Ovaj vezni red i Dalićevu sreću ne treba otpisivat.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakav karinaš je ovaj Livaković, vazda nesiguran i sav isprepadan, pravi linijaš.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Al navijača Japana "Where is Modrić"
Najjači

Najjači

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- Panta79rei
- Kontakt:
Dalić je populist i neznalica koji ima nenormalno sreće. Ne zna pripremiti utakmicu, a o reakcijama tijekom utakmice da i ne govorim. Lik na jednom ovakvom turniru ne rotira i ne radi izmjene i to mu je sad došlo na naplatu. Igrači su umorni, nemaju energije ni agilnosti.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
jeste, poslije svake tekme po dvojica.RollingPaper je napisao/la: ↑05 dec 2022, 16:57Zna li neko da li je izvršen barem jedan doping test na ovom Mundijalu
zato nije urađen nijedan covid test

- RollingPaper
- Kontakt:
Zašto igra Barišić i Juranović? Petković isto miriše na igrača koji je morao počet, a jasno je svima da je Livaja bolja opcija
Vozač Fiata, koji je dobio Ferrarija.Panta79rei je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:09Dalić je populist i neznalica koji ima nenormalno sreće. Ne zna pripremiti utakmicu, a o reakcijama tijekom utakmice da i ne govorim. Lik na jednom ovakvom turniru ne rotira i ne radi izmjene i to mu je sad došlo na naplatu. Igrači su umorni, nemaju energije ni agilnosti.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
zato smo mi uzimali kirin kup, imali podršku navijača

Japanci tehnički odlični, uz nevjerovatnu brzinu ljudi sa 3 pasa već dođu u šansu, nema peglanja i komplikovanja 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
Idemoooo Ivaneeeeee

Evo opet Perišić spašava neznalicu.
Kakva golcina glavom jbte led! haha drama
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bravo Ivane!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Felixians4
- Kontakt:
Nevjerovatno kako Perisic dobro igra glavom, valja zabiti glavom gol haman sa ivice sesnaesterca
Da je nama takva neznalicaJonSnow je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:10Vozač Fiata, koji je dobio Ferrarija.Panta79rei je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:09Dalić je populist i neznalica koji ima nenormalno sreće. Ne zna pripremiti utakmicu, a o reakcijama tijekom utakmice da i ne govorim. Lik na jednom ovakvom turniru ne rotira i ne radi izmjene i to mu je sad došlo na naplatu. Igrači su umorni, nemaju energije ni agilnosti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Frajer iz svlačioncie glavom zabi 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajmo komšije, dotucite ih!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ne bi ništa bolje od Peteva napravio.StevieG8 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:15Da je nama takva neznalicaJonSnow je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:10Vozač Fiata, koji je dobio Ferrarija.Panta79rei je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:09Dalić je populist i neznalica koji ima nenormalno sreće. Ne zna pripremiti utakmicu, a o reakcijama tijekom utakmice da i ne govorim. Lik na jednom ovakvom turniru ne rotira i ne radi izmjene i to mu je sad došlo na naplatu. Igrači su umorni, nemaju energije ni agilnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.