Da su dali Chucku da završi ovo što je kreno da kaže, Kenny i Shaq bi bili u kurcu. Da je Dončić ovom debilu reko "bitch ass black boy", NBA bi stala, Luka bi dobio suspenziju par mjeseci i cijeli svijet bi ga prozvo kao rasistu. Dupli standardi. J3bo ih black lives
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
- invincible1921
- Kontakt:
Al dosll je dotle da za crnca ne smijes rec da je crnac u bilo kojem znacenju i oblikuanonymousHD je napisao/la: ↑24 avg 2020, 13:04Da su dali Chucku da završi ovo što je kreno da kaže, Kenny i Shaq bi bili u kurcu. Da je Dončić ovom debilu reko "bitch ass black boy", NBA bi stala, Luka bi dobio suspenziju par mjeseci i cijeli svijet bi ga prozvo kao rasistu. Dupli standardi. J3bo ih black lives
=\_1921_/=
Shaq i Kenny su svakako debili, da im nije kosarke prodavali bi crack i dan danas.
Da je vise ljudi kao Chuck, svijet bi bio bolje mjesto.
A sto se tice Luke, po meni potencijal za alltime top 5 je tu. Kosarkaski IQ koji on ima sa 21 godinu je nevidjen.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne citiraj me ziv bio. Ti si ko nekad korisnik Besic, samo milion put gluplji
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Malo na internetu pretraži kako Shaq zarađuje poslije završetka karijere , slobodno ...
Pa onda dođi i napiši isto ...
Mimo ovih gluposti što izjavljuje .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Procitaj jos jednom sta sam napisao, da nije kosarke, tj da nije zaradio od kosarke silne milione ne bi ni imao biznis koji sad ima. Lik je rasista na kvadrat.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:08Malo na internetu pretraži kako Shaq zarađuje poslije završetka karijere , slobodno ...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ok.
23
-
- Kontakt:
Zaradili su mnogi, pa su bankrotirali ...BIHfan je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:10Procitaj jos jednom sta sam napisao, da nije kosarke, tj da nije zaradio od kosarke silne milione ne bi ni imao biznis koji sad ima. Lik je rasista na kvadrat.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:08Malo na internetu pretraži kako Shaq zarađuje poslije završetka karijere , slobodno ...
To da li je rasista ili mora da priča tako da se ne zamjeri crnačkoj zajednici , to je do njega ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
mozel mi neko rijesiti misteriju jel ernie johnson bijelac ili crnac :mrgreen:
sir charles, i commend you :salut:
sir charles, i commend you :salut:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Fakat nisam mislio pisati o ovoj temi, ali kolicina postova i kolicina GLUPOSTI svaki dan o njoj je nevjerovatna...
Prvo, nas sve bi ovdje trebalo prvenstveno zanimati kosarka i u okviru nje NBA, tako da uopste ne razumijem zasto se pise o rasizmu kao drustvenoj-socijalnom problemu druge drzave!?To mi nemamo svojih problema, pa mozemo sr.ati o drugima i kako bi i sta bi trebali oni? Mi nekome savjete da dajemo, a jos uvijek smo na plemenskom uredjenju, a Boga mi, pocesto i na plemenskim shvatanjima.
Drugo, neku noc Harrell uvrijedio Luku na rasnoj osnovi, a onda ovdje salva naziva o glupom "crncugi","gorili" i sta sve ne? Sta mislite kako vi izgledate onda?Gospodo,to vas cini rasistima i prikazuje tacno ono protiv cega se ovi ljudi i bore u Americi.
I trece, vjerovatno i najvaznije, ko vam daje za pravo da vi
znate kako se ti ljudi tamo zaista osjecaju? Jeste li to osjetili njihove probleme na svojim ledjima, svjedocili necemu iz prve ruke? Znamo svi "skociti" na druge kad dodju u Bosnu i kazu, e pa ovdje je po nasim shvatanjima bio gradjanski rat.Nije bilo agresije.
Ne ulazeci u to pretjeruju li sada crnci ili ne (sigurno da i toga ima), opet NE ZNATE sta su ti ljudi prosli.Ja sam zivio tamo i radio u firmi gdje je vlasnik otvoreno govorio da nece zaposljavati crnce, jer su lijeni!?
Takvu etiketu imaju, pored svih ostalih.Zamislite samo da kod nas postoje ljudi koji ce reci:"Necemo zaposaljavati bosance, jer su glupi"! Doduse, jednu vrstu takve segregacije imamo u Hercegovini, gdje npr. u Aluminiju poslije rata nije mogao raditi nijedan musliman.U NK Siroki Brijeg ne moze igrati musliman.Bez obzira na svaku kvalifikaciju!! Dopire li vam to do mozga, gospodo!? Hajmo prvo svoju avliju pocistiti, pa davati lekcije drugima.Govana ima na sve strane, bez obzira koje vjere, nacije ,religije ili boje koze bio.Prestanite generalizovati i pocnite cijeniti da su se ljudi, usljed brojnih nepravdi ipak digli i poceli boriti za svoja prava u SVOJOJ drzavi.Sta vi radite u svojoj, tastatura znalci?
P.S.Zamolio bih moderaciju da se pocne sankcionisati svaki post koji se ne tice direktno kosarke na ovoj temi.Evo mene prvog, ako treba, ali da se ovo dovede u red.Postaje mucno za citati svaki dan o tome na SPORTSKOM forumu.
Prvo, nas sve bi ovdje trebalo prvenstveno zanimati kosarka i u okviru nje NBA, tako da uopste ne razumijem zasto se pise o rasizmu kao drustvenoj-socijalnom problemu druge drzave!?To mi nemamo svojih problema, pa mozemo sr.ati o drugima i kako bi i sta bi trebali oni? Mi nekome savjete da dajemo, a jos uvijek smo na plemenskom uredjenju, a Boga mi, pocesto i na plemenskim shvatanjima.

