Ne vidim da to igdje piše u pravilimadubrava je napisao/la:Nije dopušteno postavljati fotografije navijačke scene sa područja bivših republika SFRJ-ot

Izbori

Ne vidim da to igdje piše u pravilimadubrava je napisao/la:Nije dopušteno postavljati fotografije navijačke scene sa područja bivših republika SFRJ-ot
Treba, al godine razocarenja ubiju i najvece optimiste.spajk je napisao/la:Treba nekad malo i ružičastije naočale nabacit rođo!Signore je napisao/la:Skoro pa da sam uvjeren da ce u obranu dovest jos vece ili slicne panjeve. Ako se to ne desi onda ce ostati ovi trenutni igraci. Nadam se pojacanjima, ali cisto sumnjam u njih. Cak i kad su Simunic i Tonel igrali skupa zvucalo je kao odlican dvojac, a nisu dobro djelovali. Imam dojam da kupuju igrace napamet, a dobrog branica treba pratit mjesecima, a ne da Zoki ode na pet dana u Juznu Ameriku i vrati se s tri igraca. Kad ih prije nadje jbt
Ne znam sta da ti kazem osim da je Dinamo nekad bio i jaci, a opet je padao, padao i padao. Moze se ekipa uvelike pojacati, ali ja nisam optimista i moram priznat da mi je drago to. Desetak godina onako zrelo pratim Dinamo i svega sam se nagledao. Vec mi je ubijena svaka nada. Ova utakmica protiv Lokomotive je bila kap koja je prelila casu.spajk je napisao/la:Uvjeren sam da će Dinamo ove godine bit još bolji nego jesenas. Razlog za takvo razmišljanje je prije svega činjenica da se već 3 godine sustavno, praktički od nule, gradila momčad i tražili igrači (ponekad možda malo i stihijski) koji bi zadovoljili kriterije igranja na europskoj razini, čemu je rekao bih uvelike kumovala činjenica da je Zoran Mamić na klupi.
Nisam 100% siguran kakav je Zdravkov plan za Zorana, želi li mu fino 'uglancati' ekipu ne bi li se ovaj pokazao kao stručnjak, pa onda malo 'pobrati vrhnje' i reći, eto ga, i dalje nas napadate, a Zoran završio sezonu bez poraza i suvereno gazi ka Ligi Prvaka ili proljeću u Europi i sl., što definitivno nije bio slučaj sa Zoranovim prethodnicima koji bi imali par mjeseci da naprave rezultat ili bi letjeli iz kluba i kojima nije dovodio ni kvalitativno ni kvantitativno pojačanja kao Zoranu. Možda želi i njega prikazati kao dobrog trenera (što po meni nije) i onda ga fino 'uhljebiti' po uzoru na desetke igrača koje je odaslao preko granice.
Ademi i Pivarić (ovaj drugi isključivo zbog nedostatka boljih rješenja) su jedini koji su ostali, a da su tu bili prije početka 'rebuildinga' u ljeto 2013. Riješilo se nekih igrača koji su bili zasićeni (Joe, Leko), nedovoljno fokusirani (Sammir), ili su se prodali za solidne novce zamjenjivi igrači za koje su dovedene jeftinije (a bolje ili barem jednako dobre) zamjene - Beqiraj, Čop, Kelava, pa čak i Brozović i Vrsaljko, rekao bih. Jedino se Jedvaj od tadašnjih prvotimaca pokazao kao 'nezamjenjiv', ali tko bi normalan odbio 5 milijuna eura plus bonuse za 17-godišnjeg stopera koji je odigrao par utakmica u HNL-u. A ta 'nezamjenjivost' je i uvelike posljedica toga što se (još) nije našao nijedan adekvatan stoper.
Dovelo se jako puno igrača u te 3 godine, od kojih se za dosta njih ispostavilo da su solidna pojačanja i igrači za prvu postavu, prije svega u napadačkom dijelu - Henriquez, Pjaca, Ćorić, Soudani, JF, Machado, Pinto, Eduardo. Sa defanzivcima se mahom griješilo, Sigali, Taravel, Goncalo, Matel, Ježina su tu, čeka ih se, ali Lima, Sare, Sandomierski, Migliore su već odavno bivši i malo tko se i sjeća da su igrali za Dinamo. Wilson i Cleyton su jedini ofanzivci dovedeni koji nisu zadovoljili, iako ne nužno igrama.
Summa summarum, Dinamo sada ima dobru podlogu i kralježnicu ekipe koju većinom čine odlični ofanzivci sa vrlo dobrim zamjenama i širinom plus možda Ademi, Pinto, Eduardo i donekle Vukojević. Ako se ove godine pogodi 'lutrija' sa dvojicom-trojicom etabliranih i iskusnih braniča kao što su to nekoć bili Cufre, Tonel ili Šimunić, a što bi ove godine definitivno bili recimo Spahić i Schildenfeld, i ovi igrači ostanu na okupu (u što ne sumnjam s obzirom na gore navedenu činjenicu da je Zoki na klupi), onda su svi preduvjeti tu za sezonu još bolju od prošle, sa već uigranom cjelinom od 8-9 igrača u najboljim godinama, dobrim zamjenama i trenerom koji su tu već barem godinu dana zajedno.
bazero je napisao/la:Mlađi Četnik izjavio:
"Naš najveći problem, i ne samo naš u Dinamu nego cijeloga hrvatskoga sporta, nedostatak je emocije. Ona nam je ubijena!", izjavio je, kako donosi Večernji list.
"Na žalost, moji se igrači nemaju s kim veseliti. Mi smo dovedeni u apsurdnu situaciju da igrači na terenu moraju motivirati navijače da navijaju umjesto da bude obrnuto".
Jadničak
Ma dobro...SiamoNoi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Meni još nije sasvim jasno jesu li svi tamo u prciji toliko bolesni u mozak da stvarno vjeruju u ovo što izjavljuju i žive u tom shizosvijetu ili samo misle da ima još budala koje će ovo popušit.
spajk je napisao/la:Šimunovića hoće Lyon za 4-5 milijuna eura, ako je vjerovat twitteru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.