NK Vitez
Re: NK Vitez
Evo gledanosti Viteza ove sezone.
Vitez - Bosna 250
Vitez - Capljina 150
Vitez - Branitelj 300
Vitez - Jedinstvo 300
Vitez - Radnicki 200
Vitez - Iskra 500
Vitez - Krajisnik 100
Vitez - Gorazde 150
Vitez - Podgrmec 400
Vitez - Troglav 500
Vitez - Rudar 300
Vitez - Sloboda 2000
Vitez - Krajina 600
Vitez - Buducnost 600
Ukupno u 14 domacih utakmica: 6350
Prosjek: 453 gledatelja po utakmici
Preostala utakmica s Bratstvom iz Gracanice.
A evo i domace posjete Slobode, jer znam da bi se netko javio s tim pitanjem. Nisam pisao protivnike, da ne smaram temu. 2000, 500, 1000, 350, 5000, 0, 250, 300, 1000, 400, 500, 1000, 800, 300. Ukupno: 13 400. Prosjek: 1030 gledatelja po utakmici. Nisam racunao utakmicu igranu bez gledatelja.
Vitez - Bosna 250
Vitez - Capljina 150
Vitez - Branitelj 300
Vitez - Jedinstvo 300
Vitez - Radnicki 200
Vitez - Iskra 500
Vitez - Krajisnik 100
Vitez - Gorazde 150
Vitez - Podgrmec 400
Vitez - Troglav 500
Vitez - Rudar 300
Vitez - Sloboda 2000
Vitez - Krajina 600
Vitez - Buducnost 600
Ukupno u 14 domacih utakmica: 6350
Prosjek: 453 gledatelja po utakmici
Preostala utakmica s Bratstvom iz Gracanice.
A evo i domace posjete Slobode, jer znam da bi se netko javio s tim pitanjem. Nisam pisao protivnike, da ne smaram temu. 2000, 500, 1000, 350, 5000, 0, 250, 300, 1000, 400, 500, 1000, 800, 300. Ukupno: 13 400. Prosjek: 1030 gledatelja po utakmici. Nisam racunao utakmicu igranu bez gledatelja.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ma poduplat ce se te posjete sasvim sigurno. Na nekim utakmicama i vise od duplo. Narocito kada budu dolazili klubovi koje ce pratiti 500-600 navijaca...a i domacih ce onda gledalaca biti znatno vise.
To je istina. Protiv Zvijezde, Leotara i ekipa s dna ce vjerojatno biti tih 500-600 ljudi, ali protiv Zelje, Sarajeva, Zrinjskog, Borca (ako ne istupi
), Veleza, Celika i Sirokog ja vjerujem da ce biti preko 2000. Moze biti tek jedna da iznevjeri, a i to mozda zbog kise. Vjerojatno ce ista takva posjeta biti i na Travniku zbog blizine gradova. I misljenja sam da ce im stadion dosta utjecati na posjetu. Ako srede novi imat ce posjetu puno vecu nego li bi na ovom starom imali, a ako ga ne srede igrat ce protiv Zelje i Sarajeva pred 500 ljudi, od toga 450 navijaca gostiju, a o Celiku nebi ni da pricam, jer bi domace utakmice igrali u Zenici.

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Eto stadion kako treba ispasti...
-
- Interni moderator
- Kontakt:
bio u vitezu i znam tacno na sta taj hajmo rec stadion lici...ovo ako se do nove godine napravi ja vas u s.u.p.a.k. ljubim...ne zezam sevitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Ovo ako bude ovako i ja se pridružujem onda starojgardistaragarda je napisao/la:bio u vitezu i znam tacno na sta taj hajmo rec stadion lici...ovo ako se do nove godine napravi ja vas u s.u.p.a.k. ljubim...ne zezam sevitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eto stadion kako treba ispasti...![]()
...ovo ako se ispostuje ja bi vam odmah dodijelio licencu da 10 godina nemozete ispast iz PL...ako uspijete svaka vam cast na poduzetnistvu

-
- Kontakt:
Prijatleji logicno je da nece sve zavrsiti ove godine... Zavrsit ce se samo tribine... Ovo ostalo nece jer nema sanse da se sreduje sve do poslovnih prostora i parkinga ono ce ipsred sve ostati ove godine samo tribine i semafor idu 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
fora je u sljedecem...ako samo 5 tekmi ne budete igrali kuci,donji ste..zapamti ovaj post...znaci..u 10 prvih kola ako ne napravite neko cudo bit cete topovsko meso jer cete u startu kaskat minimum 10 bodova...a onda prolazi i euforija a oni sto su bili uz vas se povlace..zivi bili pa vidjelivitezovi93 je napisao/la:Prijatleji logicno je da nece sve zavrsiti ove godine... Zavrsit ce se samo tribine... Ovo ostalo nece jer nema sanse da se sreduje sve do poslovnih prostora i parkinga ono ce ipsred sve ostati ove godine samo tribine i semafor idu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Franšizni centar Bih ugostio nogometaše Viteza,foto
http://www.vitez.info/zanimljivosti/lif ... lige-f-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vitez.info/zanimljivosti/lif ... lige-f-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Kontakt:
potpisujem sve što je ''stara garda'' rekaostaragarda je napisao/la:bio u vitezu i znam tacno na sta taj hajmo rec stadion lici...ovo ako se do nove godine napravi ja vas u s.u.p.a.k. ljubim...ne zezam sevitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]
...ovo ako se ispostuje ja bi vam odmah dodijelio licencu da 10 godina nemozete ispast iz PL...ako uspijete svaka vam cast na poduzetnistvu

