Momčino, ako kojim slučajem pobijedimo, vidjećeš do sad neviđenu atmosferu na forumu. Obično je ovdje užitak pisati nakon pobjeda.DragonGirl je napisao/la:Ma i da da jedan, i pobijedimo, mislim da će to tebi veoma teško pasti, jer s jedne strane bi se satrao ovdje objašnjavajući kako ste vi koji uglavnom branite Papeta bili upravu, ali s druge strane opet ne možeš ništa pisati jer ćeš svaki put morati dodati da je on dao gol, on kojeg očito toliko ne podnosiš.
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Veliki je hendikep sto bar nemamo Djurica naprijed kao spica, isto bi nam pri standardima bio od ogromne pomoci. Uz to bi u ovoj utakmici igrali sa krilima, to jest Lulic ili Visca, pa Hajrovic na drugoj strani, jer nema Tine da smeta. Sta Djuric uz dobro krilo moze da uradi pokazao je protiv Njemacke. On i Zukanovic bi nam jako pojacali sansu za pobjedu, ovako ce biti izuzetno tesko. Jos su nasi igraci navikli na to da Dzeko navlaci 2 igraca na sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
Ovo ne vidi samo đuturum od selektora. I onda mi neko dođe i pametuje, zašto ga vrijeđate. Ma m'rš!!!Principatus je napisao/la:Veliki je hendikep sto bar nemamo Djurica naprijed kao spica, isto bi nam pri standardima bio od ogromne pomoci. Uz to bi u ovoj utakmici igrali sa krilima, to jest Lulic ili Visca, pa Hajrovic na drugoj strani, jer nema Tine da smeta. Sta Djuric uz dobro krilo moze da uradi pokazao je protiv Njemacke. On i Zukanovic bi nam jako pojacali sansu za pobjedu, ovako ce biti izuzetno tesko. Jos su nasi igraci navikli na to da Dzeko navlaci 2 igraca na sebe.
- Principatus
- Kontakt:
Ma sve prefinjena gospoda ovdje gostuje.
Zasto ga vrijedjamo? Zato sto je presao sve granice razuma i bezobrazluka i ne zasluzuje nista bolje, tako jednostavno.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Naravno da svi navijamo za pobjedu jer se bez nje ili bez remija možemo pozdravit od EP-a zahvaljujući tvom idolu.Virtu4l je napisao/la:Momčino, ako kojim slučajem pobijedimo, vidjećeš do sad neviđenu atmosferu na forumu. Obično je ovdje užitak pisati nakon pobjeda.DragonGirl je napisao/la:Ma i da da jedan, i pobijedimo, mislim da će to tebi veoma teško pasti, jer s jedne strane bi se satrao ovdje objašnjavajući kako ste vi koji uglavnom branite Papeta bili upravu, ali s druge strane opet ne možeš ništa pisati jer ćeš svaki put morati dodati da je on dao gol, on kojeg očito toliko ne podnosiš.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
dobija bih to lagano 2:0... ko se smije kladiti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DragonGirl
- Kontakt:
Mume će to sve da sredi

- skyisthelimit
ma razvalit cemo ihDANTES je napisao/la:dobija bih to lagano 2:0... ko se smije kladiti?

Mora da mu je Spaha kakvu trebu skinuo pa ga hejta VirtoMisir je napisao/la:Koliko smo primili golova u zadnjim kvalifikacijama!? U 10 utakmica 6 golova, i tom odbranom je komandovao upravo Spaha. Njemacka je tako u tim istim kvalifikacijama primila 10 golova. Znam da volis statistiku, barem to prati, pusti sad licni animozitet.Virtu4l je napisao/la:Bez minimalno dva postignuta gola nemoj ni pomišljati na pobjedu, upravo zbog gospodina kojeg si stavio u zagradi.Goalgetter je napisao/la:Izrael - BiH 0:1 [Spahic]

