lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Nihad nikad nije dobio sansu u Barceloni i visio je po posudbama tako da ta prica o najtalentovanijem igracu od 15 godina u Spaniji pada u vodu. Da, otisao je u Barcu, koliko je utakmica odigrao da bi bio najtalentovaniji mladi igrac tog kluba a kamoli Spanije? Odvadi malo ziv bio.Gavijalov je napisao/la:Ja ba, sve neki dvostruki standardi.
Za neke igrace drugih narodnosti se zna da smo mi bili tek druga opcija i opet se njima ovi kriticari uvlace svakim postom na svakom koraku,a kao Nihadu se ne moze oprostiti nesto, a ni sami nisu nacisto sta.
Je li vi stvarno mislite da NIhad kao najtalentovaniji 15-ogodisnjak u Španiji nije mogao zaigrati za špansku reprezentaciju i ubrzati svoj razvoj i zaraditi višestruko više para.
Budite dosljedni kada kritikujete.
Ja kada pricam o Nihadu samo o njemu pricam a ne o drugim igracima. Dakle, samo njegov slucaj. Ono sto je istina je to da nam moze pomoci na Evropskom isto koliko i njegov sunarodnjak Dirk Nowitzki.
@lumani zasto mora odmoriti godinu? Da bi nam igrao kao naturalizovani igrac ili na koji drugi nacin ce moci igrati za nas? Ako je kao stranac onda neka hvala, bolje gurati igrace koji mogu za nas igrati a uz to su i talentovani, nego potrositi pravo na jednog stranca na Nihada koji te ovako pljunuo u facu.
Nece biti stranac kod nas,treba vremena oko tih papiraNihad je ovo sve pokrenuo kada je vidio da je Mirza bolestan,kontao odmoriti cu i ja,jer je i on bio 2,3 povrijeden
a usput je kasirao malo love od Bayerna.
u februaru je vec dobio njemacko drzavljanstvo,ne dobija se to tako lako,on je to zapoceo puno prije mirzine bolesti,i cak i da jeste poslije toga,to nije nikakvo opravdanje