Komsija moj uzeo 2004 VW Passat TDI za 8500 KM. Presao 200k km. Not bad. Ako neko prodaje auta, nek' mi javi ako ispadne neki Stilo 2/3 vrata. Do 6000 KM sa dobrom kilometrazom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Felge definitivno, a ne znam ocemo li zatamnit, stari je protiv toga a i meni se ne svidja to bas.Bosniacum Lilium je napisao/la:sjecas se ti dugo njega, vjeruj miA dobar dobar, ovo je FL karavana ja mislim, nabaci mu neke 15ke, zatamni sve pozadi 30% i bice prava jurilica
za bosanske puteve ne treba jace.Edin.- je napisao/la:Neki dan prijatelj uzeo Alfu Romeo Guiliettu, 2.0 motor, 140ks. Znaci mjera, ne treba vise jer jede cestu. Naravno, poskupa je oko 35-40milja.
seco,lako je tako govoriti kad se ima evrica.secer je napisao/la:za bosanske puteve ne treba jace.Edin.- je napisao/la:Neki dan prijatelj uzeo Alfu Romeo Guiliettu, 2.0 motor, 140ks. Znaci mjera, ne treba vise jer jede cestu. Naravno, poskupa je oko 35-40milja.
sto se mene licno tice, nema sanse. 2 litra motor je za zene i pocetnike.
mah, otiso si u krivom smijeru.majestic24 je napisao/la:seco,lako je tako govoriti kad se ima evrica.
Kad imas 500 maraka mjesecno,onda ti je puno i 1,4
to je otprilike to, uz jednu malu ispravku...Edin.- je napisao/la:Neko voli da ima vise ks, pa makar vozo auto 88 godiste al nek je motor 3.0 i da ima "remus" da ga svi cuju kad prolazi..
Cesto sam na toj relaciji. Cesce Sarajevo - Olovo. Par puta sam za 23minute iz centre Olova dosao do Vogosce. 120-150 sve. Iskreno nema se gdje vozit vise, eto krivine odma, auta koce nepotrebno itd itd. A od Olova do Tuzle sam pretezno normalno vozio jer stavljaju one kamere, pa i drotova ima dostasecer je napisao/la: cak sam bio naumio da relaciju tuzla - sarajevo predjem za manje od 60 min. i oborim rekord.![]()
naravno da sam odustao od te lude ideje.
i, koliko ti treba iz sa do tz?Edin.- je napisao/la:Cesto sam na toj relaciji. Cesce Sarajevo - Olovo. Par puta sam za 23minute iz centre Olova dosao do Vogosce. 120-150 sve. Iskreno nema se gdje vozit vise, eto krivine odma, auta koce nepotrebno itd itd. A od Olova do Tuzle sam pretezno normalno vozio jer stavljaju one kamere, pa i drotova ima dosta
mercedes amgEdin.- je napisao/la:Sta vozis?
sto? majku mu, nisam ga ukrao.Edin.- je napisao/la:ako nije za javnost, salji na pp
nije to nista. svom sam ugradio nekih programcica pomocu kojih jede krivine. ak dodam f1 gume, mogu reci da bi bez po muke imao prosjek od 120 km/h.120km je u jednom pravcu.
za sve sam se raspit´o, sve ja to znam, a odustao sam zbog nekih razloga koje necu iznositi na forumu.Ako si planirao ujutru to radit, vjerujem da ces uspjet bez po muke, obicno je tad plavim andjelima smjena, ili spavaju na radnom mjestu
jugovkoji ti je motor u tom A Em Džiju
hahahahahahah nasmija me dobrosecer je napisao/la: jugov
ako mislis na goodyear eagle f1, onda su te.Edin.- je napisao/la:kod mene su te gume, na V sara ide, drze u krivinama haos dobro
Devil je napisao/la:Cuj @Sece Carlosa Sainza.
pricamo o autu a zivotinja je u gacama.Semsudin je napisao/la:adzuka kakva je to zivotinja kod tebe