Treba vas direktno u Evropu ako se ovo napravi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
poslije bilinog i gradskog u banjoj luci ovo bi bio treci najljepsi stadion u bihvitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:poslije bilinog i gradskog u banjoj luci ovo bi bio treci najljepsi stadion u bihvitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Salis se, jelde?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
+1staragarda je napisao/la:bio u vitezu i znam tacno na sta taj hajmo rec stadion lici...ovo ako se do nove godine napravi ja vas u s.u.p.a.k. ljubim...ne zezam sevitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Super projekat , nadam se da cete i uspjesno realizovativitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]

sretno vam u PL

Odgovor na pitanje o stadionu,ujedinjenu klubova i ostalim desavanjima,vrijedi procitati jer ih je dosta neupuceno u stvarnu situaciju!
http://www.vitez.info/kolumna/6427-nogo ... se-od-igre" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vitez.info/kolumna/6427-nogo ... se-od-igre" onclick="window.open(this.href);return false;
- badblueboylivno
- Kontakt:
Prijatelju ovo nema veze sa sportom, u jednoj rečenici se spominje ono zbog čega sam ja otvorio ovaj članak i to je to, ostalo je sve naklapanje autora i pretakanje iz šupljeg u prazno, navođenje primjera na primjere i upadanje samom sebi u misao. Potpuno politički članak i promašaj demanta drugih članaka koji su također bez dodira sa sportom napisani. Meni koji sam otvorio da vidim da li je krenula izgradnja vašeg stadiona (napisao si "Odgovor na pitanje o stadionu") jer se o tome priča zadnjih gotov mjesec, nisam pronašao niti jednu informaciju za to, riječ stadion se spominje dva puta na početku teksta kad se kaže da je započeto uređenje i na kraju meni se čini u zagradi.nkvitez je napisao/la:Odgovor na pitanje o stadionu,ujedinjenu klubova i ostalim desavanjima,vrijedi procitati jer ih je dosta neupuceno u stvarnu situaciju!
apsolutno se slazem sa tobom Casper,,,, iskreno mene ne zanima koliko klubova, i ko je kome uvalio u vasem vitezu, samo sam pitao koliki je kapacitet stadiona na ovom projektu kojeg ste izloziliCasp3r je napisao/la:Prijatelju ovo nema veze sa sportom, u jednoj rečenici se spominje ono zbog čega sam ja otvorio ovaj članak i to je to, ostalo je sve naklapanje autora i pretakanje iz šupljeg u prazno, navođenje primjera na primjere i upadanje samom sebi u misao. Potpuno politički članak i promašaj demanta drugih članaka koji su također bez dodira sa sportom napisani. Meni koji sam otvorio da vidim da li je krenula izgradnja vašeg stadiona (napisao si "Odgovor na pitanje o stadionu") jer se o tome priča zadnjih gotov mjesec, nisam pronašao niti jednu informaciju za to, riječ stadion se spominje dva puta na početku teksta kad se kaže da je započeto uređenje i na kraju meni se čini u zagradi.nkvitez je napisao/la:Odgovor na pitanje o stadionu,ujedinjenu klubova i ostalim desavanjima,vrijedi procitati jer ih je dosta neupuceno u stvarnu situaciju!

