Priča za malu djecu. Otac prvi skočio za parama.HankMoody je napisao/la:Kaže da je proturiječio ocu kad je odlučio otići.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
LEO10 je napisao/la:Kaze Barto da nijedna zvijezda vise nece imati manju klauzulu od 500M, da nisu vijerovali da moze neko i ovo platiti. I da sad razumije zasto Madrid ima klauzule od milijardu heh![]()
Mislim da ce ova situacija probuditi zvijer u Messiu i da cemo ove godine gledati najboljeg Messia ikad. Do sad se "takmicio" samo sa Ronaldom, sad ima motiv vise.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Pare su jedino bitne, 30 miliona plus manji pritisak jer PSG nije nivo Juventusa, Bayerna, Barce, Reala itd. pa da na njegov jedan dribling svršavaju navijači tokom čitave sezone... u ovim gigantima o tome se priča 2 sedmice plafon..
Jedini igrač za kojim sam žalio jer je otišao iz Barce a mogao je odigrati još par dobrih sezona je Eto´o. Ovo ostalo nije vrijedno spomena.
Tu ne spada Ronaldinho jer se nažalost sam zapustio i zanemario fudbal.
Jedini igrač za kojim sam žalio jer je otišao iz Barce a mogao je odigrati još par dobrih sezona je Eto´o. Ovo ostalo nije vrijedno spomena.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još dodaj na to katastrofalnu prošlu sezonu sa samo osvojenim kupom. Biće karanja.Evander je napisao/la:Mislim da ce ova situacija probuditi zvijer u Messiu i da cemo ove godine gledati najboljeg Messia ikad. Do sad se "takmicio" samo sa Ronaldom, sad ima motiv vise.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
rivaldosombrero je napisao/la: Jedini igrač za kojim sam žalio jer je otišao iz Barce a mogao je odigrati još par dobrih sezona je Eto´o. Ovo ostalo nije vrijedno spomena.
jelle je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=SgZJY8fkQHI
Ma ništa, cigića izbrisati iz historije Barcelone, kao i onog portugalskog Judu i završena prica...ko yebe pohpelne smradove
Sve je to samo fudbal....ne treba se vezat ni svatat to previse ozbiljno.....sutra ce te vi doci npr. po Dybalu i sta sad se ja trebam nervirat oko toga....igraci prolaze klubovi ostaju...let3 je napisao/la:jelle je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=SgZJY8fkQHI![]()
kakva patetika, laganje javnosti i sranje od price
![]()
Ma ništa, cigića izbrisati iz historije Barcelone, kao i onog portugalskog Judu i završena prica...ko yebe pohpelne smradove
EXCLUSIVA
El Barça tiene atados a Coutinho y Dembele y espera poder oficializarlos antes del Gamper del lunes.
Tko ga ****, Coutinho i Dembele dolaze do kraja tjedna
Tko ga ****, Coutinho i Dembele dolaze do kraja tjedna
jelle je napisao/la:Sve je to samo fudbal....ne treba se vezat ni svatat to previse ozbiljno.....sutra ce te vi doci npr. po Dybalu i sta sad se ja trebam nervirat oko toga....igraci prolaze klubovi ostaju...let3 je napisao/la:jelle je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=SgZJY8fkQHI![]()
![]()
ovo sto je on procitao, ovo djeluje kao sms koji bi mu tatica sastavio u pratnji nekog PR agentica, cista suplja
Zasto laganje?let3 je napisao/la:jelle je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=SgZJY8fkQHI![]()
![]()
Covjek je proveo dobar dio mladosti u Barseloni, osvajao trofeje, ostvario snove. Provesti cetiri godine u jednom gradu nije malo. Razviju se emocije, steknu prijatelji. Sigurno je Nejmaru sada tesko.
S druge strane, Pariz je najbogatiji klub na svijetu. Imat ce duplo vecu platu sto nije beznacajno. Pariz je veoma lijep grad. U Parizu ce Nejmar biti glavna faca. Sve to je veoma privlacno.
Veliki iskorak za Pariz i pljuska za Barsu. Barsa je u proslosti isto tako primala pljuske, ali se brzo vracala. U tom gradu fudbal uspjeva kao marihuana na Jamajci.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Pa svaki igrac nesto slicno uradi kad odlazi iz kluba.....sta bi ti bogati da rekne ko vas yebe idem dje mi je bolje . tj ko ce me vise placat.....normalno da svi supljiraju....to je u ljudskoj naravi.....isto i i ti kad prekidas s nekom curom koja ti se ne svidja , nes joj sad reci ruzna si ko grob aj sad mrs....ima i takvi ljudi al su veoma rijetki....u ljudskoj prirodi je da se supljira...
Zalio sam za par igraca :
Valdes
Pujol
Xavi
Villa
Kluivert
Rivaldo
Etoo
Uhhhh kad se sjetim samo njih .....
Valdes
Pujol
Xavi
Villa
Kluivert
Rivaldo
Etoo
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Jašta je, toliko mu je teško palo da je otišao i licno uplatio 222 miliona samo da pobjegne iz Barce i to na zadnja vrata, ko zadnja picka.Valencia je napisao/la: Sigurno je Nejmaru sada tesko.
Žalio sam samo za Puyolom i Xavijem, pravim ikonama Barce. Valdesa mi nije žao. Ovo ostaloMrHc je napisao/la:Zalio sam za par igraca :
Valdes
Pujol
Xavi
Villa
Kluivert
Rivaldo
Etoo
Žalit cu kad odu Iniesta i Messi. To ce biti sjebavanje teže, ali eto.
Je li doslo vrijeme da konacno vidim Giovinca u dresu Barcelone? 
Barto reaguj.
Barto reaguj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hvala cigo za tripletu i pobjedu protiv PSGa. Ostalo nije nenadoknadivo.
Dolaskom Coutinha i Dembelea se može mijenjati i formacija zavisno od protivnika. Dembele može na oba krila, Coutinho na krilo i na osmicu. Tako da snaći ćemo se.
Dolaskom Coutinha i Dembelea se može mijenjati i formacija zavisno od protivnika. Dembele može na oba krila, Coutinho na krilo i na osmicu. Tako da snaći ćemo se.
deulofeu moze na oba krila, messi moze poluspicu, krila, veznjak, nema zime kako god, samo da dodju adekvatna pojacanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.