Fantasy - sportsport.ba liga

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rule_hz
Kontakt:

Re: Fantasy - sportsport.ba liga

Post Postao/la Rule_hz » 21 mar 2011, 14:59

adnan24 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:eto sinoc konacno preokrenuo na 5:4 uz mogucnosti da odem na 6:3 ako budu raspolozeni sinoc sam uzeo danila galiranija iz FA a ujedno sinoc je dobar bio i tako sam dodatno osvjezio i pojaco sutersku poziciju sa poenima...

Jesi li ti "KB GANG" ?

Love se nesto povredio,to mi nije trebalo,on mi je medju 2-3 najvaznija igraca...nadam se da nije nista ozbiljno.

da ja sam KB GANG:) imas strasnu ekipu, bitce ovo dobra sedmica, iako je polufinale:) mislim da je ovdje josse prvak daleko je najaci, a i nadam se da ce moji biti raspolozeni ove sedmice i odvest me do finala... bolja ti je ekipa od moje a stose tice loveavidio sam da je povrijedjen vidim fali ti C pa stro ne uzmes nekog ali ok... sve u svemu nek bolji pobijedi:):)

PS: TREBALO BI DA SE REZERVISE SADA MJESTO ZA IDUCU SEZONU ETO JASE PRVI JAVLJAM I NA YAHOO-U I ESPN-U... ko god bude moderator nek uvazi moju prijavu pa makar pola godine prije:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 mar 2011, 15:17

Rule_hz je napisao/la:
da ja sam KB GANG:) imas strasnu ekipu, bitce ovo dobra sedmica, iako je polufinale:) mislim da je ovdje josse prvak daleko je najaci, a i nadam se da ce moji biti raspolozeni ove sedmice i odvest me do finala... bolja ti je ekipa od moje a stose tice loveavidio sam da je povrijedjen vidim fali ti C pa stro ne uzmes nekog ali ok... sve u svemu nek bolji pobijedi:):)

Pozicije centra je najslabija u citavoj ligi i tesko da mogu naci nekog kvalitetnog igraca tu...ako Love bude spreman to mi nece ni biti problem ali ako on ne bude igrao onda si definitivno favorit...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 mar 2011, 15:26

adnan24 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Pozicije centra je najslabija u citavoj ligi i tesko da mogu naci nekog kvalitetnog igraca tu...ako Love bude spreman to mi nece ni biti problem ali ako on ne bude igrao onda si definitivno favorit...

izgleda da ga **** prepona....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 mar 2011, 15:47

Rule_hz je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:eto sinoc konacno preokrenuo na 5:4 uz mogucnosti da odem na 6:3 ako budu raspolozeni sinoc sam uzeo danila galiranija iz FA a ujedno sinoc je dobar bio i tako sam dodatno osvjezio i pojaco sutersku poziciju sa poenima...

Jesi li ti "KB GANG" ?

Love se nesto povredio,to mi nije trebalo,on mi je medju 2-3 najvaznija igraca...nadam se da nije nista ozbiljno.

PS: TREBALO BI DA SE REZERVISE SADA MJESTO ZA IDUCU SEZONU ETO JASE PRVI JAVLJAM I NA YAHOO-U I ESPN-U... ko god bude moderator nek uvazi moju prijavu pa makar pola godine prije:)
vrijeme je da i njemu nesto ne bude kak prizeljkuje,meni ako budu zdravi nece lako proc,ni on nije nepobjediv

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 21 mar 2011, 18:17

Hehe... Nisam ja uopste nepobjediv, cak sasvim suprotno. Ja sam u reg. sezoni izgubio od BHFanaticosa, a ti si ga dobio. Osim toga, nemas vise povrijedjenih igraca, a kod mene je jos par "lohotnih". Plus sto imas 4-5 igraca vise ove sedmice od mene.
Prva dva dana bi ti trebao steci veliku prednost, a onda se nadam da cu te poslije dostici.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 mar 2011, 18:23

Cestitke protivniku, uze me za 6TO

nadam se da cemo sljedece sezone opet igrati, al da ce se dobro gledati koga da primimo u ligu, bolje 8 ljudi koji ce stalno igrati, nego 16 od kojih ce cetvorica na pola sezone odustati
nema potpisa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 mar 2011, 00:13

dema je napisao/la:ostadoh sam protiv navijaca lakersa

Pa zna se ko dominira u play off-u :D

Brine me ovaj Love pravo...ni danas nije trenirao :twisted:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 mar 2011, 00:28

adnan24 je napisao/la:
dema je napisao/la:ostadoh sam protiv navijaca lakersa

Pa zna se ko dominira u play off-u :D

Brine me ovaj Love pravo...ni danas nije trenirao :twisted:
ja koliko pratim nebi rekao da ce brzo nazad ali kakve su budale mozda ga i stave pa onda pogorsa povredu ko Beasleya

