Hajduk Split
Re: Hajduk Split
I vi ste lose prosli u zrebu bas kao i Dinamo.Bojim se da vam nema spasa.
Zenit je sada lud,nakon toliko ulozenog ispali su od Auxerrea i sada ce traziti ostale zrtve po evropi,AEK mi se cini kao solidna ekipa koja se ipak pred prepunim Poljudom moze pobediti,a Anderlecht ne znam sta da mislim jer nisam Hajduka gledao ove sezone puno,ali Anderlecht se pokazao u dobrom svetlu Partizana ali su na svu srecu ispali.
Zenit je sada lud,nakon toliko ulozenog ispali su od Auxerrea i sada ce traziti ostale zrtve po evropi,AEK mi se cini kao solidna ekipa koja se ipak pred prepunim Poljudom moze pobediti,a Anderlecht ne znam sta da mislim jer nisam Hajduka gledao ove sezone puno,ali Anderlecht se pokazao u dobrom svetlu Partizana ali su na svu srecu ispali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[quote="Brnjoo"]Zenit | Anderlecht | AEK | Hajduk
auuuuuu,
ZENIT - šta reći, ljudi igraju zadnjih godina non-stop LP
Anderlecht - gled'o sam ih protiv partizana, triput su bili bolji
AEK - isto pojak, ali slabiji od ovih gore
trebaće vam puno sreće....ZATO SRETNO BILI!
Pozz iz Zenice
auuuuuu,
ZENIT - šta reći, ljudi igraju zadnjih godina non-stop LP
Anderlecht - gled'o sam ih protiv partizana, triput su bili bolji
AEK - isto pojak, ali slabiji od ovih gore
trebaće vam puno sreće....ZATO SRETNO BILI!
Pozz iz Zenice
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Al ste ga vi najebali...Teza grupa duplo nego Dinamu..
- KB-TM87
- Kontakt:
Sretno Bili !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Sretno Hajduku, na Poljudu mogu bez problema pasti i AEK i Anderlecht. Uz malo sreće i bod protiv Zenita je ogroman. 
...što je više lome to je volim jače...
ma sta ti jacky pricas? Zenit pada ko kruska 
tezak zdrijeb stvarno al' nije nista nemoguce na poljudu. auxerre je pokazao kako se igra protiv zenita doma, sto se tice aek-a oni i nisu nista posebno - prosle godine su se brukali po EL a ove godine jedva izbacili slabasnog dundee-a. anderlecht je uvijek neugodan za timove s balkana, al' ipak mislim da ih hajduk moze dobiti na poljudu. kako god, sretno hajduku i ibri!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Teska grupa..ali bice sladje proci jer Dinamo ispada u laksoj

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Anderlecht nije ništa posebno, prošle godine ih dobio Dinamo 0-1 u Belgiji, ove godine sretno-spretno izbacio Partizan. Uz pun Poljud Anderlecht nikako nije nepremostiva prepreka. Nadam se da će Hajduk izboriti što bolji rezultat, iako ovo dosad je odlično, a sve više od ovog je šlag na tortu.
16. rujna
AEK - Hajduk
30. rujna
Hajduk - Anderlecht
21. listopada
Zenit - Hajduk
4. studenog
Hajduk - Zenit
1. prosinca
Hajduk - AEK
15. prosinca
Anderlecht - Hajduk
AEK - Hajduk
30. rujna
Hajduk - Anderlecht
21. listopada
Zenit - Hajduk
4. studenog
Hajduk - Zenit
1. prosinca
Hajduk - AEK
15. prosinca
Anderlecht - Hajduk
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ovaj And..je bolji i offzz nego onaj od prosle godinejacky09 je napisao/la:Anderlecht nije ništa posebno, prošle godine ih dobio Dinamo 0-1 u Belgiji, ove godine sretno-spretno izbacio Partizan. Uz pun Poljud Anderlecht nikako nije nepremostiva prepreka. Nadam se da će Hajduk izboriti što bolji rezultat, iako ovo dosad je odlično, a sve više od ovog je šlag na tortu.
Hajduk mi se čini jači nego što je bio Dinamo prošle sezone a taj Dinamo je bio u najmanje pa barem isto jak kao prošlosezonski Anderlecht. Kako mi se čini da Anderlecht nije mjenjao puno momčad. Istina da je taj Anderlecht ispaljivao i Ajax-a ali svejedno mi se ne čine da su jači od Hajduka.