Drugo, neku noc Harrell uvrijedio Luku na rasnoj osnovi, a onda ovdje salva naziva o glupom "crncugi","gorili" i sta sve ne? Sta mislite kako vi izgledate onda?Gospodo,to vas cini rasistima i prikazuje tacno ono protiv cega se ovi ljudi i bore u Americi.
I trece, vjerovatno i najvaznije, ko vam daje za pravo da vi

Ne ulazeci u to pretjeruju li sada crnci ili ne (sigurno da i toga ima), opet NE ZNATE sta su ti ljudi prosli.Ja sam zivio tamo i radio u firmi gdje je vlasnik otvoreno govorio da nece zaposljavati crnce, jer su lijeni!?

P.S.Zamolio bih moderaciju da se pocne sankcionisati svaki post koji se ne tice direktno kosarke na ovoj temi.Evo mene prvog, ako treba, ali da se ovo dovede u red.Postaje mucno za citati svaki dan o tome na SPORTSKOM forumu.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 24 avg 2020, 14:27, ukupno mijenjano 2 puta.
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:24Fakat nisam mislio pisati o ovoj temi, ali kolicina postova i kolicina GLUPOSTI svaki dan o njoj je nevjerovatna...
Prvo, nas sve bi ovdje trebalo prvenstveno zanimati kosarka i u okviru nje NBA, tako da uopste ne razumijem zasto se pise o rasizmu kao drustvenoj-socijalnom problemu druge drzave!?To mi nemamo svojih problema, pa mozemo sr.ati o drugima i kako bi i sta bi trebali oni? Mi nekome savjete da dajemo, a jos uvijek smo na plemenskom uredjenju, a Boga mi, pocesto i na plemenskim shvatanjima.![]()
![]()
I trece, vjerovatno i najvaznije, ko vam daje za pravo da viznate kako se ti ljudi tamo zaista osjecaju? Jeste li to osjetili njihove probleme na svojim ledjima, svjedocili necemu iz prve ruke? Znamo svi "skociti" na druge kad dodju u Bosnu i kazu, e pa ovdje je po nasim shvatanjima bio gradjanski rat.Nije bilo agresije.
Ne ulazeci u to pretjeruju li sada crnci ili ne (sigurno da i toga ima), opet NE ZNATE sta su ti ljudi prosli.Ja sam zivio tamo i radio u firmi gdje je vlasnik otvoreno govorio da nece zaposljavati crnce, jer su lijeni!?![]()
Takvu etiketu imaju, pored svih ostalih.Zamislite samo da kod nas postoje ljudi koji ce reci:"Necemo zaposaljavati bosance, jer su glupi"! Doduse, jednu vrstu takve segregacije imamo u Hercegovini, gdje npr. u Aluminiju poslije rata nije mogao raditi nijedan musliman.U NK Siroki Brijeg ne moze igrati musliman.Bez obzira na svaku kvalifikaciju!! Dopire li vam to do mozga, gospodo!? Hajmo prvo svoju avliju pocistiti, pa davati lekcije drugima.Govana ima na sve strane, bez obzira koje vjere, nacije ,religije ili boje koze bio.Prestanite generalizovati i pocnite cijeniti da su se ljudi, usljed brojnih nepravdi ipak digli i poceli boriti za svoja prava u SVOJOJ drzavi.Sta vi radite u svojoj, tastatura znalci?

