SokolPravde je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:34
Jeli gledao itko ovu tekmu protiv Mure ??
Ja sam pogledao jedno 20 tak minuta i ova pojačanja jako dobro izgledaju . Kožulja moram pohvaliti , Čanadžija , Marin također jako dobri , a mi bi Ćužu mogli brzo "zaboraviti" ovaj Hrvanović jako opasno i dobro izgleda mogao bi biti prava bomba od pojačanja.
Barišić je izašao zbog povrede a što me brine da smo tanki na stoperskim pozicijama .
Gledao sam ja čitavu.
Prvo poluvrijeme mlako,ništa posebno na obe strane.Stanić iz Rijeke mi se činio fin,prilazi po loptu i siguran u predaji naprijed.Malim Ramićem nisam oduševljen,izgleda da smo svaku sezonu upola gori s u21 nego prethodnu

,ali pričekat ću još za konačan sud.Mišić okej,nije ni imao previše šansi,B.O.
Marić napadač lopte nije vidio,jel to zbog njega ili ekipe,mislim oboje po malo.
U drugom poluvremenu,ekipa izgledala bolje pogotovo na desnoj strani gdje je Ćorluka zamijenio Memiju.Kožulj odličan danas,nastavi li ovako bit će razlika i u Europi,stvarno dobar igrač.Čanađija nije loš,malo je previše vraća nazad,ali vidi se da zna,vjerujem da će Rendulić to uštimat još i bit će dobro.Marin dobar isto,preko njegove strane je išlo dosta prodora,također i Hrvanović se čini kao dobro pojačanje.
Suma sumarum, većina pojačanja je unaprijedila ekipu,eto nisam se nešto oduševio Ramićem i Marićem,i onaj golman na probi ništa posebno.
Mislim da nije zgoreg još koje pojačanje za Europu,pogotovo kad smo vidili da se ždrijeb fino otvara,bila bi šteta propustit.Jedan kapitalac na krilu bi legao.