BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jackie_Chan
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Jackie_Chan » 22 avg 2009, 16:25

bavarac je napisao/la:Suaneeeee welcome back legendo ..i ja sam pricao sa kenanom i kaze da bi igrao samo da ga zovnu
Hvala. Ma želi on, ali koliko ja znam on nije pozvan na ovo okupljanje u Međugorju. Radi se o bh talentima u inozemstvu koji imaju između 15 i 19 godina

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 avg 2009, 01:19

Jackie znas li sta je sa Mahirom Hadziresicem ;)

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 avg 2009, 09:45

delija je napisao/la:Jackie znas li sta je sa Mahirom Hadziresicem ;)
On je u drugom timu češke Mlade Boleslav.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 avg 2009, 09:52

Anlayan, dobro došao nazad. Iako je pravilo da se rad moderatora ne komentariše, ja moram malo: Obzirom da si bio vrijedan član ove naše zajednice, mislim da je i Prodigy malo preletio, trebalo je prvo upozorenje pa onda ban al eto, šta je tu je. Očekujemo da nastaviš sa istim kvalitetom kako je bilo i do sada. Pozdrav.

EDIT: SportSport bi trebao iskoristiti potencijal ovog momka. Dajte mu da piše kolumne o BH talentima i manje poznatim fudbalerima koji igraju širom Evrope. Znam da na prijedlog nećete odgovoriti jer niste ni na prethodnih 5-6 :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 avg 2009, 12:28

NoName je napisao/la:Anlayan, dobro došao nazad. Iako je pravilo da se rad moderatora ne komentariše, ja moram malo: Obzirom da si bio vrijedan član ove naše zajednice, mislim da je i Prodigy malo preletio, trebalo je prvo upozorenje pa onda ban al eto, šta je tu je. Očekujemo da nastaviš sa istim kvalitetom kako je bilo i do sada. Pozdrav.

EDIT: SportSport bi trebao iskoristiti potencijal ovog momka. Dajte mu da piše kolumne o BH talentima i manje poznatim fudbalerima koji igraju širom Evrope. Znam da na prijedlog nećete odgovoriti jer niste ni na prethodnih 5-6 :mrgreen:
Hvala ti na svemu. Što se tiče ove kolumne, ja kad sam htjeo to raditi, nisu mi dali zbog godina. Pošto ja sad pišem intervjue, transfere...za Sport.in, mislim da nema šanse da pišem za double sport :mrgreen:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 24 avg 2009, 18:54

Tulić pozvao 20 fudbalera za meč sa Luksemburgom
Okupljanje reprezentativaca zakazano za 2. septembar...
24.08.2009. 16:09

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine (igrači do 21 godine) Branimir Tulić pozvao je 20 igrača za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu za EP protiv Luksemburga.

Na spisku su: golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Dino Hamzić (Sarajevo), Marko Sušac (Borac Banja Luka), odbrana: Ognjen Vranješ (Crvena zvezda, Srbija), Toni Šunjić (Zrinjski), Muhamed Subašić (Olimpik), vezni red: Mateo Sušić (Zrinjski), Nedeljko Malić (Materzburg, Austrija), Nenad Kiso (Čukarički, Srbija), Duško Sakan (Borac Banja Luka), Nebojša Pejić (BSK Borča, Srbija), Anes Haurdić (Jablonec, Češka), Goran Galešić (Hit Gorica, Slovenija), Dejan Drakul (Tatran Prešov, Slovačka), Sanid Mujakić (Laktaši), Adin Đafić (Velež), napad: Muhamed Mujić (Sloboda Tuzla), Nemanja Bilbija (Borac Banja Luka), Josip Ćorić (Slovan Liberec, Češka) i Ermin Zec (Šibenik, Hrvatska).

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 2. septembar u hotelu "Park" u Vogošći, a utakmica je na rasporedu 4. septembra u 17.00 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase".

@Jackie_Chan, govori li ti sta ovaj nadimak "spielfuhrer"?
Tracy McGrady!!!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 avg 2009, 19:34

Edo_Majka je napisao/la:Tulić pozvao 20 fudbalera za meč sa Luksemburgom

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine (igrači do 21 godine) Branimir Tulić pozvao je 20 igrača za predstojeću kvalifikacijsku utakmicu za EP protiv Luksemburga.

Na spisku su: golmani: Ibrahim Šehić (Željezničar), Dino Hamzić (Sarajevo), Marko Sušac (Borac Banja Luka), odbrana: Ognjen Vranješ (Crvena zvezda, Srbija), Toni Šunjić (Zrinjski), Muhamed Subašić (Olimpik), vezni red: Mateo Sušić (Zrinjski), Nedeljko Malić (Materzburg, Austrija), Nenad Kiso (Čukarički, Srbija), Duško Sakan (Borac Banja Luka), Nebojša Pejić (BSK Borča, Srbija), Anes Haurdić (Jablonec, Češka), Goran Galešić (Hit Gorica, Slovenija), Dejan Drakul (Tatran Prešov, Slovačka), Sanid Mujakić (Laktaši), Adin Đafić (Velež), napad: Muhamed Mujić (Sloboda Tuzla), Nemanja Bilbija (Borac Banja Luka), Josip Ćorić (Slovan Liberec, Češka) i Ermin Zec (Šibenik, Hrvatska).

