NK Vitez

Signore
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Signore » 28 maj 2013, 19:14

Evo gledanosti Viteza ove sezone.

Vitez - Bosna 250
Vitez - Capljina 150
Vitez - Branitelj 300
Vitez - Jedinstvo 300
Vitez - Radnicki 200
Vitez - Iskra 500
Vitez - Krajisnik 100
Vitez - Gorazde 150
Vitez - Podgrmec 400
Vitez - Troglav 500
Vitez - Rudar 300
Vitez - Sloboda 2000
Vitez - Krajina 600
Vitez - Buducnost 600

Ukupno u 14 domacih utakmica: 6350
Prosjek: 453 gledatelja po utakmici

Preostala utakmica s Bratstvom iz Gracanice.

A evo i domace posjete Slobode, jer znam da bi se netko javio s tim pitanjem. Nisam pisao protivnike, da ne smaram temu. 2000, 500, 1000, 350, 5000, 0, 250, 300, 1000, 400, 500, 1000, 800, 300. Ukupno: 13 400. Prosjek: 1030 gledatelja po utakmici. Nisam racunao utakmicu igranu bez gledatelja.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 28 maj 2013, 19:17

Ma poduplat ce se te posjete sasvim sigurno. Na nekim utakmicama i vise od duplo. Narocito kada budu dolazili klubovi koje ce pratiti 500-600 navijaca...a i domacih ce onda gledalaca biti znatno vise.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 maj 2013, 19:22

To je istina. Protiv Zvijezde, Leotara i ekipa s dna ce vjerojatno biti tih 500-600 ljudi, ali protiv Zelje, Sarajeva, Zrinjskog, Borca (ako ne istupi :lol: ), Veleza, Celika i Sirokog ja vjerujem da ce biti preko 2000. Moze biti tek jedna da iznevjeri, a i to mozda zbog kise. Vjerojatno ce ista takva posjeta biti i na Travniku zbog blizine gradova. I misljenja sam da ce im stadion dosta utjecati na posjetu. Ako srede novi imat ce posjetu puno vecu nego li bi na ovom starom imali, a ako ga ne srede igrat ce protiv Zelje i Sarajeva pred 500 ljudi, od toga 450 navijaca gostiju, a o Celiku nebi ni da pricam, jer bi domace utakmice igrali u Zenici.

vitezovi93
Kontakt:

Post Postao/la vitezovi93 » 28 maj 2013, 22:41

[youtube][/youtube]

Eto stadion kako treba ispasti...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2013, 22:47

vitezovi93 je napisao/la:[youtube][/youtube]

bio u vitezu i znam tacno na sta taj hajmo rec stadion lici...ovo ako se do nove godine napravi ja vas u s.u.p.a.k. ljubim...ne zezam se :D :D ...ovo ako se ispostuje ja bi vam odmah dodijelio licencu da 10 godina nemozete ispast iz PL...ako uspijete svaka vam cast na poduzetnistvu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 maj 2013, 22:59

staragarda je napisao/la:

bio u vitezu i znam tacno na sta taj hajmo rec stadion lici...ovo ako se do nove godine napravi ja vas u s.u.p.a.k. ljubim...ne zezam se :D :D ...ovo ako se ispostuje ja bi vam odmah dodijelio licencu da 10 godina nemozete ispast iz PL...ako uspijete svaka vam cast na poduzetnistvu
Ovo ako bude ovako i ja se pridružujem onda starojgardi :)

vitezovi93
Kontakt:

