Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Cautinho
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Cautinho » 13 apr 2014, 07:55

Pa gdje god ja banem neka bivsa,ili sta ja znam s kojim si sada.
Pa poBogu,koliko ti bivsih imas+zgodnih rodica ako nije problem?
Jednom sam se i ja uvaljivao.
Keep walking.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 apr 2014, 07:57

Rodica bruku, kotilo se to, a bivših nema nešto puno, sitnica :mrgreen: Aj na Chat zaspama temu bezze
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 13 apr 2014, 10:53

alan_kardec je napisao/la: Sad dokaz da plavuše ne smatraju džabe za najgluplje cure. :mrgreen: Ova dotična je išla sa mnom u osnovnu, sad radi u lokalnoj kladionici, ja sam joj bar 120 puta morao ponoviti svoj članski broj da bi ga konačno zapamtila. Ali niije ni to glavni ispad. Nedavno mi priča jedan kolega koji je sa njom išao u srednju, navodno je profesorka geografije izvela da odgovara, na tabli okačena karta svijeta, profesorica je ispituje, ova veze nema, lupa neke gluposti, i u jednom momentu, kad je vidjela da ova pojma nema, profesorica je pita šta se na karti označava plavom bojom, a ova odgovara "nebo". :wtf: :rol: :rol: :clap:
:lol:
Nešto slično kod mene u razredu. Radili mi test iz historije i sljedeći čas ispravka, i dolazi profa do jedne plavuše i čita pitanje:
-Bitke prekretnice Drugog svjetskog rata?
Slijedi odgovor te plavuše:
- Perl Hamburg.
:oops:

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 13 apr 2014, 11:46

truts je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la: Sad dokaz da plavuše ne smatraju džabe za najgluplje cure. :mrgreen: Ova dotična je išla sa mnom u osnovnu, sad radi u lokalnoj kladionici, ja sam joj bar 120 puta morao ponoviti svoj članski broj da bi ga konačno zapamtila. Ali niije ni to glavni ispad. Nedavno mi priča jedan kolega koji je sa njom išao u srednju, navodno je profesorka geografije izvela da odgovara, na tabli okačena karta svijeta, profesorica je ispituje, ova veze nema, lupa neke gluposti, i u jednom momentu, kad je vidjela da ova pojma nema, profesorica je pita šta se na karti označava plavom bojom, a ova odgovara "nebo". :wtf: :rol: :rol: :clap:
Nešto slično kod mene u razredu. Radili mi test iz historije i sljedeći čas ispravka, i dolazi profa do jedne plavuše i čita pitanje:
- Perl Hamburg.
Ima isto jedna plavuša iz naše škole (sigurno znaš o kome je riječ) koja je na pitanje gdje su bačane atomske bombe u II Svjetskom ratu odgovorila : na Hirošimu i na Gasaki.

Inače ista osoba obavezno piše Hrvacka, Švecka i slične gluposti. Ima još tu izvala, ali ne mogu se svega sjetiti ....

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 13 apr 2014, 11:46

Imali mi historiju i sad izvela Zara jednog druga pred tablu da odgovara.A on slabije ucio i pita ona njega: "Sta je bio Japan po uredjenu u 2.svjetskom ratu?"A on gleda po razredu ko ce mu reci,a mi sapcemo carevina,carevina.I sad on kaze carevina,a ona mu govori tako je Adnane vidis kako znas.Kaze e haj mi sad reci ko je bio car Japana?I sad ona seta po razredu a mi njemu sapcemo Hirohito,Hirohito. Kaze ona njemu hajde Ado ponovi i ja sam cula kako ti sapcu.Kaze on pa Hirosima.A mi se poceli smijati, plac.
Joj kad ona poce kakva crna Hirosima, evo tebi 1 pa nauci.A drugi put isti lik nije naucio a ona trebala da ga pita.Zara je imala cas s drugim odjeljenjem i on je otisao da joj kaze kako on mora ici po brata na aerodrom i da nece moci biti na casu(lagao).Kaze ona njemu ma nije problem al' haj ti prvo da odgovoras pa idi.Ispitala ga i 1 mu dala.On kad je to nama pricao iduci dan mi smo se valjali od smijeha. Zara je bila kraljica, malo ko je mogao da je nasamari :-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 apr 2014, 12:06

truts je napisao/la:
- Perl Hamburg.
Kod mene je kolegica u osnovnoj na pitanje nastavnice ko je zapalio Sarajevo, iz topa izvalila : "Johan Sebastian Bah" :clap: :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 apr 2014, 12:46

Gdje ćeš gore od toga da na karti svijeta , na pitanje : Pokaži Španiju ? ; glupača pokaže na Indiju kuknjava

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 13 apr 2014, 13:16

Puma je napisao/la: Kod mene je kolegica u osnovnoj na pitanje nastavnice ko je zapalio Sarajevo, iz topa izvalila : "Johan Sebastian Bah" :clap: :lol:
"Mujo, jesil čuo da gostuje Bečka filharmonija?"
"Ma tući će ih naši 3:0" :mrgreen:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 13 apr 2014, 15:17

Interista02 je napisao/la: Ima isto jedna plavuša iz naše škole (sigurno znaš o kome je riječ) koja je na pitanje gdje su bačane atomske bombe u II Svjetskom ratu odgovorila : na Hirošimu i na Gasaki.

