Pukla ljubav

Sad se guze s pitarima
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:33Sve mi je jasno al kad si brojcano nadmocniji da nisi u stanju da krenes na 10 ljudi to mi nikad jasni nece biti
Vi se uvjerili hahh ,pa vi akcije nemate navijacke 10 god samo se branite po kosevu a problem vam je i parolu sacuvatimosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:28Kakvi oni i sake kod njih samo hladno oruzije,to smo se do sada uvjerili milion puta. Svaka cast za momke iz RA damu do poda,napadaju i ako ih je 4 pita manje a ovi standardno kao i protiv 4 momka iz Torcide,2p pita ih vise i hajmooooo,jurisss sa sve bakljama i palicama. Da je normalna grupa u onom omjeru prosla bi kroz 15 ljudimostar_mo je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:59opalaopala je napisao/la: ↑03 sep 2023, 17:56Šta grupa od 80-100 manijaka radi kad vidi grupu od 10-20 RA ? Deru se stanite, stanite , stanite.
A prije par dana su se ovdje neki debili kao virtul i ekipa prosipali kako će oni degenek dati, pa dobiše priliku i jedino sto čuješ od njih je stanite,stanite
Svaka cast momcima. Fakat imaju muda.
Ne beri brige momci su na putu za Sarajevo.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:31
Navijaci Zelje veceras nakon utakmice posto izgleda Auta ostaju u Juznom.![]()
![]()
Znam sa kaznama tako velikim kad kuci dodju ima da ga jos i familija satare jer on nema tih para da to plati.Kamaga11 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:37Ne beri brige momci su na putu za Sarajevo.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:31
![]()
Ma nas sve skupa treba u staklenike da svisnemo od vrućineletsgofighter je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:36Još jedan sajam poljoprivrednih mašina i alata došao iz radničkog dijela Sarajevabolje da su otišli sa svojim sada već bivšim jaranima da proštiju koji redak blagodatne podVeleške zemlje, pa da bude mašala paradajza i paprika, jer sezona nije još gotova...c c c
Treba li ti traktor?letsgofighter je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:36Još jedan sajam poljoprivrednih mašina i alata došao iz radničkog dijela Sarajevabolje da su otišli sa svojim sada već bivšim jaranima da proštiju koji redak blagodatne podVeleške zemlje, pa da bude mašala paradajza i paprika, jer sezona nije još gotova...c c c
Već sam ti nekoliko puta napisao da si jedan od najglupljih forumaša u istoriji ovog foruma, a vjeruj mi, konkurencija je prejaka.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:28Kakvi oni i sake kod njih samo hladno oruzije,to smo se do sada uvjerili milion puta. Svaka cast za momke iz RA damu do poda,napadaju i ako ih je 4 pita manje a ovi standardno kao i protiv 4 momka iz Torcide,2p pita ih vise i hajmooooo,jurisss sa sve bakljama i palicama. Da je normalna grupa u onom omjeru prosla bi kroz 15 ljudi
Daj boze da su tako velike kazne, par stoja i to je to. A platin kad mozes.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:38Znam sa kaznama tako velikim kad kuci dodju ima da ga jos i familija satare jer on nema tih para da to plati.Kamaga11 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:37Ne beri brige momci su na putu za Sarajevo.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:31
![]()
Sad će na pik stavljati stvari iz kuće da kaznu plateKamaga11 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:37Ne beri brige momci su na putu za Sarajevo.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:31
![]()
Opet kazem ne beri brige i za kazne.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:38Znam sa kaznama tako velikim kad kuci dodju ima da ga jos i familija satare jer on nema tih para da to plati.Kamaga11 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:37Ne beri brige momci su na putu za Sarajevo.GrimReaper je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:31
![]()
Ne treba, što pitaš ? vedro je nebo, a i imamo protivgradne rakete, tako da....zeljovolimte je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:44Treba li ti traktor?letsgofighter je napisao/la: ↑03 sep 2023, 18:36Još jedan sajam poljoprivrednih mašina i alata došao iz radničkog dijela Sarajevabolje da su otišli sa svojim sada već bivšim jaranima da proštiju koji redak blagodatne podVeleške zemlje, pa da bude mašala paradajza i paprika, jer sezona nije još gotova...c c c
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 10 gostiju.