- TzBulevar87
- Kontakt:
Kako vrijeme odmiče sve više i više stičem utisak da će te vi bit samo još jedna Gradina u nizu. Da se razumijemo ja vam želim svu sreću ali mi nekako sva ova priča o Vitezu i njegovom stadionu izgleda veća šupljina nego ona o Gradini( unaprijed bi zamolio padobrance da me ne citiraju i pitaju zašto navodim primjer Gradine).
Zanima me još jedna stvar a to je da li je taj dotični portal gore pratio dešavanja u klubu sve ove godine, ili je to samo sad pa "ubuduće" kako traje ova euforija? Zanimljivo mi je to u posljednje vrijeme pratit u vezi nekih klubova, kako neki portali postaju "oficijelni" tog kluba ali samo u vrijeme uspjeha i euforije tog kluba. Da ne navodim da prije tog nisu znali osnovne podatke o klubu a onda se u javnost iznose tekstovi koji široj masi liče na bajke. Pozdrav!
Zanima me još jedna stvar a to je da li je taj dotični portal gore pratio dešavanja u klubu sve ove godine, ili je to samo sad pa "ubuduće" kako traje ova euforija? Zanimljivo mi je to u posljednje vrijeme pratit u vezi nekih klubova, kako neki portali postaju "oficijelni" tog kluba ali samo u vrijeme uspjeha i euforije tog kluba. Da ne navodim da prije tog nisu znali osnovne podatke o klubu a onda se u javnost iznose tekstovi koji široj masi liče na bajke. Pozdrav!
075
Subotnjim trijumfom protiv Budućnosti (2:1), nogometaši Viteza ostvarili su, dva kola prije kraja sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, historijski uspjeh - plasman u elitni razred bh. nogometa, nakon čega je na rukama igrača završio prvi čovjek iz sjene i glavni financijer Vlatko Kafadar, vlasnik kompanije "CM".
Riješili dileme oko prvaka
- Mada u ovom meču nismo bili na željenom nivou, zasluženo smo ostvarili pobjedu kojom smo riješili sve dileme oko plasmana u Premijer ligu, što je najvažnije. Ovo je, bez sumnje, veliki trenutak za klub i grad Vitez, koji zaslužuje premijerligaša.
Čestitam svim momcima koji su ove sezone nosili dres kluba i našem klupskom vodstvu koje nam je osiguralo uvjete za ostvarenje cilja - ističe presretni trener Valentin Plavčić, koji je prije dvije sezone vodio NK Vitez do plasmana u Federalnu ligu.
Za najviši rang, ističe sportski direktor Veseljko Petrović, bit će potrebno izvršiti rekonstrukciju tima, u koju će krenuti odmah.
- U planu je dovođenje 5-6 novih igrača, dok će 7-8 sadašnjih biti višak. Gledat ćemo
da to, opet, budu igrači iz naše okolice. Prije svega, pratit ćemo ko će biti višak u Čeliku, iz kojeg i sada imamo većinu igrača, naravno pod uvjetom da budu nama odgovarali kvalitetom - kaže Petrović, koji otkriva da im je na listi želja i Armin Kapetan, bivši igrač Čelika, a sada bijeljinskog Radnika.
Vitežani, na njihovu žalost, svoje uvodne premijerligaške utakmice neće igrati u svom gradu. Zato su se, dok njihov stadion ne bude rekonstruiran, odlučili za Kamberovića polje u Zenici. Ipak, nadaju se da će kao domaćin gostovati samo do početka septembra.
- U toku je pribavljanje dokumentacije, ali nadamo se da ćemo uskoro početi radove. Cilj je zadovoljiti minimum uvjeta za Premijer ligu, a to ćemo postići gradnjom tribina s približno 3.600 sjedećih mjesta. Računamo da će nas to koštati oko 400.000 KM - ističe vršilac dužnosti predsjednika kluba Slaven Garić, koji veliku feštu povodom ulaska u Premijer ligu BiH najavljuje za kraj sezone.
Riješili dileme oko prvaka
- Mada u ovom meču nismo bili na željenom nivou, zasluženo smo ostvarili pobjedu kojom smo riješili sve dileme oko plasmana u Premijer ligu, što je najvažnije. Ovo je, bez sumnje, veliki trenutak za klub i grad Vitez, koji zaslužuje premijerligaša.
Čestitam svim momcima koji su ove sezone nosili dres kluba i našem klupskom vodstvu koje nam je osiguralo uvjete za ostvarenje cilja - ističe presretni trener Valentin Plavčić, koji je prije dvije sezone vodio NK Vitez do plasmana u Federalnu ligu.
Za najviši rang, ističe sportski direktor Veseljko Petrović, bit će potrebno izvršiti rekonstrukciju tima, u koju će krenuti odmah.
- U planu je dovođenje 5-6 novih igrača, dok će 7-8 sadašnjih biti višak. Gledat ćemo
da to, opet, budu igrači iz naše okolice. Prije svega, pratit ćemo ko će biti višak u Čeliku, iz kojeg i sada imamo većinu igrača, naravno pod uvjetom da budu nama odgovarali kvalitetom - kaže Petrović, koji otkriva da im je na listi želja i Armin Kapetan, bivši igrač Čelika, a sada bijeljinskog Radnika.
Vitežani, na njihovu žalost, svoje uvodne premijerligaške utakmice neće igrati u svom gradu. Zato su se, dok njihov stadion ne bude rekonstruiran, odlučili za Kamberovića polje u Zenici. Ipak, nadaju se da će kao domaćin gostovati samo do početka septembra.
- U toku je pribavljanje dokumentacije, ali nadamo se da ćemo uskoro početi radove. Cilj je zadovoljiti minimum uvjeta za Premijer ligu, a to ćemo postići gradnjom tribina s približno 3.600 sjedećih mjesta. Računamo da će nas to koštati oko 400.000 KM - ističe vršilac dužnosti predsjednika kluba Slaven Garić, koji veliku feštu povodom ulaska u Premijer ligu BiH najavljuje za kraj sezone.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 1 gost.