FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

progras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la progras » 09 mar 2011, 20:02

Jad i bjeda da nemozes normalno doci u jedan od najvecih gradova u BIH da nemaju gdje da te smjeste,plus ove gluposti nece se moci uci ako ne ne najavi itd.uzas je blaga rijec,iskreno bi i ja zabranio svima da dodju na Kosevo koji nasim navijacima ne mogu da obezbjede uslove barem da dodjes i da bodris svoj tim nema smisla vise ovo

Colorado

Post Postao/la Colorado » 09 mar 2011, 20:25

progras je napisao/la:Jad i bjeda da nemozes normalno doci u jedan od najvecih gradova u BIH da nemaju gdje da te smjeste,plus ove gluposti nece se moci uci ako ne ne najavi itd.uzas je blaga rijec,iskreno bi i ja zabranio svima da dodju na Kosevo koji nasim navijacima ne mogu da obezbjede uslove barem da dodjes i da bodris svoj tim nema smisla vise ovo
ee svaka cast kralju , potpis !
Stvarno bi bilo lose , neugledno , odvratno .. stvarno ne mogu naci rijec koja odgovara opisu da se navijaci SARAJEVA smjeste na ono igraliste ( livadu ) kao sto je to bilo prosli put . Sloboda je prva liga , nije federalna pa da gostujuci navijaci budu smjesteni u ''blatu'' . Ali nije smjestaj gostujuci navijaca samo problem grada Tuzle , nego i vecine gradova u BIH .. nazalost tako je :cry: :( .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 mar 2011, 20:29

lako je vama pricati o uslovima gostujucih navijaca kad je stadion Kosevu napravila Drzava i to davnoo... Dok u Tuzli stadion gradi samo opstina tako da ne trebam vam obasnjavati , prvo federacija nece da pogura pa da se napravi svaki stadion u Bih pa onda da ne govorim za kantone mislim ovo je sve uzas jer 2 do 3 stadiona imaju Evropske uslove a to je stadion u Sirokom i u Zenici ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 mar 2011, 20:38

Sramota danas rekao Vojvoda uslove da mu stan obezbjede , i neku platu od 800 km mjesecno da ima da radi i prihvatice , ovi kao nemamo para i Crnkic radi za platu s kojom je vodio mladje selekcije .... a to je 250 km ....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 mar 2011, 20:59

Jbg. ne trebamo sada posustajati, 7. pozicija nije loša, cilj je da budemo u prvih 5 ekipa i da stabilizujemo ekipu i cijeli kolektiv. Što se tiče ostalog, finansije će diktirati daljni tok.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Edo_Hz87
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Hz87 » 09 mar 2011, 21:57

fukara87 je napisao/la:Iz ministarstva unutrasnjih poslova javljeno je da ce Fukare kao i prije dvije sedmice bit smjestene na Sjevernu tribinu stadiona Tusanj, dok ce Sarajevski navijaci bit smjesteni u sektor "D" tribine, koja je ogradjena po zahtjevima N/FSBIH... za gostujuce navijace. Ni jedan drugi dio stadiona nije adekvatno opremljen za gostujuce navijace.
Uz to sve se postavlja pitanje dali ce Horde Zla najavit svoj dolazak ili ne. Ukoliko se to sutra (cetvrtak) ne desi, najvjerovatnije ce im bit zabranjen organizovani ulazak u grad Tuzla.

FUKARE TUZLA 1987
fukara87 je napisao/la:Ibrahim Crnkić novi trener Slobode

Ibrahim Crnkić, biti će imenovan za novog trenera FK Sloboda, saznaje vidiportal.ba iz dobro obavještenih izvora. On će po drugi put sjesti na klupu Slobode. Nakon što je u sezoni 2005./2006. spasio Slobodu od ispadanja, a u jesenjem dijelu sezone 2006.-2007. godine nakon poraza od Zrinjskog u Tuzli 0:6 i u Kupu od Leotara u Trebinju 0:5 podnio jer ostavku. UI drugom mandatu na Tušnji njegov prvi asistent biti će Mirza Hadžić.
Sa kojeg portala primas ove vijesti jer je ovo sve laz?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 mar 2011, 22:31

Edo_Hz87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Iz ministarstva unutrasnjih poslova javljeno je da ce Fukare kao i prije dvije sedmice bit smjestene na Sjevernu tribinu stadiona Tusanj, dok ce Sarajevski navijaci bit smjesteni u sektor "D" tribine, koja je ogradjena po zahtjevima N/FSBIH... za gostujuce navijace. Ni jedan drugi dio stadiona nije adekvatno opremljen za gostujuce navijace.
Uz to sve se postavlja pitanje dali ce Horde Zla najavit svoj dolazak ili ne. Ukoliko se to sutra (cetvrtak) ne desi, najvjerovatnije ce im bit zabranjen organizovani ulazak u grad Tuzla.

FUKARE TUZLA 1987

Ibrahim Crnkić, biti će imenovan za novog trenera FK Sloboda, saznaje vidiportal.ba iz dobro obavještenih izvora. On će po drugi put sjesti na klupu Slobode. Nakon što je u sezoni 2005./2006. spasio Slobodu od ispadanja, a u jesenjem dijelu sezone 2006.-2007. godine nakon poraza od Zrinjskog u Tuzli 0:6 i u Kupu od Leotara u Trebinju 0:5 podnio jer ostavku. UI drugom mandatu na Tušnji njegov prvi asistent biti će Mirza Hadžić.
Otkud tebi da je laz ?