Post Postao/la vitezovi93 » 28 maj 2013, 23:32

Prijatleji logicno je da nece sve zavrsiti ove godine... Zavrsit ce se samo tribine... Ovo ostalo nece jer nema sanse da se sreduje sve do poslovnih prostora i parkinga ono ce ipsred sve ostati ove godine samo tribine i semafor idu :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2013, 23:41

vitezovi93 je napisao/la:Prijatleji logicno je da nece sve zavrsiti ove godine... Zavrsit ce se samo tribine... Ovo ostalo nece jer nema sanse da se sreduje sve do poslovnih prostora i parkinga ono ce ipsred sve ostati ove godine samo tribine i semafor idu :)
fora je u sljedecem...ako samo 5 tekmi ne budete igrali kuci,donji ste..zapamti ovaj post...znaci..u 10 prvih kola ako ne napravite neko cudo bit cete topovsko meso jer cete u startu kaskat minimum 10 bodova...a onda prolazi i euforija a oni sto su bili uz vas se povlace..zivi bili pa vidjeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 maj 2013, 09:59

Franšizni centar Bih ugostio nogometaše Viteza,foto

http://www.vitez.info/zanimljivosti/lif ... lige-f-bih" onclick="window.open(this.href);return false;

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 29 maj 2013, 10:42

potpisujem sve što je ''stara garda'' rekao :mrgreen:

Treba vas direktno u Evropu ako se ovo napravi :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 maj 2013, 11:14

poslije bilinog i gradskog u banjoj luci ovo bi bio treci najljepsi stadion u bih ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 maj 2013, 11:53

astra1922 je napisao/la:

poslije bilinog i gradskog u banjoj luci ovo bi bio treci najljepsi stadion u bih ;)
:lol: :lol:
Salis se, jelde?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 maj 2013, 12:05

+1

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 maj 2013, 15:10

Super projekat , nadam se da cete i uspjesno realizovati :),,, koji je kapacitet sjedecih mjesta?

sretno vam u PL ;) pozz iz lukavca

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 maj 2013, 15:18

Odgovor na pitanje o stadionu,ujedinjenu klubova i ostalim desavanjima,vrijedi procitati jer ih je dosta neupuceno u stvarnu situaciju!

http://www.vitez.info/kolumna/6427-nogo ... se-od-igre" onclick="window.open(this.href);return false;

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 maj 2013, 15:26

Jedan od spomenutih autora je poznat i kao Smdrežulović. :)
Hayley <3

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 29 maj 2013, 15:56

nkvitez je napisao/la:Odgovor na pitanje o stadionu,ujedinjenu klubova i ostalim desavanjima,vrijedi procitati jer ih je dosta neupuceno u stvarnu situaciju!

http://www.vitez.info/kolumna/6427-nogo ... se-od-igre" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijatelju ovo nema veze sa sportom, u jednoj rečenici se spominje ono zbog čega sam ja otvorio ovaj članak i to je to, ostalo je sve naklapanje autora i pretakanje iz šupljeg u prazno, navođenje primjera na primjere i upadanje samom sebi u misao. Potpuno politički članak i promašaj demanta drugih članaka koji su također bez dodira sa sportom napisani. Meni koji sam otvorio da vidim da li je krenula izgradnja vašeg stadiona (napisao si "Odgovor na pitanje o stadionu") jer se o tome priča zadnjih gotov mjesec, nisam pronašao niti jednu informaciju za to, riječ stadion se spominje dva puta na početku teksta kad se kaže da je započeto uređenje i na kraju meni se čini u zagradi.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 maj 2013, 16:35

Casp3r je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Odgovor na pitanje o stadionu,ujedinjenu klubova i ostalim desavanjima,vrijedi procitati jer ih je dosta neupuceno u stvarnu situaciju!

