HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

gavran
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la gavran » 23 maj 2012, 20:48

citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 maj 2012, 20:51

gavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala
psssssttt---nisu nas jos ni skontali da smo ih i mi mogli spasiti! :D
Liga nam je napredovala,polako ,idemo ka boljem,sloboda je sama sebi kriva!
Mi samo zelimo da Vidacak ode za ostale nas boli djon!
Pobjedili smo Leotara kad nam nista nije znacilo,gubili od Kozare,Sloboda nas dobila sa 9 igraca,sto da ti kazem druze!?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 maj 2012, 20:53

gavran je napisao/la:citam malo forum i koliko vidim vi niste krivi sto ja sloboda ispala
mi smo nasim sportskim prijateljima iz tuzle pomogli,dali smo im bodove :D :D

danas ocekivani poraz protiv rudara 13 igraca otislo na tekmu gore,nadam se da ce se na sjednici upravnog odbora nesto ozbiljnije desiti
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 23 maj 2012, 20:54

bekicamir je napisao/la:
psssssttt---nisu nas jos ni skontali da smo ih i mi mogli spasiti! :D
Liga nam je napredovala,polako ,idemo ka boljem,sloboda je sama sebi kriva!
Mi samo zelimo da Vidacak ode za ostale nas boli djon!
Pobjedili smo Leotara kad nam nista nije znacilo,gubili od Kozare,Sloboda nas dobila sa 9 igraca,sto da ti kazem druze!?

svugdje osim kod nas su takve oscilacije moguce,kod nas je ili prodato ili je kladionica odradila ali regularno nije GARANT
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 maj 2012, 20:59

Neka, neka malo.Možda sutra skontaju da je u stvari kriv Zrinjski.Mene strah komiteta jer bi oni,ovakvi kakvi su, mogli nas kazniti za neregularnost prvenstva jer vidi vraga i drskosti mi nismo jedini izgubili od Želje (a Željo nedodirljiv i najbolji),jer smo mi izgubili kući od zadnje Kozare kojoj ta pobjeda ništa nije značila,nije u pitanju kladionica i nikom nije jasno zašto se to dogodilo i to bi se moralo istražiti.Zatim mi imamo najglupljeg predsjednika u ligi a nismo ispali i to je jako zanimljivo i graniči sa čudima itd ,itd......
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 maj 2012, 21:03

Rosas7 je napisao/la:
mi smo nasim sportskim prijateljima iz tuzle pomogli,dali smo im bodove :D :D

danas ocekivani poraz protiv rudara 13 igraca otislo na tekmu gore,nadam se da ce se na sjednici upravnog odbora nesto ozbiljnije desiti[/quo

A sada ozbiljno!Sjednica upravnog odbora u ponedjeljak mogla bi nam odrediti budućnost.Ili ćemo se vratiti na stare staze i u borbu za trofeje ili nedaj bože ono drugo.Nadam se ovom prvom ali tko zna......

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 maj 2012, 21:14

Sve su prilike da ce doci do ozbiljnih promjena,tipa u sezoni kad su dovedeni gil,ricardo costa,modric i sl. igraci,ti dani ponosa,nova trava,novi pozlceni dresovi,prva utakmic protiv borca,10 tisuca ljudi na tribinama!
Lani je trebalo Vidacka potjerati,ove godine jednostavno vise ne smije biti na celu kluba!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 maj 2012, 21:42

Strijelci:
1:0 Tosunović u 23.
2:0 Mirović u 30.
2:1 Bekrić u 55.
3:1 Tosunović u 65.
3:2 Popović u 76. iz penala

Rudar Prijedor:
Nikolić 6, Šodić 7, Kotaran 7, Ramić 6,5, Jevtić 7, Žerić 7 (od 66. Stambolija -), Mirović 7, Kantar 6,5 (od 56. Rovčanin 6), Tosunović 7,5, Rastoka 6,5, Mikić 7.
Trener Velimir Stojnić.

