HŠK Zrinjski

Antipolitika3
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 jun 2023, 10:49

DTzmu30 je napisao/la:
18 jun 2023, 10:41
SokolPravde je napisao/la:
18 jun 2023, 09:07
Tranbjerg je napisao/la:
18 jun 2023, 01:41
Taman procitah Indexov clanak gdje su napisali da ce se Cuze najvjerojatnije vratiti u Zrinjski jos jednu sezonu. Zna li se ista o tome ili su samo medijske spekulacije? 😁
Za njega logičan potez ako je istina...
Imao je ponudu da ide na posudbu u Poljsku.
Ne znam što se dogodilo, ali izgleda da se vraća kod nas na još jednu sezonu!
Ako se ovo stvarno dogodi, bit će najveće pojačanje!
Kad bi nekako jos Cuzu vratili ovu sezonu,uz jos jednog kapitalca to bi bilo odlicno.
Gledam jucer majstoriju Kozulja na treningu i kontam samo da nekim cudom i on bude spreman idemo u Europa Ligu kakva konferencije :rol:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 jun 2023, 10:56

Ostani tu :zviz: :zviz: :zviz:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2023, 11:04

Ante Ćorić?!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 jun 2023, 11:07

PiazzaGrande je napisao/la:
18 jun 2023, 11:04
Ante Ćorić?!
:crazy:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 18 jun 2023, 11:12

Antipolitika3 je napisao/la:
18 jun 2023, 10:49
DTzmu30 je napisao/la:
18 jun 2023, 10:41
18 jun 2023, 09:07

Za njega logičan potez ako je istina...
Imao je ponudu da ide na posudbu u Poljsku.
Ne znam što se dogodilo, ali izgleda da se vraća kod nas na još jednu sezonu!
Ako se ovo stvarno dogodi, bit će najveće pojačanje!
Kad bi nekako jos Cuzu vratili ovu sezonu,uz jos jednog kapitalca to bi bilo odlicno.
Gledam jucer majstoriju Kozulja na treningu i kontam samo da nekim cudom i on bude spreman idemo u Europa Ligu kakva konferencije :rol:
Za prve utkamice u Europi se može računati na Kožulja na nekih max 15 tak minuta. I to, ako bi sve išlo po planu.
Teška ozljeda i operacija je iza njega, sad je najbitnije da prođe kompletne pripreme i kasnije ga postepeno uvoditi u igru.
Velika igračina, u svakom slučaju!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2023, 11:48

Gledao sam ga na prvom treningu na Helliodromu-lagan k'o leptirica, ne štedi se u duelu a igračka moć je neupitna...bit će ok!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 18 jun 2023, 11:52

18 jun 2023, 11:48
Gledao sam ga na prvom treningu na Helliodromu-lagan k'o leptirica, ne štedi se u duelu a igračka moć je neupitna...bit će ok!
Jesi li gledao ovog Avramova,ima li išta od njega?
Nisam ga upratio dobro,zanima me vrijedi li trošenja mjesta za stranca.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2023, 11:56

supervizor je napisao/la:
18 jun 2023, 11:52
18 jun 2023, 11:48
Jesi li gledao ovog Avramova,ima li išta od njega?
Nisam ga upratio dobro,zanima me vrijedi li trošenja mjesta za stranca.
Nisam ga baš upratio ali evo vode ga na pripreme...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 18 jun 2023, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 18 jun 2023, 13:40

17 jun 2023, 19:07
Ako si vec blizak upravi prenesi im da poboljsaju odnos i komunikaciju prema navijacima i simpatizerima posto im HSK Zrinjski nije ćaćevina.
Svi znamo gdje Sulenta i Lasic piju jutarnju kavu i gdje ih mozemo vidit pa dodji pa im reci, ljudi su otvoreni za razgovore s ljudima slobodno ih priupitaj sta te zanima... Slazem se u vezi stadiona i laznim obecanjima ali stadion nije vlasnistvo Sule i Lasketa nit Zrinjskog vec grada Mostara i tu ulazi politika gdje se svakog pita i tu dolazi do problema, a vrijedat i nesto govorit protiv ove dvojice je po meni ne zahvalno jer ljudi daju 200% od sebe i napravili su Zrinjski pravim ozbiljnim klubom, kruna njihovog rada bi def bila da nam naprave tu konacno tribinu a sad mislim da je samo pitanje trenutka i ocekujem ubrzo da se krenu radovi rusenja stajanja i gradnje tribine

