Šta pričaš bolan, ko o čemu Spaha o poštenju i to na sudu da tjera??!! Pa lijepo vam je čovjek napisao par puta danas na forumu što ih nisu nikada tužili, što brate? Nije da nemaju love, nije da neće, nije da im nije stalo. Ako ih pljuju ako tako tvrdite, ako im kvare ugled, ukaljaju obraz onda ih mogu dobiti glat na sudu. Nemojte vi meni sad neće oni fini momci. Vraga fini, tužili bi oni, ali ne smiju jer znaju da su krivi i da bi im se na sudu vratilo o glavu ko bumerang. Zamisli da jedan Spahić optuži Velida Spahu i Hasića i da do suda dođe, pa da se novinari udruže i da skupa iznesu sve što godinama znaju, ali iz nekih razloga šute. Dobro ne bi svi novinari, Naida Srnja, Marjan bi možda kolegijalnost zaboravili. Pusti ti brate oni da su čisti prvi naslov i laž da je na sudu bi to odradili, čim nisu znači da nije med i mlijeko. Slažem se sa tobom, taman da ne može Spaha da dolazi nekima na noge u emisije i showe, a da druge neće ni da pogleda, ali treba tražiti i od selektora da zvijezdice iz supe tipa Džeke ne smiju nazivati navijače miševima i dijeliti na prave-krive i na zvižduke sa tribina da ne uzvraćaju na neprimjeren način. E da obavezno novi selektor da sa saradnicima i ljudima iz Saveza donese kodeks i pravilnik ponašanja i javno bude stavljen na web stranicu sa istaknutim sankcijama za bilo kakvo kršenje. Kad tjeramo do kraja ful odnos neka vrijedi i za medije, ali Bogami i za igrače.drummer je napisao/la:Da su ovi nasi mo.ci iskvareni pa da angazuju advokate.
Namlatili bi se fine love a izgleda da na kraju i nece imati drugog izbora.Pa da onda ove kvazi medije zaviju do kraja u crno,bolje i da ih i nemamo nego sto ih imamo ovakve kakvi su,osim vrlo rijetkih izuzetaka.
I ubuduce ko god bio selektor treba uvesti pravilo da se izjave za medije daju i na pitanja novinara odgovara samo i iskljucivo na zvanicnim preskonferencija i nikad vise.
To bi sigurno bilo za dobrobit nase reprezentacije.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Mah sve to stoji ali... Uostalom da su ovi nevini uradili bi to ali nije sve čisto ni sa Spahićem a vala ni sa Džekom...drummer je napisao/la: Niz kleveta,konstrukcija,pretpostavki,nagadjanja,jednom rijecju,nedokazanih bljuvotina.
To je svugdje u svijetu kaznjivo,ako nesto tvrdis onda moras podastrijeti jasne dokaze pa bio ti sto puta novinar.
Ako koristis medij i moc koju putem njega imas da obmanjujes javnost,nanosis ljudima stetu,lazes,iznosis polu i neprovjerene informacije onda treba da odgovaras za to.
I prije je bilo ogovaranja, tračeva ali nije bilo ovoliko "miševa" da ih pljuje a vala naziru se i dokazi ...
-
edgardavids
- Kontakt:
Ja da sam na Edinovom i Emirovom mjestu sve bih poslao u 3 lijepe. Naš narod ne zaslužuje ništa dobro!
moze li neko napisat sazetak prethodnih nekoliko stranica, tj od onog što su prikazali na FTV, mrsko mi da listam stranice

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo da dodje do suda tek bi onda Spaha i njegove taldžije najebale, jer bi se klupko do kraja odmoto, al za mene je odmotan prije 3 godine, al vi pojedinci žmirite i dalje
- DonCorleone
- Kontakt:
Najbolje je da stanete pred Spahica i da mu u cetiri oka kazete sve sto tvrdite, nakon toga slijedi sudski postupak i vidjecemo sta i koliko je od svega tacno. Izadjete brate sa vasim advokatima, Nedimi, Avde i ostali pa istjerajte pravdu do kraja. Preko foruma se jos niko proslavio nije.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 27 jun 2014, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma kakvi crni advokati, sve što su oni rekli je istina, a toga ima još samo neće da kažu sve...
I kako se nismo proslavili, ljudi nas preko tv-a spominju, popularni smo!
I kako se nismo proslavili, ljudi nas preko tv-a spominju, popularni smo!
