Znam da ste dali gol posle te situacije, tj. penalaBelieve je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:30A ne sjecas se kako je do prve ruke doslo?feniksptica je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:30Sad se sjetim prosle godine utakmice Liv Man City i 2 penala za City tj dvije ruke koje nisu svirane. Tad prica Liverpulovaca bila nije svaka ruka penal![]()
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- feniksptica
- Kontakt:
Re: English Premier League
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pogotovo ona ruka Arnolda.feniksptica je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:30Sad se sjetim prosle godine utakmice Liv Man City i 2 penala za City tj dvije ruke koje nisu svirane. Tad prica Liverpulovaca bila nije svaka ruka penal
4-IN-A-ROW
Ne igra Liverpool toliko loše, koliko je ovo dio sezone kada im ništa ne prolazi. I dalje na isti način napadaju, naprave višak, dođu u izglednu poziciji ali nema gola. Ili je blok, ili Firmino ne zna, ili mlak šut ili odbrana golmana.
Da li ćemo 12.1.2021. svi zajedno svjedočiti konačnoj ravnoteži u svemiru koja je dugo vremena bila poremećena. To je noć kada veliki Ole preuzima vodeću poziciju i drži je do kraja prvenstva.

Da li ćemo 12.1.2021. svi zajedno svjedočiti konačnoj ravnoteži u svemiru koja je dugo vremena bila poremećena. To je noć kada veliki Ole preuzima vodeću poziciju i drži je do kraja prvenstva.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
James > TAA ove sezone i to ubjedljivo.
- Chapman1886
- Kontakt:
kome nije jasno bilo do večeras valjda sada jeste,city uzima titulu i to sam siguran poprilično rutinski na kraju
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
maltene rezervni sastav sautemptona ih iškolovao
a cirkuzali samnom ovdje kad sam govorio da engleska nikad goreg šampiona nije imala
a cirkuzali samnom ovdje kad sam govorio da engleska nikad goreg šampiona nije imala
Samo Sloboda | COYG
Chapman1886 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:40kome nije jasno bilo do večeras valjda sada jeste,city uzima titulu i to sam siguran poprilično rutinski na kraju
4-IN-A-ROW
- feniksptica
- Kontakt:
Nemaju odbrane nista i izvadi odbrambenog sa terena
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hocel ko rec da je TAA izgubio loptu 38 puta. Vise nego bilo koji igrac ove sezone
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Chapman1886
- Kontakt:
nema potrebe znamo da je ****,avdija vršajević koji živi na korneru protiv barselone,a i tad je pokazao svoj smećarski skauzerski provalnički dnk.da nije fudbaler bio bi diler.
Samo Sloboda | COYG
- feniksptica
- Kontakt:
Ybt čovjek plače, skontao da United preuzima vrh.
- Chapman1886
- Kontakt:
kratki korner u zadnjim sekundama utakmice
hasenhutl i sautempton
protiv 14 igrača bez pola ekipe

hasenhutl i sautempton
Samo Sloboda | COYG
Chapman1886 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:50nema potrebe znamo da je ****,avdija vršajević koji živi na korneru protiv barselone,a i tad je pokazao svoj smećarski skauzerski provalnički dnk.da nije fudbaler bio bi diler.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Chapman1886 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:04Nije ovo ništa šta nas tek očekuje od mafije iz pl,već sutra će Southampton biti epski opljačkan
Stručnjak.Chapman1886 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:45nema šanse,liverpul će pobjediti taman da ne izađu na teren,trka za titulu sa Unitedom mora trajati do derbija
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Faraon iz Visokog, feniksptica, HP46, StevieG8 i 29 gostiju.