Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 05 avg 2009, 14:42

mirsinho je napisao/la:vozdra! ja sam novi i navijam odavno za Real, i evo odmah jedna informacija:Klub zeli da Sneijder ostane http://realfanzone.com/agent-klub-zeli ... er-ostane/
ma odavno sam ja znao da od toga nema nista...Pelle je izjavio da je on bitan za ekipu Reala,a Emir vam je rekao zasto...da bi imali veliki broj igaca u rotaciji...

a ovo za Salgada cuo sam da bi mogao ostati i odigrati jos jednu oprostajunu utakmicu protiv Milana na trophy kupu...svakako je to zasluzio ipak je on dostao dao za ovaj klub ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 05 avg 2009, 16:21

Najvaznije je sto na svakoj poziciji imamo dostojnu i odlicnu zamjenu (osim golmana), bilo koji igrac da se povrijedi ili da bude suspendovan ima ko da ga mijenja i nece se bas puno osjetiti dok recimo barcelona to nema. Povrijedi se Messi ili Ibra nemaju pravu zamjenu. Prosle sezone barca je imala ludu srecu da joj se nisu povrijedjivali kljucni igraci Henry, Eto, Messi, Xavi, dok smo mi kuburili sa povredama, Robbena sad ima sad nema, Ruuda nije bilo nikako sto smo dobro osjetili, jer je Ruud ipak gol-masina, pa Sneider pa odbrana...ali ove godine nece biti takvih problema.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 05 avg 2009, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 avg 2009, 16:31

Harrison je napisao/la:Najvaznije je sto na svakoj poziciji imamo dostojnu i odlicnu zamjenu (osim golmana), bilo koji igrac da se povrijedi ili da bude suspendovan ima ko da ga mijenja i nece se bas puno osjetiti dok recimo barcelona to nema. Povrijedi se Messi ili Ibra nemaju pravu zamjenu. Prosle sezone barca je imala ludu srecu da joj se povrijedjivali kljucni igraci Henry, Eto, Messi, Xavi, dok smo mi kuburili sa povredama, Robbena sad ima sad nema, Ruuda nije bilo nikako sto smo dobro osjetili, jer je Ruud ipak gol-masina, pa Sneider pa odbrana...ali ove godine nece biti takvih problema.

golman se nije nikada povrijedio tako da nam ne treba zamjena :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2009, 21:06

miky_hz je napisao/la:Ma hoce on u jaci klub,na kraju ce ga u Milan uvalit siguran sam oni nemogu da dovedu napadaca a treba im,na kraju ako ne dovedu nikoga dovest ce njega na kraju prelaznom roka ,a mislim da se vec nekad prije povezivao sa Milanom pa eto :)
Ovo sam davno pisao u vezi Huntelara,sta cu kad znam :D :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 05 avg 2009, 21:28

Harrison je napisao/la:Najvaznije je sto na svakoj poziciji imamo dostojnu i odlicnu zamjenu (osim golmana), bilo koji igrac da se povrijedi ili da bude suspendovan ima ko da ga mijenja i nece se bas puno osjetiti dok recimo barcelona to nema. Povrijedi se Messi ili Ibra nemaju pravu zamjenu. Prosle sezone barca je imala ludu srecu da joj se nisu povrijedjivali kljucni igraci Henry, Eto, Messi, Xavi, dok smo mi kuburili sa povredama, Robbena sad ima sad nema, Ruuda nije bilo nikako sto smo dobro osjetili, jer je Ruud ipak gol-masina, pa Sneider pa odbrana...ali ove godine nece biti takvih problema.
nista se ti ne brini za Barcuuu !!! imamo mi nase mlade nadeee :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 05 avg 2009, 22:04

mirsinho je napisao/la:huntelaar otisao za €15M: http://realfanzone.com/huntelaar-milan-case-closed/

:arrow:
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 17 maj 2011, 02:26, ukupno mijenjano 1 put.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 05 avg 2009, 23:24