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 27 jun 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo mi te sreće.edgardavids je napisao/la:Ja da sam na Edinovom i Emirovom mjestu sve bih poslao u 3 lijepe. Naš narod ne zaslužuje ništa dobro!
najebale!?!?!?! neko bi bio predmet istražnih organalisander je napisao/la:Ovo da dodje do suda tek bi onda Spaha i njegove taldžije najebale, jer bi se klupko do kraja odmoto, al za mene je odmotan prije 3 godine, al vi pojedinci žmirite i dalje
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Al' u kurcu bi ih zavili u crno. Jel ti stvarno mislis da oni to ne bi uradili vec do sada?drummer je napisao/la:Da su ovi nasi mo.ci iskvareni pa da angazuju advokate.
Namlatili bi se fine love a izgleda da na kraju i nece imati drugog izbora.Pa da onda ove kvazi medije zaviju do kraja u crno,bolje i da ih i nemamo nego sto ih imamo ovakve kakvi su,osim vrlo rijetkih izuzetaka.
I ubuduce ko god bio selektor treba uvesti pravilo da se izjave za medije daju i na pitanja novinara odgovara samo i iskljucivo na zvanicnim preskonferencija i nikad vise.
To bi sigurno bilo za dobrobit nase reprezentacije.
Presmijesan si sa ovim.
Svako cutanje na osude i ne davanje nikakvih dokaza protiv sebe, znaci da si kriv i da imas oraha u dzepovima.
Sta ti mislis sto Spahic toliko izbjegava medije? Pa valja pricati jarane pred kamerama,a video zapis ostaje kao dokaz.
Pa bujrum tuzi onda, a pricao si jedno, a ljudi znaju i imaju dokaze za drugo.
Kurcinu bi se on obogatio od tuzbi.
@Kaunas evo
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
FTV-u ne bi vjerovao ni da kazu da je zemlja okrugla.
A sutra Naser Oric kuca na vrata ovog Nedimka.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 27 jun 2014, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- 1988risha
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Kritika je kada kazes da je Spaha grijesio, da je spor, da ga je onaj tresao kao sljivu i te stvari. To i treba, jer je istina.
Ali nekoga nazivati smetljarem pa kasnije traziti izjave, to je vec bezobrazno. U dr. situaciji bi im neko mame, ali bukvalno, jeb`o.
Ovaj pakas sa FTV-a je samo nebuloze navaljao. Iza Spahe su stali igraci sto se i danas vidjelo. Niko izjavu u toj famoznoj mix zoni nije dao. Zasto ? Strah od Spahe da ne otme avion u povratku ?
Spahu moze saprati samo Susic, Begic ili neko od igraca i strucnog staba.
Nikakvi novinarcici tipa nabrojanih njemu nista ne mogu. Mogu kontaefekat izazvati, pa se raja kolje po internetu zbog toga
Dakle, kada Begovic, Pjanic, Medo ili ko vec ( da eto ne brojimo Dzeko jer mu je jaran ), kazu da je Spaha supljak, picka, levat, siledzija ili sta vec ne, onda cemo da pricamo.
Kada Osim, Begic, Bakovic to isto kazu, i tada cemo da pricamo.
A kada Avdo Avdic pise tekstove, ali nakon sto je dzaba putovao avionima, pa vise ne`mere, e to mu mati njegova moze vjerovati.
Svi sto su nekada zajedno sa igracima lumpovali, spavali po hotelima i sta vec ne, a sada ne mogu, pa im se tastature razradile, mogu da se zale Nailovoj materi.
Ali nekoga nazivati smetljarem pa kasnije traziti izjave, to je vec bezobrazno. U dr. situaciji bi im neko mame, ali bukvalno, jeb`o.
Ovaj pakas sa FTV-a je samo nebuloze navaljao. Iza Spahe su stali igraci sto se i danas vidjelo. Niko izjavu u toj famoznoj mix zoni nije dao. Zasto ? Strah od Spahe da ne otme avion u povratku ?
Nikakvi novinarcici tipa nabrojanih njemu nista ne mogu. Mogu kontaefekat izazvati, pa se raja kolje po internetu zbog toga
Dakle, kada Begovic, Pjanic, Medo ili ko vec ( da eto ne brojimo Dzeko jer mu je jaran ), kazu da je Spaha supljak, picka, levat, siledzija ili sta vec ne, onda cemo da pricamo.