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
U ovakvoj katastrofalnoj situaciji 3-5-2 mozda i jest najbolja opcija. Problem je sto ce onda morat Bicakcic igrat, a momak je kriminalan za repku vec duze vrijeme. Bas jucer slucajno naleti na golove protiv Argentine, i njegova reakcija kod oba gola je nesto nevjerovatno. Apsolutno moronski, amaterski, kretenski. Ne znam na sta je mislio. Na twitter i frizuru pretpostavljam. Protiv Kipra je bio jos gori.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DragonGirl
- Kontakt:
Čini mi se, nikad bolji Miralemov bosanski
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- badblueboylivno
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Ma sve prefinjena gospoda ovdje gostuje.Zasto ga vrijedjamo? Zato sto je presao sve granice razuma i bezobrazluka i ne zasluzuje nista bolje, tako jednostavno.

Yebote, što su mi uradili, imam dvije reprezentacije, za obje me počeo bolit kuratz... za Hrvatsku već odavno, a ovdje se Pape trudi **** me i od BiH.

Hayley <3
Meni srce za obje kuca, u jednoj mafija u drugoj mafija, mada kada se sjetim bilo je i gore...Yebote, što su mi uradili, imam dvije reprezentacije, za obje me počeo bolit kuratz... za Hrvatsku već odavno, a ovdje se Pape trudi **** me i od BiH.Mafija, korumpiranost, nepotizam, analfabetski potezi... majko draga.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Od ovih igraca u rosteru, najbolji strijelac u ovoj sezoni je Toni Sunjic, ako se ne varam; znaci:
..............................beg.............................
mujdza.........bicakcic...........spahic...........hadzic
...................besic.............medunjanin.............
...........................pjanic..............................
hajrovic..................................................lulic
............................SUNJIC.............................

a sada ozbiljno, mislim da cemo pobijediti, jer jednostavno bi bilo previse da 4 zaredom kiksamo...naravno, pobijediti ne zahvaljujuci susicu, vec igracima i onoj da i corava koka mora nekad ubosti...e to smo mi postali sa Safetom na klupi: corava koka.
ogadi mi cojk i fudbal i reprezentaciju i sve
..............................beg.............................
mujdza.........bicakcic...........spahic...........hadzic
...................besic.............medunjanin.............
...........................pjanic..............................
hajrovic..................................................lulic
............................SUNJIC.............................

a sada ozbiljno, mislim da cemo pobijediti, jer jednostavno bi bilo previse da 4 zaredom kiksamo...naravno, pobijediti ne zahvaljujuci susicu, vec igracima i onoj da i corava koka mora nekad ubosti...e to smo mi postali sa Safetom na klupi: corava koka.
ogadi mi cojk i fudbal i reprezentaciju i sve
- DonCorleone
- Kontakt:
Nisi onda patrijota ako je takobadblueboylivno je napisao/la:![]()
Yebote, što su mi uradili, imam dvije reprezentacije, za obje me počeo bolit kuratz... za Hrvatsku već odavno, a ovdje se Pape trudi **** me i od BiH.Mafija, korumpiranost, nepotizam, analfabetski potezi... majko draga.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- badblueboylivno
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Nisi onda patrijota ako je takobadblueboylivno je napisao/la:![]()
Yebote, što su mi uradili, imam dvije reprezentacije, za obje me počeo bolit kuratz... za Hrvatsku već odavno, a ovdje se Pape trudi **** me i od BiH.Mafija, korumpiranost, nepotizam, analfabetski potezi... majko draga.
.

Hayley <3
Nit' je patriJota nit je domoljub, niđe nisi prispiobadblueboylivno je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Nisi onda patrijota ako je takobadblueboylivno je napisao/la:![]()
.
![]()

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Gledam na tv intervju od Begovica, pa covjek je strasno napredovo sa bosanskim jezikom
Nema ko neki da govori "znaci.. znaci.." ili ".. ovaj..ovaj..onaj" (citaj vedo), ili "hajde da kazem.. hajde da kazem" (dzeko) 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.