Zrinjski:
Melher 5,5 Markić 6, Lamešić 6, Bibić 6, Bekić 6,5, Drežnjak 6, (od 58. Marjanović 6,5), Rozić 6 (od 58. Pehar 6,5), Krišto 6 (od 57. Popović 6,5), Muminović 6,5, Radeljić 6, Sesar 6.5.
Trener Dragan Perić.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 maj 2012, 23:21

Musa i ovaj prof. bivsi(mali debeli) ne znam jeli jos sadasnji na bijelom brijegu u skoli danas na utakmici Veleza!
puuuu gamadi,Musa tamo i pripadas!

slika

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 maj 2012, 23:40

bekicamir je napisao/la:Musa i ovaj prof. bivsi(mali debeli) ne znam jeli jos sadasnji na bijelom brijegu u skoli danas na utakmici Veleza!
puuuu gamadi,Musa tamo i pripadas!

slika
De Bekiću malo oladi.Slaven je dobar i pošten čovjek i on je isto kao i Tubi čitav život u sportu.Možda Musa bude novi trener GOŠK-a.Ovakve stvari trebaju biti normalne samo su u našoj vrloj državi poziv na uzbunu.Primiri malo strasti.Voli svoje, poštuj tuđe, pa makar to bile i komšinice.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 23:44

ZAsto da ne ode na utakmicu kluba koji je prije rata Mostaru značio sve?Za kojeg su igrale najveće legende jugoslovenskog i bosanskog fudbala.Ovo bi trebala biti normalna pojava, ali društvo prije svega je u kur..
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 maj 2012, 23:53

FRANK RIBERY je napisao/la:ZAsto da ne ode na utakmicu kluba koji je prije rata Mostaru značio sve?Za kojeg su igrale najveće legende jugoslovenskog i bosanskog fudbala.Ovo bi trebala biti normalna pojava, ali društvo prije svega je u kur..
Alo Ribery.De i ti malo oladi.Taj Velež je značio nešto ali ne sve i to samo zato što su nas zabranili.Ali nije ovo njihova tema.Na njihovoj temi je danas življe pa idi tamo i raspravljaj o povijesti.Da je kojim slučajem danas Gošk dobio Zrinju pod bijelim brijegom na našoj temi bi bile tisuće postova dežurnih dušebrižnika a ponajviše naših susjeda.Prebroj na njihovoj temi naše postove koji su napisani danas i vidi kako su napisani.Mislim da to dovoljno govori o nama.Ali nismo svi isti ,bože moj, šta ćeš! :D :D

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 24 maj 2012, 00:03

Incident poslije meča u Prijеdoru

Poslije utakmice u Prijedoru gostujući fudbaleri iz Mostara izazvali su incident koji je pravovremenom reakcijom redarske službe i policije spriječen. Mostarci su bili ratoborni, htjeli su da se fizički obračunaju sa igračima Rudar Prijedora poslije poraza (2:3), ali ne zbog toga što su oni izgubili već što je tuzlanska Sloboda ispala iz Premijer lige BiH.

Igrači Zrinjskog su se "otkrili", verovatno su bili premirani od Tuzlaka da pobjede u Prijedoru kako bi izbacili domaći klub. Utakmicu je sudio baš Tuzlak Midhat Arnautović koji nije u 4. i 7. minutu dosudio dva očigledna penala za domaćina, ali jeste za goste u 76. minutu. Drugi podatak iz iyvora bliskih mostarskom klubu govori da su Mostarci igrali za kladionicu i da su navodno igrači uplatili veliki novac na nerješen ishod utakmice u Prijedoru koji im se "omakao". Zanimljivo je da je Zrinjski prije Prijedora u prethodne tri utakmice protiv Kozare kući i Leotara u gostima igrao iz "keca" u "dvojku", a izgubio je u Mostaru i od Širokog Brijega.

Najratoborniji i najnevaspitaniji u taboru Mostaraca bio je golman Igor Melher, psovao je majku, bacao, provocirao, vrijeđao sve, koga je prije stigao.

- Izbaicili ste Tuzlu seljaci jedni, znate li ko je ispao iz Premijer lige. jeste li normalni... - govorio je Melher koji je poveo fudbalere Zrinjskog iz svlačionice ka svlačionici domaćina da se fizički obračunaju s njima što je zaustavljeno od strane redara i policije.
Potom se Melher verbalno usmjerio i na trenera Rudar Prijedora Velimira Stojnića i ometao i njega i novinare koji su uzimali izjave poslije utakmice. Ako je već igrao ua Tuzlu koju toliko voli kako je pokazao u Prijedoru zbog čega je onda Igor Melher primio treći pogodak sa više od 35 metara? Kakve veze sa tim imaju igrači iz Prijedora i klub Rudar Prijedor koji su igrali za sebe i svoj premijerligaški status?

