NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Mislim da smo promašili sa dovođenjem Zukića, nije ni p od pojačanja.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Steta sto arezina i feno nisu bili spremni za radnik, sigurni bi ih prosli s njima.
Sada hrabro u visoko pa da ih definitivno iskljucimo iz borbe. Tamo je i bod dobar, ali iz principa ih treba poderati.
Sto se tice odnosa sa gradom, imam povjerenje u ovu upravu, pa sta god dogovore, siguran sam da ce to biti u najboljem interesu za klub i da je najvise sto se moze dobiti u ovom momentu.
Samo deblokiranje racuna nakon 20 godina ce biti ravno osvajanji trofeja!
Sada hrabro u visoko pa da ih definitivno iskljucimo iz borbe. Tamo je i bod dobar, ali iz principa ih treba poderati.
Sto se tice odnosa sa gradom, imam povjerenje u ovu upravu, pa sta god dogovore, siguran sam da ce to biti u najboljem interesu za klub i da je najvise sto se moze dobiti u ovom momentu.
Samo deblokiranje racuna nakon 20 godina ce biti ravno osvajanji trofeja!
Pravda za flash-a!!!
Pobjeda i na + 11 bodovne razlike, ne treba se zajebavati nego graditi pobjednicki mentalitet i kao Zrinjski 10 kola prije kraja ubiti svima nadu i pomisao da može neko ugroziti prvo mjesto.
A vjerujem da će se igrati u atmosferi kao da je Čelik domaćin.
A vjerujem da će se igrati u atmosferi kao da je Čelik domaćin.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Upravo tako, ne igrati na bod, cak sta vise tricu im uvaliti kao i prosle godine i ogaditi im fudbal. Tek se sad vidi da je to prosjecna ekipa ali samo napuhana da bude kao konkurencija Čeliku.
Otici na +11 i da lakse disemo u startu.
SVI U VISOKO!
Prijedlog za rukovodstvo kluba, ako moze sad naredno kolo da se angazuje Mijajlovic za komentatora. Mislim jel ono ako nece naredno kolo - kad ce? Znam da se u onoj Marjanovoj emisiji spominjalo nesto oko toga..
- Crni gavran
- Kontakt:
Prezadovoljan sam i nasom igrom i losim rezultatima glavnih konkurenata Bosna i Kolina. Sad je sve do nas. Ukoliko ne budemo potcjenjivali protivnika, prvo mjesto je sigurno. E sad majstorica je nesto drugo. Vidjeli ste da smo se sa Napretkom iz Matica dobro pomucili. Svi ce dati maksimum protiv Celika. Optimista sam i smatram da sigurno ulazimo u I federalnu ligu, ali ne smijemo nikoga potcjenjivati.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Juniori Čelika remizirali sa Iskrom iz Bugojna, 1:1
Nema veze.. Romari su svakako ekipa iz Viteza, tu isto mozemo pravit filijalu.
- samoposteno
- Kontakt:
Kaze Fudo na dan Zenice ce sve ispostovat i da ce se drzat sporazuma ja cu mu vjerovat kad bar 2 godine prodju sa redovnom isplatom
cuj sad je i on jedan od tih hiljada i hiljada, nije vise samo 300 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Eto njega i na gostovanje u Visoko, on je Robijaš od rodjenja kako niste znali 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Seoska varalica je spreman na sve tako i mi moramo biti, garant je nanjusio da gubi na sudu i sad kao veliki spsioc on” daje” novac, naravno da ces dati
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Mustuluk 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.