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 mar 2011, 08:59

@dema: Ne kontam, jesam li ja pobijedio ili ti? Ovaj Stattracker kaze jedno, a matchup drugo?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2011, 09:10

jose je napisao/la:@dema: Ne kontam, jesam li ja pobijedio ili ti? Ovaj Stattracker kaze jedno, a matchup drugo?
ti si dobio mene opet povrede usporile,imao si sinoc luda slobodna 38-38 i to ti je donijelo pobjedu.meni opet Young,Evans bili povredjeni onda prosle sedmice morao otpustiit Batuma i Gallinaria ,da sam bar u play offu bio bez povreda bilo bi drukcije

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 mar 2011, 09:18

Ja se iskreno nisam nadao. Citava sedmica je bila loša, do sinoc sam gubio 2:7, otpuštao sam razne igrace citavu sedmicu, ne bih li nadomjestio neke rubrike. Gortat sa slomljenim nosom je bio jedan od onih koji me izvukao, plus Durantovih 5 blokada sinoc.
Uglavnom, mislim da mi ovakvo jedno izvlačenje neće uspjeti u finalu sa KB24, ako igraci ne budu na nivou.
P.S. I u ovoj nekoj "Sa-x ligi" (u koju me Admir ubacio) sam upao u finale. Imao sam srece sa izborom igraca izgleda. :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2011, 09:34

jose je napisao/la:Ja se iskreno nisam nadao. Citava sedmica je bila loša, do sinoc sam gubio 2:7, otpuštao sam razne igrace citavu sedmicu, ne bih li nadomjestio neke rubrike. Gortat sa slomljenim nosom je bio jedan od onih koji me izvukao, plus Durantovih 5 blokada sinoc.
Uglavnom, mislim da mi ovakvo jedno izvlačenje neće uspjeti u finalu sa KB24, ako igraci ne budu na nivou.
P.S. I u ovoj nekoj "Sa-x ligi" (u koju me Admir ubacio) sam upao u finale. Imao sam srece sa izborom igraca izgleda. :mrgreen:
samo povrede ja citavu sezonu nisam sastavio 10 dana bez povreda,kontam aj da bar nece u play offu pa nekako izguram prvo kolo s povredjenim gordonom,youngom i izbacim batuma i gallianaria a onda se evans povredi strasan skakac,young se ne oporavi i ne moze
sretno u finalu,za kb24 sam rekao poslije drafta da ce bit u vrhu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 mar 2011, 11:34

Znaci ipak protiv Jose-a u finalu...titula ostaje Lakersima u svakom slucaju :lol:
Jucer kad sam gledao vas duel bio sam uvjeren da ce @dema dobiti jer je imao veliku prednost ali eto ipak preokret na kraju...zato i jest zanimljiva ova igra.

U finalu si favorit,ipak si najdominantniji tim sezone...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 28 mar 2011, 11:42

adnan24 je napisao/la:Znaci ipak protiv Jose-a u finalu...titula ostaje Lakersima u svakom slucaju :lol:
Jucer kad sam gledao vas duel bio sam uvjeren da ce @dema dobiti jer je imao veliku prednost ali eto ipak preokret na kraju...zato i jest zanimljiva ova igra.

U finalu si favorit,ipak si najdominantniji tim sezone...
11 igralo sinoc mojih 5 i to je presudilo,ma morao sam pobjedu vec osigurat sinoc a i 38-38 da 11 igraca ne promase slobodna bacanja to se rijetko desava

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 mar 2011, 11:45

Ja na kraju sam dobio s 8:0. Da me nisu povrede zayebavale u zadnjih 5-6 kola mislim da sam mogao do play offa doci. Al nema veze. Ima iduca sezona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 mar 2011, 11:47

dema je napisao/la: 11 igralo sinoc mojih 5 i to je presudilo,ma morao sam pobjedu vec osigurat sinoc a i 38-38 da 11 igraca ne promase slobodna bacanja to se rijetko desava

A on da bi okrenuo onaj rezultat morao je imati neku nesvakidasnju partiju sinoc...na tvoju zalost upravo se to i desilo sa ovim slobodnim bacanjima,sa Durantovih 5 blokada i slicno.Ali ako sto @majestic napisa uvijek ima slijedeca sezona gdje bi trebalo biti jos vise aktivnih igraca ;)

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 mar 2011, 18:43

Admir_Sa je napisao/la:Cestitke protivniku, uze me za 6TO

nadam se da cemo sljedece sezone opet igrati, al da ce se dobro gledati koga da primimo u ligu, bolje 8 ljudi koji ce stalno igrati, nego 16 od kojih ce cetvorica na pola sezone odustati
Jesi li ti Admir_Pacers u onoj drugoj ligi?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 mar 2011, 20:11

jose je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Cestitke protivniku, uze me za 6TO

Jesi li ti Admir_Pacers u onoj drugoj ligi?
jesam :mrgreen:
nema potpisa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 mar 2011, 15:04

Jose vec pobjedio...odavno nisam imao slabiju sedmicu :( :mrgreen:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 31 mar 2011, 19:59

adnan24 je napisao/la:Jose vec pobjedio...odavno nisam imao slabiju sedmicu :( :mrgreen:
Ovako je dema protiv mene vodio prosle sedmice. Nista jos nije gotovo. Tek su tri dana prosla.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.