bio dobar štimung na tribinama.Zapazio sam u kopu 10-tak mladih navijača Sloge.Oni još stidjlivo prate utakmice ,ali "uhvatiće" njih vremenom.Karavana ide dalje već narednog vikenda kad u Tuzlu dolazi Bratstvo sa Muslimovićem na klupi.

slika
Smijurija od teksta. :lol: :o
Kakav bolan tekst.....ti si puko opasno izgleda.... covjek dao svoje vidjenje utakmice.....gluho bilo,lika
Nije tekst nego je pjesma. Toliko gluposti u nekoliko rečenica napisao. :o I ne budi bezobrazan. Toliko od mene.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 30 avg 2017, 19:48

:urnebes: Primili ste golova koliko ste uputili suteva, poklopili vas k'o sarmu, a protivnik jadan i cemeran. Sta je onda Sloga pobogu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

slogash

Post Postao/la slogash » 30 avg 2017, 20:03

Mokroguz je napisao/la::urnebes: Primili ste golova koliko ste uputili suteva, poklopili vas k'o sarmu, a protivnik jadan i cemeran. Sta je onda Sloga pobogu.
Jos veci jad i cemer

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2017, 12:14

Moranjkić: Na nama je da što prije uhvatimo pravi ritam za nastavak prvenstva!

28.08.2017 u 21:43

Prvotimac Sloge nakon poraza od Vukova sa Otoke Sloga iz Siminog Hana po igračkom kadru važi za jednu od najboljih ekipa Prve lige FBiH, no nakon četiri odigrana kola imaju polovičan učinak. Kod kuće su sigurni, ali sa dva dosadašnja gostovanja nisu uspjeli donijeti niti bod. Nakon poraza u Gradačcu, proteklog vikenda pognute glave napustili su i stadion na Otoci. Olimpik je bio bolji i slavio trijumf 2:0. "Što se tiče utakmice sa Olimpikom mislim da su zasluženo slavili i ovom prilikom im čestitam", kaže Jasmin Moranjkić, defanzivac Sloge, te nastavlja: "Iako smo mi u utakmicu ušli oslabljeni neigranjem par igrača, što itekako znači, to nikako ne smije bit opravdanje za poraz. U pojedinim momentima utakmice dosta korektno smo stajali na terenu, ali mi jednostavno moramo i možemo puno više. Na nama je da što prije uhvatimo pravi ritam za nastavak prvenstva", zaključuje Moranjkić. Sloga nakon četiri kola na kontu ima šest bodova. Četiri manje od prvoplasiranih Bosne i Zvijezde. U narednom kolu pred domaćim navijačima igraju protiv gračaničkog Bratstva.

Pročitajte više na:http://****/****-bih/moranjki ... stva/93194
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2017, 12:19

Mancini je napisao/la:

slika
Nije tekst nego je pjesma. Toliko gluposti u nekoliko rečenica napisao. :o I ne budi bezobrazan. Toliko od mene.
Hvala na komplimentu.
Drama će doći na kraju ,u proljeće akoBogda.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2017, 12:23

Mokroguz je napisao/la::urnebes: Primili ste golova koliko ste uputili suteva, poklopili vas k'o sarmu, a protivnik jadan i cemeran. Sta je onda Sloga pobogu.
Vaše igre kontra Čapljine,Igmana i Sloge nisu obećavajuće.Da li ćete to popraviti ,vidjećemo već protiv Metalleghea.
Ja volim FK Tuzla City

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 01 sep 2017, 15:43

sloboda72 je napisao/la:Vaše igre kontra Čapljine,Igmana i Sloge nisu obećavajuće.Da li ćete to popraviti ,vidjećemo već protiv Metalleghea.
Sam svoje pobijas u svakom slucaju.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2017, 17:43

Mokroguz je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Vaše igre kontra Čapljine,Igmana i Sloge nisu obećavajuće.Da li ćete to popraviti ,vidjećemo već protiv Metalleghea.
Sam svoje pobijas u svakom slucaju.
Nemoj mu objašnjavati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 sep 2017, 18:36

Mancini je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la: Sam svoje pobijas u svakom slucaju.
Nemoj mu objašnjavati.
Nisam ja igru Sloge hvalio.Naprotiv i u Gradačcu i Sarajevu Sloga je bila očajna.I za Slogu vrijedi isto što i za Olimpik.Da li će popraviti igru vidjet ćemo već u nedelju protiv Bratstva.Sretno vam.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 sep 2017, 17:25

Boga mi strasno igra Sloga kad hoce.... mislim da bi i u premijerki mnogima probleme napravili....zabise Bratstvu 2 gola i jos 5 stopostotnih sansi i to za poluvrijeme....jos je Bratstvo sasvim dobra ekipa

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 sep 2017, 18:25

Odakle je glavni sudija i kolko penala bi :tokralju:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 sep 2017, 19:00

7aprildomemoj je napisao/la:Odakle je glavni sudija i kolko penala bi :tokralju:
Bila 4 penala....inace Bratstvo strasno odigralo i samo zahvaljujući sudijama zijanilo

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2017, 19:17

Tako je to kod naseg naroda uvjek.
Niko nije cisto izgubio uvjek sudija kriv savez penal. ...nikada oni.
Ali kada oni pobjede to ti je druze moj pobjeda cisca od suze.
Pa ne zaboravit onu cistu pobjedu Bratstva protiv Slobode kada su nas unakazili. ..ponistavali ciste golove i td. ..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 sep 2017, 19:29

Stokić: Zabili smo gol na vrijeme!

