Ispadanje OrašjaRK Gradacac je napisao/la:Kakva titulaKnele je napisao/la:Evo par fotki sa SportSport.ba, susret RA i Zmajeva, dok se RA vraćao iz Modriče, slavila se titula!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Svaka cast Gradačac, osvojili ste srca i sve simpatije Mostara. Moram posjetiti taj grad.
hehe. Izvini, majstore. Jbg, morao se pritisak praviti na svakom koraku. Mada je tada bilo tako i dogovoreno. Pitaj igrače. Mnogo se stvari dogadjalo u zadnje vrijeme, čak je i Pika digao ruku za Muniba, profesionalno, ali je znao da ga neće izglasati. A neznam šta bi se dogadjalo da se rezultat iz Modriče nije znao dan prije u Gradačcu. Ipak, Zvijezda je uradila nešto neprocijenjivo, za sebe, a i za nas. Pozdrav majstoreRK Gradacac je napisao/la:Hajd sad priznaj da si mahalascarina je napisao/la:Iako ne volim internet i forume, moram nešto da kažem. Prvo za Gradačca.... Igraće Zvijezde treba dobro, dobro nalomit u predzadnjem kolu, i to jako kvalitetno, jer će taj degenek zaslužiti sedam dana kasnije. Jedini koji u Gradačcu nezna da je dogovoreno si ti i Ratko Ninković. Toliko za tu temu...
I nemoj vise da me zoves Rodney
E ovako. Zdravo Rođeni ma gdje bili. Iako nisam pretjerano zadovoljan što smo završili ovo prvenstvo na ovakav način, opet, hebali smo ih njihovim oružjem. Ko ih hebe. heheheheh. Da mi je neko rekao zimus da ćemo ostati ne bi mu vjerovao. Sad nema opuštanja, treba vršit pritisak na sve, da nam se ovo ne ponovi. Pozdrav svima i hvala na ćestitkama, posebno Zeničanima i Bijelim kulama zmaja od Bosne....
- RK Gradacac
- Kontakt:
Ja sam bio ubijedjen da Zvijezda nece pustiti Orasju, a samo iz jednog razloga a to nije Ratko Ninkovic, nego Fadil Novalic predsjednik Zvijezde
Igraca ima svakakvih, vjerovatno bi neki i prodali utakmicu al vjeruj da bi im to bila zadnja u Zvijezdinom dresu
I ko sto neko vec rece, da je Orasje uspjelo kupit bodove u Gradaccu, lahko bi se oni dogovorili s Modricom
Igraca ima svakakvih, vjerovatno bi neki i prodali utakmicu al vjeruj da bi im to bila zadnja u Zvijezdinom dresu
I ko sto neko vec rece, da je Orasje uspjelo kupit bodove u Gradaccu, lahko bi se oni dogovorili s Modricom
010 ISN'T JUST A CODE
Slažem se za Fadila. Nisam majstore mahalaš, pratim Velež, i sve oko njega. Fadil je izjavio, da im se ponudi milion, da prodaje nema. To znam sigurno. Ali znam da ni Orašje ne bi moglo ništa završiti sa Modričom. Pošto nebi da blebećem po forumima, uzmi novine sport centar lutrije BiH od prošle srijede i sve će ti biti jasno. Ima nekih stvari u ovoj našoj zemlji važnijih od EURa. I nekih bitnijih ljudi od Ilje i Muniba. Predali su se oni majstore prije desetak dana. Sad ih treba dokrajčiti. A što se nas tiće, umjesto da smo plačali za bodove, napravićemo od tih para svlačionice. To je i bio cilj. Ostati, i iduće godine realizovati 11 golova više datih od drugoplasirane Slobode, na drugi način....Pozdrav...
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
moj rodjak je bio na utakmici zvijezda-orasjei kaze kad je javilo da je Modrica-velez 1-0 onda je tada isto zvijezda vodila 2-0.Jusic ,neki sa br 13 su pustali da orasje da gol i da dobije i dalo je gol .zatim je jusic skrivio penal ali je golman odbranio..Drugo POL. svi se ustadose sa tribina svi se deru na jusica i da nepusta i suju mu mater.Ali kad su Javili Modrica-Velez 2-2 onda svi ustadose i skocise i radovali su se svi na stadionu.Citav gradacac navijao da velez ostane a orasje ispane.kad su javili Modraca -velez - 2-2 poslije 2-3 minute dade zvijezda gol i bilo je 3-1 a u modrici 3-3.Kada su se vracali RED ARMY IZ modrice onda su ih navijaci zvijezde sacekali da proslave sa njima !!!!Svaka Cast zvijezdi!!!Slavilo se i u tesnju jer je velez ostao a orasje ispalo!!!!!!!

