admir12345 je napisao/la:E moj Gordicu http://prntscr.com/55273c" onclick="window.open(this.href);return false; oborit ces me![]()
2 slobodna promasi na kraju
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
admir12345 je napisao/la:E moj Gordicu http://prntscr.com/55273c" onclick="window.open(this.href);return false; oborit ces me![]()
eto još jako malo zgmikyzgmiky je napisao/la:opet nula pogodaka ili?![]()
Rapid Bukurešt-Ceahlaul 1/1 3.25
Lausanne-Servette 1/X 12
Munchen 1860-Fortuna Dusseldorf X/X 4.90
Bari-Ternana 2/2 9.50
Havant & W.-Preston X/2 4.50
Rio Ave-Academica 1/X 12
svaki posebno po cekija, švicarci za cvanciku uz rezu 2:2
Uz malo srece drug, ali dosta je bilo i promasaja zbog 1 ili 2 poenavtdgeca je napisao/la:LloriS je napisao/la:Gordic 10,5 UNDER
Vratio se Ukic pa sad ce malo djeliti minutazu Gordic i on, Gordic igra oko 26 minuta i prosjek 8,2 poena i ako je u formi u EL odigracu ga manje veceras
Cedevita 82,5 OVER
Levski je ocajan u odbrani i mislim da ce tesko moci parirati napadu Cedevite pogotovo ako ih krene sut za tri poena
lagano 1 u handicapuzgmiky je napisao/la:i ćorava koka nabode zrnomirzatele je napisao/la:doktorezgmiky je napisao/la:evo jedan prolazni
Nancy-Creteil 2+ 1p 2.85 i oba daju u 1p 4.80
sad na tu tekmu igrati 1, vjerujem da prolazi i handicap
golman Creteila se ozljedio, a ovaj koji je ušao nema pojma totalno nesiguran i ako nastavi tako primiti će četiri-pet komada

krmpotich je napisao/la:20:15 Munchen 1860 - Dusseldorf(4,5) Žuti kartoni(manje)(1,85)
bravo kralju, izvadio si me veceraszgmiky je napisao/la:evo jedan prolazni
Nancy-Creteil 2+ 1p 2.85 i oba daju u 1p 4.80
zapisao sam u moblaxzg je napisao/la:Reggio Emilia - Milano 1 2.30
svake sezone jedan uzme obje pogjede. znaci na redu bi trebalo biti 1.
prepisano, nije moje
Ma, tako je, braco argentinci!Consigliere je napisao/la:ALL IN!
Newells- San Lorenzo, 2+ golova u drugom pouvremenu
Kvota: 2.70.
Potpuno na srecu, bez razrade, ulazem sve sto imam na racunu.
Ako prodje da vratim sve ulozeno zadnjih 5-6 dana i danas, ako ne dovidjenja kladi neko vrijeme, svakako mi je potreban odmor.

E nek je i mene sreca malo posluzila na jednomarelinho je napisao/la:Moj NBA za veceras

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.