English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Firmino vise ne moze,ako je ikad i mogao ali stvarno je mrtav ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Chapman1886
- Kontakt:
hasenhutl pokazao da je kvalitetniji trener i pored suijskih odluka u korist liverpula uspio je uzeti 3 zaslužena bodaHordasOdMalena je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:58Chapman1886 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 17:04Nije ovo ništa šta nas tek očekuje od mafije iz pl,već sutra će Southampton biti epski opljačkanStručnjak.Chapman1886 je napisao/la: ↑03 jan 2021, 21:45nema šanse,liverpul će pobjediti taman da ne izađu na teren,trka za titulu sa Unitedom mora trajati do derbija
Samo Sloboda | COYG
Nego nije mi jasno sto prozivaju odbranu,napad nebi opalio
Po golu do prekosutra
Po golu do prekosutra
Zeljeznicar! 1921 !
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I koja je razlika između ove dvije situacije? Pogođeni igrači, ne sklanjaju ruku na vrijeme.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Napravili ste od ove teme LaLiga temu(madridisti vs katalonci) iz kola u kolo iz dana u dan kmecite o sudijama 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Razlika je što je Wijnaldumov šut išao u gol pa možeš braniti rukama u toj situacijiu
- feniksptica
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
razlika je u očitoj namjeri da gomez promjeni prava kretanja lopte dok sa druge strane igrača sautemptona iz neposredne blizine napucavaju u ruku gdje isti nema vremena reagovati već viđeno par puta ove sezone ne razumijem frustracije
Samo Sloboda | COYG
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Znači Gomez namjerno igrao rukom iako zna da postoji VAR.Chapman1886 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:08razlika je u očitoj namjeri da gomez promjeni prava kretanja lopte dok sa druge strane igrača sautemptona iz neposredne blizine napucavaju u ruku gdje isti nema vremena reagovati već viđeno par puta ove sezone ne razumijem frustracije
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
u dobra stara vremena se napucana lopta samo svirala ako je ruka išla prema lopti i svi su bili desetljećima zadovoljni sa tim pravilom, nemam pojma šta im je trebalo da se počnu proseravati sa promjenama pravilima
Lopta ide u u gol, pogodi lika u ruku koja nije bila u prirodnom položaju i činila je tijelo većim, totalno promijeni smjer i ode u korner.
Ako to nije školski primjer igranja rukom za koje se svira penal, onda ne znam šta jeste.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bas bi mi godila jedna psihoanaliza igraca, utakmica te sveobuhvatno, sem one shizoskauzer(otrcano) od strane Baadera....vidim da g-din prati temu. Da malo cujemo neke izraze od skolovanih ljudi.
Bit ce nekad valjda...
Bit ce nekad valjda...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- invincible1921
- Kontakt:
Al prosle godine se najvljivala dominacija visegodisnja...da nisu odigrali savrsenu sezonu koja je nagnala city da odustane od borbe , veliko je pitanje da li bi osvojili.
=\_1921_/=
Joj urugvajske asocijacije, sjediste im ko kod nasih udruzenja penzionera haahaha, bas ce se englezi zabrinuti za njihovo saopstenje podrzano od suareza...
Nema liverpool srece to je jednostavno vidljivo.
Nema liverpool srece to je jednostavno vidljivo.
CPOJ
Zar ocekujes od scumovaca da budu iskreni i posteni ? Sve se to skolovalo po dzamijama
- Chapman1886
- Kontakt:
Sramotno suđenje nije iznenađenje u ovoj ligi i sa Varom . Sramotno je da engleske sudije su lošije od sudija iz m:tel Premijer lige a pri tom imaju pomoć Vara u svakoj situaciji. Svakako je čudna sezona u svim ligama , tako da je to slučaj i ovdje.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.