Grke apsolutno ne poznajem. A Zenit mi se čini najjači ali i sa njime će se moći igrati na Poljudu, punom Poljudu. Da li će to biti dovoljno za pobjedu ???? ne znam
Grke apsolutno ne poznajem. A Zenit mi se čini najjači ali i sa njime će se moći igrati na Poljudu, punom Poljudu. Da li će to biti dovoljno za pobjedu ???? ne znam
Momče Hercegovče
ja mislim da Hajduk može svakog dobiti kući od ove 3 ekipe i to će puno ovisiti u plasmanu dalje....
ako se pobjede 2 od 3 može se dalje uz pozitivan rezultat iz Belgije...
i ovdje bi prognozirao poraze u Rusiji i Grčkoj...
znači računica za prolaz je bar 2 pobjede kući (AEK, Anderlecht, te možda X protiv Zenita) i trebat će donijet bar jedan bod sa strane (Anderlecht)...
ako se pobjede 2 od 3 može se dalje uz pozitivan rezultat iz Belgije...
i ovdje bi prognozirao poraze u Rusiji i Grčkoj...
znači računica za prolaz je bar 2 pobjede kući (AEK, Anderlecht, te možda X protiv Zenita) i trebat će donijet bar jedan bod sa strane (Anderlecht)...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ne bubaj bezveze.Los*Blancos je napisao/la:Ovaj And..je bolji i offzz nego onaj od prosle godinejacky09 je napisao/la:Anderlecht nije ništa posebno, prošle godine ih dobio Dinamo 0-1 u Belgiji, ove godine sretno-spretno izbacio Partizan. Uz pun Poljud Anderlecht nikako nije nepremostiva prepreka. Nadam se da će Hajduk izboriti što bolji rezultat, iako ovo dosad je odlično, a sve više od ovog je šlag na tortu.a sretno ih je Part izbacio.
Iz tog Anderlechta je otišao ponajbolji igrač Van Damme (Wolves).
No to nije toliko bitno. Hajduk ima kvalitete da namuči Anderlecht, pred punim Poljudom sve je moguće.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Lukaku je mnogo bolji nego na pocetku prosle sezonejacky09 je napisao/la:Ne bubaj bezveze.Los*Blancos je napisao/la:Ovaj And..je bolji i offzz nego onaj od prosle godinejacky09 je napisao/la:Anderlecht nije ništa posebno, prošle godine ih dobio Dinamo 0-1 u Belgiji, ove godine sretno-spretno izbacio Partizan. Uz pun Poljud Anderlecht nikako nije nepremostiva prepreka. Nadam se da će Hajduk izboriti što bolji rezultat, iako ovo dosad je odlično, a sve više od ovog je šlag na tortu.a sretno ih je Part izbacio.
Prošle godine je isti taj Anderlecht razbio Bilbao 4:0 kod kuće.
![]()
Iz tog Anderlechta je otišao ponajbolji igrač Van Damme (Wolves).![]()
No to nije toliko bitno. Hajduk ima kvalitete da namuči Anderlecht, pred punim Poljudom sve je moguće.
Igrao je i Lukaku prošle sezone, samo je se slabo vidio. Veća opasnost je Bousufa onaj..Los*Blancos je napisao/la: Lukaku je mnogo bolji nego na pocetku prosle sezoneon im puno znaci kad igra u top
prije su igrali samo sa Suarezom u spicu sad i Lukaku
Ja nekako razmišljam i maštam i došao sam do računice od 7 bodova na Hajdukovom kontu
Recimo da tučemo AEK-a i Anderlechta kući, iako je AEKu saasvim svejedno igrao vani il kući jer imaju ludu atmosferu i fanatične navijače. Izvučemo iks protiv Zenita kući, a u gostima sve izgubimo. Nekako mislim da je to realno, možda i griješim, jer su sve tri ekipe realno govoreći jače od Hajduka..ali, meni je ova računica fantastična i odlično zvuči. Time bi još popravili koeficijent i u neko dogledno vrijeme bili i nositelji u 3.pretkolu...
S obzirom kakav je mogao biti ždrijeb, meni je ova grupa sasma u redu, zadovoljan
Samo, obranu treba popravljati, mijenjati, rekonstruirati, ne znam kako da se izrazim. Fakat smo rupa, truba u tom dijelu.