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 09 mar 2011, 23:58

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Edo_Hz87 je napisao/la:

FUKARE TUZLA 1987

Otkud tebi da je laz ?
Procitaj ovo i vidjet ces jel to laz sto pises
http://www.fksinfo.com/np-1308-U_subotu ... lobode.htm

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2011, 11:08

slika
Ovaj gol mi se svidja! :mrgreen:
Pogledajte grudobran izmedju stativa. :mrgreen: Ovdje niske lopte ne pale! :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2011, 11:19

zamisli scene opucas nisku loptu onda ta lopta udari od grundobran i odbije se od precku :lol: :lol

POBJEDA JE NASA U SUBOTU !!!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2011, 12:58

Crnkic novi sef strucnog staba,vidjecemo na sta ce ovo sve izaci.Tesko ce se igraci u 3 dana moci naviknuti na njegov stil igre,situacija oko kluba nije dobra,bas cemo vidjet na sta ce izaci mec sa sarajevom..Ovo je dosta uzdrmalo ekipu,bojim se da bi mogli kiksat kuci :roll:

edit: Ekipa nece trenirat na Tusnju,vec na stadionu u G.Tuzli,tako sam maloprije procitao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 13:35

Probisvjet je napisao/la:slika
Ovaj gol mi se svidja! :mrgreen:
Pogledajte grudobran izmedju stativa. :mrgreen: Ovdje niske lopte ne pale! :lol: :lol:

Na ovom golu se vjezbaju visoke lopte a na drugom niske. :lol:
Al saltcityattack je moj idol.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 13:42

harry_90 je napisao/la:Crnkic novi sef strucnog staba,vidjecemo na sta ce ovo sve izaci.Tesko ce se igraci u 3 dana moci naviknuti na njegov stil igre,situacija oko kluba nije dobra,bas cemo vidjet na sta ce izaci mec sa sarajevom..Ovo je dosta uzdrmalo ekipu,bojim se da bi mogli kiksat kuci :roll:

edit: Ekipa nece trenirat na Tusnju,vec na stadionu u G.Tuzli,tako sam maloprije procitao.
Sto ne dođu ovdje blize je jbg. :evil:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2011, 13:59

Crnkic izjavio da Mesanovic krece od prve minute sa Bekicem,Raca se zali na ozlijedu,sansu na ovom mecu bi trebao dobit i Almir Bekic ? Nezz sto Mujica nema od pocetka,dobro je krenuo u ovu polusezonu .

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 mar 2011, 14:51

UrbanBatalion je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Crnkic novi sef strucnog staba,vidjecemo na sta ce ovo sve izaci.Tesko ce se igraci u 3 dana moci naviknuti na njegov stil igre,situacija oko kluba nije dobra,bas cemo vidjet na sta ce izaci mec sa sarajevom..Ovo je dosta uzdrmalo ekipu,bojim se da bi mogli kiksat kuci :roll:

kakav gore stadion ima :roll: pored toliko terena blizu ''grada'' oni se odlučuju na ''putovanja'' od po 15 km :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 15:12

brazzo je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la:

kakav gore stadion ima :roll: pored toliko terena blizu ''grada'' oni se odlučuju na ''putovanja'' od po 15 km :|
Ovi su im jeftiniji. A dodjes za 15 min dovdje sa autom. Kao da nikad nisi bio u Simin Hanu ili Slavinovicima.

lijepi čiko
Kontakt:

Post Postao/la lijepi čiko » 10 mar 2011, 15:14

auuuuuuuuu, pa i ono malo para što je ostalo dat će te za gorivo, ili će te možda ići biciklima. Kažem ja vama raspast će se sloboda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 mar 2011, 15:18

UrbanBatalion je napisao/la: Ovi su im jeftiniji. A dodjes za 15 min dovdje sa autom. Kao da nikad nisi bio u Simin Hanu ili Slavinovicima.
:lol: pa tu i živim (Slavinovići) ali ti napisa G.Tuzla ;) ma ajde jbt ih bolje im je i tamo nego na šljaci ali imali su i bližih lokacija.
lijepi čiko je napisao/la:auuuuuuuuu, pa i ono malo para što je ostalo dat će te za gorivo, ili će te možda ići biciklima. Kažem ja vama raspast će se sloboda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fino je vidjeti kad neko ima smisla za humor :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 15:18

lijepi čiko je napisao/la:auuuuuuuuu, pa i ono malo para što je ostalo dat će te za gorivo, ili će te možda ići biciklima. Kažem ja vama raspast će se sloboda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vjerovatno je najbolje da idu biciklima. Kondicija. 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2011, 15:24

Po meni je besmisleno stavit Crnkica za trenera,ove godine cemo ostati u ligi,ako nas on bude vodio naredne sezone,mi smo nahebali..Kako ga nije stid se vratit,zbog njega smo se obrukali protiv Zrinjskog na Tusnju,bolje da je ostao trenirat pionire..Sadikovic je za mene pravi trener za Slobodu,dao je nadu navijacima,al to glupa prinudna uprava je sve shebala..Kad se samo sjetim Selima gradonacelnika,sport je bio broj 1 u Tuzli,al dodje pisac i sve propade,Dita gubi od Varde,Leotara i ostalih ekipa,Sloboda u fudbalu svake godine borba za opstanak,imali su 2-3 dobre sezone,pa opet pad se desi..Koliko je puta pisac bio na Tusnju da gleda mec,ja mislim ni jednom,dosao je samo kad su masine dosle da sruse onaj ulaz gdje su gostujuci navijaci bili,da sebe pohvali i odrzi govor..Kad se sjetim tekme u Mejdanu,turnir Ditinih velikana protiv Zvezde,kad Fukare na pocetku meca skandiraju HOCEMO STADION,kad izlazi pisac i govori potpisao ugovor od 2 miliona km,i da ce se krenut sa izgradnjom stadiona,pa se usuti 2 godine cc..
Slobode je bilo i bice,takvi kao ti mogu crknut cekajuci ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.