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jun 2023, 14:00

I Profa na najnovijem nogometnom podcastu A1 Q&A zbori o izgradnji istočne tribine...oko 04:20 min.
Volim te bola'!

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 jun 2023, 15:16

Jedini1905 je napisao/la:
18 jun 2023, 13:40
Ako si vec blizak upravi prenesi im da poboljsaju odnos i komunikaciju prema navijacima i simpatizerima posto im HSK Zrinjski nije ćaćevina.
Svi znamo gdje Sulenta i Lasic piju jutarnju kavu i gdje ih mozemo vidit pa dodji pa im reci, ljudi su otvoreni za razgovore s ljudima slobodno ih priupitaj sta te zanima... Slazem se u vezi stadiona i laznim obecanjima ali stadion nije vlasnistvo Sule i Lasketa nit Zrinjskog vec grada Mostara i tu ulazi politika gdje se svakog pita i tu dolazi do problema, a vrijedat i nesto govorit protiv ove dvojice je po meni ne zahvalno jer ljudi daju 200% od sebe i napravili su Zrinjski pravim ozbiljnim klubom, kruna njihovog rada bi def bila da nam naprave tu konacno tribinu a sad mislim da je samo pitanje trenutka i ocekujem ubrzo da se krenu radovi rusenja stajanja i gradnje tribine
Oni su kao klub duzni da na drustvene mreze postave i objasne u par recenica trenutne radove
(skrnavljenje)na stadionu i da navedu koji je razlog zasto se opet pravi guzonjama sire i ljepse mjesto a normalnim navijacima oduzima ionako mali broj stolica za predstojece euro utakmice.
Necemo sad od navedenog dvojca praviti svete krave niti mucenike poznajemo se mi dobro da znamo da ne upravljaju svojim kapitalom vec narodnim.
Sramota je za osmerostrukog prvaka da mozda najbitniju euro sezonu igra pred cetri tisuce ljudi i da nitko nece da kur.. mrdne da se gornja tribina osposobi da kapacitet bude veci.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 18 jun 2023, 15:29

18 jun 2023, 15:16
18 jun 2023, 13:40
Oni su kao klub duzni da na drustvene mreze postave i objasne u par recenica trenutne radove
(skrnavljenje)na stadionu i da navedu koji je razlog zasto se opet pravi guzonjama sire i ljepse mjesto a normalnim navijacima oduzima ionako mali broj stolica za predstojece euro utakmice.
Necemo sad od navedenog dvojca praviti svete krave niti mucenike poznajemo se mi dobro da znamo da ne upravljaju svojim kapitalom vec narodnim.
Sramota je za osmerostrukog prvaka da mozda najbitniju euro sezonu igra pred cetri tisuce ljudi i da nitko nece da kur.. mrdne da se gornja tribina osposobi da kapacitet bude veci.
Slazem se s tobom u vezi toga sto ne informiraju javnost o radovima i o tome sto nitko nema pojma kakvi su planovi u vezi stadiona, ja sam cuo da je uefa naredila da se loza mora prosirit....