Prijatelju ovo nema veze sa sportom, u jednoj rečenici se spominje ono zbog čega sam ja otvorio ovaj članak i to je to, ostalo je sve naklapanje autora i pretakanje iz šupljeg u prazno, navođenje primjera na primjere i upadanje samom sebi u misao. Potpuno politički članak i promašaj demanta drugih članaka koji su također bez dodira sa sportom napisani. Meni koji sam otvorio da vidim da li je krenula izgradnja vašeg stadiona (napisao si "Odgovor na pitanje o stadionu") jer se o tome priča zadnjih gotov mjesec, nisam pronašao niti jednu informaciju za to, riječ stadion se spominje dva puta na početku teksta kad se kaže da je započeto uređenje i na kraju meni se čini u zagradi.
apsolutno se slazem sa tobom Casper,,,, iskreno mene ne zanima koliko klubova, i ko je kome uvalio u vasem vitezu, samo sam pitao koliki je kapacitet stadiona na ovom projektu kojeg ste izlozili ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 maj 2013, 17:36

Kako vrijeme odmiče sve više i više stičem utisak da će te vi bit samo još jedna Gradina u nizu. Da se razumijemo ja vam želim svu sreću ali mi nekako sva ova priča o Vitezu i njegovom stadionu izgleda veća šupljina nego ona o Gradini( unaprijed bi zamolio padobrance da me ne citiraju i pitaju zašto navodim primjer Gradine).

Zanima me još jedna stvar a to je da li je taj dotični portal gore pratio dešavanja u klubu sve ove godine, ili je to samo sad pa "ubuduće" kako traje ova euforija? Zanimljivo mi je to u posljednje vrijeme pratit u vezi nekih klubova, kako neki portali postaju "oficijelni" tog kluba ali samo u vrijeme uspjeha i euforije tog kluba. Da ne navodim da prije tog nisu znali osnovne podatke o klubu a onda se u javnost iznose tekstovi koji široj masi liče na bajke. Pozdrav!
075

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 maj 2013, 18:50

Subotnjim trijumfom protiv Budućnosti (2:1), nogometaši Viteza ostvarili su, dva kola prije kraja sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, historijski uspjeh - plasman u elitni razred bh. nogometa, nakon čega je na rukama igrača završio prvi čovjek iz sjene i glavni financijer Vlatko Kafadar, vlasnik kompanije "CM".

Riješili dileme oko prvaka

- Mada u ovom meču nismo bili na željenom nivou, zasluženo smo ostvarili pobjedu kojom smo riješili sve dileme oko plasmana u Premijer ligu, što je najvažnije. Ovo je, bez sumnje, veliki trenutak za klub i grad Vitez, koji zaslužuje premijerligaša.

Čestitam svim momcima koji su ove sezone nosili dres kluba i našem klupskom vodstvu koje nam je osiguralo uvjete za ostvarenje cilja - ističe presretni trener Valentin Plavčić, koji je prije dvije sezone vodio NK Vitez do plasmana u Federalnu ligu.

Za najviši rang, ističe sportski direktor Veseljko Petrović, bit će potrebno izvršiti rekonstrukciju tima, u koju će krenuti odmah.

- U planu je dovođenje 5-6 novih igrača, dok će 7-8 sadašnjih biti višak. Gledat ćemo
da to, opet, budu igrači iz naše okolice. Prije svega, pratit ćemo ko će biti višak u Čeliku, iz kojeg i sada imamo većinu igrača, naravno pod uvjetom da budu nama odgovarali kvalitetom - kaže Petrović, koji otkriva da im je na listi želja i Armin Kapetan, bivši igrač Čelika, a sada bijeljinskog Radnika.

Vitežani, na njihovu žalost, svoje uvodne premijerligaške utakmice neće igrati u svom gradu. Zato su se, dok njihov stadion ne bude rekonstruiran, odlučili za Kamberovića polje u Zenici. Ipak, nadaju se da će kao domaćin gostovati samo do početka septembra.

- U toku je pribavljanje dokumentacije, ali nadamo se da ćemo uskoro početi radove. Cilj je zadovoljiti minimum uvjeta za Premijer ligu, a to ćemo postići gradnjom tribina s približno 3.600 sjedećih mjesta. Računamo da će nas to koštati oko 400.000 KM - ističe vršilac dužnosti predsjednika kluba Slaven Garić, koji veliku feštu povodom ulaska u Premijer ligu BiH najavljuje za kraj sezone.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 1 gost.