Šta drugo očekivati od trollova kojima je jedini cilj da pišu ovakve nebuloze.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Ekipa Ajaxa koja je odigrala fenomalno jednu čitavu sezonu u Europi je bolja od Guardioline Barce koja je gazila sve pred sobom 4 godine

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pusti ga,traume smo mu stvoriliBoixosNois1899 je napisao/la:Ekipa Ajaxa koja je odigrala fenomalno jednu čitavu sezonu u Europi je bolja od Guardioline Barce koja je gazila sve pred sobom 4 godine![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kabaljero, nevalja
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
20le je napisao/la:Kabaljero, nevalja
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Dokoljenko
- Kontakt:
Niko kao onaj matori u studiju: ovo sto Tadic pokazuje, usudicu se reci u rangu Messija.Osim13 je napisao/la:Tadić kad bi autogol zabio ovi bi na Areni senzaciju napravili od toga
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Ljudi igraju fudbal za razliku od 99% ostalih ekipa. Ovo je rijetkost u savremenom fudbalu. Uživanje za gledati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cinjenica je da Barca nikad nije igrala ovako lijepo ne peglaju loptu stoperi kao u vrijeme PepaBosniaBoston je napisao/la:Pusti ga,traume smo mu stvoriliBoixosNois1899 je napisao/la:Ekipa Ajaxa koja je odigrala fenomalno jednu čitavu sezonu u Europi je bolja od Guardioline Barce koja je gazila sve pred sobom 4 godine![]()
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kud ovaj Rose ne polomi nos, Jan je gospodin.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ajax ocekuje mrtva trka u prvenstvu holandije,cudno s obzirom na ove predstave u LŠ
#Punoljetstvo
Al kako Ajax takticki sad smiruje igru, ne zele da se ganjaju ubijaju psihicki igru!
E jbg sad 99% pa sta ostali igraju, hokejBrokula je napisao/la:Ljudi igraju fudbal za razliku od 99% ostalih ekipa. Ovo je rijetkost u savremenom fudbalu. Uživanje za gledati
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Što izudara Veltman onog antipatičnog Dele Alija. Vrijedilo je žutog
Tottenham navikao u PL prekide izvoditi dok se lopta kreće pa su malo u šoku
Kome ti odgovaraš bokte.BoixosNois1899 je napisao/la:Ekipa Ajaxa koja je odigrala fenomalno jednu čitavu sezonu u Europi je bolja od Guardioline Barce koja je gazila sve pred sobom 4 godine![]()
Don't hate what you don't understand.
Ćivić - Todorović bolji bekovski par od ovog u Tottenhamu, don't @ me
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I sam se čudimxaviesta je napisao/la:Kome ti odgovaraš bokte.BoixosNois1899 je napisao/la:Ekipa Ajaxa koja je odigrala fenomalno jednu čitavu sezonu u Europi je bolja od Guardioline Barce koja je gazila sve pred sobom 4 godine![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kako loš komentor na Areni...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tadić najslabija karika Ajaxa
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- invincible1921
- Kontakt:
Ljuti se ziyech na tadica, ali gdje ce se ljutit ne smije to radit kokko mu je samo puta dodowobly92 je napisao/la:Kako loš komentor na Areni...
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.