NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 nov 2012, 18:58

Zoom088 je napisao/la:Snimanje u subotu u Gračanici ;)
Care, obavezno da snimis navijace.. :D :D :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 nov 2012, 19:24

U Gračanicu su već stigli prvi čovjek BH fudbala Ivica Osim i bivsi trener reprezentacije Bosne I Hercegovine Fuad Muzurović, koji će prisustvovati utakmici u subotu , takođe Osim ima neke planove da ulozi novac u Bratstvo a postavlja se pitanje da li je Muzurović dosao tu da naslijedi Nućeta jer je Nuće već izjavio da zbog privatnih razloga napusta kormilo Gračanlija , to ostaje da se vidi.
www.nkbratstvogracanica.com

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 nov 2012, 20:05

cesc4 je napisao/la:U Gračanicu su već stigli prvi čovjek BH fudbala Ivica Osim i bivsi trener reprezentacije Bosne I Hercegovine Fuad Muzurović, koji će prisustvovati utakmici u subotu , takođe Osim ima neke planove da ulozi novac u Bratstvo a postavlja se pitanje da li je Muzurović dosao tu da naslijedi Nućeta jer je Nuće već izjavio da zbog privatnih razloga napusta kormilo Gračanlija , to ostaje da se vidi.
Al me obradova, neznas koliko Bgm', sigurno se spremaju pare za izgradnju, odnosno dogradnju stadion... :D :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 nov 2012, 20:12

Ma joj prijatelju i ja sam se obradovo cim sam cuo , ja to znam vec dvije sedmice al bilo je upitno sve to a onda dodu 2 dana ranije :D nadam se da Muzurovic dolazi u namjeri da preuzme Bratstvo jer ipak je covjek treniro repku i Sarajevo :D

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 15 nov 2012, 20:23

cesc4 je napisao/la:Ma joj prijatelju i ja sam se obradovo cim sam cuo , ja to znam vec dvije sedmice al bilo je upitno sve to a onda dodu 2 dana ranije :D nadam se da Muzurovic dolazi u namjeri da preuzme Bratstvo jer ipak je covjek treniro repku i Sarajevo :D
Sad vam odma Muslimovic ne valja a covjek napravio odlican rezultat,da je vama odma sa strane **** vas Muzurovic....GLUPA CARSIJA

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 15 nov 2012, 20:28

nino hrastek je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Ma joj prijatelju i ja sam se obradovo cim sam cuo , ja to znam vec dvije sedmice al bilo je upitno sve to a onda dodu 2 dana ranije :D nadam se da Muzurovic dolazi u namjeri da preuzme Bratstvo jer ipak je covjek treniro repku i Sarajevo :D
Sad vam odma Muslimovic ne valja a covjek napravio odlican rezultat,da je vama odma sa strane **** vas Muzurovic....GLUPA CARSIJA
Ne vidim da je bilo tko napisao nešto protiv Muslimovića.Samo nam je svima drago što će Bratstvu sada(ako se to dogodi), imati renomiranog trenera(onda se zna da se ide na Premier ligu) ,a ne treneri tipa Ibraković .
:)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 nov 2012, 20:33

Care, Muslimovic je znaci izjavio da nazalost ide dalje, A svi znamo ako je dosao Muzurovic, to nema sta drugo znacit osim da on preuzima Bratstvo, bolje i on nego neki tamo lijevi kao npr:Ibrakovic..

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 15 nov 2012, 21:07

Ovo su sve rekla-kazala dok neko od tih ljudi ne da neku zvaničnu izjavu.
Možda su ljudi samo gosti Bratstva, ali ima i ona gdje ima dima ima vatre sačekajmo da vidimo šta će se dešavati ovih dana.
Ako ne pobjedimo Vitez neznam onda jesmo li uopšte kandidati za PL to je sad najvažnije pobjeda u subotu.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 nov 2012, 21:29

zeljogracanica je napisao/la:Ovo su sve rekla-kazala dok neko od tih ljudi ne da neku zvaničnu izjavu.
Možda su ljudi samo gosti Bratstva, ali ima i ona gdje ima dima ima vatre sačekajmo da vidimo šta će se dešavati ovih dana.
Ako ne pobjedimo Vitez neznam onda jesmo li uopšte kandidati za PL to je sad najvažnije pobjeda u subotu.
Jeste rekla kazala ali , ali ljudi nisu gosti Bratstva nego Safeta Pjanica koji je sve to sredio da oni dodu ovdje , ali zar bi njih dvojica dosli cisto reda radi ??? A kako sam cuo da je i prosle godine Osim pomogo klubu jer je komplet opremu za treniranje kupio :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 nov 2012, 22:39

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Snimanje u subotu u Gračanici ;)
Care, obavezno da snimis navijace.. :D :D :D
Nadam se da ce vas biti ovog puta, da se ima sta snimiti :D
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 16 nov 2012, 11:41

samo se bojim da priča o Premijer ligi nije bila predizborna patka rukovodstva (SDP) kluba :roll:

sutra hoću krv, znoj, blato, emocije, srce na terenu i naravno pobjedu !!!
Undici stelle - ACM 1899

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 16 nov 2012, 14:05

baltazar1 je napisao/la:samo se bojim da priča o Premijer ligi nije bila predizborna patka rukovodstva (SDP) kluba :roll:

Ma sutra treba igrati kao protiv branitelja da se pobjedi pa sve se to moze okrenuti,a ova ekipa igra srcem citavu ovu polusezonu igracima se nema zamjeriti ama bas nista,jos citam i cujemo kako odma glupi gracnicki ljudi koji "VOLE" bratstvo odma govore kako im je sumnjiv poraz u kaknju,ako je bilo ko od vas na forumu bio kad sportas odma zna kako je kad doje taj LOS DAN,kad ne ide nista...a nije odma rasprave prodali,kupili,nastimali a ne mogu doci na utkmicu platiti karte ili cekaju poluvrijeme da udju dzaba..a toliko radosti nam je ova ekipa dala u ovoj polusezoni osim tog nesretnog kakanja na celu se nucetom koji ni u snu ne bi trebo napustiti ovu ekipu jer je htjeli vi to priznat ili ne ovu ekipu on napravio,zato upravo kluba ostavite covjeka nek radi svoj poso..a ovi dusebriznici bratstva nisu prodali utakmicu u kaknju ne brinite ali je bolan poraz 6 1 ali nek je malo da i vi imate o cemu raspravljat niste se culi 12 ili 13 kola...ZAVIDNI GRAČANIČNKI GLUPI SVIJET!!! ČAST IZUZETCIMA!!!!!!!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 nov 2012, 14:30

baltazar1 je napisao/la:samo se bojim da priča o Premijer ligi nije bila predizborna patka rukovodstva (SDP) kluba :roll:

Ma sutra treba igrati kao protiv branitelja da se pobjedi pa sve se to moze okrenuti,a ova ekipa igra srcem citavu ovu polusezonu igracima se nema zamjeriti ama bas nista,jos citam i cujemo kako odma glupi gracnicki ljudi koji "VOLE" bratstvo odma govore kako im je sumnjiv poraz u kaknju,ako je bilo ko od vas na forumu bio kad sportas odma zna kako je kad doje taj LOS DAN,kad ne ide nista...a nije odma rasprave prodali,kupili,nastimali a ne mogu doci na utkmicu platiti karte ili cekaju poluvrijeme da udju dzaba..a toliko radosti nam je ova ekipa dala u ovoj polusezoni osim tog nesretnog kakanja na celu se nucetom koji ni u snu ne bi trebo napustiti ovu ekipu jer je htjeli vi to priznat ili ne ovu ekipu on napravio,zato upravo kluba ostavite covjeka nek radi svoj poso..a ovi dusebriznici bratstva nisu prodali utakmicu u kaknju ne brinite ali je bolan poraz 6 1 ali nek je malo da i vi imate o cemu raspravljat niste se culi 12 ili 13 kola...ZAVIDNI GRAČANIČNKI GLUPI SVIJET!!! ČAST IZUZETCIMA!!!!!!!
Upravu si u svemu ali sto se tuce Nućeta on je reko da ide zbog skolovanja tj licence e sad pitanje je sto ne moze obavljati oba posla pa nek Daso bude na klupi ko i u prvoj polusezoni ali eto to je sve do njih :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 16 nov 2012, 15:46

cesc4 je napisao/la:

Upravu si u svemu ali sto se tuce Nućeta on je reko da ide zbog skolovanja tj licence e sad pitanje je sto ne moze obavljati oba posla pa nek Daso bude na klupi ko i u prvoj polusezoni ali eto to je sve do njih :D
Ja mislim da nije bas lahko dobit tu licencu, pa tako da ne moze vodit i klub i to radit, mora ic po tim nekim predavanjima, sta ja vec znam, kako sam cuo, ali ja sam siguran da ce se on vama vratit kad to zavrsi, a eto tamam ako udjete u PL, on vam trener ponovo, i to sa licencom, sa malo opsirnijim znanjem, siguran sam..

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 nov 2012, 17:34

http://****/index.php/domacifud ... i-bratstvo" onclick="window.open(this.href);return false;

Rasplet situacije oko Muzurovica .... :(

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 nov 2012, 19:46

cesc4 je napisao/la:http://****/index.php/domacifud ... i-bratstvo

Ma hajd neka ba, bice trenera....

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 16 nov 2012, 22:56

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:http://****/index.php/domacifud ... i-bratstvo

Ma hajd neka ba, bice trenera....
nije vam on jedini na svijetu, ima sigurno i boljih koje mozete nac, a nece vas kostat toliko :!:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 nov 2012, 00:20

''Huligani'' i ''Marocanci'' Gracanica vas pozivaju da zajednickim snagama podrzimo Bratstvo, u zadnjem kolu jesenjske polusezone. Okupljanje u Maroko mahali, tacnije kod Spomenika ''Pesnica'' u 11:45.U 12:20 se krece prema stadionu..
Za ulaz jos nije sigurno, najvjerovatnije da ce biti dzaba, al nece se moci uci sa navijacima, pa ici tamo u onaj dio tribine.. Nadam se da cete doci u sto vecem broju da podrzimo Bratstvo.

VOLIM TE BRATSTVO

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 nov 2012, 15:44

Poraz, pa sta... Nasi su igrali, to se vidjelo. Samo su nas sudije kocile, nema veze.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nulatridva i 9 gostiju.