Odavno u Prijedoru nije gostovala nevaspitanija i beozbraznija ekipa kao Što je Zrinjski, odnosno nekulturni i nevaspitani golman kao što je Melher.
Biće zanimljivo da li će "siva eminencija" u Savezu Salem Prolić, koji je bio kontrolor suđenja u Prijedoru evidentirati ispade Mostaraca koji zaslužuju svaku osudu, ali i kaznu od Komiteta za normalizaciju koji uživa u kažnjavanju i na tome kompleksirani članovi ovog prelaznog tijela grade autoritet?!

http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2012, 00:05

acovic1 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:ZAsto da ne ode na utakmicu kluba koji je prije rata Mostaru značio sve?Za kojeg su igrale najveće legende jugoslovenskog i bosanskog fudbala.Ovo bi trebala biti normalna pojava, ali društvo prije svega je u kur..
Alo Ribery.De i ti malo oladi.Taj Velež je značio nešto ali ne sve i to samo zato što su nas zabranili.Ali nije ovo njihova tema.Na njihovoj temi je danas življe pa idi tamo i raspravljaj o povijesti.Da je kojim slučajem danas Gošk dobio Zrinju pod bijelim brijegom na našoj temi bi bile tisuće postova dežurnih dušebrižnika a ponajviše naših susjeda.Prebroj na njihovoj temi naše postove koji su napisani danas i vidi kako su napisani.Mislim da to dovoljno govori o nama.Ali nismo svi isti ,bože moj, šta ćeš! :D :D

(VEĆINA) navijača/simpatizera Veleža, (uključujući i mene), se stidi današnjeg dana.
Ne bih to isto rekao i za vas, (Kozara, itd).
Obraz je čudo !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 maj 2012, 00:12

acovic1 je napisao/la:
Ti si očigledno rođen u devedesetim pa nisi upoznat kako i koliko se navijalo za taj klub.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 maj 2012, 10:58

Navedeni tekst o bijesu mostaraca je glupost jer je vise od pola momcadi igralo prvi put za prvih 11,znaci saren sastav,da su htjeli nerjeseno valjda bi poveli najbolje,nebi otisli u prijedor sa 13 igraca! :roll:

Titova jugo Velez za koji ti navijas nema obraza vec dugo,nasa uprava takodjer nema jer Ante Vidacak je tu,nije tu kladionica radila ,saznalo se da je naredjeno ljudima tj igracima da izgube da se odmaku od vrha tabele jer uprava nije osigurala licencu i nebi ju dobili da smo bili na 4. mjestu,isto kao sto ju nece dobiti niti FK Sarajevo.
Da je Zrinjski jucer onako odigrao kao Velez i Zeljeznicar vjerovatno bi dobio nekakvu kaznu ili istragu!
Pogledaj sazetke iz Vrapcica i Trebinja,sve ce ti biti jasno!
U ovoj ligi nema nitko obraza,samo netko manje a netko vise! ;)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 24 maj 2012, 11:50

FRANK RIBERY je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:
Ti si očigledno rođen u devedesetim pa nisi upoznat kako i koliko se navijalo za taj klub.
Za tvoju informaciju devedesetih sam ja već bio punoljetan i pamtim jako dugo (recimo da se sjećam svjetskog prvenstva u Argentini i Marija Kempesa :D ).Ja sam napisao da je Velež značio nešto ali ne sve.Bilo je lijepih trenutaka tada ali ja se sjećam da je bilo i onih drugih ali to nije tema ovdje.Tko je i što je danas Velež najbolje se vidjelo danas u Vrapčićima.Već sam napisao da očekujem nešto čime će se prikriti ove muljaže u Vrapčićima i Trebinju ( i to više ova u Trebinju gdje je nepobjedivi Željezničar napokon pokleknuo :shock: ).Sada se pokušava izmisliti neka štela u Prijedoru po kojoj je desetkovani Zrinjski sa nekoliko juniora u timu (Drežnjak,Sesar,Rozić) trebao odigrati neriješeno ili dobiti Rudara kojega je pobjeda osiguravala opstanak u ligi :o :o :o .Pa evo da su štelili da izgube tekmu ja bih svatio ali da sa pola tima dobiju ili odigraju neriješeno e to je već znanstvena fantastika."Titova- juga" ja znam da udbaške metode idu uz tvoj nick i da udba nikad nije skupljala dokaze protiv ljudi nego ih rješavala po kratkom postupku ali ipak red bi bio da ti kažeš tko je uzeo pare i u kojoj kladionici ili koji je drugi razlog bio što je Zrinjski navodno pustio Kozari jer ništa od toga nije istina ali valjda je lakše sebe opravdati ako ocrnite još nekoga pa taman i lažno.Samo sebe gurate još dublje u blato ali ovo je napokon dobra prilika da ljudi u ovoj jadnoj državi shvate tko im drži predavanja o nekoj moralnosti i etici!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 maj 2012, 12:53

