Trenutna kvota na Ekranas je 50, ja imam neki osjećaj da ovdje dvica dolazi
Edit:Evo na Wwinu se više ne može kladiti na ovu utakmicu..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kad je pao gol za 4-1BenjooJutub je napisao/la:Traka 3-1 Ekranas // Poluvrijeme
Trenutna kvota na Ekranas je 50, ja imam neki osjećaj da ovdje dvica dolaziAjmo trpat dvicu na sitno
Haha izgleda ništa od ovoga, 0,50€ bačenih u voduAura55 je napisao/la:kad je pao gol za 4-1BenjooJutub je napisao/la:Traka 3-1 Ekranas // Poluvrijeme
Trenutna kvota na Ekranas je 50, ja imam neki osjećaj da ovdje dvica dolaziAjmo trpat dvicu na sitno
Miky,postavi ti..tema se zove prijedlozi..a ovi sto pametuju samo ignor.zgmiky je napisao/la:Viborg-Horsens 1/1 2.65
rezultat 1:0
Bari-Ternana 2 4.10
rezultat 1:2
ako netko hoće probati jedan meč koji je kakti naštiman (iako ne vjerujem al ajde) neka mi se javi da ne stavljam tu da ne bi poslije bilo pametnih glava i tako to kako već ide
a od mene još ovo
Minken 60-Dizeldorferi X 3.50
ja sam probao i X/X 4.90
baci jos 0,50BenjooJutub je napisao/la:Haha izgleda ništa od ovoga, 0,50€ bačenih u voduBenjooJutub je napisao/la:Traka 3-1 Ekranas // Poluvrijeme

kreteni trecu cetvrtinu izgube 13-26 i na kraju slobodna u zadnje 3 sec za gosteAura55 je napisao/la:mozda prode![]()
TurZgorz(h-22,5)-PolphSG (10.11. 18:30) 1 1,85
MTelAviv(159,5)-HTelAviv (10.11. 19:50) Više 1,85
doktorezgmiky je napisao/la:evo jedan prolazni
Nancy-Creteil 2+ 1p 2.85 i oba daju u 1p 4.80
i ćorava koka nabode zrnomirzatele je napisao/la:doktorezgmiky je napisao/la:evo jedan prolazni
Nancy-Creteil 2+ 1p 2.85 i oba daju u 1p 4.80
mirzatele je napisao/la:Cedevita 82.5
Cedevita pobijedila Maccabi, trebal veci podstrek za jednu ekipu od takve pobjede ? Danas igraju na svom terenu protiv najlosije ili barem jedne od 3 najlosije ekipe u ligi koja je od Zadra recimo primila 86 poena, pa ce im i Cedevita vjerovatno dati preko 82
LloriS je napisao/la:Gordic 10,5 UNDER
Vratio se Ukic pa sad ce malo djeliti minutazu Gordic i on, Gordic igra oko 26 minuta i prosjek 8,2 poena i ako je u formi u EL odigracu ga manje veceras
Cedevita 82,5 OVER
Levski je ocajan u odbrani i mislim da ce tesko moci parirati napadu Cedevite pogotovo ako ih krene sut za tri poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.