Sent from my iPhone using Tapatalk
18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
Amerikanac bh. korjena sudi večerašnji susret
http://sportsport.ba/bh_fudbal/amerikan ... ret/118268
Prije par godina je zaista obecavao da ce biti dobar sudija ali se od tada nazalost uklopio u MLS sudijski mediokritet.
Edvin Jurišević

http://sportsport.ba/bh_fudbal/amerikan ... ret/118268
Prije par godina je zaista obecavao da ce biti dobar sudija ali se od tada nazalost uklopio u MLS sudijski mediokritet.
Edvin Jurišević

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ako su ove postave gore tacne onda safet nije normalan ako igra bez krila, pogotovo sto mu je desno vrsajevic na beku
jbg,fali nam puno igraca...Mujdzoni,Sejoni,Luloni,3 iz prve postave...
Puno je to za nas,steta
((
Puno je to za nas,steta
Apsolutno, al će da pušeMrShadow je napisao/la:Ako su ove postave gore tacne onda safet nije normalan ako igra bez krila, pogotovo sto mu je desno vrsajevic na beku

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Koji kanali prenose osim Facea?
- AlenHalilovic
- Kontakt:
I dali neko zna hocel Face Tv biti odkljucan za vrijeme utakmice?
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Mislim da nece biti zakljucan al da ce u petak Senad sprzit CD sa imenima ljudi koji su prenosili utakmicu. Naravno slijedi prekrsajna prijavaAlenHalilovic je napisao/la:I dali neko zna hocel Face Tv biti odkljucan za vrijeme utakmice?
I sta fali Ibricicu u prvih 11, koji ste vi kvazi strucnjaci ovdje pa znate bolje igrati od istog i znate bolje postaviti od selektora.....da hoce da zabije pa da cujem onda ko ce sta da napise, momak kad god igra trudi se i daje svoj maksimum i jako dobro odradjuje svoj dio posla, malo obratite paznju pa viditi koliko on grijesi a koliko ostali
kako god i ko god da igra ovim momcima treba skinuti kapu pa obradovali su cijelu naciju sa ovim plasmanom i rezultatom uzivajmo svi skupa
kako god i ko god da igra ovim momcima treba skinuti kapu pa obradovali su cijelu naciju sa ovim plasmanom i rezultatom uzivajmo svi skupa
Ma brate de sad zamisli da je tu neki igrac iz Teplica,i da nije dokazan,a da nije pozvana neka "zvijezda" HSV-a.calcio je napisao/la:Ziva istina. Mnogi sude o igracima na osnovu kluba. Da u nekom alternativnom svijetu Avdija sutra potpise za Real Madrid isti ovi koji ga danas pljuju bi ga dizali u nebesa. Dobar si koliko ti je klub dobar, tako mnogi razmisljaju. Nemaju vlastiti stav nego se vode popularnoscu igraca i kluba. Ja sam Dzeku primjetio u U-19 reprezentaciji kada ih je vodio Nikola Nikic i odmah sam rekao da ce biti igracina.Sabinho je napisao/la:Očiti su kriteriji na osnovu kojeg se pojedini igraci iz naseg svetom tima sprdaju do iznemoglosti. Znaci,svi oni igraci koji igraju u slabijim klubovima odnosno ligama. Npr najočigledniji primjer je Kvrzic,cim je pozvan poceo je upadati u isti recenicu sa Viscom,Vrsajevicem,Sesarom,Svrakom itd. Zaista su jadni ti ljudi koji o igracima sude na taj nacin. Sjecam se prije sedam-osam godina u jednom kaficu je bio neki covjek koji je neki manager,i tad su svi pricali o Mustafi Kucukovicu,igracu Hamburga,kao kako mora igrati za BIH,a taj je covjek govorio kako ima jedan igrac u Ceskoj koji je za tog Kucukovica Van Nisterlooy,i naravno svi su ga sprdali i ono gledali kako kako covjek pametuje.Kasnije se ispostavilo da je taj mladic iz Ceske Edin Dzeko,a gospodin Kucukovic jedva igra u njemackoj trecoj ligi. Tako je to i danas,sve isto,ljudi sude a pojma nemaju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Drugari imate prijenos u HDu na BT Sport1HD, ko moze to uhvatiti. 20Mbit bitrate kanala. Konacno prava slika. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima li neko stranicu gdje je jako dobra kvaliteta slike, a da se trebam samo reggati ?
ronaldo99 je napisao/la:I sta fali Ibricicu u prvih 11, koji ste vi kvazi strucnjaci ovdje pa znate bolje igrati od istog i znate bolje postaviti od selektora.....da hoce da zabije pa da cujem onda ko ce sta da napise, momak kad god igra trudi se i daje svoj maksimum i jako dobro odradjuje svoj dio posla, malo obratite paznju pa viditi koliko on grijesi a koliko ostali![]()
Evo i Krajišnik je došao da brani svoga.
Griješi manje, zato što je praktički ove cijele kvalifikacije odgledao sa klupe. Pitam se što li.
Što se tiče tih klasičnih argumenata koji se koriste u uvjeravanju nekoga u svoja stajališta, počeo sam to smatrati pravo dječijim.
Kvazi - stručnjaci, eto vi bolje znate igrati od njega i slično.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Moja pretpostavka za izbor Susicevih 11 veceras. Stvarno jadna nam majka za desnu stranu. Pretpostavljam da će ko god bude igrao defanzivnog veznog više morat provodit vremena na bocnoj poziciji skupa sa Vršajevićem nego u sredini.