Okupljanje reprezentativaca zakazano je za 2. septembar u hotelu "Park" u Vogošći, a utakmica je na rasporedu 4. septembra u 17.00 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase".

Ne, zašto?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 19:41

golmanska pozicija je veoma jaka, obojica su dobri golmani
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 24 avg 2009, 19:43

speilfuhrer znaci kapiten ekipe..ono sto je spahic u nasoj reprezentaciji..

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 avg 2009, 19:45

golmanska pozicija je veoma jaka, obojica su dobri golmani
Eno vidim izborio se Hadžić za prvog golmana Zrinjskog. Nije ni on loš.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 avg 2009, 20:03

pozzz raja..... zna li neko sta se desilo sa ovim momkom od bihaca KECANOVIC se preziva.... cuo sam da su iz ljudi iz werdera (bremen).. dosli po njega u neko selo kod bihaca i odveliga u akademiju fudbala u bremenu.... ako neko sazna nesto vise bio bih zahvalan da javi ovdje na forum....hvala.... kazu da je veliki talenat!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 24 avg 2009, 20:09

Jackie_Chan je napisao/la:

Ne, zašto?
Ma ima jedan na transfermarktu pod nadimkom "spielfuhrer" a isto tako pise po raznim stranicama o nasim mladim igracima pa reko da nisi ti taj, nista narocito ;)
Tracy McGrady!!!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 avg 2009, 20:28

vrebac86 je napisao/la:pozzz raja..... zna li neko sta se desilo sa ovim momkom od bihaca KECANOVIC se preziva.... cuo sam da su iz ljudi iz werdera (bremen).. dosli po njega u neko selo kod bihaca i odveliga u akademiju fudbala u bremenu.... ako neko sazna nesto vise bio bih zahvalan da javi ovdje na forum....hvala.... kazu da je veliki talenat!!!
Ja sam iz Bihaća. Ne znam za Kečanovića, ali znam za golmana Abdihodžića i za Fikru Abdića. Oni su išli tamo trenirati sa WERDEROM.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 24 avg 2009, 20:38

neznam tacno otisao je prije neki mjesec ili dva iz mjesta brekovica.... a preziva se Kecanovic to sam siguran...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 25 avg 2009, 02:09

Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 25 avg 2009, 03:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 25 avg 2009, 03:13

Jackie_Chan je napisao/la:
delija je napisao/la:Jackie znas li sta je sa Mahirom Hadziresicem ;)
On je u drugom timu češke Mlade Boleslav.
Ja sam se cuo prije deset minuta sa njegovim bratom, a sa Mahirom sam prico prije desetak dana, Mahir nije u drugom timu, on trenira sa prvim timom, stim da papiru nisu zavrseni i da najmanje jos mjesec dana nece moc' zaigrat' . Prezadovoljan je svojim dosadasnjim statusom u Mladoj " BLESAVOJ" :D
93,4 % " !!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 avg 2009, 09:28

vrebac86 je napisao/la:pozzz raja..... zna li neko sta se desilo sa ovim momkom od bihaca KECANOVIC se preziva.... cuo sam da su iz ljudi iz werdera (bremen).. dosli po njega u neko selo kod bihaca i odveliga u akademiju fudbala u bremenu.... ako neko sazna nesto vise bio bih zahvalan da javi ovdje na forum....hvala.... kazu da je veliki talenat!!!
Evo prije sat vremena sam pricao sa jednim njegovim rodjakom.
Zove se Nisvet Kecanovic i igra(o) za NK Jedinstvo.Iz Brekovice je. Presao je u Werder, ne znam jel' na odredjeno vrijeme ili na probu. Ima oko 16-17 godina... Tako da ima nade za njega.
100% sportski i krajnje opušten potpis

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 25 avg 2009, 23:11

zna li iko sta je sa onim momkom iz tuna sto je igro u buducnosti i zbanovica i harisa handzica i mahirom karicem
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 25 avg 2009, 23:25

tax je napisao/la:zna li iko sta je sa onim momkom iz tuna sto je igro u buducnosti i zbanovica i harisa handzica i mahirom karicem
Ajoj, teškog pitanja! Ikanović igra standardno u Thunu, Handžić priliku u Lechu dobija sa klupe, a Mahir Karić igra odlično u juniorima jednog češkog kluba ;)

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 26 avg 2009, 01:32

nijednog igraca iz zapadnih liga nema...svasta,...gdje mu je benjamin pintol

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, guillermo, Hardzavi i 28 gostiju.