Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Susic trenutno odlicno radi svoj posao. Nema razloga da ga napadamo zbog nekih sitnica.
Covjek je za 2 mjeseca uradio vise nego Ciro za godinu i po dana.
Upalis motorkuKONGO je napisao/la:Šta se super nadarenim Harisom Seferovićem?
- Znam da je mali talentovan, ali neću ga zvati ako ne bude igrao za Fiorentinu. Ne želim ga uzeti da igra dvije minute i tako ga spriječim da igra za Švicarsku. Ako bude i pet minuta zaigrao za Fiorentinu, ja ću ga odmah zvati, jer znam koliko je moćna Fiorentina.
Mislim da je Pape mislio na Svicarsku mladu repku, u suprotnom ..
zar mislis da bi jedna Svajcarska zvala ako ovaj igra u juniorskoj ekipi nekog kvalitetnijeg kluba a da i jos ni blizu nije seniorske ekipe Fiorentine.
Iskreno receno nismo ni mi bas toliki skart da fakticki jos neformiranog igraca pozovemo na ustrb drugih igraca.
Mada i mene plasi ko ce prije pritisnutni startno dugme nakon tih famoznih pet minuta.
Ali i ako ovaj nema u svojoj glavi vec skrojeno sto se samog Harisa tice onda mi je pun klinac tih koji se natezu ko gladni srat gdje ce igrati.Neka malo i on svojom glavom konta,nemora mu se crtati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
CCC. Budalasto skroz.demir44 je napisao/la:Veliki i mali treneri---------------PROCITAJTE OVO OBAVEZNO,STA HRVATI MISLE O NASEM TRENERU
Bosna i Hercegovina je nedavno za izbornika dobila Safeta Sušića. „Pape“ velik kao igrač, ali bojimo se mali kao trener, jer odmah nakon ždrijeba govori kako će Francuzi sigurno biti prvi, a njemu i njegovim momcima predstoji borba za drugo mjesto s Rumunjima, iako respektira i Bjelorusiju i Albaniju. E, Ćiro i Cico nikada nešto takvo ne bi rekli već odmah izravno u glavu ciljali svojim izjavama i govorili kako ih nikoga nije strah.
Šta bi sad trebao, pompezno najavljivati kako ćemo razvalit Francuze, je*at im mater i ostalo. Prošli smo to već jednom, nije dalo rezultata, idemo dalje. A nek priča ko šta hoće, Safet tek treba da pokaže da li je mali ili veliki trener. Onda ćemo mu suditi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
safet susic samo moze sanjati o uspjehu sliskovica i blazevica tj samo moze sanjati da ce tako biti blizu velikog takmicenja a kamo li u barazu,,ujj jos sad dosao PJEVAC hihihih on ce im bas biti od pomoci,,heh,,ev sad u Arabiju malo love donijeti za savez ,,ponovo pustinja ehhe dobro je da nije iran,,,
VOLIM BAYERN
Nedao bog nam uspjeha Sliskovica sa igracima Atletica,HSV,Derby Countya,Bajerna,Reala,Fenerbahcea,Galatsaraya itd....Blazevic je imao istu postavu sa petoduplo trenutno boljom formom.isakovich je napisao/la:safet susic samo moze sanjati o uspjehu sliskovica i blazevica tj samo moze sanjati da ce tako biti blizu velikog takmicenja a kamo li u barazu,,ujj jos sad dosao PJEVAC hihihih on ce im bas biti od pomoci,,heh,,ev sad u Arabiju malo love donijeti za savez ,,ponovo pustinja ehhe dobro je da nije iran,,,
O pjevacu kad za tebe Real izbroji 41 milion tada najvecu cifru ikada u Realu onda i pjevaj i sviraj koliko god hoces.
@Isakovich hoces li mijenjati mozda nick ako se mi plasiramo na to prvenstvo.bas me zivo zanima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nedao bog nam uspjeha Sliskovica sa igracima Atletica,HSV,Derby Countya,Bajerna,Reala,Fenerbahcea,Galatsaraya itd....Blazevic je imao istu postavu sa petoduplo trenutno boljom formom.harishp je napisao/la:isakovich je napisao/la:safet susic samo moze sanjati o uspjehu sliskovica i blazevica tj samo moze sanjati da ce tako biti blizu velikog takmicenja a kamo li u barazu,,ujj jos sad dosao PJEVAC hihihih on ce im bas biti od pomoci,,heh,,ev sad u Arabiju malo love donijeti za savez ,,ponovo pustinja ehhe dobro je da nije iran,,,
O pjevacu kad za tebe Real izbroji 41 milion tada najvecu cifru ikada u Realu onda i pjevaj i sviraj koliko god hoces.