Za Huntelara se odavno znalo da ce otici tako da to i nije neka posebna vijest, samo je bilo pitanje vremena i u kojem klubu ce zavrsit ovog ljeta. Sada me zanima jeli taj novac sto su dobili od njegove prodaje, i sto ce jos zaraditi prodajom nekih igraca, misle uloziti u jos neko pojacanje, mozda Ribery, ili ce to otici da se vrati za ulozena pojacanja???... Kako god bude, ja sam zadovoljan sto se tice Reala i ovog prelaznog roka.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 avg 2009, 01:36

emir987 je napisao/la:Za Huntelara se odavno znalo da ce otici tako da to i nije neka posebna vijest, samo je bilo pitanje vremena i u kojem klubu ce zavrsit ovog ljeta. Sada me zanima jeli taj novac sto su dobili od njegove prodaje, i sto ce jos zaraditi prodajom nekih igraca, misle uloziti u jos neko pojacanje, mozda Ribery, ili ce to otici da se vrati za ulozena pojacanja???... Kako god bude, ja sam zadovoljan sto se tice Reala i ovog prelaznog roka.
Valdano je izjavio da je zavrseno sto se tice pojacanja,a prodajom igraca vjrovatno zele spustiti taj balans na neki 200mil u minusu,jer smo sad nekih 270 za ovu sezonu ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 avg 2009, 03:07

Meni je bolji Aquilani nego Xabi, samo što se ovaj prvi ozljeđiva dosta. Redsi prodali Xabija Realu a doveli boljeg za manje pare. Baš pametno. ;)

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 06 avg 2009, 09:37

Barca ima novi val mladih igraca, osim Krkica tu su jos Pedro i Jefren zatim Muniesa, Dos Santos i jos nekolicina izvrsnih mladih igraca koji na ovim pripremama po Americi dokazuju svoj kvalitet tako da će svaki čas moci da ulete i da zakrpe eventualne rupe u sastavu... Barca naizgled nema dugu klupu ali vidjet cete da itekako ima, samo su to jos ne dokazani igraci koji ce u svakoj dobijenoj prilici da ''poginu'' na terenu nebi li je opravdali...
Guardiola je po mom misljenju dobro odvagao, mada mislim da bi trebao jos jednog veznog da dovede i nista vise...

Barca ima tim za titulu a Real treba da ga napravi. Madrid treba da se otrese mnogo igraca jer vidjet cete po onoj narodnoj ''gdje je mnogo baba tu su djeca kilava'' ili mozda bolje ''tresla se gora, rodio se mis'' .

Realu predviđam mnogo nezadovoljnih igraca, losu atmosferu i mnogo loseije rezultate nego svi ocekuju ali vidjet cemo sta ce vrijeme da donese...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 avg 2009, 10:16

Rz88 je napisao/la:Meni je bolji Aquilani nego Xabi, samo što se ovaj prvi ozljeđiva dosta. Redsi prodali Xabija Realu a doveli boljeg za manje pare. Baš pametno. ;)
Aquilani bolji od Alonsa :?: ma daj baa :mrgreen:

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 06 avg 2009, 11:21

Pa Barcin problem i jest u tome sto im je prva postava provjerena i uigrana a cim se neko povrijedi eto problema. Lani i jesu harali jer skoro nikako nisu imali problema sa ozljedama, sjeti se godinu ranije kad je pola sezone bio ozljedjen Eto i dugo vremena Messi, Ronaldinho se opijao po klubovima, sta je Real radio- pobjegao im na kraju 15 bodova, Barca je mogla izgubit i plasman u LP! Zato ja nebi Robbena pustio, prosle godine samo je on bio krilni igrac u Realu, drugo krilo su igrali svi, od Drenthea do Higuaina, nek se sada rotira kao i svi ostali, svakako u Realu skoro niko nema sigurno mjesto u prvih 11 pa ni njemu to nece smetati. Znaci, klupa ce lahko biti presudna za titule, Barca ne moze na isti nacin nadomjestiti nedostatak kljucnih igraca kao i Real, ako se ozljede Messi i Ronaldo recimo na 4 mjeseca, 100% ce to teze udarit po Barci! Ovamo ce na krilo doci Robben, ko ce tamo???!!!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 avg 2009, 12:16

Ljudi, sta je bilo s onim tatom? :mrgreen:

