Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- 
				albiongate
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Netsi zagrizli na Teletovića. Toplo ga preporučuje njihov skaut Danko Cvjetićanin.

Da ,tacno..Da odlazi to je skoro 99% sigurno..gdje ce ,vidjet cemo.albiongate je napisao/la:Netsi zagrizli na Teletovića. Toplo ga preporučuje njihov skaut Danko Cvjetićanin.
Caja trenutno igra protiv Reala. Vode 10 razlike, 2 min do kraja, teško će ispustiti ovu prednost. Mirzu nije išlo, promašio je dosta trica, zabio samo 7 poena.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Da Mirza ne izađe, oni bi izgubili, počeo se ispucavati, uze trener minut odmora izvede ga i krenu preokret.Virtu4l je napisao/la:Caja trenutno igra protiv Reala. Vode 10 razlike, 2 min do kraja, teško će ispustiti ovu prednost. Mirzu nije išlo, promašio je dosta trica, zabio samo 7 poena.

Šta je ovo u Mirze ovako ofalio šut, slobodna su mu u rangu Asika

Minut i pol do kraja 8 razlike
Lampe čovjek odluke, kako stvari stoje
Edit:Kraj 71:81 pobjeda Caje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja mislim da je ona trica Bjelice okrenula meč, a Lampe je sigurno igrač utakmice.

Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
a ovo je tema o mirzi teletovicu, dok pod inostranom kosarkom ima topic caja laboral

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
						- legenda reala
- Kontakt:
Jes je pogodio, ko Mirza iz najboljih danaVirtu4l je napisao/la:Ja mislim da je ona trica Bjelice okrenula meč, a Lampe je sigurno igrač utakmice.

Bilo je i podaleko, al uđe .
Isto Bjelica oni poeni kad je nagazio liniju za tri , jako bitni.
Lampe i Nemanja su donjeli preokret

Iako je ključ bila dobra odbrana, ovi ne znam jesu li 10 poena dali u zadnjoj četvrtini

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
						- legenda reala
- Kontakt:
Čuj halali, pa što mi gledamo Caju nego zbog Mirze normalno da ćemo pisati ovdje.Virtu4l je napisao/la:Nermine halali

U svim postovima je Mirza spomenut, mislim da se Nermin nema šta ljutiti

Veceras je bio totalno indisponiran   samo suta sa 8 metara, ne znam što ga toliko drži u igri, jedino možda zbog odbrane.Sta su sve radili Lampe i San Emeterio odbrani Reala...
  samo suta sa 8 metara, ne znam što ga toliko drži u igri, jedino možda zbog odbrane.Sta su sve radili Lampe i San Emeterio odbrani Reala...  

Veceras Caroll kao i Teletovic, nista pogodit,jedino sto je Teletovic imao bolje suigrace 

brejk

samo suta sa 8 metara, ne znam što ga toliko drži u igri, jedino možda zbog odbrane.Sta su sve radili Lampe i San Emeterio odbrani Reala...
 Veceras Caroll kao i Teletovic, nista pogodit,jedino sto je Teletovic imao bolje suigrace

brejk

Lažeš, nije u svim postovimalegenda reala je napisao/la:Čuj halali, pa što mi gledamo Caju nego zbog Mirze normalno da ćemo pisati ovdje.Virtu4l je napisao/la:Nermine halali
U svim postovima je Mirza spomenut, mislim da se Nermin nema šta ljutiti
Virtu4l je napisao/la:Ja mislim da je ona trica Bjelice okrenula meč, a Lampe je sigurno igrač utakmice.
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
- majestic24
- Kontakt:
Haha,kakav kos Mirze
evo ko hoce da gleda utakmicu
http://www.sportlemon.tv/v-4/0/124/v-412599.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno je 14:10 za Caju

evo ko hoce da gleda utakmicu
http://www.sportlemon.tv/v-4/0/124/v-412599.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno je 14:10 za Caju
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
						..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- delpiero20
- Kontakt:
Nisam ga pratio...Kakva je situacija trenutno sto se tice NBA? Idel mu se tamo... 