- Komunikacija
- Kontakt:
Na sto je i Velez spao ,da im o sudbini odlucuje jedno Orasje,Zvijezda,ModricaAjdin_RA81 je napisao/la:moj rodjak je bio na utakmici zvijezda-orasjei kaze kad je javilo da je Modrica-velez 1-0 onda je tada isto zvijezda vodila 2-0.Jusic ,neki sa br 13 su pustali da orasje da gol i da dobije i dalo je gol .zatim je jusic skrivio penal ali je golman odbranio..Drugo POL. svi se ustadose sa tribina svi se deru na jusica i da nepusta i suju mu mater.Ali kad su Javili Modrica-Velez 2-2 onda svi ustadose i skocise i radovali su se svi na stadionu.Citav gradacac navijao da velez ostane a orasje ispane.kad su javili Modraca -velez - 2-2 poslije 2-3 minute dade zvijezda gol i bilo je 3-1 a u modrici 3-3.Kada su se vracali RED ARMY IZ modrice onda su ih navijaci zvijezde sacekali da proslave sa njima !!!!Svaka Cast zvijezdi!!!Slavilo se i u tesnju jer je velez ostao a orasje ispalo!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Cijeli stadion je navijao za Velež, erupcija oduševljenja kad god bi javili da je Velež izjednačio, te se u par navrata sa tribina čulo "Velež Mostar"... Potom, suđenje je bilo na ruku Orašju svih prvih 45 minuta, te im se daje i penal, kojeg majstor Karić brani. Nakon toga, drugo poluvrijeme u dominaciji Zvijezde što mi na kraju iskorištavao, Pjanić postiže i treći pogodak i to je to.
Čestitke i Veležu na bodu u Modriči, drago mi je što su "labudovi" ispali iz ove napaćene lige....
Čestitke i Veležu na bodu u Modriči, drago mi je što su "labudovi" ispali iz ove napaćene lige....
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Što se bola zaustavi na Modriči? Ima još, ne može stat sve. Ali, evo, opet, malo vas je.Komunikacija je napisao/la:Na sto je i Velez spao ,da im o sudbini odlucuje jedno Orasje,Zvijezda,ModricaAjdin_RA81 je napisao/la:moj rodjak je bio na utakmici zvijezda-orasjei kaze kad je javilo da je Modrica-velez 1-0 onda je tada isto zvijezda vodila 2-0.Jusic ,neki sa br 13 su pustali da orasje da gol i da dobije i dalo je gol .zatim je jusic skrivio penal ali je golman odbranio..Drugo POL. svi se ustadose sa tribina svi se deru na jusica i da nepusta i suju mu mater.Ali kad su Javili Modrica-Velez 2-2 onda svi ustadose i skocise i radovali su se svi na stadionu.Citav gradacac navijao da velez ostane a orasje ispane.kad su javili Modraca -velez - 2-2 poslije 2-3 minute dade zvijezda gol i bilo je 3-1 a u modrici 3-3.Kada su se vracali RED ARMY IZ modrice onda su ih navijaci zvijezde sacekali da proslave sa njima !!!!Svaka Cast zvijezdi!!!Slavilo se i u tesnju jer je velez ostao a orasje ispalo!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ćamil ZuhrićMostar (RTM) - Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Velež, Ćamil Zuhrić, u izjavi za RTM.ba ne krije zadovoljstvo postignutim rezultatom - opstankom u Premijer ligi BiH, u šta je malo ko vjerovao prije samo nekoliko mjeseci.
„Ja sam jedan od rijetkih koji je vjerovao da Velež može opstati i prije šest mjeseci, kad smo počeli s radom na borbi za opstanak. Mnogi su bili skeptični i to je tada bilo i realno, jer smo bili i u organizacionom i u bodovnom zaostatku.
Međutim, radom svih u klubu - i Uprave i trenera i igrača i navijača - došli smo do cilja!", kaže Zuhrić za RTM.ba.
On je komentirao i očekivanja Veležovih navijača da se naredne sezone ovaj stariji mostarski premijerligaš ne bori za opstanak. On je rekao kako je Velež sezonu završio na 12. mjestu, dodajući:
„Sad trenutno Velež može samo nastaviti kontinuitet ovog rada. Sve je spremno da Velež iduće sezone nema tih problema sa opstankom", rekao je Zuhrić.