A kada Avdo Avdic pise tekstove, ali nakon sto je dzaba putovao avionima, pa vise ne`mere, e to mu mati njegova moze vjerovati.
Svi sto su nekada zajedno sa igracima lumpovali, spavali po hotelima i sta vec ne, a sada ne mogu, pa im se tastature razradile, mogu da se zale Nailovoj materi.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neki ljudi izgleda stvarno vjeruju da Spahić ne tuži medije zbog navodne klevete zato što je dobar čovjek koji brzo zaboravlja. Pa on najbolje zna šta mnogi ljudi, a pogotovo novinari, znaju u o njemu, zna da nema povratka ako krene da istjeruje pravdu na sudu. Vama je idol čovjek koji u svrhu vlastite promocije organzuje humanitarne akcije, koji ne preza ni od čega samo da bi izgradio i održao lažni imidž "legende", "raje", "super lika" i slično. E pa na to se još samo lože djevojčice u adolescentnom dobu pa čak i neke odrasle žene kojima je Spahićev fizički izgled pomutio razum, ispodprosječno inteligetni ljudi koji puše njegove marketing fore koje sam gore naveo, stariji ljudi kojima je opala moć rasuđivanja i naravno na ovom forumu oni koji su zauzeli jednu od strana u vječitom duelu Sušić - Spahić pa nisu u stanju da puste i priznaju da su pogriješili (i jedni i drugi). Ali i to je pitanje do kada.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 27 jun 2014, 00:58, ukupno mijenjano 2 puta.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vidi kapitena sto je prepotentan i sujetan.....tako treba kapitenu...izignorisi ti drzavu koja te je obukla i poslala u brazil da se samoizreklamiras....k.u.r.a.c bi ti moj ovo smio ponovit u njemackoj...nabio bi tebe svabo u zicagu da bi do dubrovnika letio....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ima tu ljudi koji su bili u par navrata sa repkom i reprezentativcima i koji ih znaju iz ranijeg doba. Ne brini se ti za to. A siguran sam da ih ima i iz ovog doba.romeo je napisao/la:Kritika je kada kazes da je Spaha grijesio, da je spor, da ga je onaj tresao kao sljivu i te stvari. To i treba, jer je istina.
Ovaj pakas sa FTV-a je samo nebuloze navaljao. Iza Spahe su stali igraci sto se i danas vidjelo. Niko izjavu u toj famoznoj mix zoni nije dao. Zasto ? Strah od Spahe da ne otme avion u povratku ?![]()
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ne razumiju to pojedinci.Pametan je smetljar,zna sta radi.Nedavanjem izjava za medije ne talasa situaciju samim tim sto ljudi nemaju priliku da mu postave neka skakljiva pitanja.Znaci cini sve da ostane ovakvo stanje,to jest da se pita za sve.lisander je napisao/la:Ovo da dodje do suda tek bi onda Spaha i njegove taldžije najebale, jer bi se klupko do kraja odmoto, al za mene je odmotan prije 3 godine, al vi pojedinci žmirite i dalje
A ovo za tuzbe je smijesno sto ovaj lik gore rece,iz istog razloga nece na sud,zna da bi nahebao.Tek onda bi ga poceli istrazivati mnogi.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- invincible1921
- Kontakt:
Neki ovdje su odraz vecine drustva i svega sto nam se desava i sto ce nam se desavat, imaju mozak djece. Spaha da ima sta rec reko bi davnoa, nego umjesto toga se krije od novnira i daje nake fb statuse satro, a dole se bacaju drkice u komentarima TOOO SPAHA KRALJU , SPAHA KAPITENU RECI IM... on bi tuzio davano, al zna da bi tek tad naj.ebo jer novinari su iznijeli 5% onogo sto stvarno znaju i posjedju a ocemu sute. Sto o tom sute ne znam, ali to su cinjenice. Po meni je sutnja i izbjegavanje znak potvrde na ono za sta te optuzju.
=\_1921_/=
post ti je malo šizofren, ako ovo nije istina i ako naser nema veze sa spahom sto ce onda kucat na vratu nedimuCartman je napisao/la:FTV-u ne bi vjerovao ni da kazu da je zemlja okrugla.
Joj vi i vasi klanovi. Imam info da je Spaha clana Ku Klux Klana i da je zato otjerao Dialibu i Baiana iz reprezentacije!!! 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"