Mislim da je on vec odlutao u NBA.
odavno se Ivanovic nije derao na Mirzu k´o veceras.
inace,van 6,75 je samo postavlja pikove i nema lopti za njega.
ostali koriste njega kao mamac(San Emeterio,Lampe) pa idu na kos il otvaraju cist sut nekom drugom.
sve svoje koševe je dao s niskog posta(jedan isforsirana trojka preko ruke Tomica)
al tu postup igru je doveo do savrsentva i osim poena,dosta igraca je uveo u probleme s faulovima.
Caja izgubila jer Lampe ne moze odigrati dvije vrhunske partije za redom i u globalu su slabija ekipa.
bit ce veselo u pamploni.

ostali koriste njega kao mamac(San Emeterio,Lampe) pa idu na kos il otvaraju cist sut nekom drugom.
sve svoje koševe je dao s niskog posta(jedan isforsirana trojka preko ruke Tomica)
al tu postup igru je doveo do savrsentva i osim poena,dosta igraca je uveo u probleme s faulovima.
Caja izgubila jer Lampe ne moze odigrati dvije vrhunske partije za redom i u globalu su slabija ekipa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Mislim da je on vec odlutao u NBA.
Slazem se...Bio je dobar,borben,a kada se spusti na post uvjek su 2 igraca bila uz njega..
U pick roll igri nije cini mi se dobio ni jednu loptu,jer od njega sem posta treba 1,2 trice i vise slobodnih.
Nova NBA ekipa iz Brooklyna, Netsi, žele našeg Mirzu Teletovića u svojim redovima...
EDIT: brži sam od sportsporta

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
						Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
kokuz je napisao/la:Nova NBA ekipa iz Brooklyna, Netsi, žele našeg Mirzu Teletovića u svojim redovima...
EDIT;kasnis jedno 2,3 sedmice !!
Uhh,pobjeda ,ali sa mnogo srece.Mirza se ispucavao,ali 3,4 trice su mu bile vec u kosu ali, nece pa nece.Treba reci da je popravio odbranu dosta,zadnji napad je lijepio nekoga na trici.mvp nemanja,momak se budi lagano,buducnost srpske kosarke..```mirotic usao zadnjih 10 sec?..........carrol, wtf dude?ne moze nista da pogodi vise.

vise mi se svidjao onaj Teletovic koji je cjepao trice sa 8 metara,nego ovaj koji je popravio igru ledjima,a slabo je koristi,a trica mu je znacajno opala.Previse lopti u zadnje vrijeme potrosi da bi dosao na nekih 15ak poena.
Carollla strasno dobro cuvaju,tu prije svega mislim na Olesona koji uspijeva da stize Carolla kroz blokove i onemogucava mu da sutira tricu,a i ako Caroll sutne obicno bude teska situacija,mislim da bi malo vise trebao da ima loptu u rukama i da pokusa sam da iskreira sut za 3 poena.

Carollla strasno dobro cuvaju,tu prije svega mislim na Olesona koji uspijeva da stize Carolla kroz blokove i onemogucava mu da sutira tricu,a i ako Caroll sutne obicno bude teska situacija,mislim da bi malo vise trebao da ima loptu u rukama i da pokusa sam da iskreira sut za 3 poena.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
						i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Caroll svaku loptu sto je spustio na parket u prethodnih 5 godina rezultiralo je izgubljenom loptom.
tri utakmice bez ritma,Real ostavio dusu veceras i tesko da se moze oporaviti.
A Mirza nekako letargicno igra bez neke agresivnosti i zelje,bar sam ja stekao takav dojam.

tri utakmice bez ritma,Real ostavio dusu veceras i tesko da se moze oporaviti.
A Mirza nekako letargicno igra bez neke agresivnosti i zelje,bar sam ja stekao takav dojam.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.