Prvi čovjek Veleža je rekao kako već odmah - praktično od 1. juna - treba krenuti sa pripremama za narednu takmičarsku godinu.
„Ja sam jedan od rijetkih koji je vjerovao da Velež može opstati i prije šest mjeseci, kad smo počeli s radom na borbi za opstanak. Mnogi su bili skeptični i to je tada bilo i realno, jer smo bili i u organizacionom i u bodovnom zaostatku.
Međutim, radom svih u klubu - i Uprave i trenera i igrača i navijača - došli smo do cilja!", kaže Zuhrić za RTM.ba.
On je komentirao i očekivanja Veležovih navijača da se naredne sezone ovaj stariji mostarski premijerligaš ne bori za opstanak. On je rekao kako je Velež sezonu završio na 12. mjestu, dodajući:
„Sad trenutno Velež može samo nastaviti kontinuitet ovog rada. Sve je spremno da Velež iduće sezone nema tih problema sa opstankom", rekao je Zuhrić.
Prvi čovjek Veleža je rekao kako već odmah - praktično od 1. juna - treba krenuti sa pripremama za narednu takmičarsku godinu.
u Mostaru bas veselo bilo jedni opstanak jedni prvaka slavili 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Stone Island
- Kontakt:
Spominje se i borba za Evropu dogodine...valjda će i nas sunce jednom obasjati !vfc1922 je napisao/la:Ćamil ZuhrićMostar (RTM) - Predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Velež, Ćamil Zuhrić, u izjavi za RTM.ba ne krije zadovoljstvo postignutim rezultatom - opstankom u Premijer ligi BiH, u šta je malo ko vjerovao prije samo nekoliko mjeseci.
Hahaha. Ma jok iduće godine. Idemo u JAR iduće godine. Bola, nemamo račun Dodika i Tihića. Da budemo iduće godine u sredini i ispunimo im te uslove za te njihove hebene licence, pa onda. Ja bi bio zadovoljan. Nema još puno dugovanja. Najmanje u PL.
- Stone Island
- Kontakt:
Ništa me ne može iznenaditi,ipak ovo je Premier Liga BiH a ne Premiership !carina je napisao/la:Hahaha. Ma jok iduće godine. Idemo u JAR iduće godine. Bola, nemamo račun Dodika i Tihića. Da budemo iduće godine u sredini i ispunimo im te uslove za te njihove hebene licence, pa onda. Ja bi bio zadovoljan. Nema još puno dugovanja. Najmanje u PL.
- Komunikacija
- Kontakt:
Iduce sezone nema slobog Posusja i Orasje znaci vi u jos vecim ****
.Olimpik ima para vise nego vi i vec sad bolje igrace a za ovog srb predstavnika znam da su samo jedan poraz dozivili u citavom prvenstvu,ma nek ste vi nama ostali tj dogovorili se sa modricom,imamo mi barem iduce godine zagarantiranih 6 bodova. 
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- Crveni_1922
Komunikacija je napisao/la:Iduce sezone nema slobog Posusja i Orasje znaci vi u jos vecim ****.Olimpik ima para vise nego vi i vec sad bolje igrace a za ovog srb predstavnika znam da su samo jedan poraz dozivili u citavom prvenstvu,ma nek ste vi nama ostali tj dogovorili se sa modricom,imamo mi barem iduce godine zagarantiranih 6 bodova.
Jesi zajeban ...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Ma nećete vi bit bolji dok se ne riješite uprave 
- Stone Island
- Kontakt:
Ekipa koju imamo trenutno može biti među prvih 5 i bila bi i ove sezone da je od početka ista ekipa igrala,nego nam juniori igrali...uz još koje pojačanje možemo sigurno u neko evropsko takmičenje...Komunikacija je napisao/la:Iduce sezone nema slobog Posusja i Orasje znaci vi u jos vecim ****.Olimpik ima para vise nego vi i vec sad bolje igrace a za ovog srb predstavnika znam da su samo jedan poraz dozivili u citavom prvenstvu,ma nek ste vi nama ostali tj dogovorili se sa modricom,imamo mi barem iduce godine zagarantiranih 6 bodova.
A tih 6 bodova može sanjati,bošnjački klub osvaja sljed.godine tako da možete zaboraviti na dobre gostujuće partije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.