03.09.2017 u 19:13

Dvostruki strijelac Sloge Prvo ime susreta na stadionu Bare u Siminom Hanu bio je napadač Sloge Joco Stokić. U derbiju 5. kola Prve lige FBiH protiv Bratstva, Stokić je pokazao sav svoj kvalitet. Njegova dva gola donijela su ekipi vrijedna tri boda. "Utakmica je bila teška što zbog terena, što zbog pritiska koji je bio na nama. Igrali smo pod pritiskom posljednjih rezultata, ali srećom zabili smo gol na vrijeme i kasnije je sve bilo lakše", kaže prvo ime utakmice Sloga - Bratstvo. Stokić na samom startu sezone nije bio starter u ekipi Darka Vojvodića, no danas je igrao od prve minute: "Malo sam van forme, polako sam ulazio u sistem, no danas sam krenuo od prve minute i mogu reći da sada sve ide bolje", objašnjava napadač Sloge.

Pročitajte više na:http://****/****-bih/stokic-z ... jeme/93776
Ja volim FK Tuzla City

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 sep 2017, 19:33

Dabogda vam iduće kolo protiv Goška sudio Čapljinac i da sve bude fer i korektno a da izgubite :mrgreen:
Inače je Sisoje poznat po poštenju i ne štimanju rezultata i podmazivanju sudija i saveza
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 03 sep 2017, 19:35

7aprildomemoj je napisao/la:Dabogda vam iduće kolo protiv Goška sudio Čapljinac i da sve bude fer i korektno a da izgubite :mrgreen:
Inače je Sisoje poznat po poštenju i ne štimanju rezultata i podmazivanju sudija i saveza
Ja mislim da on nije od tog posla.

:mrgreen:

Sad pocinje show, cetiri kola je pokusao nesto sa "premijetligaskom" ekipom, ali mislim da je shvatio da je lakse podmazat malo. Sise majkine :urnebes:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 sep 2017, 19:52

5.Kolo ,03.09.2017.

ISKRA - SLAVEN 0:3
RUDAR K. - BOSNA V.1:1
VELEŽ - TRAVNIK 1:0
ČAPLJINA - ORAŠJE 3:0
IGMAN - TOŠK 2:1
METALLEGHE - OLIMPIC 0:0
SLOGA SH - BRATSTVO 2:0
ZVIJEZDA - JEDINSTVO 4:0

.............................................................................................................................................................................

TABELA

1.ZVIJEZDA......... 5..... 4..... 1..... 0..... 13
2.BOSNA V...........5..... 3..... 2..... 0..... 11
3.RUDAR K.......... 5..... 3..... 1..... 1..... 10
4.OLIMPIK........... 5..... 3..... 1..... 1..... 10
5.SLOGA SH ........ 5..... 3..... 0..... 2...... 9
10.VELEŽ.............5..... 2..... 1..... 2....., 7
11.ČAPLJINA........ 5..... 2..... 1..... 2...... 7
5. ORAŠJE........... 5..... 2..... 1..... 2...... 7
6.BRATSTVO ........5..... 2..... 1..... 2...... 7
8.ISKRA.............. 5..... 2..... 0..... 3...... 6
9.JEDINSTVO........ 5..... 2..... 0..... 3...... 6
12.IGMAN............ 5..... 2..... 0..... 3...... 6
14.SLAVEN........... 5..... 1..... 2..... 2...... 5
13.TOŠK ..............5..... 1..... 0..... 4...... 3
16.METALLEGHE.... 5..... 0..... 3..... 2...... 3
15.TRAVNIK...........5..... 0..... 2..... 3...... 2

....................................................................................................................................................

09.09.17.6.kolo - 16:30

ISKRA - RUDAR K
TRAVNIK - ČAPLJINA
BOSNA V. - VELEŽ
ORAŠJE - IGMAN
TOŠK - SLOGA SH
BRATSTVO - METALLEGHE
OLIMPIC - ZVIJEZDA
SLAVEN - JEDINSTVO

...........................................................................................................................................................
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 03 sep 2017, 21:10, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2017, 20:01

7aprildomemoj je napisao/la:Dabogda vam iduće kolo protiv Goška sudio Čapljinac i da sve bude fer i korektno a da izgubite :mrgreen:
Inace u ovoj ligi, kao I svim ligama drage nam BiH tekli med i mlijeko prije sisoja i sve posteno bilo. Pogotovo ekipe poput Bratstva ili Rudara i td. ...hajde mrs :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.