@Isakovich hoces li mijenjati mozda nick ako se mi plasiramo na to prvenstvo.bas me zivo zanima.[/quote
naravno da necu mijenjati nick nemam potrebe,,samo treba malo realno sagledati situaciju i reci da smo mi jedna prosjecna reprezentacija koja uz loseg trenera i ostalo rukovodstvo i ovakav savez kakav jeste nemozemo daleko ,,ama ljudi dete malo budite realni sto uvijek u nebesa dizete neke stvari koje su neprihvatljive ,,i ja navijam za reprezentaciu BiH ali navijam realno,i govorim realno,,,SAFET SUSIC PAPE je samo jos jedan u nizu koji ce pokusati nesto da malo pokrene ako mu ne uspije uzece dobru lovu i ode u pariz da uziva gdje mu je i mjesto
VOLIM BAYERN
Ako vec hoces realno onda gledaj ovako,prosjecna reprezentacija ne igra baraz za SP i to prilicno dobro po meni,ne daje 25 golova u grupi sa Spanijom,Turskom,Belgijom,i ekipa ne udvostruci vrijednost na trzistu. Razmisli malo pa probaj ponovo nesto napisati. Nismo top 10,ali daleko od toga da smo kako ti kazes prosjecniisakovich je napisao/la:Nedao bog nam uspjeha Sliskovica sa igracima Atletica,HSV,Derby Countya,Bajerna,Reala,Fenerbahcea,Galatsaraya itd....Blazevic je imao istu postavu sa petoduplo trenutno boljom formom.harishp je napisao/la:isakovich je napisao/la:safet susic samo moze sanjati o uspjehu sliskovica i blazevica tj samo moze sanjati da ce tako biti blizu velikog takmicenja a kamo li u barazu,,ujj jos sad dosao PJEVAC hihihih on ce im bas biti od pomoci,,heh,,ev sad u Arabiju malo love donijeti za savez ,,ponovo pustinja ehhe dobro je da nije iran,,,
O pjevacu kad za tebe Real izbroji 41 milion tada najvecu cifru ikada u Realu onda i pjevaj i sviraj koliko god hoces.![]()
@Isakovich hoces li mijenjati mozda nick ako se mi plasiramo na to prvenstvo.bas me zivo zanima.[/quote
naravno da necu mijenjati nick nemam potrebe,,samo treba malo realno sagledati situaciju i reci da smo mi jedna prosjecna reprezentacija koja uz loseg trenera i ostalo rukovodstvo i ovakav savez kakav jeste nemozemo daleko ,,ama ljudi dete malo budite realni sto uvijek u nebesa dizete neke stvari koje su neprihvatljive ,,i ja navijam za reprezentaciu BiH ali navijam realno,i govorim realno,,,SAFET SUSIC PAPE je samo jos jedan u nizu koji ce pokusati nesto da malo pokrene ako mu ne uspije uzece dobru lovu i ode u pariz da uziva gdje mu je i mjesto
- NoName
- Kontakt:
I Slišković i Blažević su bili NA KORAK do uspjeha, tako da o nekom uspjehu ne možemo govoriti. Isto tako, ne možemo još uvijek davati bilo kakve ocjene o tome kakav je Sušić jer čovjek nije još imao prilike da pokaže bilo šta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Kad nam je utakmica s Njemackom?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
isakovich je napisao/la:Nedao bog nam uspjeha Sliskovica sa igracima Atletica,HSV,Derby Countya,Bajerna,Reala,Fenerbahcea,Galatsaraya itd....Blazevic je imao istu postavu sa petoduplo trenutno boljom formom.harishp je napisao/la:isakovich je napisao/la:safet susic samo moze sanjati o uspjehu sliskovica i blazevica tj samo moze sanjati da ce tako biti blizu velikog takmicenja a kamo li u barazu,,ujj jos sad dosao PJEVAC hihihih on ce im bas biti od pomoci,,heh,,ev sad u Arabiju malo love donijeti za savez ,,ponovo pustinja ehhe dobro je da nije iran,,,
O pjevacu kad za tebe Real izbroji 41 milion tada najvecu cifru ikada u Realu onda i pjevaj i sviraj koliko god hoces.![]()
Sve i da jesmo prosjecni, sta su onda slovenci, slovaci,grci jesu li oni mozda iznad prosjeka.Sve stgo zelim reci da ima i drugih repki manje prosjecni od nas pa su ipak na SP.Znaci za odlazak na evropsko i svjetsko prvenstvo mozes otici iako si prosjecan , tamo neznaci da sve repke koje ucestvuju su iznad prosjeka.