Isto tako, nešto razmišljam o Hadukovim financijama ove sezone (samo ne znam tko razmišlja o mojim
). Očekujem pun Poljud na ove tri domaće tekme, znači, na svakoj tekmi nek je 35 tisuća ljudi = 105 tisuća u grupnoj fazi. Ako se tu još pridoda 70 tisuća od Dinama B. i Uniree, to je 175 tisuća. Pridodamo li tu još derbi sa Dinamom dođe se do brojke od 210 tisuća ljudi. Nek još na svakoj Hajdukovoj tekmi u prvenstvu bude prosjek od oko 5 tisuća, puta 14 tekmi = 70 tisuća + 210 = 280 tisuća, pa dodamo li koju tekmu u Kupu RH, to je oko 300 tisuća ljudi!!! E, sad nek je prosječna karta 80kn (a sigurno je i više jer na EU tekmama, cifra ide i preko 100kn), kad se to sve pomnoži dobije se = 24 milijuna kuna samo od prodatih karata!!!! pretvoreno u Euriće = 3,3 mil.Eurića!!!
A kako je Hajduk dioničko društvo, što znači da posluje kao neka privatna tvrtka, kompanija, ovogodišnja zarada kluba bi mogla dosegnuti vrlo lako i preko 10 mil.Eura. Naravno, tu bih pridodao i zaradu od reklama, dresova i ostalih karafeka i gluposti.. Znači riječ je o zaradi bez da se proda ijedan igrač!!!
Ako klub bude u nekoj financijskoj krizi u narednih 3-5 godina, znat ću tko je odgovoran....
Svagi, svagi, sunce ti ljubim, samo probaj krast...
joj čime se bavim, umjesto da učim
Recimo da tučemo AEK-a i Anderlechta kući, iako je AEKu saasvim svejedno igrao vani il kući jer imaju ludu atmosferu i fanatične navijače. Izvučemo iks protiv Zenita kući, a u gostima sve izgubimo. Nekako mislim da je to realno, možda i griješim, jer su sve tri ekipe realno govoreći jače od Hajduka..ali, meni je ova računica fantastična i odlično zvuči. Time bi još popravili koeficijent i u neko dogledno vrijeme bili i nositelji u 3.pretkolu...
S obzirom kakav je mogao biti ždrijeb, meni je ova grupa sasma u redu, zadovoljan
Samo, obranu treba popravljati, mijenjati, rekonstruirati, ne znam kako da se izrazim. Fakat smo rupa, truba u tom dijelu.
Isto tako, nešto razmišljam o Hadukovim financijama ove sezone (samo ne znam tko razmišlja o mojim
A kako je Hajduk dioničko društvo, što znači da posluje kao neka privatna tvrtka, kompanija, ovogodišnja zarada kluba bi mogla dosegnuti vrlo lako i preko 10 mil.Eura. Naravno, tu bih pridodao i zaradu od reklama, dresova i ostalih karafeka i gluposti.. Znači riječ je o zaradi bez da se proda ijedan igrač!!!
Ako klub bude u nekoj financijskoj krizi u narednih 3-5 godina, znat ću tko je odgovoran....
Svagi, svagi, sunce ti ljubim, samo probaj krast...
joj čime se bavim, umjesto da učim
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 27 avg 2010, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Doček noćas...
A skupina... Koja god bila teska je jbga, ali sad da je ova nesto posebno jaka i nije... Svi su jači od nas ali na Poljudu nije nitko favorit tako da...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Sutra je u Splitu na reportoaru nova nogometna fešta. Nakon 49 godina, ponovno se sastaju crveni i bili, radnički i aristokratski klub (danas te podjele više nisu izražajne), RNK Split i HNK Hajduk!!! 
Na splitskom stadionu Park Mladeži, s početkom u 20h, igra se ovaj lokalni, gradski derbi. Sve su karte rasprodane, očekuje se oko 4.000..
Zanimljivo je da je na toj posljednoj prvenstvenoj utakmici prije 49 godina, Špaco bio kapetan Splita
Na splitskom stadionu Park Mladeži, s početkom u 20h, igra se ovaj lokalni, gradski derbi. Sve su karte rasprodane, očekuje se oko 4.000..
Zanimljivo je da je na toj posljednoj prvenstvenoj utakmici prije 49 godina, Špaco bio kapetan Splita
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.