Ma dzaba se vi nadate nekim rezultatima i trofejima. :mrgreen: Ne dolazi to preko noci. Nikome nije, pa nece ni Realu. Ali bice zanimljivo gledati Kaku i Ronalda kako zajedno igraju. To je Perez i htio. Ne zanimaju njega trofeji, vec samo da ima fine igrac(k)e. A sto ih moze pokvariti... koga briga za to? :evil:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 06 avg 2009, 12:37

jel to emire hoces da kazes da je robben bolji od inieste :?:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 06 avg 2009, 13:36

emir987 je napisao/la:Pa Barcin problem i jest u tome sto im je prva postava provjerena i uigrana a cim se neko povrijedi eto problema. Lani i jesu harali jer skoro nikako nisu imali problema sa ozljedama, sjeti se godinu ranije kad je pola sezone bio ozljedjen Eto i dugo vremena Messi, Ronaldinho se opijao po klubovima, sta je Real radio- pobjegao im na kraju 15 bodova, Barca je mogla izgubit i plasman u LP! Zato ja nebi Robbena pustio, prosle godine samo je on bio krilni igrac u Realu, drugo krilo su igrali svi, od Drenthea do Higuaina, nek se sada rotira kao i svi ostali, svakako u Realu skoro niko nema sigurno mjesto u prvih 11 pa ni njemu to nece smetati. Znaci, klupa ce lahko biti presudna za titule, Barca ne moze na isti nacin nadomjestiti nedostatak kljucnih igraca kao i Real, ako se ozljede Messi i Ronaldo recimo na 4 mjeseca, 100% ce to teze udarit po Barci! Ovamo ce na krilo doci Robben, ko ce tamo???!!!
Ne brini ti za Barcu !! kao sto rekoh imamo ono sto vi nematee ---- MLADE NADEE :mrgreen: koje ce tek da s dokazu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 06 avg 2009, 13:42

Trasimaco je napisao/la:Ljudi, sta je bilo s onim tatom? :mrgreen:

Ma dzaba se vi nadate nekim rezultatima i trofejima. :mrgreen: Ne dolazi to preko noci. Nikome nije, pa nece ni Realu. Ali bice zanimljivo gledati Kaku i Ronalda kako zajedno igraju. To je Perez i htio. Ne zanimaju njega trofeji, vec samo da ima fine igrac(k)e. A sto ih moze pokvariti... koga briga za to? :evil:

PAPA IST ZURUCK! :mrgreen:

Atletico zeli Gaga i Higuaina : http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 32585.aspx

Milan i sluzbeno objavio prije sat ili dva http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 32585.aspx
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 06 avg 2009, 13:46

nidjo_barca je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:e vjeruj mi o ja bi volio da real igra u ovakvom sastavu... pa covjece sta ti je ovdje nema ko da oduzima lopte,pa xabi ce umrijett :D (mani se ti soccera i managera maloo ) :mrgreen:
Ma o kakvom ti socceru pricas ili manageru? :mrgreen: Ako treba Raul i Benzema ce uzimati lopte, ccc kakvo pitanje... vidi se da nemas u sebi kraljevske krvi :mrgreen: , Kaka, Ronaldo, Ribery-? Sneider, Lass svi ce oni uzimati lopte, samo nesto nisam siguran u onog Robbena, taj ni trebi ne bi mogao loptu uzeti :mrgreen:
pa ovakva formacija moze samo na igrici o tome pricam :S .... ebem ti kraljevsku krv koji ce mi hah :D

ahahaha cuj ronaldo da uzima lopte,benzemaa,kaka ? ma daj bolann a tek raul lik potrcat vise ne moze on da ih uzima :mrgreen:
Kaka je vrijedan, on bi mogao, ali ostali sigurno ne

za onu seljacinu koja tvrdi da rangers ima vise naslova od reala i to, najtrofejniji klub svijeta je Boca Juniors. Zatim slijedi Milan i tek onda Real Madrid

okani se nogometa, ima odbojke na pjesku! **** ti hosef
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 06 avg 2009, 14:09

Tata je napisao/la:PAPA IST ZURUCK! :mrgreen:
Hajde, neka si se ti vratio. ;)
Ubuduce nemoj pisati onakve gluposti i MOLIM TE prestani vise davati linkove za onaj blog! :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 06 avg 2009, 14:24

Tata je napisao/la: Kaka je vrijedan, on bi mogao, ali ostali sigurno ne

za onu seljacinu koja tvrdi da rangers ima vise naslova od reala i to, najtrofejniji klub svijeta je Boca Juniors. Zatim slijedi Milan i tek onda Real Madrid

okani se nogometa, ima odbojke na pjesku! **** ti hosef
ovaj seljacina i dalje tvrdi da glasgow rangers ima najvise trofeja na svijetu (nevazno koji trofej trofej je trofej)
boca ima 48 trofeja a rangers-i imaju 111 trofeja
Zadnja izmjena: respo, dana/u 06 avg 2009, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.