Sjeti se Leotara i preokreta za par minuta 4:3.PAzi, Kozari ljudi uvale po 5-6 komada, a vi izgubiste u 90 minuti.Nije da je sumnjvo već smrtdi ko tvor.KAd shvatiš da u ovoj ligi nema poštenih klubova biće ti lakše.Zrinjski je samo jedan od njih.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 maj 2012, 13:24

Truba je napisao/la:Incident poslije meča u Prijеdoru

Poslije utakmice u Prijedoru gostujući fudbaleri iz Mostara izazvali su incident koji je pravovremenom reakcijom redarske službe i policije spriječen. Mostarci su bili ratoborni, htjeli su da se fizički obračunaju sa igračima Rudar Prijedora poslije poraza (2:3), ali ne zbog toga što su oni izgubili već što je tuzlanska Sloboda ispala iz Premijer lige BiH.

Igrači Zrinjskog su se "otkrili", verovatno su bili premirani od Tuzlaka da pobjede u Prijedoru kako bi izbacili domaći klub. Utakmicu je sudio baš Tuzlak Midhat Arnautović koji nije u 4. i 7. minutu dosudio dva očigledna penala za domaćina, ali jeste za goste u 76. minutu. Drugi podatak iz iyvora bliskih mostarskom klubu govori da su Mostarci igrali za kladionicu i da su navodno igrači uplatili veliki novac na nerješen ishod utakmice u Prijedoru koji im se "omakao". Zanimljivo je da je Zrinjski prije Prijedora u prethodne tri utakmice protiv Kozare kući i Leotara u gostima igrao iz "keca" u "dvojku", a izgubio je u Mostaru i od Širokog Brijega.

Najratoborniji i najnevaspitaniji u taboru Mostaraca bio je golman Igor Melher, psovao je majku, bacao, provocirao, vrijeđao sve, koga je prije stigao.

- Izbaicili ste Tuzlu seljaci jedni, znate li ko je ispao iz Premijer lige. jeste li normalni... - govorio je Melher koji je poveo fudbalere Zrinjskog iz svlačionice ka svlačionici domaćina da se fizički obračunaju s njima što je zaustavljeno od strane redara i policije.
Potom se Melher verbalno usmjerio i na trenera Rudar Prijedora Velimira Stojnića i ometao i njega i novinare koji su uzimali izjave poslije utakmice. Ako je već igrao ua Tuzlu koju toliko voli kako je pokazao u Prijedoru zbog čega je onda Igor Melher primio treći pogodak sa više od 35 metara? Kakve veze sa tim imaju igrači iz Prijedora i klub Rudar Prijedor koji su igrali za sebe i svoj premijerligaški status?

Odavno u Prijedoru nije gostovala nevaspitanija i beozbraznija ekipa kao Što je Zrinjski, odnosno nekulturni i nevaspitani golman kao što je Melher.
Biće zanimljivo da li će "siva eminencija" u Savezu Salem Prolić, koji je bio kontrolor suđenja u Prijedoru evidentirati ispade Mostaraca koji zaslužuju svaku osudu, ali i kaznu od Komiteta za normalizaciju koji uživa u kažnjavanju i na tome kompleksirani članovi ovog prelaznog tijela grade autoritet?!

http://sportlive.ba/index.php?option=co ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol: :lol: :lol: svasta,a u nas igrali igraci koji nisu u prvom planu :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 maj 2012, 13:27

bekicamir je napisao/la: Da je Zrinjski jucer onako odigrao kao Velez i Zeljeznicar vjerovatno bi dobio nekakvu kaznu ili istragu!
Pogledaj sazetke iz Vrapcica i Trebinja,sve ce ti biti jasno!
U ovoj ligi nema nitko obraza,samo netko manje a netko vise! ;)

Pa trebao ju je dobiti protiv Kozare ako cemo po tom principu.
A za zadnju recenicu se slazem.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.