Inače ista osoba obavezno piše Hrvacka, Švecka i slične gluposti. Ima još tu izvala, ali ne mogu se svega sjetiti ....
Tvoja uvažena kolegica iz bivšeg razreda :mrgreen: :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 13 apr 2014, 20:12

U nas je jedan lik u klubu rek'o da je Osmansko Carstvo pobijedilo u II svjetskom ratu.
A drugi je čitao parove i sad ono Zurich lik čita Zurič, onda Ofi Crete Ofikreta. Nije se zez'o već baš tako ali eto :cry:
Tako blizu, a tako daleko.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 13 apr 2014, 20:48

bavarian_bk je napisao/la:Gdje ćeš gore od toga da na karti svijeta , na pitanje : Pokaži Španiju ? ; glupača pokaže na Indiju kuknjava

Pa pobrkala sapunice
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 apr 2014, 21:16

cuj vateva :plac: :rol: :rol: joj dex jesi kralj...

ma ja sam tih isfura dozivljavao sad ne mogu da se sjetim da me roknes, a znam jedan, neki dan mi bas sef na poslu isprica, kaze neka zena je cekala bus na Pofalicima, udje i uhvati se za rukohvat, zena se zamislila nesto i tako prdne, skonta sta je uradila i pocne fol okretat onaj rukohvat, kao skripi on, kad covjek iza nje govori : Ma, ni nalik gospodjo :rol: :rol:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 apr 2014, 21:26

sonik24 je napisao/la:cuj vateva :plac: :rol: :rol: joj dex jesi kralj...

ma ja sam tih isfura dozivljavao sad ne mogu da se sjetim da me roknes, a znam jedan, neki dan mi bas sef na poslu isprica, kaze neka zena je cekala bus na Pofalicima, udje i uhvati se za rukohvat, zena se zamislila nesto i tako prdne, skonta sta je uradila i pocne fol okretat onaj rukohvat, kao skripi on, kad covjek iza nje govori : Ma, ni nalik gospodjo :rol: :rol:
Lozi te sef. Ja procitao taj vic na temi "Vicevi" prije koji dan. :mrgreen:
Jedino da je od toga nastao vic al kolike su sanse. :) :P

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 apr 2014, 21:27

sonik24 je napisao/la:Ma, ni nalik gospodjo :rol: :rol:
:clap: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

robery22
Kontakt:

Post Postao/la robery22 » 13 apr 2014, 21:33

u srednju kad sam isao,mi na v.odmoru u kantini jedemo i komentarisemo o igracima Sarajeva,nesto govorimo za Marsiana,kaze ovaj jaran "al kad je Teamo povuce",meni salama na nos izasla :lol: :lol: :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 apr 2014, 23:57

sonik24 je napisao/la:cuj vateva :plac: :rol: :rol: joj dex jesi kralj...

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Znalo se i meni dešavat pa bi kuci dolazio sa izlizanim dzonom :mrgreen:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 14 apr 2014, 01:08

evo pred spavanje da se sjetim kakvog isfura, da lakse zaspim :mrgreen:

hmmm, cek, heheh, fakat nije lovacka, sad se sjetih kad sam kod Kineza kupio masinicu za šišanje, par puta se ošišam i jedanput, pola glave ošišam i stade mašinica, joj ja je udaro, lupo, ono radi isto ništa nešto kreči, ali neće da šiša, tako pola ošišan, stavim kačket i hajd u frizerslo da završe poso kuknjava kaže frizerka, ma hajd, nisi jedini :rol:

ma prije je bilo tih isfura, pogotovu telefonima dok nisu dosli ovi smartfoni i slicni, ono nazoves, zezas raju, lovac bio pojam da ti uhvati broj. Jednom tako, ja i moj kum, tada je imao status najbolji jaran, ono branicu te itd hehe, zovem jednog Fudu, znamo da je sam kuci, da su mu roditelji na vikendici. Zovemo mi njega, i ja kao promjenim glas, reko ovdje Bilga, donesi pare tu i tu, dalje cemo pricat. Nazovem opet za par minuta, kazem mu isto, jos strozije, pa ga nazove ovaj kum, kao prepo se i njega zvao Bilga, zovem ja Fudu ne znam vise koji put, a prije toga smo mu nalijepili na vrata nesto tipa, "gledam te" :rol: javlja mu se babo, ja sad osto bez teksta, kazem ja satro, mogu li Fuada dobiti, ono neofirno, promjenim glas u normalu, ja kad me covjek napade, Fudo ih zvao da se vrate sa vikendice, prepo se fakat :rol: :rol:

kasnije kum lupa brojeve, kaze halo ovdje Bilga, kaze mu neki lik "bil ti ga mama" :rol: ja oplako....

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 apr 2014, 03:10

Civa je napisao/la:U nas je jedan lik u klubu rek'o da je Osmansko Carstvo pobijedilo u II svjetskom ratu.
A drugi je čitao parove i sad ono Zurich lik čita Zurič, onda Ofi Crete Ofikreta. Nije se zez'o već baš tako ali eto :cry:
Imam ja jednog druga koji tako cita imena stranih klubova. Borussiu Moenchengladbach procita kao "B Malago", "Auksere", "Bordeauks" "Inspič"....

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 14 apr 2014, 03:29

Kad ste već kod čitanja tih imena, znam jednog tipa koji se baš ističe u toj disciplini. :mrgreen:

Dakle:
Minnesota je Mini seto, Gattuso je Gusto, zatim Galatasarajevo, Inzaghi je Nizagi, Maldini - Mladeni, Mascherano - Maskeroto.

I onda dolazi jednom i govori: ''Joj zafrka me na kladionici onaj danski Odnese''. Aludirao je na Odense, naravno. :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 26 gostiju.