Barem se mrzimo zbog kompleksnijih razloga od boje koze. Za to moras bas glup 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dje je onaj fancic Lejkersa sto proziva i kritikuje forumase koji stravstveno navijaju protiv njegovog voljenog tima da ga pitam hoce li prozivati i kritikovati samoprozvanog kinga koji samo sto ne izbaci video uradak svrsavajuci na poraz Klipersa ili mu to ipak ne smeta toliko.
-
- Kontakt:
Japtardu đe si ti bolan , pa nema te nešto?japa je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:36Dje je onaj fancic Lejkersa sto proziva i kritikuje forumase koji stravstveno navijaju protiv njegovog voljenog tima da ga pitam hoce li prozivati i kritikovati samoprozvanog kinga koji samo sto ne izbaci video uradak svrsavajuci na poraz Klipersa ili mu to ipak ne smeta toliko.
Samoprozvani

Ulizuje se Luki , uključi malo mozak

On je prelaskom u Lejkerse pokazao šta ga najviše interesuje, a usput ako dođe koji prsten može biti samo plus ...
Gluplji si ti ba kupusnjačo. Alija Sirotanović gluposti
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Sto ne mogu ovih dvostrukih arsina, kad vlasnik neke firme nece da zaposli crnce jer su lijeni to se osudjuje a kad Lebron James n otvori nekakvu firmu i naokolo se hvali kako u njoj radi 90% crnaca tu se ne zgrazavas. Nemoj mi licemjerja, molim te. crnci u americi imaju sva moguca prava i imaju sansu da uspiju i naprave nesto od svog zivota, segregacija postoji ali samo za te lijene. Uostalom mozes se ti tu sada zgrazavati koliko hoces prvi ti sad kad bi otisao tamo ponovo i investirao svoju ustedjevinu ili se zaduzio do grla da dobijes kredit i pokrenuo biznis bi dobro izvagao bi prije zaposlio bijelca nego crnca, jer ko je statisticki vrsi 80% kriminalnih djela iako ih u populaciji ima nekiz 12%. Prvi ti bi otisao da zivis u sigurne kvartove dje zive bijelci nego u one dje zive crnci stoga nemoj mi licemjerja molim te, lako je tudjim ku?cem gloginje mlatiti i moralisati sa strane.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:24Fakat nisam mislio pisati o ovoj temi, ali kolicina postova i kolicina GLUPOSTI svaki dan o njoj je nevjerovatna...
Prvo, nas sve bi ovdje trebalo prvenstveno zanimati kosarka i u okviru nje NBA, tako da uopste ne razumijem zasto se pise o rasizmu kao drustvenoj-socijalnom problemu druge drzave!?To mi nemamo svojih problema, pa mozemo sr.ati o drugima i kako bi i sta bi trebali oni? Mi nekome savjete da dajemo, a jos uvijek smo na plemenskom uredjenju, a Boga mi, pocesto i na plemenskim shvatanjima.![]()
![]()
I trece, vjerovatno i najvaznije, ko vam daje za pravo da viznate kako se ti ljudi tamo zaista osjecaju? Jeste li to osjetili njihove probleme na svojim ledjima, svjedocili necemu iz prve ruke? Znamo svi "skociti" na druge kad dodju u Bosnu i kazu, e pa ovdje je po nasim shvatanjima bio gradjanski rat.Nije bilo agresije.
Ne ulazeci u to pretjeruju li sada crnci ili ne (sigurno da i toga ima), opet NE ZNATE sta su ti ljudi prosli.Ja sam zivio tamo i radio u firmi gdje je vlasnik otvoreno govorio da nece zaposljavati crnce, jer su lijeni!?![]()
Zadnja izmjena: japa, dana/u 24 avg 2020, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.