Dembele
Kontakt:

Post Postao/la Dembele » 18 jun 2023, 16:45

Po UEFA pravilniku na tribini treba se odvojiti dio za sjedalice prve kategorije. To nije ni VIP ni obične sjedalice, već nešto između. I to je to što se pravi ispod VIP-a, tj. tribina prve kategorije.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 18 jun 2023, 17:44

slika
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 18 jun 2023, 17:58

18 jun 2023, 17:44
slika
obrana beton,vezni red nije loš,napad mi zasad nije osobit,ako se tičinović ozlijedi nema nas nigdje

Jedini1905
Kontakt:

Post Postao/la Jedini1905 » 18 jun 2023, 19:23

18 jun 2023, 17:58
slika
obrana beton,vezni red nije loš,napad mi zasad nije osobit,ako se tičinović ozlijedi nema nas nigdje
Treba vidit kakvi su Hrvanovic i Misic djelovali su mi okej vidit cemo na utakmicama, ako bi Cuze ostao bilo bi extra i u vezi kad bi dosao neko bombasticno pojacanje bilo bi vrh, mada najvise ocekujem golmana

Tranbjerg
Kontakt:

Post Postao/la Tranbjerg » 18 jun 2023, 21:39

18 jun 2023, 19:23
18 jun 2023, 17:58
slika
Treba vidit kakvi su Hrvanovic i Misic djelovali su mi okej vidit cemo na utakmicama, ako bi Cuze ostao bilo bi extra i u vezi kad bi dosao neko bombasticno pojacanje bilo bi vrh, mada najvise ocekujem golmana
Evo spominju ovog Novakovica iz Salkea II, nadam se da planiraju dovesti jos jednog prvog golmana.

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 21 jun 2023, 16:53

Šta je s ovim Novakovićem na probi,nije valjda on taj golman za iskorak,valjda nije čim je na probi :)

Ali ne znam šta će nam

SokolPravde

Post Postao/la SokolPravde » 21 jun 2023, 20:34

Jeli gledao itko ovu tekmu protiv Mure ??
Ja sam pogledao jedno 20 tak minuta i ova pojačanja jako dobro izgledaju . Kožulja moram pohvaliti , Čanadžija , Marin također jako dobri , a mi bi Ćužu mogli brzo "zaboraviti" ovaj Hrvanović jako opasno i dobro izgleda mogao bi biti prava bomba od pojačanja.
Barišić je izašao zbog povrede a što me brine da smo tanki na stoperskim pozicijama .

supervizor
Kontakt:

Post Postao/la supervizor » 21 jun 2023, 20:55

21 jun 2023, 20:34
Jeli gledao itko ovu tekmu protiv Mure ??
Ja sam pogledao jedno 20 tak minuta i ova pojačanja jako dobro izgledaju . Kožulja moram pohvaliti , Čanadžija , Marin također jako dobri , a mi bi Ćužu mogli brzo "zaboraviti" ovaj Hrvanović jako opasno i dobro izgleda mogao bi biti prava bomba od pojačanja.
Barišić je izašao zbog povrede a što me brine da smo tanki na stoperskim pozicijama .
Gledao sam ja čitavu.
Prvo poluvrijeme mlako,ništa posebno na obe strane.Stanić iz Rijeke mi se činio fin,prilazi po loptu i siguran u predaji naprijed.Malim Ramićem nisam oduševljen,izgleda da smo svaku sezonu upola gori s u21 nego prethodnu :D,ali pričekat ću još za konačan sud.Mišić okej,nije ni imao previše šansi,B.O.
Marić napadač lopte nije vidio,jel to zbog njega ili ekipe,mislim oboje po malo.

U drugom poluvremenu,ekipa izgledala bolje pogotovo na desnoj strani gdje je Ćorluka zamijenio Memiju.Kožulj odličan danas,nastavi li ovako bit će razlika i u Europi,stvarno dobar igrač.Čanađija nije loš,malo je previše vraća nazad,ali vidi se da zna,vjerujem da će Rendulić to uštimat još i bit će dobro.Marin dobar isto,preko njegove strane je išlo dosta prodora,također i Hrvanović se čini kao dobro pojačanje.

Suma sumarum, većina pojačanja je unaprijedila ekipu,eto nisam se nešto oduševio Ramićem i Marićem,i onaj golman na probi ništa posebno.
Mislim da nije zgoreg još koje pojačanje za Europu,pogotovo kad smo vidili da se ždrijeb fino otvara,bila bi šteta propustit.Jedan kapitalac na krilu bi legao.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 33 gosta.