Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
I meni je zao sto besic nije igrao ovu utakmicu,momak ima puno veci potencijal od ZAhirovice jer nije limitiran igrac..Zahirovic prema naprijed je nula,a cim dobije loptu gleda smao kako da se otarasi..I nemojte mi pricati price o pametnim faulovima kad je svaki na granici zutog kartona ili napravi ga pred protivnickim sesnestercom..Niko nema nista protiv njega al je trenutno najslabije rješenje u reprezentaciji od odlaska RAhimage..
Vraća se Rahimić protiv Grčke, Pape je rekao da na njega računa protiv Grka ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Neki il su glupi il su u zabludi. Prvo momak rodjen u Banja Luci ne u Zenici, drugo Besic da je bolji igrao bi, bio je u reprezentaciji. Valjda oni nesto rade na tim treninzima, a da Susic je moron, to sam zaboravio. Jest da imamo najbolji start u historiji 95% forumasa bi bili bolji izbor. Ovih ostalih 5% misli da je Susic dobar trener.
Celik!3,2,2.
Allguns,opusteno braticu,protiv Grcke zbavit kartu za jug a na terenu Adnan u tandemu sa Rahimicem,ako ne bude Rahimic,bice neko drugi
A ovi neka briju po forumu,moze im se a Bogami moze se i meni,Zahiraga igra a oni mogu svirati borbene svaki dan sto se mene tice

A ovi neka briju po forumu,moze im se a Bogami moze se i meni,Zahiraga igra a oni mogu svirati borbene svaki dan sto se mene tice

Nesta nisam video da se neko protivi tome na forumu.zizu1991 je napisao/la:Vraća se Rahimić protiv Grčke, Pape je rekao da na njega računa protiv Grka ...

Cenim da ce biti razmisljanje,Elvir je legenda zasluzuje da igra zbog svega sta je uradio za reprezentaciju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja nisam protiv toga, samo sam konstatirao.
Našu slabost na toj poziciji koju on igra dovoljno kaziva to što mi bez obzira na njegovih 37 godina ako se ne varam, još uvijek nemamo ozbiljnu konkurenciju u repki za njegovu poziciju.
Našu slabost na toj poziciji koju on igra dovoljno kaziva to što mi bez obzira na njegovih 37 godina ako se ne varam, još uvijek nemamo ozbiljnu konkurenciju u repki za njegovu poziciju.
Ja bih sa Rahimicem isao na 45-60 min. Da izlupa Grke, ako treba i na crveni karton ici. Ionako od njega nema vise nista. Ali za ovu utakmicu iskoristiti ga maksimalno da svoje odradi.
Nisam ni rekao,ali malo mi je cudno da ne kazem glupo da se opravdava poziv 37-godisnjaku koji celu polusezonu nije odigrao minute za CSKA osim u kupu protiv nizeligasa i to usao oko 75 minute. 
On nije vise za ozbiljnog fudbala i svaki od trenutnih fudbalera pa cak i ovih malih milion koji se stalno pominju ovde da se trebaju zvati su bolja resenja na zadnjem.

On nije vise za ozbiljnog fudbala i svaki od trenutnih fudbalera pa cak i ovih malih milion koji se stalno pominju ovde da se trebaju zvati su bolja resenja na zadnjem.
Ne bi njemu bilo prvi put da igra za reprezentaciju čitave utakmice, a da za klub samo trenira.
Ja naravno ne opravdavam to što bi se on pozvao, ali svi ti milioni igrača koje ti pominješ se ne pozivaju, imamo Zahirovića, Medunjanina, Zukanovića koji mogu igrati na DMF.
Davno je predao papire Hadžić iz austrijskog Rieda, a nije još uvijek dobio državljanstvo, pa ipak mislim da je on trenutno optimalno rješenje među ponuđenim za tu poziciju.
Ja naravno ne opravdavam to što bi se on pozvao, ali svi ti milioni igrača koje ti pominješ se ne pozivaju, imamo Zahirovića, Medunjanina, Zukanovića koji mogu igrati na DMF.
Davno je predao papire Hadžić iz austrijskog Rieda, a nije još uvijek dobio državljanstvo, pa ipak mislim da je on trenutno optimalno rješenje među ponuđenim za tu poziciju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Flash news, pojma ni ja nemam o čemu se radi
Super za njega ako je istina, presao u jaci klub sad ce imati prostora da bude jos bolji.
Momak koji svaki put gine za reprezentaciju.
Momak koji svaki put gine za reprezentaciju.
- Principatus
- Kontakt:
Bijeloruska liga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Covjek non-stop propada.Usudio bih se reci da je 2.ruska liga jaca od prve bjeloruske.Tu imamo samo Bate.ostali i nisu vrijedni pomena 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Pa dobro , to i nije tako loša liga koliko vi želite predstaviti
BATE igra u LP , ove sezone Gomel je igrao sa L'poolom play off za ulazak u EL , tako da to nije loše
Dinamo Minsk je poslije BATE najbolja ekipa , i najskuplja , a zanimljivo je da je naš Zaha najskuplji strani igrač lige

Dinamo Minsk je poslije BATE najbolja ekipa , i najskuplja , a zanimljivo je da je naš Zaha najskuplji strani igrač lige

Sada ce neki okrenuti plocu,pa ce poceti da hvale kinesku ligu u zelji da sto vise ospore Adnanove kvalitete i kvalitete njegovog novog kluba. 

- Principatus
- Kontakt:
Ja licno nemogu nista lose reci za Bijelorusku ligu, jer je bar za mene kao neprefesionalnog pratioca fudbala nebitna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo se nadam da će dobiti šansu u Dinamu, sigurno da je kvalitetniji klub od onoga u kome je do sad' igrao. 
I nadam se da će ova pozajmica prerasti u neki jači transfer.

I nadam se da će ova pozajmica prerasti u neki jači transfer.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 10 feb 2013, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Bjeloruska liga je fina liga imaju par pravo kvalitetnih timova , da ne pricam o uvjetima koji su sigurno za spartak naucna fantastika jer je spartak jedan od najsirmasnijih klubova u rusiji.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ovo je napredak i sto se tice lige i kluba. U oba primjera je napravio korak naprijed. No, ja od njega ocekujem i zelim vise. Drago mi je sto se odlucio za ovaj korak. Na ljeto neka ide u jacu ligu i najmanje makar toliko kvalitetan klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.