sveznalice moje, nije mi jasno kako mozete za nekoga pisati da je dobar odnosno los trener ( mislim na Papeta) a covjek jos nije ni jednu pripremnu utakmicu odradio sa repkom, a da ne govorim da se o kvalitetu trnera ne moze govoriti na osnovu jedne ili dvije tekme... sta bi onda trebali pisati o ciri pa covjek je izgubio od rijeke....moj savjet vam je da prestanete pisati gluposti dok se ne vidi kakav je covjek trener , pa ga onda hvalite ili kudite po zaslugama....
Sto neko navede trazili smo legende igracke u repci.Dobili skoro dvije medju najvecim.
Trazili smo da vise jednom selektor digne guzicu i ode i pogleda makar jednu utakmicu nasih igraca.
Ovaj u nepunih dvije sedmice cetiri pet vec odradio.
Trazili smo da dobijemo makar jednom u godini dobrog protivnika u prijateljskom mecu a mi odmah Viceprvake Evrope.
I na kraju se opet nadje kome nesto ne pase.Nama kad bi osvojili sva prvenstva nebi opet na kraju ugodilo.
Trazili smo da vise jednom selektor digne guzicu i ode i pogleda makar jednu utakmicu nasih igraca.
Ovaj u nepunih dvije sedmice cetiri pet vec odradio.
Trazili smo da dobijemo makar jednom u godini dobrog protivnika u prijateljskom mecu a mi odmah Viceprvake Evrope.
I na kraju se opet nadje kome nesto ne pase.Nama kad bi osvojili sva prvenstva nebi opet na kraju ugodilo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Alen Škoro
- Kontakt:
Pa sta si ti mislioAlen Škoro je napisao/la:Nikad Bosnji udovoljit'.
- Principatus
- Kontakt:
Ne pase mi, ja bih da mi servira vodku-martini, muckano, djelic limuna i kocku leda sa sjevernog pola.harishp je napisao/la:I na kraju se opet nadje kome nesto ne pase.Nama kad bi osvojili sva prvenstva nebi opet na kraju ugodilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ne znam gdje da napisem, pa ovdje:
Golmanska legenda Cottbusa i BIH, Piplica, je izgleda novi trener golmana reprezentacije.
Golmanska legenda Cottbusa i BIH, Piplica, je izgleda novi trener golmana reprezentacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije lose. Za mene je dobar izbor!Principatus je napisao/la:Ne znam gdje da napisem, pa ovdje:
kad se began vrati u stoke pitat ce se oni tamo ko nam golmana sj.eba odjednom ovako^^Principatus je napisao/la:Ne znam gdje da napisem, pa ovdje:
Znaci i treca legenda u repci.Principatus je napisao/la:Ne znam gdje da napisem, pa ovdje:
Piplo je kao prvo osvajac prvaka svijeta u mladoj selekciji jos bivse Yugoslavije.
U BL branio i igrao kao pravi sa ponekim show ispadima
Piplo za divno cudo nije lose ni branio u repci.Nesto bi bas volio njega za trenera golmana.
Makar im moze ukazati na greske koje je on pravio
Znaci to bi vec bilo to.Usput Piplo moze i po njemackoj cunjati za mlade to mu je domaci teren.
Odlicno Pape je skupio ''lavove i tigrove'' a slonovi iz prikrajka gledaju sta ce se desiti,dalje.To jest kakav pogresan korak.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ma Piplica ce Begovica nauciti onaj zeznuti trik sa glavom u svoj sopstveni gol.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]