- Goalgetter
- Kontakt:
Sta ti imas protiv Krajisnika, ha?zizu1991 je napisao/la: Evo i Krajišnik je došao da brani svoga.![]()
Nego sta fali da ubacimo Ibricica hmmm, onda imamo samo 4 ofanzivna vezna na terenu, Medunjanin, Ibricic, Pjanic, Misimovic... A ko se sjeca zadnje 2 utakmice u kojima je ova famozna cetvorka nastupila, kosa mi se dize na glavi.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 nov 2013, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Najbolji ljudiGoalgetter je napisao/la:Sta ti imas protiv Krajisnika, ha?zizu1991 je napisao/la: Evo i Krajišnik je došao da brani svoga.![]()
Nego sta fali da ubacimo Ibricica hmmm, onda imamo samo 4 ofanzivna vezna na terenu, Medunjanin, Ibricic, Pjanic, Misimovic... A ko se sjeca zadnje 2 utakmice u kojima je ova famozna cetvorka nastupila, kosa mi se dize na glavi.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Goalgetter je napisao/la:Sta ti imas protiv Krajisnika, ha?zizu1991 je napisao/la: Evo i Krajišnik je došao da brani svoga.![]()
![]()
Šta ti imaš protiv Krajišnika? i od mene
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nije jednom Ibro igrao beka za repku, i lijevog i desnog i šta god je zatrebalo. Uvijek bio tu u ekipi, zahvalan igrač.zizu1991 je napisao/la:
Evo i Krajišnik je došao da brani svoga.![]()
Griješi manje, zato što je praktički ove cijele kvalifikacije odgledao sa klupe. Pitam se što li.![]()
Što se tiče tih klasičnih argumenata koji se koriste u uvjeravanju nekoga u svoja stajališta, počeo sam to smatrati pravo dječijim.![]()
Kvazi - stručnjaci, eto vi bolje znate igrati od njega i slično.Pominjem njegovu ulogu u timu, odnosno ulogu koju bi trebao da ima, a koju neće znati odraditi, jer je tehničar guzičar. Njegovo nije da daje golove iz veznog reda. On bi, ako bude igrao po lijevoj strani, trebao špartati gore dolje, pokrivati prostor, što je za njega kroz čitavu karijeru misaona imenica, eto zato kažemo da ne bi trebao igrati protiv atomskog veznog reda Argentine, ne zato što ga se mrzi. Dovoljno je što Miske ima ograničen radijus kretanja, samo nam još fali Ibro. Rodila ga majka.
Hejt prema njemu počeo poslije utakmice protiv Francuza na Koševu, gdje je Safet zalutao sa taktikom.
Ko sta ima protiv krajisnika
sve nam diraj al Bosnu ne
samo da kazem sto se tice spartanja gore dole samo se sjeti gdje je igrao protiv portugala gjde ga je ciro stavio pa kako je odigrao, sjeti se belgije i pobjede od 2-4 pa gdje je igrao i kako odigrao..
samo da kazem sto se tice spartanja gore dole samo se sjeti gdje je igrao protiv portugala gjde ga je ciro stavio pa kako je odigrao, sjeti se belgije i pobjede od 2-4 pa gdje je igrao i kako odigrao..
Ništa duše mi.BaDa12 je napisao/la:Goalgetter je napisao/la: Sta ti imas protiv Krajisnika, ha?![]()
Šta ti imaš protiv Krajišnika? i od mene

Pišem o njegovom trenutnom kapacitetu koji se tiče ispunjavanja zahtjeva koje će vjerovatno selektor da postavi pred njega pred ovu utakmicu ( ili pak nećeWisey je napisao/la:Nije jednom Ibro igrao beka za repku, i lijevog i desnog i šta god je zatrebalo. Uvijek bio tu u ekipi, zahvalan igrač.Hejt prema njemu počeo poslije utakmice protiv Francuza na Koševu, gdje je Safet zalutao sa taktikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.